موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-18 ساعت 19:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-18 ساعت 19:35 توسط meraj-fallahi.)
شما از الان فرض نکن که قراره بعد قبولی و رفتن به امریکا همش تووو بِورلی هیلز دور دور کنی ُ تووو سواحل ملیبو همیشه هَپی فور اور باشی ....
من بهت قول میدم و مطمئن باش که پات برسه اونجا قید برگشتن رو میزنی !
پ.ن: البته حرف من برای مجرد های مثه خودم و زوج های جوون بدون فرزند صدق میکنه ... با بچه مهاجرت کردن ، اللخصوص نوجوان بشدت ریسکی و سخته !
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
(2016-04-18 ساعت 18:56)DV 17 نوشته: ...
دوستان با توجه به مشکلات اینترنتی در ساعات اولیه، بنظر شما دیدن نتیجه یکی ، دو روز بعد بهتر نیست ؟ البته می دونم انتظار چقدر سخته-آخه وضع نت رو هم که می دونید چطوریه!
نیازی نیست یکی دو روز صبر کنید. یکی دوساعت صبر کنید، ترافیک سایتش میاد پایین، راحت میتونید چک کنید. مثلا 10 شب به بعد.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-18 ساعت 16:45)arezoo bj نوشته: سلام . وارد اردیبهشت میشیم .... برای همه آرزوی موفقیت میکنم
ا سلام خوب هستین
امسال پیدا نیستین هروقت اومدین نیو یورک به ما سر بزنین من تو رستوران شهریار دارم قرمه سبزی که قولشو داده بود میخورم
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-18 ساعت 09:38)jalayevatan نوشته: (2016-04-18 ساعت 00:55)tenardie2bai نوشته: (2016-04-18 ساعت 00:53)tenardie2bai نوشته: لذتی که در فراق هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراق
خيلى سنگين بود خودمم نفهميدم چى شد .. خوب ميشيم ايشالا .. همش ١٥ روز و ١٩ ساعت و ٣٣ دقيقه ناقابل مونده
علیرضا یه دکتر خوب تو منهتن میشناسه ... خودش رفته داره خوب میشه خداروشکر
به منم گفت بیا ببرمت پیشش ، میخوایی تو هم بیا با هم سه تائی بریم خوب شیم
چن روزه میرم پیشش جواب داد خیلی دکتر خوبی هستش فهمیدم که اسمه پدروگام (gf) ناتاشا نیست :/ اما هنو اسمشو نمیدونم فعلا حالم خوب نی دیشب یه جایی یه چیزی نوشیدم الان گیجم یکم
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-18 ساعت 12:25)مارال6 نوشته: کاملا درسته بعد از مشخص شدن مهاجرت، حالا چه تحصیلی، چه لاتاری یا طریق دیگه خود به خود انگیزه زیادی برای پیشرفت زبان هست. ولی من منظورم در حال حاضر بدون این انگیزه هاست که چطور بتونم با علاقه ادامه بدم؟ فقط برای مسافرت و فیلم دیدن و این مسائل هست که دوست دارم زبان بخونم که مهم هم هست ولی اونقدری انگیزه امو زیاد نمیکنه که حســـــــابی بخونم..بهرحال ممنونم از توضیحت karaoke@
از سایت applyabroad هم خیلی استفاده کردم یه مدت..ولی باز از اون شدت پشتکار کم شد متاسفانه..
فیلم نگاه کنید خیلی تاثیر داره من خودم فکر میکنم که فیلم دیدن باعث پیشرفتم شد فیلمو که میبینین اگه حالیتون نشه اعصابتون خورد میشه در نتیجه سعی میکنین که به ی طریقی متوجه شین البته بیاین اینجا اگه تلاش کنین بعد ی سال روان میتونین اسپیک کنین
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-18 ساعت 16:54)victor2016 نوشته: (2016-04-18 ساعت 16:18)bobs نوشته: سلام.
کم کم داریم به سوم می نزدیک میشیم و به عبارتی قیافهء بعضی دوستان در سه شنبه شب دو هفتهء آینده بسیار دیدنی هست که دارن بالا و پایین می پرن و هول هولکی تو فکرن که اول به کی خبر برنده شدن شون رو بدن.
...
احتمالاً از ساعت 5 یا 6 بعدازظهر قادر به پیگیری وضعیت خود خواهید بود. در زمان مذکور به سایت https://dvlottery.state.gov/esc رفته و روی لینک dv2017 کلیک نموده و اطلاعات دوگانه (یا سه گانه) را وارد نمایید. توجه داشته باشید اگر اولین چیزی که روی صفحه دیدید، یک بارکد بود، بدون اخطار قبلی به هوا بپرید و بلافاصله نیمی از لیوان آب قند (یا چای شیرین) را که قبلاً آماده کرده اید سر بکشید
...
سپس به عدد زیر بارکد توجه کنید. برندگان ایرانی معمولا همگی کد 2017AS را در سمت چپ کیس نامبر خود دارند که 2017 مربوط به دورهء لاتاری و AS مربوط به قارهء آسیا می باشد.
...
با توجه به چند سال تجربه درخشان در برنده نشدن! در لاتاری لازمه چندتا نکته رو به دوستان (خصوصا سال اولی ها ) یاد آوری کنم:
اول این که معمولا زود تر از 8:30-8 شب نتایج اعلام نمیشه. توی اون ساعات هم به دلیل ترافیک شدید، سایت ممکنه اصلا جواب نده پس خیلی عجله نکنید.
دوم اگر بجای عبارت معروف HAS NOT BEEN SELECTED، انشالا بارکدی نامه ای چیزی دیدید، قبل از این که به هوا بپرید و توی بالش داد بزنید و... چند تا نکته رو چک کنید. این که اسم و مشخصات خودتون توی نامه باشه و اون شماره هم که دوستمون گفتن (کیس نامبر) با 2017AS شروع شده باشه نه 2017EU یا 2017AF و... چون سال های گذشته در مواردی این قضیه پیش اومده که به علت ترافیک بالا، سایت قاطی کرده و یه نامه اشتباه رو نشون داده. به همین دلیل اگر چند ساعت بعد نتایج رو چک کنید ضرر نمی کنید.
سوم اگر خدای نکرده مثل 99.5% بقیه شرکت کننده ها HAS NOT BEEN SELECTED رو دیدید یادتون باشه که دنیا به آخر نرسیده و انشالا تنتون سلامت باشه (برای سال بعد )
قطعا دنیا به آخر میرسه من حتما برنده میشم قراره بهم بلیط مجانی بدن ی واحد باحال تو منهتن با ی بی ام و تو ناسا هم بخش احتراق و موتور جت برام ی پست عالی کنار گذاشتن :/
بعد من قبول نشم؟!؟ مگه میشه؟!؟ اگه قبول نشم که دنیا اصن به آخر که هیچ منهدم میشه ییهو
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی به جرات میتونم بگم قدرت طنز تک به تکتون خیلی بیشتر و بهتر از اون max amini بی مزس که فقط بلدجوکای 20 سال پیش رو تعریف کنه ووو کول بخنده یا هم روزمرگی های مردم داخل ایران رو به سخره بگیره ....
در کل که یه دنیا روحیم عوض میشه میام اینجا ^_^
پ.ن: حالا از اردیبهشت تا مهر ماه ُ یه شمارش معکوس دیگه رو بریم کجا پلاس شیم ...
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال