موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-18 ساعت 10:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-18 ساعت 10:05 توسط sheghi.)
(2016-04-17 ساعت 19:03)someonelikeyou نوشته: دوستان یه نکته ای هست برا وقتیکه داریم چمدونا رو میبندیم ولی الان میگم
این قضیه بیشتر برا ما مجردها کاربرد داره ولی به هرحال زن و شوهرام ممکنه بعضی وقتا قهر باشن اونوقت اونام به این وسیله نیاز پیدا میکنن هرچند موقتی ،
حتما یادتون باشه لیفِ bi kasi رو حتما توی چمدونتون بذارید
این واژه و وسیله زیبا و کاربردی که شما کشف کردین حداقل یه امتیاز داره همشهری عزیز
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
(2016-04-18 ساعت 08:27)farhanadmin نوشته: (2016-04-18 ساعت 05:22)amirmc نوشته: (2016-04-17 ساعت 13:27)farhanadmin نوشته: سلام دوستان
من حداکثر سی میلیون تومن میتونم تبدیل به دلار کنم، اگر برای رفت و آمد به ترکیه پول کم نیارم. تازه بعد از صاف و صوف کردن اقساط بانک ها
حالا این سی میلیون حدود 8500 دلار میشه. به نظرتون کافیه؟ من یازده سال سابقه مرتبط با رشته تحصیلی ام که لیسانس نرمافزار هست دارم، هر کاری که حقوق خوب داشته باشه هم حاضرم انجام بدم که بر نگردم. در ضمن هیوستون رو در نظر دارم برای کار و زندگی
دوست من، 8500 دلار که خیلی خیلی کمه. من نمی دونم چرا برخی از دوستان، جناب babisondos را باور نمی کنن که می گوید 100 میلیون. باور کنین ایشون البته تمام هزینه رو هم خیلی متوسط بیان کردن ولی دیگه خدایی 8500 تا واقعا کمه. پس چطوری می خواهید اون چند ماه را به صرف اینکه کسی تو هیوستون را نداشته باشید دوام بیارید. تازه این پول را هم که می گید برای خرج ترکیه، بلیط هواپیما هست. پس تا رسیدین اونور چی؟
نظر من با tenardi2bai نزدیک تره.
مطمین باشین این پول برای سفر به سرزمین مثلا رویاها اصلا کافی نیست. همینطور هم شما فرمودید هرکاری اگر درآمدش خوب باشه؟؟!
بایستی چند ماه اول را هر کاری که گیر آوردین که حقوقش بین 8 تا 12 دلار در ساعت بود حتما بچسبید، بقول دوستمون تو آمر یکا ایشون از کارگری شروع کردن چنانچه اگر زبان بلد نباشید یا حتی در حد کم.
با آرزوی موفقیت شما در این مرحله از قرعه کشی
Peace
من چکار کنم؟ عاشق رفتنم، پول هم ندارم، اگر وضعم خوب بود که نمیرفتم، اینجا خیلی تحف فشار هستم، البته پس از سالها کار تونستم فشار رو کم کنم، این پول هم از راه رهن دادن خونه ام جور میکنم، و همینطور هزینه های دیگه ام هم از فروش ماشینم که یه پراید هست، من مثل شماها پول و سرمایه ندارم، با دوازده سال سابقه کار به عنوان نیروی پیمانکاری در دولت، متاسفانه امیدی به آینده ندارم. مسایلی هم هست که اینجا نمیشه مطرح کرد، کلا میخوام فرار کنم. شاید نهایتش بتونم ده هزار تا با خودم ببرم. ولی اگه رفتم، تمام تلاشمو میکنم که برنگردم، چون هیچی دیگه ندارم
دوست عزیز تنهاچیزی که اونجا به اندازه پول (یا حتی با ارزش تر از پول) به دردتون میخوره دونستن زبانه. دونستن زبان برای پیدا کردن یه کار خوب (و زود کار پیدا کردن) خیلی مهمه. پس از الان شروع کنید به هر طریقی که می تونید زبان بخونید. اگر هم بلدید باز هم بیشتر بخونید
انشالا اگر برنده شدید به نظر من با زبان خوب 10 هزارتا ممکنه کافی باشه. به تعداد اعضای خانواده و شهری که برای رفتن انتخاب می کنید هم بستگی داره. البته هزینه های قبل از گرفتن ویزا و ورود به آمریکا (حداقل یکی دوبار سفر به امارات، ترکیه یا ارمنستان، واکسن ها و معاینات پزشکی، نفری 330 دلار هزینه ویزا، هزینه بلیط هواپیما برای آمریکا و نفری 165 دلار هزینه گرین کارت و...) رو هم در نظر بگیرید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به گفته های دوستان باید یه کمپینی راه بندازیم که به مردم اطلاع رسانی کنیم، لاتاری همه چی به شما نخواهد داد. با این افکار ساده شرکت نکنین.
در هر صورت اسمش روشه! شانسیه، باید اینو در نظر گرفت.
خدا به هممون کمک کنه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-18 ساعت 08:43)payamshad نوشته: (2016-04-18 ساعت 08:36)amirmc نوشته: (2016-04-18 ساعت 08:31)payamshad نوشته: صبح بر همه منتظران بخیر و نیکی .
پیام جان خوشحالم که برگشتی. البته دیروز هم پیامت را دیدم در فروم. پارسال بیشتر فعال بودی. انشالله امسال اسمت دیگه در میاد به امید خدا.
امیر جون خیلی خوشحالم که میبینمت . آب سرد پارسال ، خیلی یخ بود
گفتم امسال تخت گاز نرم
. این 15 روز هیجانی بیشتر میام . این لاتاری هرچی که نداشت دوست های خوبی مثل شما را داره برای ما
ممنونم از دعای خیرت . منم براتون آرزو دارم که امسال خبر خوب قبولی و شروع ماراتن سخت و هیجان انگیز لاتاری رو بشنوید .
بله خوب کاری می کنین. امید نبستن به چیزی که شانسی هست واقعا برای من به شخصه بیشتر پوچ بوده. ولی با این حال این شانسی هست که همه می توانند راحت بدست بیارن. ولی در کل امید داشتن به زندگی بهتر یه چیزه دیگه هست.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
متن ها بدلیل حجم بالای ساعات اخر نمیشه لایک کرد .
همتون لایک
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-17 ساعت 23:38)someonelikeyou نوشته: دوستان اگه طراح مد هستین یا کسی رو میشناسین که طراح مد معروفیه منو بش معرفی کنید میخام رفتم آمریکا اولین مانکن صد و بیست کیلویی جهان بشم
خدایی مگه ما درشتها حق زندگی نداریم
پنج شنبه عروسی دوستمه امروز رفتم کت شلوار بخرم هیفده هیجده تا مغازه رفتم یا جلو کتا بسته نمیشد یا آستینش مث لباسای صمدآقا بود
من چ گناهیی کردم سایزم آمریکاییه
مردمم از خنده بیبی ???
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-18 ساعت 12:25)مارال6 نوشته: کاملا درسته بعد از مشخص شدن مهاجرت، حالا چه تحصیلی، چه لاتاری یا طریق دیگه خود به خود انگیزه زیادی برای پیشرفت زبان هست. ولی من منظورم در حال حاضر بدون این انگیزه هاست که چطور بتونم با علاقه ادامه بدم؟ فقط برای مسافرت و فیلم دیدن و این مسائل هست که دوست دارم زبان بخونم که مهم هم هست ولی اونقدری انگیزه امو زیاد نمیکنه که حســـــــابی بخونم..بهرحال ممنونم از توضیحت karaoke@
از سایت applyabroad هم خیلی استفاده کردم یه مدت..ولی باز از اون شدت پشتکار کم شد متاسفانه..
یک انگیزه اینه که:
زبان جدید اونم بین المللی اگه باشه یعنی باز شدن یک دنیای دیگه و تجربیات دیگه. اگه با اینم انگیزه زیاد نشد شما فقط باید وایستید تا یه اتفاق به انگیزه شما اضافه کنه. در ضمن برای ادامه تحصیل یکی از اولویتها داشتن مدرک رسمی زبان هستش. چون اکثرا بدون داشتن مدرک زبان به شما پذیرش نمیدن. در آخر اینکه هیچ کس نمیتونه به آدم انگیزه تزریق کنه جز خود شخص.
شاد و با انگیزه باشید
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
زنی که از ازدست چشم چرانی های همسرش به ستوح امده بود درد دل نزد مادرشوهرش میبرد او که زن دانایی بود گفت من شب برای صرف شام به خانه شمامیام ولی شام درست نکن.مرد وقتی به خانه می اید ازاینکه همسرش تدارکی ندیده عصبانی میشود ولی مادر میگوید من امشب هوس نیمروهای توراکردموباخودتخم مرغ اورده ام تاباهم بخوریم پسر مشغول درست کردن نیمرومیشود میگویدچراتخم مرغ هارارنگ کردی مادر گفت زیباهستن؟ پسر گفت اری مادر گفت داخلشان چطور است پسرگفت همه مثل هم.مادر گفت پسرم زن نیز همین طور است هرکدام ظاهری بارنگ ولعاب ولی همه درونشان یکی است.پس وقتی همه مثل همند چراخود وهمسرت را ازارمیدهی.قدر داشته هایت رابدان.وخودرادرگیر دیگران نکن.ناگهان یکی از تخم مرغ ها دوزرده درامد و گند زد به پند حکیمانه
خلاصه امیدتونو از دست ندید ایشالا امسال تخم مرغ هممون دو زرده است
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ