موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-19 ساعت 09:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-19 ساعت 09:34 توسط مارال6.)
پسر کوچکی برای مادربزرگش توضیح می داد که چگونه هه چیز ایراد دارد ... مدرسه، خانواده، دوستان و... مادربزرگ که مشغول پختن کیک بود از پسر کوچولو پرسید که کیک دوست داری؟
و پسر کوچولو پاسخ داد: البته که دوست دارم. روغن چطور؟ نه! از آرد خوشت می آید؟ جوش شیرین چطور؟ نه مادربزرگ! حالم از همه شان بهم می خورد. بله، همه این چیز ها به تنهایی بد به نظر می رسند اما وقتی به درستی با هم مخلوط شوند، یک کیک خوشمزه درست می شود. خداوند هم به همین ترتیب عمل می کند. خیلی از اوقات تعجب می کنیم که چرا خداوند باید بگذارد ما چنین دوران سختی را بگذرانیم اما او می داند که وقتی همه این سختی ها را به درستی در کنار هم قرار دهد، نتیجه همیشه خوب است. ما تنها باید به او اعتماد کنیم، در نهایت همه این پیشامد ها با هم به یک نتیجه فوق العاده می رسند.
در قبیلۀ بدوی آفریقایی؛
اگر کسی کار اشتباهی انجام بده، می برنش وسط میدون دِهشون..!! و باقی افراد قبیله دورش جمع می شن ..! و برای دو روز هر کار خوبی که کرده بیادش میارن..افراد این قبیله معتقدند :
هــمه خوبن ! وهر کسی میتونه اشتباه مرتکب بشه که نیاز به کمک شدید داره. اونها متحد می شن که فرد خطاکار رو به طبیعت خوبش برگردونند.
شخصی کفشش را برای تعمیر نزد کفاش می برد. کفاش نگاهی به کفش کرده می گوید: این کفش سه کوک می خواهد و اجرت هر کوک ده تومان می شود که درمجموع خرج کفش می شود سی تومان... مشتری قبول می کند پول را می دهد و می رود تا ساعتی دیگر برگردد و کفش تعمیر شده را تحویل بگیرد... کفاش دست به کار می شود. کوک اول، کوک دوم و در نهایت کوک سوم و تمام ... اما با یک نگاه عمیق در میابد... اگر چه کار تمام است ولی یک کوک دیگر اگر بزند، عمر کفش بیشتر می شود و کفش کفشتر خواهد شد... از یک سو قرار مالی را گذاشته، و نمی شود طلب اضافه کند ... و از سوی دیگر دو دل است که کوک چهارم را بزند یا نزد... او میان نفع و اخلاق و میان دل و قاعده توافق مانده است... یک دوراهی ساده که هیچ کدام خلاف عقل نیست! اگر کوک چهارم را نزند هیچ خلافی نکرده، اما اگر بزند به انسانیت تعظیم کرده! اگر کوک چهارم را نزند ، روی خط توافق و قانون جلو رفته... اما اگر بزند ، صدای عشق او آسمان اخلاق را پر خواهد کرد! دنیا ... همین دنیا، پر از فرصت کوک چهارم است!! و من و تو کفاش های دو دل... در این دنیای فانی! مهربانی را اگر قسمت کنیم ، من یقین دارم به ما هم می رسد...
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-19 ساعت 10:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-19 ساعت 10:21 توسط msr839.)
فکر کن عاشق شدی ناگه که باران می شود
بی حضور گرم او قلبت زمستان می شود
همزمان با چتر تو باران به قلبت می زند
با صدای چک چکش اشکت فراوان می شود
در هجوم یاد او از بس که درگیرش شدی
خانه ات از غصه ات مانند زندان می شود
زل به عکسش می زنی اما ز یادش ناگهان
قلب تو از دیدنش مانند طوفان می شود
پشت پرچین اطاق وقتی که باران می زند
از غمت غمگین ترین باران تهران می شود
"شاعر: خودم"
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-19 ساعت 07:07)dv2017 نوشته: (2016-04-19 ساعت 06:32)alirezanz نوشته: لال میشم :/
نطق پست 444 همين بود ؟ 
یادم رفت :l
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-19 ساعت 10:05)msr839 نوشته: فکر کن عاشق شدی ناگه که باران می شود
بی حضور گرم او قلبت زمستان می شود
همزمان با چتر تو باران به قلبت می زند
با صدای چک چکش اشکت فراوان می شود
در هجوم یاد او از بس که درگیرش شدی
خانه ات از غصه ات مانند زندان می شود
زل به عکسش می زنی اما ز یادش ناگهان
قلب تو از دیدنش مانند طوفان می شود
پشت پرچین اطاق وقتی که باران می زند
از غمت غمگین ترین باران تهران می شود
"شاعر: خودم"
دوست عزیز کم کار شدینا
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سلام بر مهاجرسرا و این 14 ساعت باقیمانده
یک سوالی که همه میپرسند و جواب دهندگان هم معمولا دقیق جواب نمیدهند
میگویند به خودت بستگی داره
من و باقی ایرانیان مقیم ایران میخواهیم بدانیم
بهترین شهرها برای ورود کدامها هستند
خواهشا نگین به پولت . به مدرکت . به تخصصت . به اخلاقت . به .... بستگی داره
مثلا 10 شهر را نام ببرین که اکثر ایرانیها به هنگام ورود اولیه به اونجا میروند و تجربه ثابت کرده که این 10 شهر از بهترین شهرها هستند (یعنی معدل بیکاری و کرایه منزل و .....)
ممنونم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='amin.randd' pid='702959' dateline='1461044968']
[quote='avenger' pid='702957' dateline='1461044121']
[quote='bobs' pid='702807' dateline='1460980113']
سلام.
کم کم داریم به سوم می نزدیک میشیم و به عبارتی قیافهء بعضی دوستان در سه شنبه شب دو هفتهء آینده بسیار دیدنی هست که دارن بالا و پایین می پرن و هول هولکی تو فکرن که اول به کی خبر برنده شدن شون رو بدن.
بنابراین، برای شب مذکور وسایل زیر رو مهیا کنید:
1- وسیله ای که به اینترنت وصل بشه و قادر به اجرای دستورات لاگین باشه: یک دستگاه. (مانند موبایل، تبلت، کامپیوتر، تلویزیون هوشمند یا ...)
2- اتصال اینترنت با سرعت و ترافیک کافی.
3- آب قند یا چای شیرین: یک لیوان (برای جلوگیری از ضعف کردن)
4- صدا خفه کن یا متکای نرم: یک عدد.
4. بعد از دو روز شادمانی، باید مدارک زیر رو مرتب و جمع آوری کنید. دقت کنید. جمع اوری و مرتب.
4.1. مدارک تحصیلی . مخصوصا دیپلم 12 ساله
4.2. مدارک اشتغال . 5 سال آخر کاریتون سابقه کاری
4.3. مدارک ازدواج، طلاق و خدای ناکرده فوت همسر (اگر مجرد هستید که لازم ندارید. اما اگر مجرد شدید، باید مدارک طلاق/فوت آماده کنید)
4.4. مدارک شناسایی . شناسنامه و کارت ملی
4.5. مدارک نظام وظیفه یا معافیت از خدمت
5. بعد به پاسپورت خودتون و همراهاتون نگاه میکنید و اگر کمتر از 6 ماه اعتبار داشت، اقدام به تمدید میکنید. وقتی هم اقدام کردید کپی پاستون رو نگه دارید
6. بعد میرید انسیتو پاستور کارهای مربوط به پزشکیتون رو شروع میکنید. و میگید که واسه لاتاری میخواهید اقدام کنید. حتما بگید. و باید کارت زرد بگیرید. که به این کار میگن "مدیکال"
7. به موازات کارهای مدیکال، تمامی مدارک و اسنادی رو که دارید رو ترجمه کنید. فقط و فقط ترجمه رسمی و بدون مهر وزارت خارجه و دادگستری. (اگر ایروان محل مصحاحبه اتون باشه، مهر دادگستری و خارجه الزامیست)
8. حدود دو ماه بعد باید نسبت به فرم DS-260 اقدام کنید که محدودیت زمانی برای پرکردنش وجود نداره و شما میتونید هر بار یه قسمتشو پرکنید. آدرسش ceac.state.gov/IV هستش که میرید فرم رو دقیق و کامل پر میکنید.
*********نکته*********** دقت در پر کردن فرم 260 خیلی مهمه و تقریبا 75درصد راه مهاجرت رو شامل میشه
*********نکته***********پول ندید که مثلا وکیل واستون فرم رو پرکنه. وکیلتون زمان مصاحبه حضور نداره.
9. وقتی فرمتون رو تکمیل کردید و ارسال کردید باید منتظر کارنت شدن کیستون بشید
از تمامی نامه هاتون، فرمهای تکمیل شدتون و مدارکتون حتما حتما حتما پرینت کاغذی و فایل در کامپیوترتون داشته باشد. یادتون نره. یعنی اسکن کنید. رنگی. حتما
10. تقریبا بین ارسال فرم 260 تا دریافت نامه دوم بین 4 تا 6 ماه طول میکشه. اما بودند دوستانی که 2 ماهه نامه ی دوم را گرفتند. پس ملاک مشخصی وجود نداره.
11. وقتی شما نامه ی دوم رو دریافت کردید به سلامتی، زمان ، تاریخ و محل مصاحبه واستون مشخص شده که باید در اون زمان به محل مصاحبه مراجعه کنید. فاصله بین نامه دوم تا زمان مصاحبه حدودا بین 2 ماه تا 3 ماه بعد از تاریخ دریافت نامه دوم هست. اما بودند دوستانی که مثل خود من 1 ماهه بوده. یعنی من 1 فوریه نامه دوم گرفتم، مصاحبه ام 1 مارچ بود آنکارا.
****************نکته*********************
پس از تکمیل و ارسال فرم 260، هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر در مشخصات فردی، خانوادگی و زندگیتون داشته باشید (غیر از تحصیل) رو باید باید باید باید باید به کی سی سی مکتوب اعلام کنید. خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه.
اگر هم زمان محصاحبه رو بخواهید عوض کنید باید هم به کی سی سی بگید و هم به سفارت محل مصاحبه که یا تاریخش رو میخواهید عوض کنید یا محلش رو.
هر درخواستی که دارید باید کتبا به کی سی سی و سفارت بدید و والسلام . جدی بگیرید.
12. وقتی نامه دوم رو گرفتید مجددا میرید انسیتو پاستور و واکسنهای تکمیلی رو میزنید. و مهرهای کارت زردتون رو میزنید.
13. حالا وقت گرفتن بلیط و ویزای (ویزا برای امارات) هستش که خودتون میدونید!!!
14. 330 دلار برای هر نفر برای مصاحبه کنار بگذارید.
15. اصل مدارک و ترجمه ها رو مرتب کنید . چینش مدارک خیلی خیلی مهمه
16. حداقل 300 دلار و حداکثر 440 دلار برای هر نفر
ممنون بخاطر طاعات خیلی خوبتون، فقط اینکه در مورد گزینه 6 که گفتین انیستیتو پاستور برای مدیکال، باز در گزینه 16 هم گفتین برای مدیکال 300 تا 440 دلار هر نفر کنار بزاریم، پس چرا اینکار دوبار انجام بشه، یعنی هم ایران و هم اونجا این مراحل طی بشه
باز هم ممنون از توضیحاتتون
تا خدا چی بخواد