موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-19 ساعت 23:34)مسافر تنها نوشته: سلام
بچه ها نتایج کی اعلام میشه
تاریخ و ساعت به زمان ایران
ببخشید الان متوجه کرنومتر بالا شدم
14 روز مونده
امروز تازه 19 آوریله
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
امروز رفتم کت و شلوار خریدم بالاخره قیمتش یک میلیون و هفتصد و شصت هزار تومن بود به فروشنده گفتم تخفیف بده گفت خودت یه چیزی کم کن کارت بکش من یک میلیون و چهارصد کشیدم فروشنده گفت خدابرکت
یعنی اگه نفرینم میکرد میگفت حرومت باشه اینقدر ناراحت نمیشدم تا اینکه تو روم لبخند بزنه بگه خدابرکت
یعنی بعد از سیصد و شصت هزار تومن که من کم کردم بازم کلی گولم زده
حالا چون این قضیه هیچ ربطی به لاتاری نداشت یه گریزی به صحرای کر.بلا میزنم براتون
ایشالا برم امریکا که دیگه خبری ازین بنداز بندازا نباشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من از سال 88-89 ثبت نام میکنم.
سالهاست منتظرم برم چون از بچگی آمریکا را دوست داشتم
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❻تعداد افراد منظور در کیس 1 نفر
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
✈ مقصد ایالت نوادا شهر لاس وگاس (برای شروع زندگی از زیر صفر!)
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-20 ساعت 00:08)someonelikeyou نوشته: امروز رفتم کت و شلوار خریدم بالاخره قیمتش یک میلیون و هفتصد و شصت هزار تومن بود به فروشنده گفتم تخفیف بده گفت خودت یه چیزی کم کن کارت بکش من یک میلیون و چهارصد کشیدم فروشنده گفت خدابرکت
یعنی اگه نفرینم میکرد میگفت حرومت باشه اینقدر ناراحت نمیشدم تا اینکه تو روم لبخند بزنه بگه خدابرکت
یعنی بعد از سیصد و شصت هزار تومن که من کم کردم بازم کلی گولم زده
حالا چون این قضیه هیچ ربطی به لاتاری نداشت یه گریزی به صحرای کر.بلا میزنم براتون
ایشالا برم آمریکا که دیگه خبری ازین بنداز بندازا نباشه
خيالت راحت باشه كه اينجا بدتر از ايرانه، از هر طريقي بتونن تيغت ميزنن، نمونشو بگم من رفتم از اپل استور گوشي ليس كردم ماهي ٣٥ تا ، و گوشي را لاك كرد و فرداش خطم يك طرفه شد ، رفتم تي موبيل بپرسم چيشده گفت ١٠٠ دلار بايد بدي وگرنه خطت وصل نميشه ، به هر دليلي گفت بايد پرداخت بشه ، ما پرداخت كرديم و قرار شد قسط اپل رو بيل تي موبيل ماهانه واسمون بياد و ماهم پرداخت كرديم ، بعدش ديدم باز از حسابم ٣٥ تا اپل برداشته. در كل بگم اينجا بخور بخوره، تازه شانس بياري حواست باشه بتوني جلو بعضياشو بگيري.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
دم همه دوستانى كه برنده سالهاى قبل هستن و در اين شرايط نفس گير انتظار ميان و به ما و ساير دوستان منتظر روحيه و انرژى مثبت ميدن كلى گرم ... ارادت داريم خدمتتون .. ايشالا كه ايام به كام باشه و زندگى جديد براتون پر از اتفاقات خوب و شيرين باشه ... خدا يار و ياورتون عزيزان
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من سوالی داشتم
برای رفتن به ترکیه یا امارات نیاز به ویزا هست
کی باید اقدام کنیم؟ چقدر طول میکشه؟
2018
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-20 ساعت 01:26)farhanadmin نوشته: ببخشید من سوالی داشتم
برای رفتن به ترکیه یا امارات نیاز به ویزا هست
کی باید اقدام کنیم؟ چقدر طول میکشه؟
امارات فقط لازمه ، يك ماه قبل مصاحبه بايد اقدام به ويزا بشه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-20 ساعت 05:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-20 ساعت 06:03 توسط Interuniversal.)
دلم نيومد نظر شخصيمو در مورد مسائل پيرامون آمريكا رفتن نگم
ما الان در حدود سه چهار روزه آمريكا شهر دالاس،ايالت تگزاس هستيم (در درجه اول جاي همتون رو خالي ميكنم و آرزومندم خودتون از نزديك تجربش كنيد)
خيلي مواردشون رو بررسي كردم توي اين مدت كوتاه،شايد بخاطر همين زمان كوتاه خيلي نشه نتيجه قاطع گرفت ولي براي خودم جا افتاده و يه چيزايي به دلم افتاده دگ،واسه همين ميگم نظر شخصي ،چون تجارب هركي منحصر بفرد و مخصوصه و نميشه نسخه جامع پيچيد!
جونم واستون بگه كه نه رويايي به اينجا فك ميكردم نه منفي،كاملا شاهد پا به اينجا گذاشتيم و فقط خواستيم مشاهده كنيم كه واقعا چند چنديم ،بدرد ما ميخوره اينجا يا نه،اصن هموني هست كه رويامون بوده و خوابش رو ديديم؟؟
در كنار بيشمار نكات مثبتي كه اينجا داره منفي هم هست واقعا و كمي تا قسمتي در جاي خودش آزار دهنده براي شخص من،ازين بابت ميگم آزار دهنده چون هركي ميرسه اول مقايسه ميكنه دگ،از مقايسه ريالي به دلار بگير تا محيط و برخورد و بقيه موارد،
و اينم بگم يسري از دوستان من رو ميشناسن،اصلا به هيچ وجه آدم منفي گرايي نيستم حتي اگه اون مسئله منفي باشه.
خلاصه كنم حرفامو و اينو بگم كه من خيلي اينجا رو قابل قبول نديدم و زياد باب طبعم نبود،نميگم اصلا ولي خب وقتي بحث مقايسه مياد وسط ميبينم موندن نموندن تو اينجا واسم اونقدم مهم نيست
بمونم و مثل اين زحمت كش ها شب و روز كار كنم پيشترفت ميكنم ولي بهاشو بايد بدم و اون بها براي من زيادي عه!
ميدونم روحيه آدم هاي اينجا هم بسته به اون ايالت فرق ميكنه ولي من اينجايي هارو در درون شاد نديدم،خيلي هيجان نداره زندگيشون،بدجوري روتين دارن زندگي ميكنن،خيلي مهربونن،بهمه احترام ميزارن و لبخند ميزنن،تو رانندگيشونم بعضي هاشون مثل خودمونن،نه راهنما نه صاف رفتن،تا بتونن كمكت ميكنن،عصر ها و شب ها مخصوصا آدم تو خيابون نميبيني خيلي و .. بيشمار موارد و مسائل مثبت و منفي كه واقعا وقتي بري وارد جامعشون بشي باهاشون درگير ميشي!
ميدونم الان خيلي ها هم تو دلشون و هم در نوشته هاشون ميگن ديوانس اين محمد،خوشي زده زير دلش و يا ازين بوق دارا... ولي واقعيت اينه اين محمد الان خيلي فرق كرده با اون محمدي كه روياش آمريكا بود،حتي خواب اينجارو ميديد،من هنوز ذاتا همون آدمم ولي كمي با واقعيت ها روبرو شدم،
واقعيت اينجا اينه كه خيلي سختي بايد بكشي،ميدونم اونجا هم سختي هست گرفتاري هست ولي،اينجا داستان هاي بمراتب پيچيده تري در انتظار آدم هست.
اين موارد رو قبلا به منم گفته بودن ولي ميگفتم ن بابا،آمريكا دگ آخر دنياس،تهه تهه همه چيه،باور نميكردم،ولي خودم ديدم و واسم روشن تر شد،
اينارو گفتم چون تو تاپيك ها حرفهاي برخي از دوستان رو ميخوندم و ميديم كه خيلي رويا پردازانه دارن به قضيه نگاه ميكنن و اين خيلي بده،چون آسيب ميزنه به آدم و در مواردي باعث سرخوردگي ميشه!
موفق و پايدار باشيد اميدوارم به اون آرزوي قلبيتون برسين دوستون دارم
طلب خير
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان