موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-20 ساعت 12:24)karaoke نوشته: (2016-04-20 ساعت 12:14)bobs نوشته: دوم: تخصص در کاری که حداقل دو سال تجربه لازم داشته باشه. دوستان زیادی این مورد رو با «سابقه کار» اشتباه میگیرن. اما فهرست شفاف و دقیقی توی سایت وزارت خارجه هست که این مشاغل رو تفکیک کرده. البته افرادی که تحصیلات بالا داشته باشن، معمولاً با همون تحصیلاتشون پذیرفته میشن و سابقه کار چندان موثر نیست.
اگه اینطوری باشه که یک نفر آدم 18 ساله دیپلمه که هیچ تخصص و سابقه کاری نداره طبق فرمایش شما شانس گرفتن ویزا رو نداره!
اگر دیپلم 12 ساله معتبر داشته باشه کافیه و جایگزین تخصص میشه.
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
فرشتگان در میان ما
در یکی از روزهای سرد و برفی از مدرسه به خانه می رفتم ، برای زودتر برسم از میان جنگل میان بُر زدم و راهم را گم کردم ، دیر شده بود و من تنها و وحشت زده بودم ، سپس مرد مهربانی دست مرا گرفت و مرا به خانه رساند ، مادرم نتوانست او را ببیند اما او آنجا ایستاده بود و من در قلبم می دانستم که او پاسخ دعای من بوده است ...
وقتی زندگی لحظات دشوارش را نشان داده و مرا به زانو درمی آورد ، همیشه شخصی بوده که او از راه برسد و مرا آرامش بخشد ... یک حرف مهربانانه از یک غریبه ، دست کمک دادن، تلفنی از یک دوست فقط برای گفتن اینکه من می فهمم و این یک شوخی نیست که در انتهای راه تاریک ، کسی مسیر را با پرتوی از امید روشن کرده است ..
آنها صورت های زیادی دارند و در عجیب ترین مکان ها و در زمانی که نیاز داریم برای راهنمایی ما ظاهر می شوند.
من باور دارم که فرشتگانی در میان ما هستند که برای ما از جایی آن بالا ها فرستاده می شوند ، آنها در تاریکترین ساعات به طرف من و شما می آیند ، برای راهنمایی ما با نور عشق و به ما نشان می دهند که چطور زندگی کنیم. و مسیح در کتاب مقدس فرموده : "من فرشته ای می فرستم تا پرتوی از نور باشد ، وقتی لحظات تاریکی فرا می رسند."
کتاب تو تویی
جوانی غمگین و سر خورده سر راه شیوانا سبز شد و با ناراحتی به او گفت : به هر کاری که دست می زنم نهایتاً به دری بسته بر می خورم که دیگر نمی توانم به پیش بروم . قصد ازدواج می کنم شرایطی که مقابلم می گذارند سخت و دشوار است . می خواهم کاری برای خود دست و پا کنم می بینم وسایل و لوازم آن به راحتی فراهم نمی شود و درآمدش فوق العاده ناچیز است . خلاصه به هر کاری دست می زنم آخر کار با دری بسته مواجه می شوم . به من بگویید چه کار کنم ؟
شیوانا دستش را روی شانه ی جوان گذاشت و گفت :
همین که به در بسته می خوری این نشانه ی آن است که قفلی هست . به این بیندیش که جانی در بدن نداشتی و حتی نمی توانستی تلاش کنی که به این در بسته برسی . همین که زنده ای و نفس می کشی و در مسیر زندگی به مشکل ومانعی برمی خوری ، همین مانع ، نشانه ی آن است که باید برای یافتن راه حل و جواب امیدوار بود . به جای این که در مقابل درهای بسته ی زندگی ات زانو بزنی و تسلیم شوی ، به این بیندیش که چگونه آن را دور بزنی و از آن عبور کنی . همیشه به خودت بگو : اگر دری بسته مقابل من ظاهر می شود معنایش این است که کلیدی همین دور و برها منتظر است تا آن را بردارم و در را باز کنم و از این مانع عبور کنم . موانع و سختی ها در زندگی شاید ناخوشایند باشند ولی نشانه ی آن هستند که هنوز سالم و زنده ایم و می توانیم به پیش برویم . همین نشانه برای امید داشتن کفایت می کند . وقتی این امید را داشته باشی هیچ در در مقابل تو بسته نخواهد ماند .
زنی زیبا و نازا پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه. پیامبر وقتی دعا میکند و وحی میرسد او را نازا خلق کردم. زن میگویدخدا رحیم است و میرود.
سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید نازا و عقیم است.زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود. سال سوم پیامبر وقت زن را با کودکی در آغوش میبیند. با تعجب از خدا میپرسد :بارالها،چگونه کودکی دارد اوکه نازا خلق شده بود!!!؟ وحی میرسد:هر بار گفتم عقیم است ،او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت.
چه خوب بود اگر غم ها را در برابر رحمت الهی باور نمی کردیم... توکلت علی الله.... با دعا سرنوشت تغییر میکند... از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود.... ? ميان آرزوي تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد. پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن.
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
برای گرفتن پاس دانشجویی، شما باید از یه دانشگاه معتبر پذیرش بگیرین، اون پذیرش رو ببرین وزارت علوم تاییدیه بگیرین و مدارک دانشگاهی خودتون رو هم ارائه بدین، بعد نامهء وزارت علوم رو ببرین نظام وظیفه، مبلغی بعنوان سپرده بریزین به حساب و یک نفر ضامن معرفی کنین و یه معرفی نامه بگیرین برای اداره گذرنامه، بعد صرفا اگر پذیرش از کشورهای (آمریکا، کانادا و انگلیس) باشه، پاسپورت تون دوبار خروج میشه، وگرنه یک بار خروج صادر میشه و اگر برای مصاحبه برین و کلیرنس بخورین، دیگه نمیتونین برگردین چون ممنوع الخروج میشین. ظرف پنج سال هم مبلغ ضمانت نامه تون ضبط میشه چون اعتبار تعهدتون فقط پنج سال هست (البته در آمریکا میتونین تمدید کنین) و در صورت تمایل به سفر به ایران، باید دوباره ضمانت جدید بدین (پسر یکی از دوستانم این مشکل رو پیدا کرد و هشت هزار دلار خرجش شد).
اما اینکه چطور ممکنه باعث ریجکت بشه، عمدتاً برمیگرده به خود آفیسری که با شما مصاحبه میکنه. به دوست من گفته بود که تو کلیرنس میخوری و منطقی نیست که شش ماه اینجا بمونی برای جواب گرفتن و پاسپورتت دیگه اعتبار نداره چون یکبار خروجه.
ضمناً عرض کردم که خیلی شانسیه. من دوست دیگه ای رو دارم که قبل از برنده شدن، پذیرش و گذرنامه اش رو گرفته بود و منتظر وقت سفارتش بود (آخر آگوست) که بره دانشگاه، اما نتایج که اومد و برنده شده بود و شانس خوبش این بود که شماره کیس دو رقمی بود، بنابراین دو ماه دیرتر رفت (اکتبر) سفارت و بازهم خوش شانسی اش این بود که فوراً کلیر شد و یک هفته بعد ویزاش رو گرفت.
نه اینکه از چنین شانسی چشم پوشی کنین، اما در نظر داشته باشین که این فقط یکی از دهها احتمال موازیه!
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...
رتبه:
1
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از برندگان لاتاری 2012 امریکا بودم که به خاطر اشتباه سفارت امریکا در ترکیه از دست رفت
امیدوارم امسال همه با هم برنده بشیم و بریم
شماره کیس نامبر : 2012AS00058000
مصاحبه : انکارا
تاریخ مصاحبه : تابستان 2012
رتبه:
1
2 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-20 ساعت 13:03)DV 17 نوشته: مرسی، با این حساب مؤفقیت ما دانشجو ها بعد از قبولی در لاتاری، نزدیک به صفر است
(2016-04-20 ساعت 13:01)mehdiravanbod نوشته: سلام دوستان
من از برندگان لاتاری 2012 آمریکا بودم که به خاطر اشتباه سفارت آمریکا در ترکیه از دست رفت
سلام، ببخشید مگه اون سال چه اشتباهی پیش اومده بود؟ مسئولیت اشتباه خودشون رو نمی پذیرن؟
من رفتم مصاحبه تابستان و به من یک برگه ابی دادن گفتن برگرد ایران تا مراحل اداری انجام بشه - و زمان مراجعه بین ساعت 1.5 تا 2 ظهر برای مراجعه بعدی بود
شماره پرونده من روز اخر ( 30 سپنامبر )در ساعت 5 بعد از ظهر (خارج از زمان تعیین شده )در سایت امد و وقتی از ایران رفتم ترکیه دو روز بعد رسیدم و گفتن سیستم بسته شده و ویزای شما سوخته
شماره کیس نامبر : 2012AS00058000
مصاحبه : انکارا
تاریخ مصاحبه : تابستان 2012
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال
وقتی در قسمت مشاهده ی نتایج کانفیرمیشن نامبر رو دریافت میکنیم به منزله ی اینه که اطلاعات ما درست بوده و از روند قرعه کشی حذف نشدیم. درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
قبلا یه جا یه تصویر از نمونه صفحه ای که موقع برنده شدن باهش مواجه می شی بود . الان متاسفانه نمی تونم پیداش کنم . هیشکی داره بزاره اینجا.
ممنون