موضوعها: 0
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-20 ساعت 12:34)DV 17 نوشته: (2016-04-20 ساعت 12:14)bobs نوشته: .
سوم: کارت پایان خدمت یا معافی. چرا؟ چون شما میخواهید پاسپورت داشته باشید. اگر دانشجو هستید یا صرفاً از خدمت فرار کرده اید، به خودتان مربوط است. پاسپورت تقلبی، یک جرم بین المللی است و هر جای دنیا متوجه بشن، شما بصورت بین المللی تحت تعقیب قرار میگیرین. پاسپورت دانشجویی مشروط و محدود است (یک یا دو بار خروج) و گاهی همون پاسپورت میشه دلیل ریجکت شدن و بعد هم از دست دادن سپرده ای که گذاشتین. البته استثنا هم داره، اما خیلی شانسیه! قبلا در مورد این موضوع بحث کردیم بنابراین وارد جزئیات نمیشم..
تشکر ولی برای من جای سؤال داره که چرا باید صرفاً پاسپورت محدود دانشجویی دلیلی بر رد شدن باشه، چون اونا حتماً می دونن که طرف از سر ناچاری پاسپورت موقت داره و کوتاهی که نکرده در گرفتن پاسپورت !
تا جایی که من میدونم! همچین چیزی نیست ابدااا همون که گفتم شما وثیقه میزارین پاسپورتتونو میگیرین و فک میکنم 20 روز اجازه خروج دارین پاسپورت شما هیچ فرقی با دیگران نداره و خارج از کشور هیچ فرقی با پاسپورت سایر دوستان نداره مث همه 5 سال اعتبارو داره و موقتی نیست اما از ایران هر دفعه میخواین خارج شین داستان خودشو داره که باید وثیقه بزارینو اجازه بگیرین قبلا هر ترمی ی بار اجازه خروج میدادن یعنی سالی دوبار اما همونطور که قبلا گفتم از دانشگاه و نظام وظیفه پرسیدم گفتن هر چند بار بخواین اجازه خروج میدیم. و چون در وطن خدمت ... زوری هستش در سفارت باید وضعتونو روشن کنید که یا پایان خدمت یا معافیت ارائه میکنین یا که دانشجو هستین دوستان گفتن که از رسید وثیقتون کاپی میگیرین با خودتون میبرین و سفارت میپذیره (اینو دوستان گفتن! و البته اینکارو کردن) پس بی مورد نگران این مسائل نباشید فقط در نهایت بسته به نوع وثیقتون که علمی یا نیمه علمی باشه (زیارتی جواب نمیده اگه خواستین توضیح میدم) چندین میلیون ناقابل باس بزارینو برینو برنگردین اگه بیش از حد معین خارج کشور باشین و بعد برگردین بازداشت، ممنوع خروج، راهی خدمت، پولتونم که پریده!
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
راجع به بحث انرژی و حواس این چیزها شد خواستم نظرم رو بگم به عقیده ی من این حس خوب نیست که اتفاق های خوب رو برامون میاره بلکه یه اتفاق خوب هست که حس رو در ما ایجاد می کنه و البته برعکس در موارد بد
این برای خود من ثابت شده یه جورایی واقعاً اگه حس خوب و نگاه مثبت می تونست اتفاق خوب بیاره همه ی انسان ها به سادگی زندگی راحت و آسایش داشتند چیزی که متأسفانه وجود نداره
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-20 ساعت 18:33)DV 17 نوشته: راجع به بحث انرژی و حواس این چیزها شد خواستم نظرم رو بگم به عقیده ی من این حس خوب نیست که اتفاق های خوب رو برامون میاره بلکه یه اتفاق خوب هست که حس رو در ما ایجاد می کنه و البته برعکس در موارد بد
این برای خود من ثابت شده یه جورایی واقعاً اگه حس خوب و نگاه مثبت می تونست اتفاق خوب بیاره همه ی انسان ها به سادگی زندگی راحت و آسایش داشتند چیزی که متأسفانه وجود نداره
نه لزوما، اینی که میگین قطعا درسته اتفاق خوب حس خوب هم به دنبال داره و بر عکس
اما با حس خوب میشه اتفاق خوبو ساخت یا سعی میکنی کمتر سخت گیری کنی و با شرایط بسازی و نیمه پر لیوانو ببینی
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خوبید؟
چه خبر؟
یادش بخیر سالای قبل چه فعال بودیم
چند سال پر انرژی بودیم ولی اسممون در نیومد که نیومد
یادش بخیر پارسال تاپیک شمارش معکوس نزدیک 500 صفحه شد ولی امسال...
قشنگ معلومه اون شور و شوق گذشته نمونده
حالا دلیلش هر چی بود بماند
یادش بخیر
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد، اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
How I met your mother رو داشتم می نگاهیدم، میگفت از وقتی اومدم نیو یورک آدم مزخرفی شدم :/
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم @عسل.م@
مشكل ما از همينجا شروع ميشه كه ميخوايم روي چيزي تمركز كنيم،تمركز ميشه زنداني و محدود كردن ذهن،برخلاف تصور خيلي ها در بسياري از موارد اصلا نبايد تمركز كرد روي چيزي (اين با اون داستان تمركز داشتن و حواس جمع بودن فرق ميكنه ها)
بايد رها و آزاد و تسليم باشيم و بپذيريم كه هر اتفاقي كه قراره برامون بيوفته برآيند خودمونه نه تقدير و سرنوشت و اينا ،وارد مباحث طولانيه سر نوشت اينها نميشم ولي اسمش روشه : ســــــٓر نوشـــــت
پس بيرونتون همون چيزي داره ميگذره كه در درونتون ميگذرد
خيلي گير نباشيد روزيتون باشه بهش ميرسيد
طلب خير
[/quote]
چقدر این حرفایی که میزنی برام آشناست واقعا جواب داده کار تو روح جمعی چقدر آگاهی ها افزایش پیدا کرده درود و طلب خیر برای شما .