موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال ، کسی که خدمت رفته و 8 ماه خدمت کرده و حین خدمت چون متولد 54 بوده معاف شده و کارت معافیت گرفته، حالا در فرمهایی که باید پر کنه باید بگه دوره نظامی دیده یا ندیده؟ چون خیلی روی این مساله حساس هستن..
اگر واقعیت رو بگی باید ثابت کنی به چه شکل بوده ، بنظرتون برگه هایی که از ارتش وجود داره با ترجمه رسمس کفایت می کنه ؟ یا اصلا صداشو در نیاریم و بگیم معافیت داریم این هم کارت این هم ترجمه رسمی و مهر فلان ارگان؟!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
یه سوال شاید کاملا مبتدی.
این confirmation number معمولا چند رقمی میشه؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-20 ساعت 14:38)farhanadmin نوشته: (2016-04-20 ساعت 12:32)bobs نوشته: (2016-04-20 ساعت 12:24)karaoke نوشته: اگه اینطوری باشه که یک نفر آدم 18 ساله دیپلمه که هیچ تخصص و سابقه کاری نداره طبق فرمایش شما شانس گرفتن ویزا رو نداره!
اگر دیپلم 12 ساله معتبر داشته باشه کافیه و جایگزین تخصص میشه.
ببخشید، من دیپلم کار و دانش هستم، فوق دیپلم و لیسانس هم دارم، یازده سال سابقه مرتبط با رشته ام هم دارم
برای دیپلمم که مشکلی نیست؟
ملاك اخرين مدرك تحصيليه كه شما ليسانس دارين.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-20 ساعت 15:09)dv2017 نوشته: (2016-04-20 ساعت 14:43)mohammad1980 نوشته: (2016-04-20 ساعت 14:40)keivin نوشته: یه سوال ، کسی که خدمت رفته و 8 ماه خدمت کرده و حین خدمت چون متولد 54 بوده معاف شده و کارت معافیت گرفته، حالا در فرمهایی که باید پر کنه باید بگه دوره نظامی دیده یا ندیده؟ چون خیلی روی این مساله حساس هستن..
اگر واقعیت رو بگی باید ثابت کنی به چه شکل بوده ، بنظرتون برگه هایی که از ارتش وجود داره با ترجمه رسمس کفایت می کنه ؟ یا اصلا صداشو در نیاریم و بگیم معافیت داریم این هم کارت این هم ترجمه رسمی و مهر فلان ارگان؟!
اگر داخل کارتتون نوشته شده معافیت خدمت و هیچ چیزه خاص دیگه ای ذکر نکرده به نظر من اصلا نیازی نیست که بگین خدمت رفتین. میگین معاف شدین مشکلی هم پیش نمیاد
اگه در مورد نوع معافي سوال شد ، چي بايد جواب داد ؟ خريد خدمت يا راستشو
هرچيزي رو بايد راستشو بگي، چون قبلش امارتو دراوردن و دروغ باعث خراب شدن كيستون ميشه، يادتون باشه امار و اطلاعاتشون حرف نداره
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس