کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-22 ساعت 13:59)milade نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:46)LORDAmiroo نوشته:  با اینکه بحث رو طولانی نکنیم موافقم ...
ولی باید ببینیم که معنی ای که در ذهنمون از HOPE داریم یکیه یا نه
من فکر میکنم چیزی که من بش میگم HOPE رو شما با خیال پردازی ، توهم و رویا اشتباه گرفتی!
خب قطعا مثلا من نوعی که کلا 10 ملیون تومن پول به فرض دارم میتونم به ای بی 5 فک کنم و رویاشو تو ذهنم داشته باشم ولی این اسمش HOPE نیس!
همه مواردی که شما فرمودید به امید خیلی نزدیک هست و اختلاف اونها در حدی هست که خود اون انسان هم نمیتونه متوجهش بشه.
امید به داشتن یک ساندویچ برای کسی که حتی حاظر نیست گدایی کنه همون قدر خیال پردازانه هست که خرید یک بی ام دابلیو برای یک نفر که ماهیانه 800 هزار تومان حقوق میگیره.
امید به فردایی بهتر در ایالات متحده همون قدر توهم هست که حتی در کشور خودش بهش یک کار خیلی ساده رو هم نمیسپارند.

من فکر میکنم برخی از دوستان اینجا دچار یک امید کاذب شدند که آره اگر ما شناس بیاریم و در این سیستم رندومایز موفق بیرون بیایم ، میتونیم در بلاد کفر زندگی مالامال از موفقیت و خوشبختی رو داشته باشیم. به همین دلیل امید رو خیلی پرورش داده اند. در حالی که عده زیادی هوم لس در همون کشور وجود داره که امیدشون اینه که بتونند اندک درامدی رو داشته باشند که همچنان زندگی رو سپری کنند.

اگر منی که 10 میلیون دارم و امیدم بر این باشه که به ای بی فایو برسم و براش سخت کار کنم و از هر کاری کوتاهی نکنم و حقایق زندگی رو ببینم شاید در اینده ای شاید دور بهش برسم!
اما همین رو اگر من تصمیم نگیرم و کار و تلاش نکنم رو من اسمش رو میگذارم خیال پردازی و به قول شما توهم شدید!

البته شما باید دقت کنی شرایط افراد چطوره، مثلا من خودم درسته که یه فرد با 10 تومنو مثال زدم ولی خب قطعا برای رفتن به آمریکا من بیشتر از 30 برابر این مبلغو کنار گذاشتم! با یکم محاسبه میتونیم به این نتیجه برسیم که برای من امید داشتن به یه زندگی خوب با این مقدار پول و مدرک دکترا خیلی دور از ذهن نباشه.
( خیلی تعریف از خود شد اصن حالم به هم خورد) Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: milade ، alirezanz ، amirmc ، Ali agha ، aram_hpanahi ، msr839 ، aaraam ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 02:12)someonelikeyou نوشته:  خدایی اگه من برنده شدم نفری پونصد هزار تومن بهم کادو بدید حداقل مخارج ترکیه و بلیط تا آمریکا مجانی بیفته دمتون گرم

اره ه.. دقت کن آره ه Cool باس همه رو مهمون کنی Wink ی آدامسم میدم از طرفم بچسبونی Big Grin والا صندوق صدقات ندارن مستکبرین که ی پولی بدیم بندازی به حاجتمون برسیم Wink
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839
امیرو تو سیصد میلیون تومن پول نقد آماده کردی? دکترم میخای بشی؟؟
با من ازدواج میکنی؟
#جدی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: alirezanz ، LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:05)amirmc نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:37)milade نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:15)amirmc نوشته:  دوست من، شما HOPE رو با شانس اشتباه نگیر. امضای من و خیلی دیگر از دوستان در اینجا بر باور شانس نیست بلکه امید به زندگی بهتره. البته اینم هم ذکر کنم که تو خونه خوابیدن و یا فقط رفتن سر و کار و برگشت به این انجمن و مدام بنالیم که چرا ما نه و چرا آنها باید برن اصلا درست نیست و اینجاس که حرف شما کاملا و صددرصد صحیح و متینه. تا مادامیکه چیزی به اسم شانس وجود داره، همه از هر قشری دوست دارن اون رو تجربه کنن ولی کسی که امیدواره که روزی می ره دنبال خواسته هاش از همین لحظه ها و  سال های قبلش باید به فکرش می بود.
موفق باشید

امید به زندگی بهتر بر پایه تلاش و کوشش هست.
جمله انسان به HOPE زندست یکی از بدیهیات هستش. مثل اینکه من بنویسم انسان به غذا خوردن زندست!
امید و انتظار به زندگی بهتر در سایه مشقت و تلاش به دست میاد.
برای یک نفر تلاشش میشه کشیدن یک تابلو نقاشی و برای دیگری سگ حمالی کردن در پایین ترین مشاغل جامعه.

من امیدوارم دوستان منطق خودشون رو به روز کنند که حداقل در سایه تفکر به برنده شدن در لاتاری قدمی رو بردارند برای رسیدن به زندگی بهترشون.
برای من افتخار نیست که بگم N سال هست لاتاری ثبت نام میکنم. این نشون میده امید من به شانسم خلاصه میشه : )

انسان به هوپ زنده نیست، انسان به کار و تلاش و اندیشه بلندش هست که زنده خواهد بود، البته اگر زنده بودن رو چی تعبیر کنیم ...

موفق باشید.
دوست من، جمله انسان به HOPE زندس، اولش باید با تلاش و کوشش همراه باشه و پس از آن به امید و عنایت خداوند. مسلمه که بدیهیه ولی همین جمله را خیلی ها درک نمی کنن. این جمله مربوط به دوست خوبمون جناب LORDAMIROO هست که در امضای من و برخی دوستان به چشم می خوره. تو هر زمانی نیازمند تلاش و کوشش هستیم حتی اگر بهش برسیم. چون ماندگاری در آن مرحله از رسیدن بهش سخت تره. باز هم می گم انسان با HOPE زندس البته بشرطی که تلاشش رو کرده باشه نه اینکه فقط راجع به مهاجرت فکر کنه و نظر بده. واقعا باید تو فکر مهاجرت باشه.
موفق باشید

نه اقا واسه @alireza_guitar@ هست این جمله Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: milade ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، mehre cyrus
(2016-04-22 ساعت 14:10)someonelikeyou نوشته:  امیرو تو سیصد میلیون تومن پول نقد آماده کردی? دکترم میخای بشی؟؟
با من ازدواج میکنی؟
#جدی

منم هستما

#خیلی.جدی

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: milade ، someonelikeyou ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:10)someonelikeyou نوشته:  امیرو تو سیصد میلیون تومن پول نقد آماده کردی? دکترم میخای بشی؟؟
با من ازدواج میکنی؟
#جدی

دکتر که هستم ولی دوتا مشکل در مسیر ازدواج ما و خوشبخت شدنمون هست Big Grin
یکی خانوممه یکی شما چون میخوای بری سیاتل من خوشم نمیاد زیاد تگزاسو ترجیه میدم Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
(2016-04-22 ساعت 14:05)amirmc نوشته:  دوست من، جمله انسان به HOPE زندس، اولش باید با تلاش و کوشش همراه باشه و پس از آن به امید و عنایت خداوند. مسلمه که بدیهیه ولی همین جمله را خیلی ها درک نمی کنن. این جمله مربوط به دوست خوبمون جناب LORDAMIROO هست که در امضای من و برخی دوستان به چشم می خوره. تو هر زمانی نیازمند تلاش و کوشش هستیم حتی اگر بهش برسیم. چون ماندگاری در آن مرحله از رسیدن بهش سخت تره. باز هم می گم انسان با HOPE زندس البته بشرطی که تلاشش رو کرده باشه نه اینکه فقط راجع به مهاجرت فکر کنه و نظر بده. واقعا باید تو فکر مهاجرت باشه.
موفق باشید

و من به نظر شما دوستان احترام میگذارم هرچند با دو کلمه از پست شما موافق نیستم.

تشکر از همه دوستان به خاطر شرکت در بحث.
تشکر کنندگان: msr839
(2016-04-22 ساعت 00:04)Caspian_Wave نوشته:  یکی از دوستان این جا که بود یک سره فیلم آمریکایی میدهد.....
حال که رفته ميگه فیلم ایرانی دانلود میکنم میبینم..
به نظرتون فازش چيه.؟؟؟؟

همش در حسرته، ایشون یه ایرانی واقعی هست، همیشه ناله میکنه و ناراضی هست همش پشیمونه و میگه داشتیم زندگیمونو میکردیم اینجا اصلا بدرد نمیخوره.. (البته کلی گفتما Wink )

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: Ali agha ، milade ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، dv2017 ، نسل سوخته
علیرضا گیتار
فکر کنید ده ساله هستین و خونوادگی با ماشین بابایی میرید خرید ولی پارکینگ نیست و اگه ماشینو کنار خیابون بذارید ممکنه بدزدنش و به همین دلیل همه میرن پاساژ گردی ولی شما رو میذارن تو ماشین نگهبانی بدی و تازه بابات سوئیچو برده و شما حتی نمیتونید یه موزیک بشنوید یا حتی شیشه رو بزنید پایین یه هوایی بخورید
این علیرضا گیتاره
من بعد از خودم خیلی دوست دارم علیرضا برنده بشه ، خدایا توجه کن گفتم بعد از خودم یعنی اول خودم بعد علیرضا
برنده خوش شانس
(2016-04-22 ساعت 14:14)LORDAmiroo نوشته:  
با من ازدواج میکنی؟
#جدی

دکتر که هستم ولی دوتا مشکل در مسیر ازدواج ما و خوشبخت شدنمون هست  Big Grin
یکی خانوممه یکی شما چون میخوای بری سیاتل من خوشم نمیاد زیاد تگزاسو ترجیه میدم  Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

نیویورک چطور؟ خوبه ها؟ ولی من با تگزاسم مشکلی ندارما Shy

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 13:09)milade نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 03:59)alinzd نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 01:57)kkr200 نوشته:  شب جمعه شما هم بخیر و نیکی
ایشالا همیشه خوشحال باشی

آقا من میخوام برم صلاحم باشه یا نه  Sad
من واقعا قضیه این صلاح رو نمیفهمم
عادت کردیم وقتی چیزی میهایمو بهش نمیرسیم هزارتا خرافات و اما اگر و صلاح بود یا نبود رو سرهم میکنیم و دیگه تلاش نمیکنیم...
مگر خدا قادر نیست؟نعوذبالله مگر مرض داره؟
کافیه از خدایا کمک بخایم،صلاح و جبر و هزارتا فرمول نداره...
من که بنده ام و درکم ناقصه اگر قادر بودم یکی ازم چیزی میخاست در کمال سلامتی،ارامش،محبت،وضعیت کاملا عالی کمکش میکردم،مرض نداشتم از بفرستمش آمریکا چون خودش خاسته بعد  سلامتی یا کار یا هرمشکلی براش پیش میاوردم تا زهرش شه.
خدای ما قادره،اگر صلاحمونم نباشه و ما بخایم صلاحمون قرار میده اگر بگید نه یعنی خدا توانا نیست.
من نشد از کسی طلب دعا کنم نگه هیییی هرچی صلاحته.
ای کوفت،بگو خدایا حاجتشو بده فرمول نذار که...اطرافیا خود من که تا میگی دعا کن همچین چیز میزنن به اعصابت پشیمون میشی...
(خدایا ببین چقد تعریفت کردم....ابرومونو بخریا...۱۱روز مونده Big Grin )
اینم جدی میگم من تاحالا هرچی از خدا خاستم بهم داده منتها ی روش خاص پاچه خاری میشناسم ازون طریق بوده،اگر ۱۱روز دیگه نتیجه مثبت بود همینجا اعلام میکنم روشو Big Grin

جالبه برای من،
توی جامعه ای زندگی میکنیم که مردم سطح تمدن و فرهنگ خودشون رو خیلی بالا میدونند.
خودشون رو برتر میدونند و بر عقیدشون پافشاری میکنند.

اما متاسفانه خودشون رو با جهل و خرافات و تحجر عقب نگه داشتند.

سالها پیش اموختیم که نظریه تکامل داروین چگونه است و هم اکنون محققان در سبب اثبات چرایی ها هستند و علوم رو پیش میبرند.
اما متاسفانه ملت های جهان سوم همچنان بر عقیده خویش هستند که صلاح و مصلحتی هست و انسان رو جلو میبره. نیرویی قوی تر هست و کنترل گر و نظاره گر ماست ...

مادامی که انسان قدمی بر نداشته باشه ، "هیچ نیرویی" قادر به هیچ تحولی نیست، مگر اینکه خودمون رو گول بزنیم و کوتاهی های خودمون رو برای ارامش درونی خودمون به قضا و قدر و سرنوشت و مصلحت بسپریم.
انسان به HOPE زنده نیست، انسان به کار و تلاش و عزم راسخ زنده است، در غیر این صورت سرنوشت ملت ما این نبود.

تفاوت ملل جهان اول و سوم همین هست، انسانهایی که خود به دنبال پیشرفت هستند و انسانهایی که پیشرفت رو در گرو حکمت میبینند.

موفق باشید.
امیدوارم شما با عزم راسخ و تلاش در برنده شدن لاتاری موفق بشی
تشکر کنندگان: alirezanz ، Ali agha ، copol ، msr839 ، dv2017 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 13:59)Ali agha نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:40)rezijon نوشته:  سلام ۰ ماشاالله به اراده شما۰ من شش سالی میشه ثبت نام میکنم۰

چرا تا حالا برای جای دیگه اقدام نکردین؟

Smile
من فقط یک بار برای خارج (غیر از لاتاری هر ساله آمریکا ) اقدام کردم آن هم نروژ بود چند سال پیش که برای فوق لیسانس اقدام کردم ، اکسپت هم گرفتم ولی نرفتم .بعد ها هم فوق در همین ایران خواندم .
بسیاری از دوستان من در اروپا و استرالیا و حتی آمریکای لاتین درس خواندند و زندگی میکنند  .
معتقدم آدم وقتی مهاجرت میکنه جایی مهاجرت کنه که از خانه اول خودش راحت تر باشه نه اینکه مشکلات بیشتری سر راهش قرار بگیره ( اروپا رو عرض نمیکنم )  اگر قرار بر رویارویی با مشکلات بیشتششر باشه که خانه مادری چه عیبی دارد ؟!  Wink

موفق باشین۰ زندگی توی امریکا همچین هم اسون نیست بنظرم۰ مثلا انگلستان هم خیلی خوبه برای زندگی۰ البته سلیقه ها متفاوته
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: alirezanz ، Ali agha ، aram_hpanahi ، msr839
با من ازدواج میکنی؟
#جدی

یکی خانوممه یکی شما چون میخوای بری سیاتل من خوشم نمیاد زیاد تگزاسو ترجیه میدم  Big Grin

سیاتل یا تگزاس مسئله با هم بودنه شما نیومکزیکو هم بری باهاتم
خانومتونم به هرحال ممکنه اوایل یکم غرغر کنه پلی بعدش حتمن کنار میاد
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 13:33)Ali agha نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:16)LORDAmiroo نوشته:  سلام دوست عزیز امیدوارم امسال شما در بیای
ولی وقتی من میگم انگار یه عده ویزا دستشونه با شخص شما نیستم دقیقا دارم میگم یه عده!
بالاخره خود من 17 ساله دارم ثبت نام میکنم و شما نگاه به تاریخ ثبت نامم نکن من از همون اولاش تو این انجمن بودم ...
متاسفانه این چیزایی که شما بش میگی شوخی من خودم مشاهده کردم برای بعضی از دوستان بعد چند وقت خیلیم جدی شده و طوری بعد از عدم قبولی دچار افسردگیه بازم کاملا جدی شدن که یکی از دوستان خانومم با شوهرش سر همین قضیه یه اختلاف کاملا جدی پیدا کردن و ... :|  Big Grin
خلاصه من فقط هدفم از این حرفای بعضا تکراری اینه که شمایی که سال اول دومتونه این شوخیای خودت بعد یه مدت برات تبدیل به این مسائل نشه چون بالاخره شما اولین کسی نیستی که اینجا طوری حرف میزنه که انگار جبرئیله و آخرینشونم نخواهی بود  Big Grin

سلام اولین نفری هستید که عین خودم میبینم من از سال 1378 دارم شرکت میکنم و هنوز برنده نشدم . فکر کنم دیگه سیستم های وزارت خارچه آمریکا اسم من رو نخونده حذف میکنه  Big Grin ولی من از رو نمیرم و هر سال شرکت میکنم Smile))
متاسفانه بعضی ها قبل از قبولی خیلی به خودشون امید میدن و بعد از قبولی از درون ویران میشن من این مورد ها رو دیدم در این چند سال .
کلا این تاپیک هر سال بیخودی جو قبولی میده و اعتقاد دارم نبودن این تاپیک بهتر از بودنشه  Big Grin

خدا رو شكر پس من يكي مثه خودم پيدا كردم كه بفهمه انتظار چقد سخته، من كه ١٩٩٨ دارم ميفرستم !!!
هر بار هم كه واسه بدرقه يكي از اعضا خانوادم رفتم فرودگاه يا با يكي رفتم سفارت يا اسم خواهر و برادر و دوست و فاميل در اومد بيشتر اميدوار شدم، تا رسيديم به اينجا كه تكو تنها شديم و همه اعضا خانواده رفتن، ما مونديم و يه كيس f2b باطل شده و يه كيس f4 در حال پردازش ده ساله و كلي اميد به لاتاري هر ساله...
خلاصه اينكه دوستان نه اونقد نااميد باشن كه دپرس شن و نه اونقد اميدوار كه وقتي اسمشونو نديدن تو سر و كله خودشون بزنن!!
(2016-04-22 ساعت 14:21)someonelikeyou نوشته:  
با من ازدواج میکنی؟
#جدی

سیاتل یا تگزاس مسئله با هم بودنه شما نیومکزیکو هم بری باهاتم
خانومتونم به هرحال ممکنه اوایل یکم غرغر کنه پلی بعدش حتمن کنار میاد

خوبی سامی۰؟ میشناسی منو؟
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: alirezanz ، someonelikeyou ، aram_hpanahi ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان