کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-22 ساعت 14:19)someonelikeyou نوشته:  علیرضا گیتار
فکر کنید ده ساله هستین و خونوادگی با ماشین بابایی میرید خرید ولی پارکینگ نیست و اگه ماشینو کنار خیابون بذارید ممکنه بدزدنش و به همین دلیل همه میرن پاساژ گردی ولی شما رو میذارن تو ماشین نگهبانی بدی و تازه بابات سوئیچو برده و شما حتی نمیتونید یه موزیک بشنوید یا حتی شیشه رو بزنید پایین یه هوایی بخورید
این علیرضا گیتاره
من بعد از خودم خیلی دوست دارم علیرضا برنده بشه ، خدایا توجه کن گفتم بعد از خودم یعنی اول خودم بعد علیرضا

دیگه مسخرشو گیر اوردن علیرضا هم باس ویزا بدن دیگه.. :/ (ایهام داشت Cool )
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-22 ساعت 14:19)alirezanz نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:14)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:10)someonelikeyou نوشته:  امیرو تو سیصد میلیون تومن پول نقد آماده کردی? دکترم میخای بشی؟؟
با من ازدواج میکنی؟
#جدی

دکتر که هستم ولی دوتا مشکل در مسیر ازدواج ما و خوشبخت شدنمون هست  Big Grin
یکی خانوممه یکی شما چون میخوای بری سیاتل من خوشم نمیاد زیاد تگزاسو ترجیه میدم  Big Grin

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

نیویورک چطور؟ خوبه ها؟ ولی من با تگزاسم مشکلی ندارما Shy

نیویورک خیلی شلوغه Big Grin
من فقط فلوریدا و تگزاس مدنظرمه Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:23)rezijon نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:21)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:14)LORDAmiroo نوشته:  دکتر که هستم ولی دوتا مشکل در مسیر ازدواج ما و خوشبخت شدنمون هست  Big Grin
یکی خانوممه یکی شما چون میخوای بری سیاتل من خوشم نمیاد زیاد تگزاسو ترجیه میدم  Big Grin

سیاتل یا تگزاس مسئله با هم بودنه شما نیومکزیکو هم بری باهاتم
خانومتونم به هرحال ممکنه اوایل یکم غرغر کنه پلی بعدش حتمن کنار میاد

خوبی سامی۰؟ میشناسی منو؟

سلااام خوبی شما مشتاق دیدار
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-21 ساعت 23:06)dv2017 نوشته:  من که خودم استعداد فانتزی اصلا ندارم ، نمونشو دیشب دیدید ، گند زدم   Big Grin
علیرضا عزیز هم که امروز نیستش
به عنوان اولین فانتزی امشب یکی از  فانتزی های قبل که مربوط میشه به روزهای اول بازگشایی مجدد این تاپیک رو میذارم ، جالبه

(2016-01-02 ساعت 22:37)jack87 نوشته:  سلام هموطنان ایرونی خودم(ایران  نه ها همون ایرووون) Cool
تصویر منو از در تعطیلات سال نو در  کوه راشمور  با مجسمه های ابرام آقا لینکولن، مَش تئودور روزولت، توماس خان جفرسون و حاج جرج واشنگتن خودمون مینگرید Smile
نمیدونم چرا گردنم انقدر دراز افتاده فقط که امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشیدBig Grin
انشالله پا بده سال بعد همگی با هم با  این دسته چوبا  همینجا سلفی بگیریم Wink

(اگه انجمن آپلود سنتر اختصاصی  داره آدرس بدید همینجا اپلود کنم! خودم ندیدم)

[عکس: 79b_cxvzdvzdv.jpg]

باز میگه فانتزی :/ اقا اینجا الان هوا تاریکه من حوصله ندارم بعدا جوابتونو میدم Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، dv2017 ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 11:07)kkr200 نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 03:59)alinzd نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 01:57)kkr200 نوشته:  شب جمعه شما هم بخیر و نیکی
ایشالا همیشه خوشحال باشی

آقا من میخوام برم صلاحم باشه یا نه  Sad
من واقعا قضیه این صلاح رو نمیفهمم
عادت کردیم وقتی چیزی میهایمو بهش نمیرسیم هزارتا خرافات و اما اگر و صلاح بود یا نبود رو سرهم میکنیم و دیگه تلاش نمیکنیم...
مگر خدا قادر نیست؟نعوذبالله مگر مرض داره؟
کافیه از خدایا کمک بخایم،صلاح و جبر و هزارتا فرمول نداره...
من که بنده ام و درکم ناقصه اگر قادر بودم یکی ازم چیزی میخاست در کمال سلامتی،ارامش،محبت،وضعیت کاملا عالی کمکش میکردم،مرض نداشتم از بفرستمش آمریکا چون خودش خاسته بعد  سلامتی یا کار یا هرمشکلی براش پیش میاوردم تا زهرش شه.
خدای ما قادره،اگر صلاحمونم نباشه و ما بخایم صلاحمون قرار میده اگر بگید نه یعنی خدا توانا نیست.
من نشد از کسی طلب دعا کنم نگه هیییی هرچی صلاحته.
ای کوفت،بگو خدایا حاجتشو بده فرمول نذار که...اطرافیا خود من که تا میگی دعا کن همچین چیز میزنن به اعصابت پشیمون میشی...
(خدایا ببین چقد تعریفت کردم....ابرومونو بخریا...۱۱روز مونده Big Grin )
اینم جدی میگم من تاحالا هرچی از خدا خاستم بهم داده منتها ی روش خاص پاچه خاری میشناسم ازون طریق بوده،اگر ۱۱روز دیگه نتیجه مثبت بود همینجا اعلام میکنم روشو Big Grin

من نمیدونم چرا همه زود جبهه میگیرن حالا یکی ندونه میگه چــــــــــــی شده...

عزیز من این خرافاتی که داری دم میزنی ازش من از ریشه قبولش ندارم Smile
خیلی عذر میخوام به این که شما راجبه خدا چی فکر میکنی و صلاح خواستن و این حرفام اصلا کاری ندارم گوشم از این حرفا پره Smile

این حرفایی هم که اینجا میزنم من 90% شوخیه (قابل توجه دوستان که هی میگن مگه ویزا دستته Smile نه عزیز ویزا دستم نیست)

اتفاقا لاتاری فرمول داره، نه جبر هست و نه صلاح... همه در حد دبیرستان تحصیلات داریم دیگه (ماشالا ماشالا مهاجرسرا که پر از دکتر و مهندسه) یه درس داشتیم به اسم احتمالات
یه فرمول ریاضی که شانس رو میگه، همون...
برنده شدن لاتاری صرفا احتمالات و ریاضیات هست حالا میگی نه میتونم اثباتش کنم

امیدوارم ناراحت نشده باشی
منم امیدوارم که شما هم ناراحت نشی از پاسخ بنده
دوست من اگر صلاح و خدا رو در نظر نگیریم و به قول شما رو حساب و آمارو احتمال حساب کنیم که اون دوستانی که ۱۵،۲۰ ساله در حال شرکت کردن و ثبت نام هستند که خییییییییلی وقت پیش باید برنده میشدند
تشکر کنندگان: alirezanz ، copol ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:27)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:23)rezijon نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:21)someonelikeyou نوشته:  سیاتل یا تگزاس مسئله با هم بودنه شما نیومکزیکو هم بری باهاتم
خانومتونم به هرحال ممکنه اوایل یکم غرغر کنه پلی بعدش حتمن کنار میاد

خوبی سامی۰؟ میشناسی منو؟

سلااام خوبی شما مشتاق دیدار
مرسی۰ چه خبر از بچه ها
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-22 ساعت 14:25)alirezanz نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:19)someonelikeyou نوشته:  علیرضا گیتار
فکر کنید ده ساله هستین و خونوادگی با ماشین بابایی میرید خرید ولی پارکینگ نیست و اگه ماشینو کنار خیابون بذارید ممکنه بدزدنش و به همین دلیل همه میرن پاساژ گردی ولی شما رو میذارن تو ماشین نگهبانی بدی و تازه بابات سوئیچو برده و شما حتی نمیتونید یه موزیک بشنوید یا حتی شیشه رو بزنید پایین یه هوایی بخورید
این علیرضا گیتاره
من بعد از خودم خیلی دوست دارم علیرضا برنده بشه ، خدایا توجه کن گفتم بعد از خودم یعنی اول خودم بعد علیرضا

دیگه مسخرشو گیر اوردن علیرضا هم باس ویزا بدن دیگه.. :/ (ایهام داشت Cool )

عاشقتم که هنوز باور نکردی جریان زن روسی و پونزده هزار دلار دروغ اول آوریل بوده
الان متوجه امضات شدم
جا داره به نیابت از دوست محروم و عجیب و غریبمون بهت بگم نازی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
دوستان وقتی به مهاجرت فکر میکنید ، فقط روی خودتو داشته هاتون حساب کن.
برای همه نمیشه یه نسخه ای پیچید ، یه مورد رو در مورد کار عرض میکنم شاید بدرد برخی از دوستان بخوره .
اگر تخصص هایی در زمینه نرم افزار ،برنامه نویسی و گرافیک و وب و... دارید ، زبان انگلیسی شما نیز در سطح معمولی به بالاست ، قطعا مدت زمان زیادی طول میکشه یه کار ثابت مناسب پیدا کنید ، یه راه حلی است به نام فریلنسینگ .
میتونید خدماتی رو توی این سایت های فریلنسینگ انجام بدید و در شروع حداقل درآمدی داشته باشید و در صورت پشتکار و تلاشتون شاید حتی بتونید به عنوان درآمد اول بهش فکر کنید و شایدم حتی خیلی بیشتر از یک شغل ثابت . سایت هایی نظیر peopleperhour.com , elance.com , upwork.com و نظیر اینها میتونه یه ذره از دغدغه هاتون شاید کمتر کنه. پس اگر دارای تخصص و توانمندی در زمینه هایی هستید که در بالا ذکر کردم از همین الان یکم در این زمینه تحقیق کنید بد نیست . شما در این سایت ها عضو میشید تخصص خودتون رو ثبت میکنید و خدماتی که میتونید انجام بدید رو تعریف میکنید و یا خدماتی رو که میتونید انجام بدید رو برحسب کارهایی که ثبت شده انجام میدید و بابتش هزینه دریافت میکنید ، سایت های فریلنسینگ عضویتشون رایگانه و فقط درصدی از هر پروژه رو برمیدارند . شاید ابتدای راه درآمدتون زیاد نباشه ولی هم کمک خرجه هم تجربه بالا میره و هم نمونه کار دارید و پروژه های بیشتری میگیرد ،و از همه مهمتر نه هزینه رفت و آمد میدید چون فقط خودتونیدو تخصصتون و لپ تابو اینترنت.
تشکر کنندگان: alirezanz ، msr839 ، matin.sh ، jalayevatan ، dv2017 ، aaraam ، taptan ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:27)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 11:07)kkr200 نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 03:59)alinzd نوشته:  من واقعا قضیه این صلاح رو نمیفهمم
عادت کردیم وقتی چیزی میهایمو بهش نمیرسیم هزارتا خرافات و اما اگر و صلاح بود یا نبود رو سرهم میکنیم و دیگه تلاش نمیکنیم...
من که بنده ام و درکم ناقصه اگر قادر بودم یکی ازم چیزی میخاست در کمال سلامتی،ارامش،محبت،وضعیت کاملا عالی کمکش میکردم،مرض نداشتم از بفرستمش آمریکا چون خودش خاسته بعد  سلامتی یا کار یا هرمشکلی براش پیش میاوردم تا زهرش شه.
خدای ما قادره،اگر صلاحمونم نباشه و ما بخایم صلاحمون قرار میده اگر بگید نه یعنی خدا توانا نیست.
ای کوفت،بگو خدایا حاجتشو بده فرمول نذار که...اطرافیا خود من که تا میگی دعا کن همچین چیز میزنن به اعصابت پشیمون میشی...
اینم جدی میگم من تاحالا هرچی از خدا خاستم بهم داده منتها ی روش خاص پاچه خاری میشناسم ازون طریق بوده،اگر ۱۱روز دیگه نتیجه مثبت بود همینجا اعلام میکنم روشو Big Grin

من نمیدونم چرا همه زود جبهه میگیرن حالا یکی ندونه میگه چــــــــــــی شده...

خیلی عذر میخوام به این که شما راجبه خدا چی فکر میکنی و صلاح خواستن و این حرفام اصلا کاری ندارم گوشم از این حرفا پره Smile

این حرفایی هم که اینجا میزنم من 90% شوخیه (قابل توجه دوستان که هی میگن مگه ویزا دستته Smile نه عزیز ویزا دستم نیست)

اتفاقا لاتاری فرمول داره، نه جبر هست و نه صلاح... همه در حد دبیرستان تحصیلات داریم دیگه (ماشالا ماشالا مهاجرسرا که پر از دکتر و مهندسه) یه درس داشتیم به اسم احتمالات

دوست من اگر صلاح و خدا رو در نظر نگیریم و به قول شما رو حساب و آمارو احتمال حساب کنیم که اون دوستانی که ۱۵،۲۰ ساله در حال شرکت کردن و ثبت نام هستند که خییییییییلی وقت پیش باید برنده میشدند

یعنی بنظر شما در یه قرعه کشی صلاح دخیله؟؟؟؟ فقط داریم تبادل نظر میکنیما، از نظر من این دیدگاه جهان سومی هستش

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، Malmal60 ، msr839 ، jalayevatan
(2016-04-22 ساعت 03:59)alinzd نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 01:57)kkr200 نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 01:52)aram_hpanahi نوشته:  سلام شب جمعه همه دوستان بخیر و نیکی
آقا دم همتون گرم تو این همه استرس و منتظر بودن با لطف کردن در حق این حقیر و دادن رتبه خوشحالم کردید.
میدونم همه تحت فشار هستن و با برنده شدن خیلی خوشحال میشن،امیدوارم خدا هر چیزی رو که به صلاح هممون در نهایت قسمت بکنه حالا اونجا یا ی تغییر همینجا
شاد و سربلند باشید

شب جمعه شما هم بخیر و نیکی
ایشالا همیشه خوشحال باشی

آقا من میخوام برم صلاحم باشه یا نه  Sad
من واقعا قضیه این صلاح رو نمیفهمم

آقا شما خودت داری میگی تلاش کنیم،شما بفرمایید بنده رو توجیه کنید که به چه تلاشی میشه تو لاتاری برنده شد؟
اصلا لاتاری رو در نظر نگیریم،زندگی معمولی هر انسانی
دوستانی که سالخورده تر هستن و تجربه بیشتری دارن و به قولی سرد و گرم روزگارو چشیدن احتمالا بهتر میدونن که چی میگم
ی زمانی هست تو ی کاری شما نهایت تلاش خودت رو میکنی ولی میبینی نتیجه نمیده،موفق نمیشی،دلیلش چیه؟!
ولی بعد از اون مساله به مورد دیگه ایی بر میخوری که بهتر از مورد قبلی بوده،این به نفعت بوده و اون نه.
حالا ما ایرانیا اکثرا اسمشو گذاشتیم صلاح و مصلحت،شما اگر دلیل منطقی داری و یا واژه بهتری داری براش بفرما ما هم استفاده کنیم
تشکر کنندگان: Ali agha ، alirezanz ، msr839
(2016-04-22 ساعت 14:22)asrainman نوشته:  خدا رو شكر پس من يكي مثه خودم پيدا كردم كه بفهمه انتظار چقد سخته، من كه ١٩٩٨ دارم ميفرستم !!!
هر بار هم كه واسه بدرقه يكي از اعضا خانوادم رفتم فرودگاه يا با يكي رفتم سفارت يا اسم خواهر و برادر و دوست و فاميل در اومد بيشتر اميدوار شدم، تا رسيديم به اينجا كه تكو تنها شديم و همه اعضا خانواده رفتن، ما مونديم و يه كيس f2b باطل شده و يه كيس f4 در حال پردازش ده ساله و كلي اميد به لاتاري هر ساله...
خلاصه اينكه دوستان نه اونقد نااميد باشن كه دپرس شن و نه اونقد اميدوار كه وقتي اسمشونو نديدن تو سر و كله خودشون بزنن!!

انتظار یک طرف دیدن مهاجرت دوستان و نزدیکان طرف دیگر ،
من از این هم ناراحت نمیشم ولی ....
سال 1385 یا 86 شاگردی داشتم که دختر بود ، گفت شما ثبت نام کردید گفتم آره گفت میشه به من هم بگید کدوم شرکت ثبت نام کردید ؟
گفتم شرکت ها پول میگیرند ، خودت برو توی فلان سایت ثبت نام کن مجانیه ... کلاس هاش تموم شد و رفت و دیگر خبری ازش نداشتم تا اینکه حدود یکسال یا یکسال و نیم بعد ، در یاهو مسنجر آنلاین بودم دیدم آنلاین شد پس از سلام و احوالپرسی گفتم کجایید گفت برنده شدم کارهام رو کردم و آمده ام پیش یکی از اقوام در فلان شهر ...
دهان ما از تعجب مدت ها باز بود Sad
این کیس از کیس هایی بود که دفعه اول شرکت کرد و برنده شد و جالبه که خود من آدرس سایت دی وی لاتاری رو بهش داده بود !!!
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، alirezanz ، copol ، amin_j ، aram_hpanahi ، msr839 ، sheghi ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:07)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:59)milade نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:46)LORDAmiroo نوشته:  با اینکه بحث رو طولانی نکنیم موافقم ...
ولی باید ببینیم که معنی ای که در ذهنمون از HOPE داریم یکیه یا نه
من فکر میکنم چیزی که من بش میگم HOPE رو شما با خیال پردازی ، توهم و رویا اشتباه گرفتی!
خب قطعا مثلا من نوعی که کلا 10 ملیون تومن پول به فرض دارم میتونم به ای بی 5 فک کنم و رویاشو تو ذهنم داشته باشم ولی این اسمش HOPE نیس!
همه مواردی که شما فرمودید به امید خیلی نزدیک هست و اختلاف اونها در حدی هست که خود اون انسان هم نمیتونه متوجهش بشه.
امید به داشتن یک ساندویچ برای کسی که حتی حاظر نیست گدایی کنه همون قدر خیال پردازانه هست که خرید یک بی ام دابلیو برای یک نفر که ماهیانه 800 هزار تومان حقوق میگیره.
امید به فردایی بهتر در ایالات متحده همون قدر توهم هست که حتی در کشور خودش بهش یک کار خیلی ساده رو هم نمیسپارند.

من فکر میکنم برخی از دوستان اینجا دچار یک امید کاذب شدند که آره اگر ما شناس بیاریم و در این سیستم رندومایز موفق بیرون بیایم ، میتونیم در بلاد کفر زندگی مالامال از موفقیت و خوشبختی رو داشته باشیم. به همین دلیل امید رو خیلی پرورش داده اند. در حالی که عده زیادی هوم لس در همون کشور وجود داره که امیدشون اینه که بتونند اندک درامدی رو داشته باشند که همچنان زندگی رو سپری کنند.

اگر منی که 10 میلیون دارم و امیدم بر این باشه که به ای بی فایو برسم و براش سخت کار کنم و از هر کاری کوتاهی نکنم و حقایق زندگی رو ببینم شاید در اینده ای شاید دور بهش برسم!
اما همین رو اگر من تصمیم نگیرم و کار و تلاش نکنم رو من اسمش رو میگذارم خیال پردازی و به قول شما توهم شدید!

البته شما باید دقت کنی شرایط افراد چطوره، مثلا من خودم درسته که یه فرد با 10 تومنو مثال زدم ولی خب قطعا برای رفتن به آمریکا من بیشتر از 30 برابر این مبلغو کنار گذاشتم! با یکم محاسبه میتونیم به این نتیجه برسیم که برای من امید داشتن به یه زندگی خوب با این مقدار پول و مدرک دکترا خیلی دور از ذهن نباشه.
( خیلی تعریف از خود شد اصن حالم به هم خورد)  Big Grin

آقا امیرو دست ما رو هم بگیرین، سیصد میلیون خیلی پوله و البته مدرک دکتراش هم رویش. بنده کلا از طرفداران جنابعالی هستم خودتون که از امضا مشاهده می فرمایین.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: alirezanz ، milade ، LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:12)alirezanz نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:05)amirmc نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:37)milade نوشته:  امید به زندگی بهتر بر پایه تلاش و کوشش هست.
جمله انسان به HOPE زندست یکی از بدیهیات هستش. مثل اینکه من بنویسم انسان به غذا خوردن زندست!
امید و انتظار به زندگی بهتر در سایه مشقت و تلاش به دست میاد.
برای یک نفر تلاشش میشه کشیدن یک تابلو نقاشی و برای دیگری سگ حمالی کردن در پایین ترین مشاغل جامعه.

من امیدوارم دوستان منطق خودشون رو به روز کنند که حداقل در سایه تفکر به برنده شدن در لاتاری قدمی رو بردارند برای رسیدن به زندگی بهترشون.
برای من افتخار نیست که بگم N سال هست لاتاری ثبت نام میکنم. این نشون میده امید من به شانسم خلاصه میشه : )

انسان به هوپ زنده نیست، انسان به کار و تلاش و اندیشه بلندش هست که زنده خواهد بود، البته اگر زنده بودن رو چی تعبیر کنیم ...

موفق باشید.
دوست من، جمله انسان به HOPE زندس، اولش باید با تلاش و کوشش همراه باشه و پس از آن به امید و عنایت خداوند. مسلمه که بدیهیه ولی همین جمله را خیلی ها درک نمی کنن. این جمله مربوط به دوست خوبمون جناب LORDAMIROO هست که در امضای من و برخی دوستان به چشم می خوره. تو هر زمانی نیازمند تلاش و کوشش هستیم حتی اگر بهش برسیم. چون ماندگاری در آن مرحله از رسیدن بهش سخت تره. باز هم می گم انسان با HOPE زندس البته بشرطی که تلاشش رو کرده باشه نه اینکه فقط راجع به مهاجرت فکر کنه و نظر بده. واقعا باید تو فکر مهاجرت باشه.
موفق باشید

نه اقا واسه @alireza_guitar@  هست این جمله Cool

بله راست می گین. داشتم مدام اشتباه رفرنس می دادم ولی دم همه شما گرم دوستان خوبم.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: alirezanz ، alireza_guitar ، msr839
(2016-04-22 ساعت 14:30)alirezanz نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:27)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 11:07)kkr200 نوشته:  من نمیدونم چرا همه زود جبهه میگیرن حالا یکی ندونه میگه چــــــــــــی شده...

یعنی بنظر شما در یه قرعه کشی صلاح دخیله؟؟؟؟ فقط داریم تبادل نظر میکنیما، از نظر من این دیدگاه جهان سومی هستش
بله به نظر من دخیله چون قرعه کشی یک سکه بهار ازادی نیست،قرعه کشییه که داره کل زندگی یک یا چند نفر رو تغییر میده
اصلا بحث جهان سومی نیست(تا حالا از هیچ مرزی از کشور ایران خارج نشدم و فقط داخل ایران و با ایرانیها معاشرت داشتم) ولی به قولی شنیدیم و دیدیم(تو همون فیلمای آمریکایی)که جهان اولی ها از نظر دین و مذهب و حتی مسایل زنا شویی و زندگی روزمره و... خیلی از ما مسلمونها معتقد تر و با ایمان تر هستن
تشکر کنندگان: Ali agha ، alirezanz ، msr839 ، aaraam ، taptan ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:35)Ali agha نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:22)asrainman نوشته:  خدا رو شكر پس من يكي مثه خودم پيدا كردم كه بفهمه انتظار چقد سخته، من كه ١٩٩٨ دارم ميفرستم !!!
هر بار هم كه واسه بدرقه يكي از اعضا خانوادم رفتم فرودگاه يا با يكي رفتم سفارت يا اسم خواهر و برادر و دوست و فاميل در اومد بيشتر اميدوار شدم، تا رسيديم به اينجا كه تكو تنها شديم و همه اعضا خانواده رفتن، ما مونديم و يه كيس f2b باطل شده و يه كيس f4 در حال پردازش ده ساله و كلي اميد به لاتاري هر ساله...
خلاصه اينكه دوستان نه اونقد نااميد باشن كه دپرس شن و نه اونقد اميدوار كه وقتي اسمشونو نديدن تو سر و كله خودشون بزنن!!

انتظار یک طرف دیدن مهاجرت دوستان و نزدیکان طرف دیگر ،
من از این هم ناراحت نمیشم ولی ....
سال 1385 یا 86 شاگردی داشتم که دختر بود  ، گفت شما ثبت نام کردید گفتم آره گفت میشه به من هم بگید کدوم شرکت ثبت نام کردید ؟
گفتم شرکت ها پول میگیرند ، خودت برو توی فلان سایت ثبت نام کن مجانیه ... کلاس هاش تموم شد و رفت و دیگر خبری ازش نداشتم تا اینکه حدود یکسال یا یکسال و نیم بعد ، در یاهو مسنجر آنلاین بودم دیدم آنلاین شد پس از سلام و احوالپرسی گفتم کجایید گفت برنده شدم کارهام رو کردم و آمده ام پیش یکی از اقوام در فلان شهر ...
دهان ما از تعجب مدت ها باز بود   Sad
این کیس از کیس هایی بود که دفعه اول شرکت کرد و برنده شد و جالبه که خود من آدرس سایت دی وی لاتاری رو بهش داده بود !!!

نه من با اينم مشكل ندارم، بالاخره شانسه، اينكه آدم تو كشور خودش تنها باشه و مادر و پدر و خواهر و برادرش تو بهترين سالاي عمرش در كنارش نباشن و پشت سد انواع مهاجرت ها گير بيفتيد بده، از كيس هاي مختلف مهاجرتي بگيريد تا اقدام phd تا توريستي...
تشکر کنندگان: alirezanz ، Ali agha ، aram_hpanahi ، msr839 ، نسل سوخته ، عسل.م

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان