موضوعها: 0
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-22 ساعت 14:19)someonelikeyou نوشته: علیرضا گیتار
فکر کنید ده ساله هستین و خونوادگی با ماشین بابایی میرید خرید ولی پارکینگ نیست و اگه ماشینو کنار خیابون بذارید ممکنه بدزدنش و به همین دلیل همه میرن پاساژ گردی ولی شما رو میذارن تو ماشین نگهبانی بدی و تازه بابات سوئیچو برده و شما حتی نمیتونید یه موزیک بشنوید یا حتی شیشه رو بزنید پایین یه هوایی بخورید
این علیرضا گیتاره
من بعد از خودم خیلی دوست دارم علیرضا برنده بشه ، خدایا توجه کن گفتم بعد از خودم یعنی اول خودم بعد علیرضا
دیگه مسخرشو گیر اوردن علیرضا هم باس ویزا بدن دیگه.. :/ (ایهام داشت
)
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-22 ساعت 14:23)rezijon نوشته: (2016-04-22 ساعت 14:21)someonelikeyou نوشته: (2016-04-22 ساعت 14:14)LORDAmiroo نوشته: دکتر که هستم ولی دوتا مشکل در مسیر ازدواج ما و خوشبخت شدنمون هست
یکی خانوممه یکی شما چون میخوای بری سیاتل من خوشم نمیاد زیاد تگزاسو ترجیه میدم 
سیاتل یا تگزاس مسئله با هم بودنه شما نیومکزیکو هم بری باهاتم
خانومتونم به هرحال ممکنه اوایل یکم غرغر کنه پلی بعدش حتمن کنار میاد
خوبی سامی۰؟ میشناسی منو؟
سلااام خوبی شما مشتاق دیدار
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-22 ساعت 14:25)alirezanz نوشته: (2016-04-22 ساعت 14:19)someonelikeyou نوشته: علیرضا گیتار
فکر کنید ده ساله هستین و خونوادگی با ماشین بابایی میرید خرید ولی پارکینگ نیست و اگه ماشینو کنار خیابون بذارید ممکنه بدزدنش و به همین دلیل همه میرن پاساژ گردی ولی شما رو میذارن تو ماشین نگهبانی بدی و تازه بابات سوئیچو برده و شما حتی نمیتونید یه موزیک بشنوید یا حتی شیشه رو بزنید پایین یه هوایی بخورید
این علیرضا گیتاره
من بعد از خودم خیلی دوست دارم علیرضا برنده بشه ، خدایا توجه کن گفتم بعد از خودم یعنی اول خودم بعد علیرضا
دیگه مسخرشو گیر اوردن علیرضا هم باس ویزا بدن دیگه.. :/ (ایهام داشت
)
عاشقتم که هنوز باور نکردی جریان زن روسی و پونزده هزار دلار دروغ اول آوریل بوده
الان متوجه امضات شدم
جا داره به نیابت از دوست محروم و عجیب و غریبمون بهت بگم نازی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقتی به مهاجرت فکر میکنید ، فقط روی خودتو داشته هاتون حساب کن.
برای همه نمیشه یه نسخه ای پیچید ، یه مورد رو در مورد کار عرض میکنم شاید بدرد برخی از دوستان بخوره .
اگر تخصص هایی در زمینه نرم افزار ،برنامه نویسی و گرافیک و وب و... دارید ، زبان انگلیسی شما نیز در سطح معمولی به بالاست ، قطعا مدت زمان زیادی طول میکشه یه کار ثابت مناسب پیدا کنید ، یه راه حلی است به نام فریلنسینگ .
میتونید خدماتی رو توی این سایت های فریلنسینگ انجام بدید و در شروع حداقل درآمدی داشته باشید و در صورت پشتکار و تلاشتون شاید حتی بتونید به عنوان درآمد اول بهش فکر کنید و شایدم حتی خیلی بیشتر از یک شغل ثابت . سایت هایی نظیر peopleperhour.com , elance.com , upwork.com و نظیر اینها میتونه یه ذره از دغدغه هاتون شاید کمتر کنه. پس اگر دارای تخصص و توانمندی در زمینه هایی هستید که در بالا ذکر کردم از همین الان یکم در این زمینه تحقیق کنید بد نیست . شما در این سایت ها عضو میشید تخصص خودتون رو ثبت میکنید و خدماتی که میتونید انجام بدید رو تعریف میکنید و یا خدماتی رو که میتونید انجام بدید رو برحسب کارهایی که ثبت شده انجام میدید و بابتش هزینه دریافت میکنید ، سایت های فریلنسینگ عضویتشون رایگانه و فقط درصدی از هر پروژه رو برمیدارند . شاید ابتدای راه درآمدتون زیاد نباشه ولی هم کمک خرجه هم تجربه بالا میره و هم نمونه کار دارید و پروژه های بیشتری میگیرد ،و از همه مهمتر نه هزینه رفت و آمد میدید چون فقط خودتونیدو تخصصتون و لپ تابو اینترنت.
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-22 ساعت 14:07)LORDAmiroo نوشته: (2016-04-22 ساعت 13:59)milade نوشته: (2016-04-22 ساعت 13:46)LORDAmiroo نوشته: با اینکه بحث رو طولانی نکنیم موافقم ...
ولی باید ببینیم که معنی ای که در ذهنمون از HOPE داریم یکیه یا نه
من فکر میکنم چیزی که من بش میگم HOPE رو شما با خیال پردازی ، توهم و رویا اشتباه گرفتی!
خب قطعا مثلا من نوعی که کلا 10 ملیون تومن پول به فرض دارم میتونم به ای بی 5 فک کنم و رویاشو تو ذهنم داشته باشم ولی این اسمش HOPE نیس!
همه مواردی که شما فرمودید به امید خیلی نزدیک هست و اختلاف اونها در حدی هست که خود اون انسان هم نمیتونه متوجهش بشه.
امید به داشتن یک ساندویچ برای کسی که حتی حاظر نیست گدایی کنه همون قدر خیال پردازانه هست که خرید یک بی ام دابلیو برای یک نفر که ماهیانه 800 هزار تومان حقوق میگیره.
امید به فردایی بهتر در ایالات متحده همون قدر توهم هست که حتی در کشور خودش بهش یک کار خیلی ساده رو هم نمیسپارند.
من فکر میکنم برخی از دوستان اینجا دچار یک امید کاذب شدند که آره اگر ما شناس بیاریم و در این سیستم رندومایز موفق بیرون بیایم ، میتونیم در بلاد کفر زندگی مالامال از موفقیت و خوشبختی رو داشته باشیم. به همین دلیل امید رو خیلی پرورش داده اند. در حالی که عده زیادی هوم لس در همون کشور وجود داره که امیدشون اینه که بتونند اندک درامدی رو داشته باشند که همچنان زندگی رو سپری کنند.
اگر منی که 10 میلیون دارم و امیدم بر این باشه که به ای بی فایو برسم و براش سخت کار کنم و از هر کاری کوتاهی نکنم و حقایق زندگی رو ببینم شاید در اینده ای شاید دور بهش برسم!
اما همین رو اگر من تصمیم نگیرم و کار و تلاش نکنم رو من اسمش رو میگذارم خیال پردازی و به قول شما توهم شدید!
البته شما باید دقت کنی شرایط افراد چطوره، مثلا من خودم درسته که یه فرد با 10 تومنو مثال زدم ولی خب قطعا برای رفتن به آمریکا من بیشتر از 30 برابر این مبلغو کنار گذاشتم! با یکم محاسبه میتونیم به این نتیجه برسیم که برای من امید داشتن به یه زندگی خوب با این مقدار پول و مدرک دکترا خیلی دور از ذهن نباشه.
( خیلی تعریف از خود شد اصن حالم به هم خورد) 
آقا امیرو دست ما رو هم بگیرین، سیصد میلیون خیلی پوله و البته مدرک دکتراش هم رویش. بنده کلا از طرفداران جنابعالی هستم خودتون که از امضا مشاهده می فرمایین.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-22 ساعت 14:12)alirezanz نوشته: (2016-04-22 ساعت 14:05)amirmc نوشته: (2016-04-22 ساعت 13:37)milade نوشته: امید به زندگی بهتر بر پایه تلاش و کوشش هست.
جمله انسان به HOPE زندست یکی از بدیهیات هستش. مثل اینکه من بنویسم انسان به غذا خوردن زندست!
امید و انتظار به زندگی بهتر در سایه مشقت و تلاش به دست میاد.
برای یک نفر تلاشش میشه کشیدن یک تابلو نقاشی و برای دیگری سگ حمالی کردن در پایین ترین مشاغل جامعه.
من امیدوارم دوستان منطق خودشون رو به روز کنند که حداقل در سایه تفکر به برنده شدن در لاتاری قدمی رو بردارند برای رسیدن به زندگی بهترشون.
برای من افتخار نیست که بگم N سال هست لاتاری ثبت نام میکنم. این نشون میده امید من به شانسم خلاصه میشه : )
انسان به هوپ زنده نیست، انسان به کار و تلاش و اندیشه بلندش هست که زنده خواهد بود، البته اگر زنده بودن رو چی تعبیر کنیم ...
موفق باشید.
دوست من، جمله انسان به HOPE زندس، اولش باید با تلاش و کوشش همراه باشه و پس از آن به امید و عنایت خداوند. مسلمه که بدیهیه ولی همین جمله را خیلی ها درک نمی کنن. این جمله مربوط به دوست خوبمون جناب LORDAMIROO هست که در امضای من و برخی دوستان به چشم می خوره. تو هر زمانی نیازمند تلاش و کوشش هستیم حتی اگر بهش برسیم. چون ماندگاری در آن مرحله از رسیدن بهش سخت تره. باز هم می گم انسان با HOPE زندس البته بشرطی که تلاشش رو کرده باشه نه اینکه فقط راجع به مهاجرت فکر کنه و نظر بده. واقعا باید تو فکر مهاجرت باشه.
موفق باشید
نه اقا واسه @alireza_guitar@ هست این جمله 
بله راست می گین. داشتم مدام اشتباه رفرنس می دادم ولی دم همه شما گرم دوستان خوبم.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس