کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
تقریبا 10 روز تا جواب لاتاری مونده درسته؟؟؟؟
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، frd22 ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 00:26)elahe mousavi نوشته:  تقریبا 10 روز تا جواب لاتاری مونده درسته؟؟؟؟
ای وای ببخشید به بالای صفحه دقت نکردم
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: msr839 ، alireza_guitar ، aram_hpanahi ، amirmc ، dv2017 ، frd22 ، alirezanz ، jalayevatan
دوستان ده شب بیشتر نمونده شبا زود نخابین
دل به کار بدین
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: msr839 ، Caspian_Wave ، eexaminee ، alireza_guitar ، amirmc ، frd22 ، alirezanz ، jalayevatan ، nazi56 ، dan3sh
مثل هر سال فوق فوقش دو سه نفر برنده بشن از بچه هاي مهاجرسرا
زياد حساب نكنيد كه ممكنه بعدش افسرده بشيد

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند
به من خسته به جز چشم پریدن نرسد ...
می گذرد ...
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، someonelikeyou ، Caspian_Wave ، eexaminee ، LORDAmiroo ، copol ، dv2017 ، frd22 ، alirezanz ، jalayevatan
(2016-04-22 ساعت 23:58)kkr200 نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:27)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 11:07)kkr200 نوشته:  من نمیدونم چرا همه زود جبهه میگیرن حالا یکی ندونه میگه چــــــــــــی شده...

عزیز من این خرافاتی که داری دم میزنی ازش من از ریشه قبولش ندارم Smile
خیلی عذر میخوام به این که شما راجبه خدا چی فکر میکنی و صلاح خواستن و این حرفام اصلا کاری ندارم گوشم از این حرفا پره Smile

این حرفایی هم که اینجا میزنم من 90% شوخیه (قابل توجه دوستان که هی میگن مگه ویزا دستته Smile نه عزیز ویزا دستم نیست)

اتفاقا لاتاری فرمول داره، نه جبر هست و نه صلاح... همه در حد دبیرستان تحصیلات داریم دیگه (ماشالا ماشالا مهاجرسرا که پر از دکتر و مهندسه) یه درس داشتیم به اسم احتمالات
یه فرمول ریاضی که شانس رو میگه، همون...
برنده شدن لاتاری صرفا احتمالات و ریاضیات هست حالا میگی نه میتونم اثباتش کنم

امیدوارم ناراحت نشده باشی
منم امیدوارم که شما هم ناراحت نشی از پاسخ بنده
دوست من اگر صلاح و خدا رو در نظر نگیریم و به قول شما رو حساب و آمارو احتمال حساب کنیم که اون دوستانی که ۱۵،۲۰ ساله در حال شرکت کردن و ثبت نام هستند که خییییییییلی وقت پیش باید برنده میشدند

چه ربطی به 15 و 20 سال ثبت نام داره دقیقا؟

مگه هر بار اضاف ثبت نام کردن به شما پوینت اضاف میده یا شانستون رو بیشتر میکنه که همچین حرفی میزنین؟
هر بار ثبت نام شما شانس برابری داره با بقیه حالا چه بار اولتون باشه چه بار صدم...

با کمال احترام آخرین پستی هست که راجع به این موضوع میذارم چون امروز واقعا فکر کنم بچه های دیگه هم کلافه شدن
اصلا فرمایش شمارو قبول ندارم،شما میگی لاتاری شانس و ریاضیه که این خودش تضاد داره،شانس یعنی شانس یعنی ۵۰ ۵۰ ریاضی شانسی نمیشه دقیق
تشکر کنندگان: msr839 ، Caspian_Wave
(2016-04-23 ساعت 01:00)someonelikeyou نوشته:  دوستان ده شب بیشتر نمونده شبا زود نخابین
دل به کار بدین

چی کار کنیم هلش بدیم زودتر بره Big Grin
چ بخوابی چ نخوابی این زمان رو حساب خودش میره
به دید یکی کند به دید یکی هم تند میره
ولی در کل میره تو یه چشم به هم زدن
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، Caspian_Wave ، msr839 ، frd22 ، alirezanz ، jalayevatan
علیرضا، الان تو مثلا خسته ای که ماشالله یه تنه صفحات رو جلو میبری ؟ Big Grin
دیگه گوشی موبایل دست گرفتنو تو اینستاگرام چرخیدن که کارای روزمره هممونه !!!
من خودم هر شب 5 دقیقه این خستگی رو Big Grin بجون میخرم ُ کلی پیج های مفید (در رابطه با امریکا) تو اینستا پیدا میکنم ^ـ^
--
و در همین راستا شغل اولیم رو هم پیدا کردم !!!!!! ^ـ^ با اون فورد فیستا(همون که سامی برام پیدا کرده بود) میرم تو خط ملیبو به بورلی هیلز مسافر دربستی برمیدارم ! میگن مسافراش پولدارن ، شاید مخ یکیشونم زدم بلکه فرجی شد واسمون =((((( Big Grin
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
(2016-04-23 ساعت 01:04)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 23:58)kkr200 نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:27)aram_hpanahi نوشته:  منم امیدوارم که شما هم ناراحت نشی از پاسخ بنده
دوست من اگر صلاح و خدا رو در نظر نگیریم و به قول شما رو حساب و آمارو احتمال حساب کنیم که اون دوستانی که ۱۵،۲۰ ساله در حال شرکت کردن و ثبت نام هستند که خییییییییلی وقت پیش باید برنده میشدند

چه ربطی به 15 و 20 سال ثبت نام داره دقیقا؟

مگه هر بار اضاف ثبت نام کردن به شما پوینت اضاف میده یا شانستون رو بیشتر میکنه که همچین حرفی میزنین؟
هر بار ثبت نام شما شانس برابری داره با بقیه حالا چه بار اولتون باشه چه بار صدم...

با کمال احترام آخرین پستی هست که راجع به این موضوع میذارم چون امروز واقعا فکر کنم بچه های دیگه هم کلافه شدن
اصلا فرمایش شمارو قبول ندارم،شما میگی لاتاری شانس و ریاضیه که این خودش تضاد داره،شانس یعنی شانس یعنی ۵۰ ۵۰ ریاضی شانسی نمیشه دقیق

منظور مبحث احتمالات در ریاضی هست (جبر و احتمال) مثل پرتاب سکه ، تاس و غیره که احتمال رخ دادن حالت های مختلف برسی میشه ، مثلاً شما یک دوم شانس آوردن عدد زوج رو دارید در هر پرتاب
بعضی آزمایش ها مستقل از هم هستند و بعضی وابسته، مثلاً همین پرتاب سکه یا تاس در حالت عادی مستقله اما برداشتن یک مهره از بین چندتا بدون جایگذاری وابسته هست، مثلاً شما سه تا مهره ی زرد دارید و چهارتا سفید ، بار اول شانس انتخاب مهره ی سفید چهار هفتم هست ولی بار دوم بسته به نتیجه ی آزمایش بار اول تغییر می کنه مثلاً میشه سه ششم یا چهار ششم (اگه اولی زرد باشه)
حالا لاتاری از جنس مستقل هست

تشکر کنندگان: Caspian_Wave ، msr839 ، dv2017 ، jalayevatan
هیچ کس نیست یعنی ؟؟ ساعت هنوز 1.40 شده ...
اصلا دل به کار نمیدین Big Grin
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
تشکر کنندگان: eexaminee ، shanks ، msr839 ، dv2017 ، frd22 ، alirezanz ، jalayevatan ، aram_hpanahi
دوباره روزهاي آخر و دوباره بيم و اميد... هر سال يكي از پر استرس ترين لحظه ها واسه من لحظه اعلام نتايجه و بعدشم تا دو هفته افسردگي، اميدوارم امسال اينطور نباشه. راستي من چهارشنبه هفته پيش براي تمديد پاسپورت اقدام كردم به نظرتون كي ميرسه دستم؟
تشکر کنندگان: Caspian_Wave ، tenardie2bai ، msr839 ، dv2017 ، frd22 ، alirezanz ، aram_hpanahi
(2016-04-23 ساعت 01:41)eexaminee نوشته:  دوباره روزهاي آخر و دوباره بيم و اميد... هر سال يكي از پر استرس ترين لحظه ها واسه من لحظه اعلام نتايجه و بعدشم تا دو هفته افسردگي، اميدوارم امسال اينطور نباشه. راستي من چهارشنبه هفته پيش براي تمديد پاسپورت اقدام كردم به نظرتون كي ميرسه دستم؟

دقیقا منم استرس شدید دارم. سه روزه میرسه دستتون
تشکر کنندگان: aram_hpanahi
(2016-04-23 ساعت 00:11)someonelikeyou نوشته:  فانتزی
یه ماه دیگه ایمیل به کی سی سی
سال دیگه سیاتل ناهار تو کی اف سی

لوس خودتونید

چه ايهام جالبي داشت
اووووووف، خيلي قشنگ گفتي

Tongue
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، msr839 ، frd22 ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 01:41)eexaminee نوشته:  دوباره روزهاي آخر و دوباره بيم و اميد... هر سال يكي از پر استرس ترين لحظه ها واسه من لحظه اعلام نتايجه و بعدشم تا دو هفته افسردگي، اميدوارم امسال اينطور نباشه. راستي من چهارشنبه هفته پيش براي تمديد پاسپورت اقدام كردم به نظرتون كي ميرسه دستم؟

والا من که آخرین باری که واسه تمدید پاسپورت اقدام کردم 2 روزه دستم رسید o_O
نهایتش فک کنم یک هفته بشه ...
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: eexaminee ، msr839 ، dv2017 ، frd22 ، alirezanz ، aram_hpanahi ، dan3sh ، arminqt
از اهواز یا خوزستان کسی اینجا هست؟
2018
تشکر کنندگان: msr839 ، frd22
(2016-04-23 ساعت 02:17)farhanadmin نوشته:  از اهواز یا خوزستان کسی اینجا هست؟

چطور؟ Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎