کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-21 ساعت 18:23)Alizzz نوشته:  بچه ها یه سوال داشتم . من تو فرم ثبت نامم زدم مجرد ( مجرد بودم و هستم ) , و حالا اگه یک درصد قبول شم , میتونم بعد اعلام نتایج ازدواج کنم و خانومم رو با خودم ببرم برای مصاحبه ؟ توی چه فرمی باید اینو بهشون نشون بدم که ازدواج کردم

سلام
بله حتما می تونید . انشالله وقتی برنده شدید میتونید ازدواج کنید . با زدم ایمیل خبر بدید . بعد توی هموم فرمم 260 اعلام کنید اگر هم فرم 260 رو فرستاده بودید بعد ازدواج کردید بازهم ایمیل زده اطلاع دهید . تا فرمتون رو مجدد باز کنن و شما تغییرات رو اعمال کنید . و روز مصاحبه با خانمتون برای مصاحبه تشریف ببرید . چیزی که من میدونستم . اگر دوستان دیگه هم نظری دارند بفرمایند .
با آرزوی موفقیت .
تشکر کنندگان: dv2017 ، someonelikeyou ، frd22 ، alirezanz ، tenardie2bai ، msr839 ، aram_hpanahi ، copol ، Alizzz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 10:12)nazi56 نوشته:  
(2016-04-21 ساعت 18:23)Alizzz نوشته:  بچه ها یه سوال داشتم . من تو فرم ثبت نامم زدم مجرد ( مجرد بودم و هستم ) , و حالا اگه یک درصد قبول شم , میتونم بعد اعلام نتایج ازدواج کنم و خانومم رو با خودم ببرم برای مصاحبه ؟ توی چه فرمی باید اینو بهشون نشون بدم که ازدواج کردم

سلام
بله حتما می تونید . انشالله وقتی برنده شدید میتونید ازدواج کنید . با زدم ایمیل خبر بدید . بعد توی هموم فرمم 260 اعلام کنید اگر هم فرم 260 رو فرستاده بودید بعد ازدواج کردید بازهم ایمیل زده اطلاع دهید . تا فرمتون رو مجدد باز کنن و شما تغییرات رو اعمال کنید . و روز مصاحبه با خانمتون برای مصاحبه تشریف ببرید . چیزی که من میدونستم . اگر دوستان دیگه هم نظری دارند بفرمایند .
با آرزوی موفقیت .

بهتره یک سری مستندات مثل عکس های عروسی و مهمونی و هرچیزی که ثابت کنه این ازدواج صوری و فقط برای گرفتن گرین کارت نیست داشته باشید
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: nazi56 ، frd22 ، alirezanz ، msr839 ، aram_hpanahi ، copol ، Alizzz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 10:02)مارال6 نوشته:  [quote='alirezanz' pid='703245' dateline='1461182807']
[quote='LORDAmiroo' pid='703241' dateline='1461181876']
آقا داریم به پایان هفته نزدیگ میشیم...
پیشنهاد من برای کاربر برتر هفته:

علیرضا خان شما بسیار لطف دارید به بنده...ولی من که یه پست مفید هم در مورد آمریکا نذاشتم، یعنی اطلاعات خاصی در این مورد ندارم که بذارم..
ولی faarokh خان، lordamiro , dv2017 , packpour، alireza-guitar ,asiraman , اصن خود شما و خیلی از دوستان دیگه که اطلاعات مفیدی میذارن بایــــــــــد کاربر برتر معرفی بشن..و از نظر من برتر هم هستن Smile

ممنونم از لطف شما، اميدوارم اگه اطلاعاتي دارم به درد دوستان بخوره و باعث شه توي راه پر پيچ و خم مهاجرت موفق باشن.
تشکر کنندگان: alirezanz ، مارال6 ، msr839 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alireza_guitar ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 07:58)عسل.م نوشته:  دوستان خوبم سلام.
صبح شنبه همگي پرانرژي، اميدوارم هفته توپي رو شروع كنيد و اين توپ بودن به هفته بعد هم تعميم پيدا كنه و خبر برنده شدن دوستان زيادي رو اينجا ببينيم.
10 روز ديگه بيشتر نمونده، بعنوان خواهر كوچكتر از همه خواهش ميكنم اينقد به نوع نگرش همديگه گير نديم، لاتاري يه فان هست كه واسه 1 نفر از 200 نفر زندگي رو تغيير ميده و واسه 199 نفر ديگه يه قرعه كشي ساده است..
هر كسي از ديد خودش به قضيه نگاه ميكنه، يكي برنده شدن و نشدنش رو خواست خدا ميدونه، يكي از شانس ميبينه، يكي از انرژي طبيعت، يكي بازخورد كارهاي خوب و بدش در زندگي و يكي يه احتمال ساده رياضي، همه اينا درسته و همه هم در جاي خودش قشنگه چون ما رو دور هم جمع كرده و بهمون اميد داده، توروخدا اينقد نوع نگاه هم رو محكوم نكنيد.
بجاي اين كارا بيايد از صميم قلب آرزو كنيم اگر اين اتفاق خوب ما رو جلو ميندازه اسممون در بياد، اگه واقعا بهش نياز داريم، نه اينكه بي هدف تو اين قرعه كشي شركت كرده باشيم و اسممون كه در اومد با كلي هزينه و صرف وقت و انرژي بريم و اون بازخوردي كه ميخواستيم رو نگيريم و افسرده برگرديم همين جايي كه امروز هستيم و فقط تو اين راه شانس رو از يه نفر كه محتاج اين شانس بوده گرفتيم..
بيايد همينجا از صميم قلب آرزو كنيم كساني كه واقعا به اين شانس محتاجن بهش برسن، تو همين فروم كساني مثل asrainman عزيز و خوش قلب و Alireza-guitar رو داريم كه سالهاست از خانوادشون دورن، من به شخصه اميدوارم امسال خودم اولين تبريك برنده شدن رو به همه دوستان و بخصوص اين دو نفر بگم.

عسل عزيز
ممنونم از لطف و محبت شما، اميدوارم تمام دوستاني كه واقعا به اين شانس نياز دارن بهش برسن و خوشحالي دوستان خوبم رو اينجا ببينم.
من تو اين سالها شاهد قبولي و ويزا گرفتن خيلي از اطرافيانم بودم، حتي خبر قبولي خواهر و برادر و يا كلير شدن خيلي از اعضاي خانوادم رو خودم بهشون دادم و نميتونيد باور كنيد چقدر حس شيرينيه كه شاهد شادي زائدالوصف يه نفر بعد از شنيدن اين خبر باشيد و شيرينتر اينه كه موفقيت اون افراد رو در امريكا ببينيد.
اميدوارم امسال هم تعداد برنده هاي اطرافم و مخصوصا بچه هاي اين پيج چشمگير باشه و من اولين كسي باشم كه بهشون تبريك ميگم
Heart 
روز خوب مياد
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا مي‌چرخيد
هر دور خسته‌تر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
تشکر کنندگان: alirezanz ، nazi56 ، مارال6 ، jalayevatan ، sheghi ، msr839 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، نسل سوخته ، arminqt
کاربران در حال بازدید این موضوع: abas_kashan، algh90، nazi56، salii
تشکر کنندگان: alirezanz ، msr839 ، aram_hpanahi ، arminqt
(2016-04-22 ساعت 23:58)someonelikeyou نوشته:  کسی آمار دقیق ایرانی هایی که بعد از اعلام مردودی سکته کردن یا افسرده شدن یا دیگه اون آدم سابق نشدن خبر داره؟

ما ایرانی ها که دیفالت افسرده هستیم، هیچوقتم اون آدم سابق که نبودیمو نیستیم Shy

ولی شما دقیقا این آمارو میخوای چی کار؟!؟ واس من سواله واقعا؟ Wink
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 00:11)someonelikeyou نوشته:  فانتزی
یه ماه دیگه ایمیل به کی سی سی
سال دیگه سیاتل ناهار تو کی اف سی

لوس خودتونید

اوخی واس شما ها اینجا آرزو شده، امیدوارم هرچی صلاحه همون شه Wink

دارم میرم سفارت روسیه Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 11:03)abas_kashan نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: abas_kashan، algh90، nazi56، salii

پس من کو؟! Sad

یعنی از وقتی که یادمه ها هر دفه یکی کاربران در حال بازدید رو گذاشت من توش نبودم :/

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، payamshad ، aram_hpanahi ، mehre cyrus ، arminqt
Photo 
دوستان خوبم، قصد دارم در مورد شهر زیبای ساکرامنتو پایتخت و مرکز کالیفرنیا مطالبی بذارم.
معرفی شهر ساکرامنتو

[عکس: 22392-sacramento-locator-map.jpg]

[عکس: Sacramento-Sports-Recruiting-Videos-Sacr...vices1.jpg]

ساکرامنتو مرکز ایالت کالیفرنیا در غرب آمریکا است. این شهر همچنین مرکز شهرستان ساکرامنتو است. شهر ساکرامنتو در راستای رودخانهٔ ساکرامنتو و در جنوب محل تلاقی شاخه‌های «رودخانه آمریکایی» در درهٔ وسیع مرکز کالیفرنیا قرار گرفته‌است. جمعیت این شهر در سال ۲۰۰۷ میلادی ۴۶۰٬۲۴۲ نفر بود که با این حساب، هفتمین شهر بزرگ در ایالت کالیفرنیا به‌شمار می‌آید.
[عکس: capitol.jpg]
[عکس: sacramento-yosemite1.jpg]
[عکس: nch1.jpg]
ساکرامنتو هستهٔ فرهنگی و اقتصادی «منطقهٔ کلانشهری ساکرامنتو» است. این منطقهٔ کلانشهری دربرگیرندهٔ شهرستان‌های ال دورادو، پِلاسِر، ساکرامنتو و یولو است و جمعیت آن در حدود ۲٬۱۳۶٬۶۰۴ نفر است. این منطقه در سال ۲۰۰۴ در میان یکی از ۱۰ ناحیه برتر برای زندگی در آمریکا شناخته شد.
قوم سرخ‌پوست نیسِنان و سرخ‌پوست‌های میوُک دشت‌نشین هزاران سال در این ناحیه نشیمن داشتند. در سال ۱۷۹۹ یا ۱۸۰۸ کاشفی اسپانیایی به نام گابریل موراگا درهٔ این ناحیه را کشف کرد و این دره و رودخانهٔ آن را ساکرامنتو نام نهاد که در زبان اسپانیایی به معنای «عشای ربانی» است.
هستهٔ آغازین شهر ساکرامنتو، دژی بود که یک مهاجر سوئیسی به نام جان ساتر (John Sutter) در سال ۱۸۳۹ در این محل بنا کرد. در زمان مهاجرت گستردهٔ جویندگان طلا به کالیفرنیا، ساکرامنتو از مراکز اصلی بازرگانی و فرهنگی برای این مهاجران بود و ایستگاه بزرگی برای دلیجان‌ها، قایق‌ها و راه‌آهن به‌شمار می‌آمد. ایستگاه آخر چاپارهای نامه‌رسان به غرب آمریکا یعنی خط پونی اکسپرس نیز شهر ساکرامنتو بود.
دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، شعبه ساکرامنتو بزرگ‌ترین دانشگاه این ناحیه است. البته دانشگاه کالیفرنیا در دیویس در حومه غربی این شهر قرار دارد. اما مرکز و دانشکده پزشکی این موسسه در داخل شهر قرار دارد.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
(2016-04-23 ساعت 01:19)meraj-fallahi نوشته:  علیرضا، الان تو مثلا خسته ای که ماشالله یه تنه صفحات رو جلو میبری ؟ Big Grin
دیگه گوشی موبایل دست گرفتنو تو اینستاگرام چرخیدن که کارای روزمره هممونه !!!
من خودم هر شب 5 دقیقه این خستگی رو Big Grin بجون میخرم ُ کلی پیج های مفید (در رابطه با آمریکا) تو اینستا پیدا میکنم ^ـ^
--
و در همین راستا شغل اولیم رو هم پیدا کردم !!!!!! ^ـ^ با اون فورد فیستا(همون که سامی برام پیدا کرده بود) میرم تو خط ملیبو به بورلی هیلز مسافر دربستی برمیدارم ! میگن مسافراش پولدارن ، شاید مخ یکیشونم زدم بلکه فرجی شد واسمون =((((( Big Grin

انقد خستم که نیمتونم از جلو لپ تاپم پاشم برم، باید حواسمم باشه ی بار دعوا نشه یکی آجری چیزی پرتاب کنه ال سی دیش بشکنه Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، payamshad ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، mehre cyrus ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 02:34)alinzd نوشته:  من خراب اون لطف دوستانی ام که ب تمامی طرق ممکن تلاششونو میکنن تا مهاجرسراییها قبول نشن.خسته نباشید Big Grin
یکی میگه هرسال رو چک کنید هیچکی ازین تاپیک برنده نشده
یکی میگه اقایون و خانوما....اینایی که میبینین هیچکدوم قبول نمیشن
یکی میگه مهاحرسرا طلسم شده
اقا از موجهای شکیل و حجیم و سونامی مانند منفی تون کمال تشکر داریم
فقط لطف کنید کمترش کنید....
من یکی بخاطر حرفهای شما اسمم درنیاد اکانت عوض میکنم تا شماتت نشم Cool
(خدایا منو جلو این دوستامون شرمنده نکن....با برنده شدن و مهاجرت بی دردسرمون لطف بزرگی بما بفرما تا اینا هم موج منفی ندن)

من میدونم ما همه اسممون در نمیاد، اسمه من در نمیاد نمیشه نه نخواهد نشو نشه نمشه نشد نه نو نمیخواد نخواهد شد Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: alinzd ، msr839 ، payamshad ، amirmc ، aram_hpanahi ، copol
(2016-04-23 ساعت 04:31)alireza_guitar نوشته:  اینجا تهران*ساعت ۴:۳۰صبح*چراغ مهیج ترین قسمت مهاجرسرا رو روشن نگه داشتم

:/

شما بودی دیشب نمیزاشتی ما بخوابیم؟! هی ی نور می افتاد تو چشم!

کور شدم تا صبح :/

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-23 ساعت 11:12)alirezanz نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 04:31)alireza_guitar نوشته:  اینجا تهران*ساعت ۴:۳۰صبح*چراغ مهیج ترین قسمت مهاجرسرا رو روشن نگه داشتم

علیرضا جان. شما برو یه استراحتی کن، من اینجا رو یه چند ساعتی می گردونم. اینور امروز تعطیل و بنده هم بیکار و علاف Big Grin
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: alirezanz ، alireza_guitar ، msr839 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، mehre cyrus ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 11:15)amirmc نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 11:12)alirezanz نوشته:  

علیرضا جان. شما برو یه استراحتی کن، من اینجا رو یه چند ساعتی می گردونم. اینور امروز تعطیل و بنده هم بیکار و علاف Big Grin

دوست عزیز مث اینکه شما در جریان نیستی؟ شنبه یکشنبه ما تعطیلیم Cool

مث شما نیستیم که 5 روز واقعا کار میکنیم ی روز تفریح ی روز استراحت

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، mehre cyrus ، arminqt

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان