کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
شب بیداری های خاطره انگیز :|

تشکر کنندگان: tenardie2bai ، msr839 ، dv2017 ، frd22 ، alirezanz ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، arminqt
(2016-04-22 ساعت 14:34)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 03:59)alinzd نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 01:57)kkr200 نوشته:  شب جمعه شما هم بخیر و نیکی
ایشالا همیشه خوشحال باشی

آقا من میخوام برم صلاحم باشه یا نه  Sad
من واقعا قضیه این صلاح رو نمیفهمم
عادت کردیم وقتی چیزی میهایمو بهش نمیرسیم هزارتا خرافات و اما اگر و صلاح بود یا نبود رو سرهم میکنیم و دیگه تلاش نمیکنیم...
مگر خدا قادر نیست؟نعوذبالله مگر مرض داره؟
کافیه از خدایا کمک بخایم،صلاح و جبر و هزارتا فرمول نداره...
من که بنده ام و درکم ناقصه اگر قادر بودم یکی ازم چیزی میخاست در کمال سلامتی،ارامش،محبت،وضعیت کاملا عالی کمکش میکردم،مرض نداشتم از بفرستمش آمریکا چون خودش خاسته بعد  سلامتی یا کار یا هرمشکلی براش پیش میاوردم تا زهرش شه.
خدای ما قادره،اگر صلاحمونم نباشه و ما بخایم صلاحمون قرار میده اگر بگید نه یعنی خدا توانا نیست.
من نشد از کسی طلب دعا کنم نگه هیییی هرچی صلاحته.
ای کوفت،بگو خدایا حاجتشو بده فرمول نذار که...اطرافیا خود من که تا میگی دعا کن همچین چیز میزنن به اعصابت پشیمون میشی...
(خدایا ببین چقد تعریفت کردم....ابرومونو بخریا...۱۱روز مونده Big Grin )
اینم جدی میگم من تاحالا هرچی از خدا خاستم بهم داده منتها ی روش خاص پاچه خاری میشناسم ازون طریق بوده،اگر ۱۱روز دیگه نتیجه مثبت بود همینجا اعلام میکنم روشو Big Grin

آقا شما خودت داری میگی تلاش کنیم،شما بفرمایید بنده رو توجیه کنید که به چه تلاشی میشه تو لاتاری برنده شد؟
اصلا لاتاری رو در نظر نگیریم،زندگی معمولی هر انسانی
دوستانی که سالخورده تر هستن و تجربه بیشتری دارن و به قولی سرد و گرم روزگارو چشیدن احتمالا بهتر میدونن که چی میگم
ی زمانی هست تو ی کاری شما نهایت تلاش خودت رو میکنی ولی میبینی نتیجه نمیده،موفق نمیشی،دلیلش چیه؟!
ولی بعد از اون مساله به مورد دیگه ایی بر میخوری که بهتر از مورد قبلی بوده،این به نفعت بوده و اون نه.
حالا ما ایرانیا اکثرا اسمشو گذاشتیم صلاح و مصلحت،شما اگر دلیل منطقی داری و یا واژه بهتری داری براش بفرما ما هم استفاده کنیم
اون زمانیکه فرمودی تلاش میکنی و جواب نمیده از دید من چنتا چیز میتونه روش تاثیر بذاره،مثلا زمان درستی بوده یا نه،مکان درستی بوده یانه مثلا منطقش،شهرش،استانش،کشورش... من دوستی دارم توی مالزی که هلپ دسکه خیلی هم محبوبه تو شرکتشون
وقتی گیر میکنه از من میپرسه و بنظر من خیلی هم خنگه اما چون تو جا و موقعیت درستی قرار گرفته موفق شده درحالیکه منو به رییسشون بارها پیشنهاد داده اما ادم حسابم نکرده خخخ
چون من زمان و مپقعیتم مناسب نبوده و شاید فقط تخصصم مناسب بوده،
اینجا نه من مقصرم نه خدا نه بقسمت ربطی داره،موقعیت من اینه،بهرحال منم از رو نمیرم هنوز تو مالزی شغل خوب ببینم اپلای میکنم.
اما اونی که میبینی کار قبلیت نگرفت و شکستت باعث پیشرفت شد رو من تو ی چیز میبینم،اونم کار خدا.خدا بخاد کسی رو مثلا پولدار کنه حتی خود طرف پولاشم اتیش بزنه خدا بهش پول میرسونه،دست به سنگ اهک بزنه طلا میشه حالا ما بریم طلا بخریم درجا ارزون میشه خخخ لاتاری ثبت نام کنه هم درجا قبول میشه اینا همون نامردایی ان که تو بانک هم ماشین برنده میشن....خدا ازشون نگذره Big Grin
حرفمو نپیچونم،قسمت و صلاحی که ما اکثرا بهمون خوروندن برابر با تسلیم شدن هست
نمونش اشنامون رفته زیارت امامزاده،پول و مدارک و طلا و موبایل و.... همرو گذاشته تو کیف رفته،اقا دزده هم همرو برده بعد اینم گندشو مینداخت گردن امامزاده و قسمت... درحالیکه قسمت و صلاح درست همونیه که شما گفتی و اون لطف خداست و بقول بعضیا همون شانسه.
ده روز موند،امیدوارم امسال همه مهاجرسرایی ها قبول بشن مخصوصا خودم Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi
Heart 
سلام به همه دوستان امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه و همتون و تو تاپیکی که تقریبا 10 روز دیگه زده میشه ببینم (برندگان 2017). صحبت از شانس شد و همینطور میدونید لاتاری هم یعنی شانس پس خیلی بی ربط نیست خیلی ها باور دارند و خیلی ها ندارن اصلا نمیخوام دوباره این بحث و مطرح کنم فقط یه متنی و آماده کردم گفتم بزارم اینجا بقیه هم استفاده کنند تا شاید نگرششون به شانس عوض بشه . طلب خیر برای همتون  

<<بنام بی نام او>>
شانس چیست؟
شانس همون کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت (کاینات یا نظام هوشمند جهان هستی ) به تو، یک کارخوب یا یک انرژی‌مثبت بدهکاره.
و باید به تو، یک سود بده یا یک انرژی مثبت برسونه.

چند راه بازگشت انرژی:

??از نظر سنتی:
تو نیکی میکنو در دجله انداز،
که ایزد در بیابانت دهد باز

??از نظر قرآن:
هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند
به او بازمیگردد

??از نظر بودا:
قانون 'کارما' یعنی هر چیزی
کار ماست و به ما بر میگرده.

??از نظر متافیزیک:
انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشه و بر میگرده.

نظم و شعوری در طبیعت حاکمه که قابل انکار نیست.
هیچ کس، حتی کسی که خدارو قبول نداره، نمیتونه مثلاً: جاذبه زمین رو انکار کنه.
مثلا آب در 100درجه میجوشه؛
?این شعور در آتیش وآب طبیعت است
?مثلا خورشید راس ساعت میاد و راس ساعت میره. چون شعور داره.

پس قانون، نظم و شعوری در طبیعت  حاکمه.

طبیعت شعوری داره که
ظالم و دزد و کلاً آدم بد رو قصاص می‌کنه و آرامش رو از اونها میگیره.
?برای همین هیچ ظالم یا دزد یا آدم بد، هرگز درزندگی آرامش نداره.
پس طبیعت شعور داره و میدونه ظالم کیه؟
و چطور باید قصاصش کنه
و کسی که کارهای خوب میکنه رو چطور باید بهش پاداش بده.

? حالا بدون در طبیعت 3چیز وجود دارد:
1♦️انسانها
2♦️ حیوانات
3♦️ اشیاء

هر صدمه‌ای به این 3تا بزنی،
جزو بدهی تو به طبیعت محسوب میشه.

و هر سودی که به این سه تا برسونی،
جزو طلب تو از طبیعت محسوب میشه.

??انسانها :
مثلا اگر کسی دل تورو شکوند و به تو آسیب و زخم زبون زد، ناراحت نشو عزیزم؛ اون به طبیعت یک دل شکسته بدهکاره. اون یه بار دلش میشکنه و آسیب میخوره. ضمناً چون یکی از  آدمهای طبیعت به تو صدمه زده،
طبیعت، به تو، یک لذّت زیاد بدهکاره
تا این خسارتی که خوردی رو جبران کنه. و در آینده ای که?(خودطبیعت زمانشو تشخیص‌میده)?یک لذت و یک سود بسیار زیاد بهت میده.

"ان شاءالله هر جا که میری،
یه نفر مثل خودت سر راهت باشه".

ناراحت نشو، وقتی میگم یکی مثل خودت سر راهت باشه. خب...؟
پس سعی کن در طبیعت کار خیر بکنی.

?? حیوانات
مثلاً: اگر مورچه‌ای را عمداً بکشی،
اگر عمر اون مورچه 7 روز باشه، تو 7روز از عمرت رو به‌طبیعت بدهکاری
هفت روز، زودتر میمیری یا به شکل دیگر بدهی‌ات را پس میده.

??اشیا
مثلاً: اگر صندلی اتوبوس‌رو پاره کنی،
به تعداد افرادی که میان میشینن رو صندلی و عذاب میکشن، به طبیعت بدهکاری و طبیعت ازت این سهم رو میگیره و زندگیتو لجن مال میکنه.

وقتی آشغال از ماشینت میندازی بیرون
یا حق دیگران رو در رانندگی میخوری
یا تو سفر آشغال غذاتو، میندازی کنار جاده، به اندازه‌ی هر فردی که میاد اونجا میشینه، و بخاطر آشغالهایی که توریختی عذاب میکشه،به طبیعت بدهکاری‌و طبیعت مثلاً یه بیماری بهت میده و یکسال تو بیمارستان در حال رنجی.
((هیچ بدهکاری به‌طبیعت نمی‌تونه خوشبخت و با آرامش زندگی کنه))

کسانی که دزدی میکنن یا دل میشکونن یا به هرشکلی به طبیعت
یعنی
                1⃣ انسانها
                2⃣ حیوانات
                3⃣ اشیا
آسیب میزنن،
اونها تا بدهی خودشونو به طبیعت ندن،
هرگز به آرامش نمیرسن.
وقتی کسی حق تورو میخوره
و تورو میرنجونه،
به آرومی بهش توضیح بده که رفتارش زشت بوده و دیگه ناراحت نشو.
واگذارش کن به طبیعت
چون طبیعت، اونو بیچاره میکنه

ضمناً تو بخاطر خسارتی که خوردی، انرژی زیادی از طبیعت طلب داری
که در آینده بهت میرسه و در حسابت ثبت شده.
نگو کی؟
شاید سالها بعد،
طبیعت بهت بده.
فقط بدون پول و طلبت ،
در حسابته و مال توست.
ولی  طبیعت چون دارای شعوره
الان صلاح نمیدونه بهت بده.
?پس اعتراض نکن
و صبور باش و منتظر شانس خوب و پاداش از خدا باش، نه بنده خدا.
بدون وقتی اتفاق خوبی برات میوفته،
حتما کار خوبی در طبیعت انجام دادی
پس تا میتونی کار خوب انجام بده
تا اصطلاحا شانست خوب بشه.
یعنی عبادت کن و عمل خیر انجام بده.
لبخندبزن و به مردم نیکی کن وخصوصاً همسرت رو نرنجون؛
به خدا اعتماد داشته باش و نگران هیچی نباش

خدا بهترین قاضی و بهترین وکیل است

راستی دوستان این قانون رو فراموش نکنید که : کار زمینی قانون زمینی
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، copol ، alireza_guitar ، salimi66 ، عسل.م ، omid40 ، msr839 ، dv2017 ، asrainman ، aram_hpanahi ، وسن ، behbod
من خراب اون لطف دوستانی ام که ب تمامی طرق ممکن تلاششونو میکنن تا مهاجرسراییها قبول نشن.خسته نباشید Big Grin
یکی میگه هرسال رو چک کنید هیچکی ازین تاپیک برنده نشده
یکی میگه اقایون و خانوما....اینایی که میبینین هیچکدوم قبول نمیشن
یکی میگه مهاحرسرا طلسم شده
اقا از موجهای شکیل و حجیم و سونامی مانند منفی تون کمال تشکر داریم
فقط لطف کنید کمترش کنید....
من یکی بخاطر حرفهای شما اسمم درنیاد اکانت عوض میکنم تا شماتت نشم Cool
(خدایا منو جلو این دوستامون شرمنده نکن....با برنده شدن و مهاجرت بی دردسرمون لطف بزرگی بما بفرما تا اینا هم موج منفی ندن)
اینجا تهران*ساعت ۴:۳۰صبح*چراغ مهیج ترین قسمت مهاجرسرا رو روشن نگه داشتم
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: msr839 ، someonelikeyou ، dv2017 ، frd22 ، alirezanz ، aram_hpanahi ، payamshad ، dan3sh ، نسل سوخته ، arminqt
اینجا تهرانه ساعت 4:38 دقیقه داداش اگه خوابت میاد بخواب من تا صبح بیدارم حواسم به چراغا هست.
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، dv2017 ، frd22 ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، dan3sh ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 02:33)kouroshz0 نوشته:  سلام به همه دوستان امیدوارم حال تک تکتون....
.
.

<<بنام بی نام او>>
شانس چیست؟
شانس همون کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت (کاینات یا نظام هوشمند جهان هستی ) به تو، یک کارخوب یا یک انرژی‌مثبت بدهکاره.
و باید به تو، یک سود بده یا یک انرژی مثبت برسونه.

چند راه بازگشت انرژی:

??از نظر سنتی:
تو نیکی میکنو در دجله انداز،
که ایزد در بیابانت دهد باز

??از نظر قرآن:
هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند
به او بازمیگردد

??از نظر بودا:
قانون 'کارما' یعنی هر چیزی
کار ماست و به ما بر میگرده.

??از نظر متافیزیک:
انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشه و بر میگرده.

نظم و شعوری در طبیعت حاکمه که قابل انکار نیست.
هیچ کس، حتی کسی که خدارو قبول نداره، نمیتونه مثلاً: جاذبه زمین رو انکار کنه.
مثلا آب در 100درجه میجوشه؛
?این شعور در آتیش وآب طبیعت است
?مثلا خورشید راس ساعت میاد و راس ساعت میره. چون شعور داره.

پس قانون، نظم و شعوری در طبیعت  حاکمه.

طبیعت شعوری داره که
ظالم و دزد و کلاً آدم بد رو قصاص می‌کنه و آرامش رو از اونها میگیره.
?برای همین هیچ ظالم یا دزد یا آدم بد، هرگز درزندگی آرامش نداره.
پس طبیعت شعور داره و میدونه ظالم کیه؟
و چطور باید قصاصش کنه
و کسی که کارهای خوب میکنه رو چطور باید بهش پاداش بده.

? حالا بدون در طبیعت 3چیز وجود دارد:
1♦️انسانها
2♦️ حیوانات
3♦️ اشیاء

هر صدمه‌ای به این 3تا بزنی،
جزو بدهی تو به طبیعت محسوب میشه.

و هر سودی که به این سه تا برسونی،
جزو طلب تو از طبیعت محسوب میشه.

??انسانها :
مثلا اگر کسی دل تورو شکوند و به تو آسیب و زخم زبون زد، ناراحت نشو عزیزم؛ اون به طبیعت یک دل شکسته بدهکاره. اون یه بار دلش میشکنه و آسیب میخوره. ضمناً چون یکی از  آدمهای طبیعت به تو صدمه زده،
طبیعت، به تو، یک لذّت زیاد بدهکاره
تا این خسارتی که خوردی رو جبران کنه. و در آینده ای که?(خودطبیعت زمانشو تشخیص‌میده)?یک لذت و یک سود بسیار زیاد بهت میده.

"ان شاءالله هر جا که میری،
یه نفر مثل خودت سر راهت باشه".

ناراحت نشو، وقتی میگم یکی مثل خودت سر راهت باشه. خب...؟
پس سعی کن در طبیعت کار خیر بکنی.

?? حیوانات
مثلاً: اگر مورچه‌ای را عمداً بکشی،
اگر عمر اون مورچه 7 روز باشه، تو 7روز از عمرت رو به‌طبیعت بدهکاری
هفت روز، زودتر میمیری یا به شکل دیگر بدهی‌ات را پس میده.

??اشیا
مثلاً: اگر صندلی اتوبوس‌رو پاره کنی،
به تعداد افرادی که میان میشینن رو صندلی و عذاب میکشن، به طبیعت بدهکاری و طبیعت ازت این سهم رو میگیره و زندگیتو لجن مال میکنه.

وقتی آشغال از ماشینت میندازی بیرون
یا حق دیگران رو در رانندگی میخوری
یا تو سفر آشغال غذاتو، میندازی کنار جاده، به اندازه‌ی هر فردی که میاد اونجا میشینه، و بخاطر آشغالهایی که توریختی عذاب میکشه،به طبیعت بدهکاری‌و طبیعت مثلاً یه بیماری بهت میده و یکسال تو بیمارستان در حال رنجی.
((هیچ بدهکاری به‌طبیعت نمی‌تونه خوشبخت و با آرامش زندگی کنه))

کسانی که دزدی میکنن یا دل میشکونن یا به هرشکلی به طبیعت
یعنی
                1⃣ انسانها
                2⃣ حیوانات
                3⃣ اشیا
آسیب میزنن،
اونها تا بدهی خودشونو به طبیعت ندن،
هرگز به آرامش نمیرسن.
وقتی کسی حق تورو میخوره
و تورو میرنجونه،
به آرومی بهش توضیح بده که رفتارش زشت بوده و دیگه ناراحت نشو.
واگذارش کن به طبیعت
چون طبیعت، اونو بیچاره میکنه

ضمناً تو بخاطر خسارتی که خوردی، انرژی زیادی از طبیعت طلب داری
که در آینده بهت میرسه و در حسابت ثبت شده.
نگو کی؟
شاید سالها بعد،
طبیعت بهت بده.
فقط بدون پول و طلبت ،
در حسابته و مال توست.
ولی  طبیعت چون دارای شعوره
الان صلاح نمیدونه بهت بده.
?پس اعتراض نکن
و صبور باش و منتظر شانس خوب و پاداش از خدا باش، نه بنده خدا.
بدون وقتی اتفاق خوبی برات میوفته،
حتما کار خوبی در طبیعت انجام دادی
پس تا میتونی کار خوب انجام بده
تا اصطلاحا شانست خوب بشه.
یعنی عبادت کن و عمل خیر انجام بده.
لبخندبزن و به مردم نیکی کن وخصوصاً همسرت رو نرنجون؛
به خدا اعتماد داشته باش و نگران هیچی نباش

خدا بهترین قاضی و بهترین وکیل است

راستی دوستان این قانون رو فراموش نکنید که : کار زمینی قانون زمینی

مفید ترین مطلب بلندی که از سال ۲۰۱۲ تا به امروز در مهاجرسرا خوندم این مطلب بود و به عشقه مطلب فوق العاده جالبت اولین رتبه رو هم خودم دادم. و براتون بهترین آرزوهارو دارم
اون قسمت مربوط به ریختن زباله عالی بود.حق نگهدارت
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)

انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: عسل.م ، msr839 ، alirezanz ، aram_hpanahi ، kouroshz0 ، وسن
Music 
دوستان کمتر از سه ماه دیگه بنده دوباره پیوست عمیقی می خورم با داستان: علی می مونه با حوضش!!!
(پدر و مادرم کمتر از ۳ماه دیگه بر میگردن و...

این آهنگ با گیتار عااالی میشه؛تقدیم به همتون

0111

Am                   Dm

باز دوباره تنهایی و شب و سکوتت

Bb                   C

باز دوباره یاد تو و غم نبودت

Am                  Dm

باز دوباره بهت می گم تنهام گذاشتی

Bb                         C

رفتیو این بغضو توی صدام گذاشتی

Am                              Dm

می خوام بهت بگم پیشم بمون اما نمیشه

Bb                                C

می خوام بهت بگم نرو نرو مگه چی میشه

Am                               Dm

بعد تو پرسه می زنم شبای سردو خسته رو

Bb                                          C

تو رفتی و من آهسته پشت سرت گفتم نرو  نرو

انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: نسل سوخته ، عسل.م ، msr839 ، alirezanz ، aram_hpanahi ، arminqt
بچه ها فقط 10 روز مونده جون هرکی دوست دارید یکم دیگه صبر کنیدوکمتر موج منفی بدید.
راستی در مورد مصلحت خدا که دوستان بحث بسیار مفصلی راجع بهش کردن گفتم منم یه خاطره براتون تعریف کنیم.دختر خاله مادرم مدت 12 سال بود که بچه دار نمیشدن انقدر دوا ودرمون ونذر ونیازکردن که حد نداشت .دختر خاله مامانم فقط میگفت خدایا من ازت بچه میخوام توخلقم کردی وفرستادی تودنیا حالا خودت باید حاجتم روبدی .بعد از 12 سال ایشون با هزارتا قرص ودارو و...باردارشد ولی متاسفانه بعد از تولد بچه که به دنیا اومد عقب افتاده ذهنی بود و الان 8 ساله که هم خودش هم شوهرش وهم اون بچه ای که به زور واصرار از خدا خواستن دارن عذاب میکشن . من خودم همیشه دعا میکنم خدا بهترین هارو برام بخواد نه اونایی که من میخوام(البته این تفکرمنه فقط وممکنه شما نظرتون چیز دیگه ای باشه)
در مورد شانس هم خاطره دیگه دارم . پونزدهم بهمن امسال مامان من یه عمل خیلی سخت وبزرگ داشت که بعدش دوماه استراحت مطلق بود از جایی که من تک فرزند هستم تمام کارایه ایشون به عهده من بود توهمین گیرو دار عمل مامانم ودرسهایه پسرم و... بهم خبر دادن که همسرم از طبقه دوم ساختمان در حال ساخت پرت شده پایین و خوشبختانه خیلی شانس اورده و فقط کتفش شکسته .من از این جمله خیلی عصبانی شدم و پیش خودم گفتم مردم دیوونه ان کتفش شکسته میگن شانس اورده .شانس یعنی چی یارو از طبقه چهارم میوفته هیچیش نمیشه این از دوم افتاده الان شکستگی داره وپدر منم در میاد با دوتا مریض اونوقت این میگه شانس اوردین.
گذشت تا یکهفته بعد اتفاقی برایه کاری رفتم سر ساختمون وجایی که افتاده بود رو دیدم. همسر من از طبقه دوم افتاده بود رویه یک عالمه اهن تیز که ممکن بود هر کدومش تو نخاعش یا سرش یا ... فرو بره وخیلی اتفاقات جبران ناپذیری بیوفته همون موقع بود که یاد حرف طرف افتادم که گفت خیلی شانس اورده وبه این نتیجه رسیدم که شانس همیشه تو زندگی ها وجود داره ولی وقتی شیرینه همون موقع میگیم شانس اوردیم وقتی تلخه بعدم میفهمیم که شانس اورده بودیم.
شاید خیلی هامون برنده نشیم ولی شاید واقعا برامون در حال حاضر همینم یه شانس باشه.
سعی کنیم خوش بین ومثبت اندیش باشی
البته اسم همه ما در اومده هنوز اعلام نکردن .حتی اگه یکی از جمع ما هم برنده بشه ما همه بردیم
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: abas_kashan ، alireza_guitar ، msr839 ، dv2017 ، mohammad_esf59 ، frd22 ، alirezanz ، aram_hpanahi ، algh90 ، dan3sh ، taptan ، amin_j
دوستان خوبم سلام.
صبح شنبه همگي پرانرژي، اميدوارم هفته توپي رو شروع كنيد و اين توپ بودن به هفته بعد هم تعميم پيدا كنه و خبر برنده شدن دوستان زيادي رو اينجا ببينيم.
10 روز ديگه بيشتر نمونده، بعنوان خواهر كوچكتر از همه خواهش ميكنم اينقد به نوع نگرش همديگه گير نديم، لاتاري يه فان هست كه واسه 1 نفر از 200 نفر زندگي رو تغيير ميده و واسه 199 نفر ديگه يه قرعه كشي ساده است..
هر كسي از ديد خودش به قضيه نگاه ميكنه، يكي برنده شدن و نشدنش رو خواست خدا ميدونه، يكي از شانس ميبينه، يكي از انرژي طبيعت، يكي بازخورد كارهاي خوب و بدش در زندگي و يكي يه احتمال ساده رياضي، همه اينا درسته و همه هم در جاي خودش قشنگه چون ما رو دور هم جمع كرده و بهمون اميد داده، توروخدا اينقد نوع نگاه هم رو محكوم نكنيد.
بجاي اين كارا بيايد از صميم قلب آرزو كنيم اگر اين اتفاق خوب ما رو جلو ميندازه اسممون در بياد، اگه واقعا بهش نياز داريم، نه اينكه بي هدف تو اين قرعه كشي شركت كرده باشيم و اسممون كه در اومد با كلي هزينه و صرف وقت و انرژي بريم و اون بازخوردي كه ميخواستيم رو نگيريم و افسرده برگرديم همين جايي كه امروز هستيم و فقط تو اين راه شانس رو از يه نفر كه محتاج اين شانس بوده گرفتيم..
بيايد همينجا از صميم قلب آرزو كنيم كساني كه واقعا به اين شانس محتاجن بهش برسن، تو همين فروم كساني مثل asrainman عزيز و خوش قلب و Alireza-guitar رو داريم كه سالهاست از خانوادشون دورن، من به شخصه اميدوارم امسال خودم اولين تبريك برنده شدن رو به همه دوستان و بخصوص اين دو نفر بگم.
(2016-04-20 ساعت 17:56)Interuniversal نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 11:40)عسل.م نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 10:02)Interuniversal نوشته:  قوربونت برم ،من تصورم امريكا بود و بهش رسيدم خيليم راحت ،بعدش رو تصور نكرده بودم ولي خدايي  Tongue

آقا مدير گرامي سلام
يه سوال دارم كه شايد خنده دار باشه اما سواله ديگه..
من به اين بحث انرژي و تصور اعتقاد كامل دارم و نتيجشو هم ديدم، اما واسه يه چيزي مثه لاتاري كه پروسه طولانيه چطور ميشه روش متمركز شد؟
چه زماني؟ قبلش؟ زمان قرعه كشي؟ آخه ما كه نميدونيم كي قرعه كشيه و الانم ديگه فايده نداره احتمالا !
و چجور تمركزي؟ به كدوم قسمت نتيجه فكر ميكني؟ به زمان قرعه كشي؟ به زمان اعلام نتايج؟
خدايي سوالم خنده دار و شخصي بود اما كنجكاو بودم.
مرسي
سلام خانم @عسل.م@
مشكل ما از همينجا شروع ميشه كه ميخوايم روي چيزي تمركز كنيم،تمركز ميشه زنداني و محدود كردن ذهن،برخلاف تصور خيلي ها در بسياري از موارد اصلا نبايد تمركز كرد روي چيزي (اين با اون داستان تمركز داشتن و حواس جمع بودن فرق ميكنه ها)
بايد رها و آزاد و تسليم باشيم و بپذيريم كه هر اتفاقي كه قراره برامون بيوفته برآيند خودمونه نه تقدير و سرنوشت و اينا ،وارد مباحث طولانيه سر نوشت اينها نميشم ولي اسمش روشه : ســــــٓر   نوشـــــت
پس بيرونتون همون چيزي داره ميگذره كه در درونتون ميگذرد
خيلي گير نباشيد روزيتون باشه بهش ميرسيد
طلب خير
ممنونم از لطف شما و پاسخ كاملتون
تشکر کنندگان: msr839 ، alirezanz ، aram_hpanahi ، arminqt
با سلام و درود خدمت تمام منتظران معجزه. دوستان عزیز بنده پنجمین بارمه که شرکت کردم(شایدم چهارمین باره ) ولی وقتی اینهمه شادی و امید شمارو میبینم هم خیلی خوشحال میشم و هم خیلییییی ناراحت. دوستان عزیز من هر سال که شرکت کردم تو این فروم ها عضو بودم و بعضی از سالها هیچ یک از دوستان گروه برنده نمیشدن. شخصا سال پیش برای بیشتر از 15 نفر لاتاری ثبت نام کردم (با وجود اینکه دوست نداشتم اینکارو کنم چون حق خیلی ها ضایع میشه ) و هیچکدوم برنده نشدن.البته افراد زیادیو دیدم که برنده شدن لاتاری در سالهای گذشته ولی تجربه من نشون داده که اکثرا افرادی که حتی نمیدونن لاتاریو چجوری به انگلیسی مینویسن برنده میشن و خیلی هاشونم بعد برنده شدن میگن "ما نمیتونیم از عشقو زندگیمون جدا شیم و بریم اونور" و میسوزه کیسشون.در کل زیاد جدی و سخت نگیرید داستانو ، چون بعد اونوقت بهتون سخت میگزره. البته مخاطب من افرادین که اولین بارشونه چون پیشکسوتها که خودشون به داستان اشراف کامل دارن.
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، amirmc ، alireza_guitar ، amin_j ، arminqt
یا خداااااا.
فقط ده روز؟؟؟؟؟؟
ده روز دیگه حدود سه چهار هزار نفر از هم وطنان خوشحال میشن،عده ای ناراحت میشن و به سوگ میشینن،عده ای با یک جمله امسال هم نشد و آهی از ته قلب آماده میشن واسه مهرماه ،عده ای نفرین به زمین و زمون میدن، عده ای خودشون رو بد شانس ترین انسان روی زمین میدونن و چندین نوع دیگه که شاید فکرمون نرسه. و بر این اساس راه کارهای فراوانی از اینور و اونور سرازیر میشه که چه و چه و چه و ......راحت ترین و بهترین راه چیه؟؟؟ به نظر من یک راه وجود داره اونم داشتن هدف هستش. یه هدف با یک برنامه همین و بس و برنامه ریزی جهت رسیدن به هدف و در کنارش متوسل شدن به شانس(شانس یا قسمت یا مصلحت یا اتفاق و .......هر اسمی که میشه گذاشت) بقول یک نویسنه میگفت که بد شانس و خوش شانس وجود نداره چون شانس یه اتفاق خوب هست که همیشه وجود داره و فقط از شخصی به شخص دیگه انتقال پیدا میکنه و از این انتقال یکی بد شانسی آورده یکی خوش شانسی. نیت و قصد بنده از نوشتن این پیام فقط این بوده و هست که ده روز دیگه خوشحال باشین چه بردیم و چه باختیم و هر چی شد زندگی ادامه داره. اینو گفتم چون در سالهای قبل بعد اعلام نتیجه بعضیها جوری مینوشتن و حرف میزدن انگار آخرالزمان شده و دنیاشون تموم شده ولی غافل از اینکه امسال مثل سال قبل و سال بعد هم مثل امسال میمونه و روزها و ماهها و فصلها و سالها میان و میرن. بعضیها میگفتن دیگه عمرا ثبت نام کنیم ولی غافل از اینکه ثبت نام نکردنشون مثل این شهر هستش"""توبه کردم که دگر می نخورم بجز امشب و فردا شب و شبهای دگر""""" در پایان از خدا،کائنات،طبیعت و هر چیزی که تاثیر در برنده شدن داره میخوام که از مهاجرسراییها برنده زیاد باشه چون احساسم میگه بیشتر ماها اینجا هستیم خیلی نیاز داریم و زندگی مون رو زیر و زبر میکنه. به امید اینکه در زمان اعلام نتیجه ها هر کی میاد میگه برنده شدم تاریخ عضویتش قبل از می دو هزار و شونزده باشه. و شادیه همه رو ببینیم. نگین نمیشه و فلان بسار و......دوست داشتم و دارم اینو بنویسم چه بشه و چه نشه آرزوی قلبم رو نوشتم. اگر از نوشتنم ناراحت شدین معذرت میخوام و اگر باعث لبخند واست شدم خوشحالم که باعث لبخند کسی شدم.
شاد و سلامت و پر انرژی باشین دوستان گل مهاجرسرایی
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
سلام سلام سلام دوستان نازنینم
اولین روز هفته بر همه شما گوارا و نیوشا
می بینید عزیزانم زندگی داره همینطور بی هوا میگذره
و ما هنوز داریم به گذشته فکر میکنیم
عزیزمن گذشته گذشت به فکر الان باش چون خبر از فردا نداریم
امروزت را دریاب در برابر سختیها خم نشو قوی باش
اگه تسلیم نشی یعنی هنوز شانس برای پیروزی هست
پس تسلیم نشو به خداوند فکر کن که چقدر قدرتمند و مهربان در کنار توست
به خودت جرات بده و برخیز دوباره و دوباره تلاش کن
زندگی جریان دارد و قبول شکست یعنی خودکشی تدریجی
و خودکشی یعنی قطع نفس که در همه ی ادیان گناهی است بسیار بزرگ
پس بلند شو دوست قدرتمندم همین الان پاشو نگو بعد
بعد رو فراموش کن الان پاشو همین الان همین لحظه ای که در آن هستی
تلاش کن بگو خدایا به امید تو
الهی امروز و هر روز را بر تمام دوستانمان مبارک گردان و دلهایشان را شاد نما تا همگی از نعمت سلامتی و برکت و سعادت بهرمند باشند آمین
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، asrainman ، msr839 ، aram_hpanahi ، alireza_guitar ، nazi56 ، amin_j ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 01:19)DV 17 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 01:04)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 23:58)kkr200 نوشته:  ...
مگه هر بار اضاف ثبت نام کردن به شما پوینت اضاف میده یا شانستون رو بیشتر میکنه که همچین حرفی میزنین؟
هر بار ثبت نام شما شانس برابری داره با بقیه حالا چه بار اولتون باشه چه بار صدم...

با کمال احترام آخرین پستی هست که راجع به این موضوع  میذارم چون امروز واقعا فکر کنم بچه های دیگه هم کلافه شدن
اصلا فرمایش شمارو قبول ندارم،شما میگی لاتاری شانس و ریاضیه که این خودش تضاد داره،شانس یعنی شانس یعنی ۵۰  ۵۰ ریاضی شانسی نمیشه دقیق

منظور مبحث احتمالات در ریاضی هست (جبر و احتمال) مثل پرتاب سکه ، تاس و غیره که احتمال رخ دادن حالت های مختلف برسی میشه ، مثلاً شما یک دوم شانس آوردن عدد زوج رو دارید در هر پرتاب
بعضی آزمایش ها مستقل از هم هستند و بعضی وابسته، مثلاً همین پرتاب سکه یا تاس در حالت عادی مستقله اما برداشتن یک مهره از بین چندتا بدون جایگذاری وابسته هست، مثلاً شما سه تا مهره ی زرد دارید و چهارتا سفید ، بار اول شانس انتخاب مهره ی سفید چهار هفتم هست ولی بار دوم بسته به نتیجه ی آزمایش بار اول تغییر می کنه مثلاً میشه سه ششم یا چهار ششم (اگه اولی زرد باشه)
حالا لاتاری از جنس مستقل هست
دوستان علاقه مند يه نگاهي به مبحث "مغالطهٔ قمارباز  يا  مغالطهٔ مونت کارلو یا مغالطهٔ رشد شانس" بندازن
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: alirezanz ، amirmc ، msr839 ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان