کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-23 ساعت 11:03)abas_kashan نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: abas_kashan، algh90، nazi56، salii

حالا در زمان اعلام نتایج بیا ببین چه خبره درحال بازدید ها رو نمیتونی بشماری انقدر زیادن. نمونش همین الان یهویی فقط خودمم
کاربران در حال بازدید این موضوع: runioe
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: alirezanz ، msr839 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، mehre cyrus ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 10:02)مارال6 نوشته:  
(2016-04-21 ساعت 00:36)alirezanz نوشته:  
(2016-04-21 ساعت 00:21)LORDAmiroo نوشته:  آقا داریم به پایان هفته نزدیگ میشیم...
پیشنهاد من برای کاربر برتر هفته:
@dv2017
دلیلشم به خودم مربوطه Big Grin Big Grin Big Grin

مارال6 کاربر هفته هست البته میتونین رای بدین و هرکسی نظرش با من مخالف باشه مسلما نیاز به تجدید نظر داره Cool  یا میره همون جایی که من تازه اومدم بیرون ازش Big Grin

علیرضا خان شما بسیار لطف دارید به بنده...ولی من که یه پست مفید هم در مورد آمریکا نذاشتم، یعنی اطلاعات خاصی در این مورد ندارم که بذارم..
ولی faarokh خان، lordamiro , dv2017 , packpour، alireza-guitar ,asiraman , اصن خود شما و خیلی از دوستان دیگه که اطلاعات مفیدی میذارن بایــــــــــد کاربر برتر معرفی بشن..و از نظر من برتر هم هستن Smile
از اینکه دیر جواب میدم عذر میخوام. من شنبه تا چهارشنبه فعالم فقد Big Grin
راستی علیرضا خان خوشحال شدم که هم استانی هستیم...پرچم گیلانی ها بالاست 3>

این جا کاملا دموکراسی هست دوست عزیز من انتخاب میکنم دوستان تایید میکنن، (البته کسی هم موافق نبود آزاده نظرشو بگه همونطور که @redbull@ عزیز آزاد بود... Cool )

موفق باشی این، این ی دستوره Wink
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
چرا هيچ وقت هيچ چيز همين حالا نيست...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، sheghi ، alirezanz ، arminqt
علیرضا یعنی ترکیدم از‌خنده خخخ
ولی ب جهت امادگی بقول‌علیرضا منکه میدونم قبول نمیشم،نمیشه،هیچکدوم برنده نمیشیم،اخرش موج منفی بر مثبت پیروز میشه ولی
برای تمکن مالی بانک صادرات خیلی عالیه،کاملا عصر حجری....
هم دو دقیقه ای میشه چاپ کرد هم مهرشون خیلی راحته Big Grin هم تمبر نداره....البته بشرطی که افیسر عزیز ببو گلابی باشه...
نمونشو میذارم ببینید،فقط مهر نزدم فعلا.
ولی‌جدی با این اوصاف تمکن مالی خاستین بگیرین برین پاسارگادی چیزیحساب باز‌کنین، فک نکنم از صادرات به این وضع قبول‌کنن
و سوال اینکه تو تاپیک تمکن نوشته بود پول + سند ملکی
اکر سند ملکی تنها باشه داره؟قبول نمیکنن؟
۱۰۰۰۰دلار نقد+سند ملکی چطور؟

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alirezanz ، arminqt
با غمِ تصویر تو، من همچو باران می شوم
خیره بر تصویر تو، بر روی ایوان می شوم

بوی عطرت می دهد، شال تو در دستان من
از غمش دلتنگ تو، در آن زمستان می شوم

قطره هایِ اشکِ من، آمد به چشمانم ببین
میروم با عکس تو، یک گوشه پنهان می شوم

از غم و بی تابی ات، من می روم تا منزلت
خیسِ باران از غمت، در این خیابان می شوم

در میان مردمان، مابین آن عید و خوشی
مثل ابری در بهار، یک گوشه گریان می شوم

"شاعر: خودم"
می گذرد ...
تشکر کنندگان: asrainman ، مارال6 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، نسل سوخته ، taptan ، alirezanz ، arminqt
كسي اطلاعي داره كه قرعه كشي دقيقا در همون تاريخ انجام ميشه و يا قبلا انجام شده و در تاريخ مذكور اطلاع رساني ميشه
تشکر کنندگان: msr839 ، tenardie2bai ، aram_hpanahi
(2016-04-23 ساعت 11:59)parisa.tk نوشته:  كسي اطلاعي داره كه قرعه كشي دقيقا در همون تاريخ انجام ميشه و يا قبلا انجام شده و در تاريخ مذكور اطلاع رساني ميشه
به احتمال زیاد قرعه کشی انجام و تموم شده . Big Grin الان دارن نیگاه میکنن ای دی مهاجر سرایی ها رو جدا کنن Big Grin
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، amirmc ، aram_hpanahi ، dv2017 ، نسل سوخته ، taptan ، amin_j ، alirezanz ، arminqt
سلام دوستان منتظر . اومدم بگم منم هستم و سهمیه منو حفظ کنین Wink
تشکر کنندگان: payamshad ، asrainman ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، msr839 ، dv2017 ، نسل سوخته ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 12:15)vahid.vp نوشته:  سلام دوستان منتظر . اومدم بگم منم هستم و سهمیه منو حفظ کنین Wink

به آقا شما كه سهميت ويژست .. ايشالا خبراى خوش ازت بشنويم ده روز و هشت ساعت و دوازده دقيقه ديگه

تشکر کنندگان: payamshad ، vahid.vp ، amirmc ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839 ، نسل سوخته ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 11:59)parisa.tk نوشته:  كسي اطلاعي داره كه قرعه كشي دقيقا در همون تاريخ انجام ميشه و يا قبلا انجام شده و در تاريخ مذكور اطلاع رساني ميشه

قرعه كشي روز 4 November يعني يك روز بعد از پايان ثبت نام انجام ميشه، يعني اونا تقريبا الان 6 ماهه كه ميدونن خيلي از بچه هاي اين پيج قبول شدن Wink
تشکر کنندگان: payamshad ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839 ، dv2017 ، sheghi ، amin_j ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 12:20)asrainman نوشته:  

قرعه كشي روز 4 November يعني يك روز بعد از پايان ثبت نام انجام ميشه، يعني اونا تقريبا الان 6 ماهه كه ميدونن خيلي از بچه هاي اين پيج قبول شدن Wink

ادم به hope زندست . Rolleyes امیدوارم امسال این اتفاکق بزرگ در زندگی هممون بیفته . اگر هم نشد . ناراحت میشیم اما غمی نیست . نقشه 2 رو اجرا میکنیم .
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: amirmc ، asrainman ، aram_hpanahi ، msr839 ، fadmin ، dv2017 ، nazi56 ، alireza_guitar ، نسل سوخته ، alirezanz
هدف امریکای جهانخواره . لاتاری وسیله است.
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: vahid.vp ، tenardie2bai ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839 ، dv2017 ، nazi56 ، sattar1981 ، alirezanz ، arminqt

قره كشى قبلا انجام شده .. نتايج هم مشخص شده .. و با كيس نامبرهاى هر برنده ليست شده .. وارد ديتا بيس شده و دقيقاً ١٠ روز و ٨ ساعت و ٨ دقيقه ديگه آنلاين ميشه ..

و در حاليكه كه ما اينجا داريم بال بال ميزنيم واسه اعلام نتايج قرعه كشى گرين كارد .. انسان هاى بى گناه زيادى در حال آواره شدن از خونه و كاشونه آبا و اجداديشونن .. خيلى هام جونشون رو از دست ميدن .. خيليا هم عزيزاشونو ..

خيلى سنگين بود گفته هام .. ميدونم .. حالم بده خو ... خدا اين ده روزو بخير بگذرونه

(2016-04-23 ساعت 11:23)alirezanz نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 11:15)amirmc نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 11:12)alirezanz نوشته:  :/

شما بودی دیشب نمیزاشتی ما بخوابیم؟! هی ی نور می افتاد تو چشم!

کور شدم تا صبح :/

علیرضا جان. شما برو یه استراحتی کن، من اینجا رو یه چند ساعتی می گردونم. اینور امروز تعطیل و بنده هم بیکار و علاف Big Grin

دوست عزیز مث اینکه شما در جریان نیستی؟ شنبه یکشنبه ما تعطیلیم Cool

مث شما نیستیم که 5 روز واقعا کار میکنیم ی روز تفریح ی روز استراحت

من امروز و فردا کلا تعطیلم، شما هم که تو نیویورکی و تعطیل. بگیر استراحت کن تا وقت شب کلیدش رو از من و بقیه بیا بگیر. بعد من می رم استراحت.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان