موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
به امید قبولی همه
سوالی ه داشتم یه فردی در مورد کارت معافیت پرسیده بود... گفته بودند که بعد از 8ماه خدمت کارت معافیت کفالت گرفته بودند والان لازم به گفتن این هست که بگن 8ماه خدمت کردند یانه؟یکی پاسخ داده بود که لازمه گفته بشه چون دیتا بیس قوی دارن....یکی گفته بود لازم نیست گفته بشه اگه در کارت معافیت ذکر نشده....
برای منم این مشکل وجود دارد.... بعد از 4ماه ..معافیت پزشکی دادن.... روی کارت معافیت فقط زده بنا به بند و ماده فلان پزشکی دارنده کارت معافیت گرفته اند.... حالا در فرم و روز مصاحبه باید چگونه ذکر کرد؟؟اصلا تو خود ایران برای دریافت سوابق سربازی جایی هست که پاسخ دهنده باشن؟؟ممنون میشم که پاسخ دهید چون من برای موارد غیر از لاتاری هم در حال اقدام هستم..میخوام درست حرکت کنم...
باتشکر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 12:43)algh90 نوشته: باسلام
به امید قبولی همه
سوالی ه داشتم یه فردی در مورد کارت معافیت پرسیده بود... گفته بودند که بعد از 8ماه خدمت کارت معافیت کفالت گرفته بودند والان لازم به گفتن این هست که بگن 8ماه خدمت کردند یانه؟یکی پاسخ داده بود که لازمه گفته بشه چون دیتا بیس قوی دارن....یکی گفته بود لازم نیست گفته بشه اگه در کارت معافیت ذکر نشده....
برای منم این مشکل وجود دارد.... بعد از 4ماه ..معافیت پزشکی دادن.... روی کارت معافیت فقط زده بنا به بند و ماده فلان پزشکی دارنده کارت معافیت گرفته اند.... حالا در فرم و روز مصاحبه باید چگونه ذکر کرد؟؟اصلا تو خود ایران برای دریافت سوابق سربازی جایی هست که پاسخ دهنده باشن؟؟ممنون میشم که پاسخ دهید چون من برای موارد غیر از لاتاری هم در حال اقدام هستم..میخوام درست حرکت کنم...
باتشکر
دوست خوبم، همانطور که اشاره کردی در روی کارت اشاره به شماره معافیت شده و مطمین باش اونا تمام شماره ها رو می دونن و باید صادقانه جوابگو باشید. یه خاطره دیشب از یکی از دوستانم که پیشم بود شنیدم. هرچند که ربطی به این موضوع نداره ولی کلا دونستنش هم بد نیست. یکی از دوستانمون در همین خارج از کشور با نامزدش به توافق نرسیده بود سر مساله ازدواج، و در فرم ابتدایی خودش را مطلقه (منظورم همان پسره) معرفی کرده بود ولی در فرم بعد از قبولی وقتی متوجه شده بود که برنده شده و می تونه با نامزد سابقش بره، سفارت آمریکا در همین کشور حتی کیس پسره را هم سوزوند چون می دونستن که دختره فقط بخاطر آمری کا هست که می خواد با این دوستمون بره. به همین راحتی پارسال یک کیس برنده از اینجا حذف شد.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 13:36)payamshad نوشته: (2016-04-23 ساعت 13:19)farhanadmin نوشته: (2016-04-23 ساعت 13:10)payamshad نوشته: دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟
فکر نکنم شانسی داشته باشی
البته عکس مهم نیست، اینا میبینند میگن این همون پارسالیه هستش، ردش کنید، نفر بعدی...
جدی ؟ کسی تجربشو داشته که با عکس سال قبلش شرکت کرده باشه و تاریخ رو عوض نکرده باشه ؟
من تقريبا هر دو سال يك بار عكس ميگيرم .. خيلى مهم نيست اگه تغييرى تو قيافتون تو اين مدت بوجود نيومده كه نشه تشخيص داد.. مثل عمل دماغ يا گونه و يا جراحى پلاستيك .. نگران نباشيد فقط برنده بشيد
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند