کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
باسلام
به امید قبولی همه
سوالی ه داشتم یه فردی در مورد کارت معافیت پرسیده بود... گفته بودند که بعد از 8ماه خدمت کارت معافیت کفالت گرفته بودند والان لازم به گفتن این هست که بگن 8ماه خدمت کردند یانه؟یکی پاسخ داده بود که لازمه گفته بشه چون دیتا بیس قوی دارن....یکی گفته بود لازم نیست گفته بشه اگه در کارت معافیت ذکر نشده....

برای منم این مشکل وجود دارد.... بعد از 4ماه ..معافیت پزشکی دادن.... روی کارت معافیت فقط زده بنا به بند و ماده فلان پزشکی دارنده کارت معافیت گرفته اند.... حالا در فرم و روز مصاحبه باید چگونه ذکر کرد؟؟اصلا تو خود ایران برای دریافت سوابق سربازی جایی هست که پاسخ دهنده باشن؟؟ممنون میشم که پاسخ دهید چون من برای موارد غیر از لاتاری هم در حال اقدام هستم..میخوام درست حرکت کنم...
باتشکر
تشکر کنندگان: payamshad ، msr839 ، aram_hpanahi ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 12:43)algh90 نوشته:  باسلام
به امید قبولی همه
سوالی  ه داشتم یه فردی در مورد کارت معافیت پرسیده بود... گفته بودند که بعد از 8ماه خدمت کارت معافیت کفالت گرفته بودند والان لازم به گفتن این هست که بگن 8ماه خدمت کردند یانه؟یکی پاسخ داده بود که لازمه گفته بشه چون دیتا بیس قوی دارن....یکی گفته بود لازم نیست گفته بشه اگه در کارت معافیت ذکر نشده....

برای منم این مشکل وجود دارد.... بعد از 4ماه ..معافیت پزشکی دادن.... روی کارت معافیت فقط زده بنا به بند و ماده فلان پزشکی دارنده کارت معافیت گرفته اند.... حالا  در فرم و روز مصاحبه باید چگونه ذکر کرد؟؟اصلا تو خود ایران برای دریافت سوابق سربازی جایی هست که پاسخ دهنده باشن؟؟ممنون میشم که پاسخ دهید چون من برای موارد غیر از لاتاری هم در حال اقدام هستم..میخوام درست حرکت کنم...
باتشکر

نه انشاالله اگه قبول شد همون کارت معافیت بنظرم کفایت میکنه ، همیشه راست باید گفت اما اگه ازش نپرسیدن دلیلی نداره ریسک بخره برای خودش
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: algh90 ، msr839 ، asrainman ، dv2017 ، aram_hpanahi ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 12:45)payamshad نوشته:  
به امید قبولی همه
سوالی  ه داشتم یه فردی در مورد کارت معافیت پرسیده بود... گفته بودند که بعد از 8ماه خدمت

نه انشاالله اگه قبول شد همون کارت معافیت بنظرم کفایت میکنه ، همیشه راست باید گفت اما اگه ازش  نپرسیدن دلیلی نداره ریسک بخره برای خودش

آخه در فرمها مثلا فرم 260 زده آیا دوره نظامی دیدید؟؟
اگه بنارو بذاریم معافیت باید بگیم دوره ندیدیم....
اگه بگیم دوره دیدیم به احتمال زیاد اف بی آی چک میخوریم و روند کار طولانی میشه....
بنظرتون چه گزینه ای باید زده بشود؟؟
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، نسل سوخته ، amirmc ، aram_hpanahi
به امید قبولی همه
سوالی  ه داشتم یه فردی در مورد کارت معافیت پرسیده بود... گفته بودند که بعد از 8ماه خدمت کارت معافیت کفالت گرفته بودند والان لازم به گفتن این هست که بگن 8ماه خدمت کردند یانه؟یکی پاسخ داده بود که لازمه گفته بشه چون دیتا بیس قوی دارن....یکی گفته بود لازم نیست گفته بشه اگه در کارت معافیت ذکر نشده....

برای منم این مشکل وجود دارد.... بعد از 4ماه ..معافیت پزشکی دادن.... روی کارت معافیت فقط زده بنا به بند و ماده فلان پزشکی دارنده کارت معافیت گرفته اند.... حالا  در فرم و روز مصاحبه باید چگونه ذکر کرد؟؟اصلا تو خود ایران برای دریافت سوابق سربازی جایی هست که پاسخ دهنده باشن؟؟ممنون میشم که پاسخ دهید چون من برای موارد غیر از لاتاری هم در حال اقدام هستم..میخوام درست حرکت کنم...
باتشکر

دوست خوبم، همانطور که اشاره کردی در روی کارت اشاره به شماره معافیت شده و مطمین باش اونا تمام شماره ها رو می دونن و باید صادقانه جوابگو باشید. یه خاطره دیشب از یکی از دوستانم که پیشم بود شنیدم. هرچند که ربطی به این موضوع نداره ولی کلا دونستنش هم بد نیست. یکی از دوستانمون در همین خارج از کشور با نامزدش به توافق نرسیده بود سر مساله ازدواج، و در فرم ابتدایی خودش را مطلقه (منظورم همان پسره) معرفی کرده بود ولی در فرم بعد از قبولی وقتی متوجه شده بود که برنده شده و می تونه با نامزد سابقش بره، سفارت آمریکا در همین کشور حتی کیس پسره را هم سوزوند چون می دونستن که دختره فقط بخاطر آمری کا هست که می خواد با این دوستمون بره. به همین راحتی پارسال یک کیس برنده از اینجا حذف شد.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: algh90 ، msr839 ، dv2017 ، نسل سوخته ، copol ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 02:23)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 02:17)farhanadmin نوشته:  از اهواز یا خوزستان کسی اینجا هست؟

چطور؟ Big Grin

این سوال شما چرا چهارتا تشکر خورده؟!

میخوام بعدا با هم برنامه‌ریزی کنیم برای مهاحرت
2018
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 13:03)farhanadmin نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 02:23)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 02:17)farhanadmin نوشته:  از اهواز یا خوزستان کسی اینجا هست؟

چطور؟  Big Grin

آخه من کلن لایک دارم Big Grin Big Grin Big Grin
همه اهوازیا لایک دارن آخه Big Grin Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: fadmin ، dv2017 ، msr839 ، javid666 ، نسل سوخته ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 12:23)payamshad نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 12:20)asrainman نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 11:59)parisa.tk نوشته:  كسي اطلاعي داره كه قرعه كشي دقيقا در همون تاريخ انجام ميشه و يا قبلا انجام شده و در تاريخ مذكور اطلاع رساني ميشه

قرعه كشي روز 4 November يعني يك روز بعد از پايان ثبت نام انجام ميشه، يعني اونا تقريبا الان 6 ماهه كه ميدونن خيلي از بچه هاي اين پيج قبول شدن Wink

ادم به hope زندست . Rolleyes امیدوارم امسال این اتفاکق بزرگ در زندگی هممون بیفته . اگر هم نشد . ناراحت میشیم اما غمی نیست . نقشه 2 رو اجرا میکنیم .

کسی آشنا نداره اسم منو چک کنه؟
2018
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، parisa.tk ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 13:05)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:03)farhanadmin نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 02:23)LORDAmiroo نوشته:  چطور؟  Big Grin

آخه من کلن لایک دارم Big Grin Big Grin Big Grin
همه اهوازیا لایک دارن آخه Big Grin Cool

اولا لایکم به لایکت
دوما اهواری ها همینطوری چهل تا لایک جلوند
سوما با هم میریم تکزاس، هوستون، موافقی؟
2018
تشکر کنندگان: msr839 ، LORDAmiroo ، نسل سوخته ، aram_hpanahi ، alirezanz
دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 13:10)payamshad نوشته:  دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟

فکر نکنم شانسی داشته باشی

البته عکس مهم نیست، اینا میبینند میگن این همون پارسالیه هستش، ردش کنید، نفر بعدی...
2018
تشکر کنندگان: msr839 ، payamshad ، aram_hpanahi
سلام

متن زیر از NAZI 56 است
nazi 56
امیدوارم جواب بدهد

سلام دوست و دوستان عزیز
من خودم یکی از برندگان لاتاری 2016 بودم و خدا رو شکر یکضرب هم ویزا گرفتم و انشاا... تا 2 ماه دیگه به همراه خانواده 3 نفری میریم به سمت سرنوشت!!
دوستان، اصلا و به هیچ عنوان سخت نگیرید و آرامش داشته باشید و استرس نداشته باشید. گرچه گفتن اینها بی فایده است و وقتی برنده میشید یه جورایی از خود بیخود میشید.
اما بدونید که قبول شدن در لاتاری فقط 10 درصد از کارهایی که باید بکنید هستش، بقیه اش همش نگرانی راجع به مهاجرته و بس. مخصوصا اگر خانواده داشته باشی.
من خودم 7 ماه بعد از زمانی که برندگان رو اعلام میکنن، متوجه شدم برنده شدم. خیلی جالب بود. خودتون رو بگذارید جای من!!
حالا در کل میگم چه کارهایی باید انجام بدید:
1. اگر برنده شدید با خود و خانواده تان 2 روز خوشحالی کنید. (وب سایتی که میرید برنده شدنتون رو میبینید www.dvlottery.state.gov هستش و هیییییییییچ ایمیلی براتون نمیاد. پس گول تبلیغات ایمیلی رو نخورید!
2. به هیچ احد و الناسی موضوع رو نگید. حتی دوستانتون. دلیلش رو اگر خواستید بعدا میگم.
3. شما 3-5 می 2016، نامه برنده شدنتون رو میبینید از طرف KCC که بهش میگن کی سی سی. که بهش مگین "نامه ی اول" . یادتون باشه. که بالاش شماره کیستون رو نوشته با بارکد مثل 2017AS5698 یعنی شماره کیس شما 5698 هستش. این عدد رو به خاطر بسپارید. و محل مصاحبه اتون رو ببینید. آنکارا، ابوظبی، ایروان
4. بعد از دو روز شادمانی، باید مدارک زیر رو مرتب و جمع آوری کنید. دقت کنید. جمع اوری و مرتب.
4.1. مدارک تحصیلی . مخصوصا دیپلم 12 ساله
4.2. مدارک اشتغال . 5 سال آخر کاریتون سابقه کاری
4.3. مدارک ازدواج، طلاق و خدای ناکرده فوت همسر (اگر مجرد هستید که لازم ندارید. اما اگر مجرد شدید، باید مدارک طلاق/فوت آماده کنید)
4.4. مدارک شناسایی . شناسنامه و کارت ملی
4.5. مدارک نظام وظیفه یا معافیت از خدمت
5. بعد به پاسپورت خودتون و همراهاتون نگاه میکنید و اگر کمتر از 6 ماه اعتبار داشت، اقدام به تمدید میکنید. وقتی هم اقدام کردید کپی پاستون رو نگه دارید
6. بعد میرید انسیتو پاستور کارهای مربوط به پزشکیتون رو شروع میکنید. و میگید که واسه لاتاری میخواهید اقدام کنید. حتما بگید. و باید کارت زرد بگیرید. که به این کار میگن "مدیکال"
7. به موازات کارهای مدیکال، تمامی مدارک و اسنادی رو که دارید رو ترجمه کنید. فقط و فقط ترجمه رسمی و بدون مهر وزارت خارجه و دادگستری. (اگر ایروان محل مصحاحبه اتون باشه، مهر دادگستری و خارجه الزامیست)
8. حدود دو ماه بعد باید نسبت به فرم DS-260 اقدام کنید که محدودیت زمانی برای پرکردنش وجود نداره و شما میتونید هر بار یه قسمتشو پرکنید. آدرسش ceac.state.gov/IV هستش که میرید فرم رو دقیق و کامل پر میکنید.
*********نکته*********** دقت در پر کردن فرم 260 خیلی مهمه و تقریبا 75درصد راه مهاجرت رو شامل میشه
*********نکته***********پول ندید که مثلا وکیل واستون فرم رو پرکنه. وکیلتون زمان مصاحبه حضور نداره.
9. وقتی فرمتون رو تکمیل کردید و ارسال کردید باید منتظر کارنت شدن کیستون بشید 15-30 هر ماه به ترتیب و صلاحدید وزارت خارجه کارنت اعلام میشه. که 1-15 هر ماه نامه دعوت به مصاحبه میاد که بهش میگن "نامه دوم" که اینجا از طرف کی سی سی ایمیل میاد و اغلب در اسپم قرار میگیره!!!
********** نکته******** شما میتونید در صفحه اخر فرم 260، محل مصاحبتون رو عوض کنید. مشکلی نیست.
*****************************************نکته خیلی خیلی خیلی مهم*************************************
از تمامی نامه هاتون، فرمهای تکمیل شدتون و مدارکتون حتما حتما حتما پرینت کاغذی و فایل در کامپیوترتون داشته باشد. یادتون نره. یعنی اسکن کنید. رنگی. حتما
10. تقریبا بین ارسال فرم 260 تا دریافت نامه دوم بین 4 تا 6 ماه طول میکشه. اما بودند دوستانی که 2 ماهه نامه ی دوم را گرفتند. پس ملاک مشخصی وجود نداره.
11. وقتی شما نامه ی دوم رو دریافت کردید به سلامتی، زمان ، تاریخ و محل مصاحبه واستون مشخص شده که باید در اون زمان به محل مصاحبه مراجعه کنید. فاصله بین نامه دوم تا زمان مصاحبه حدودا بین 2 ماه تا 3 ماه بعد از تاریخ دریافت نامه دوم هست. اما بودند دوستانی که مثل خود من 1 ماهه بوده. یعنی من 1 فوریه نامه دوم گرفتم، مصاحبه ام 1 مارچ بود آنکارا.
****************نکته*********************
پس از تکمیل و ارسال فرم 260، هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر هر گونه تغییر در مشخصات فردی، خانوادگی و زندگیتون داشته باشید (غیر از تحصیل) رو باید باید باید باید باید به کی سی سی مکتوب اعلام کنید. خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه.
اگر هم زمان محصاحبه رو بخواهید عوض کنید باید هم به کی سی سی بگید و هم به سفارت محل مصاحبه که یا تاریخش رو میخواهید عوض کنید یا محلش رو.
هر درخواستی که دارید باید کتبا به کی سی سی و سفارت بدید و والسلام . جدی بگیرید.
12. وقتی نامه دوم رو گرفتید مجددا میرید انسیتو پاستور و واکسنهای تکمیلی رو میزنید. و مهرهای کارت زردتون رو میزنید.
13. حالا وقت گرفتن بلیط و ویزای (ویزا برای امارات) هستش که خودتون میدونید!!!
14. 330 دلار برای هر نفر برای مصاحبه کنار بگذارید.
15. اصل مدارک و ترجمه ها رو مرتب کنید . چینش مدارک خیلی خیلی مهمه
16. حداقل 300 دلار و حداکثر 440 دلار برای هر نفر برای مدیکال اونجا کنار بگذارید. اگر بچه زیر 5 سال دارید 440 دلار قطعا میگیرند.
***********************نکته خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهم *********************
اگر محل مصحابتون آنکارا باشه، باید حتما حتما حتما حتما 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه ترجمه مدارک به دست سفارت برسه. پس دقت کنید. روزهای تعطیلی ایران و ترکیه و سفارت رو محاسبه و لحاظ کنید حتما. فقط و فقط هم از دی اچ ال و یا آرامکس استفاده کنید. فقط و فقط هم از دفاتر اصلیشون. شعب و نمایندگی نرید. جدی بگیرید این موضوع رو.

باز سئوالی داشتید . در خدمت هستم.

یادم رفت!!!!
عکس 5*5 یادتون نره.!!!!!!!

سلام دوست عزیز و ممنون بابت توضیحات مفصل جامع و کاملی که دادید خیلی خوب توضیح دادید .انشالله شما هم موفق باشید و بازهم ما بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم .  به امید قبولی و برنده شدن همه دوستان اینجا  Wink
[/quote]

[/quote]
++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام نازی 56 این نامه ای که اشاره میشه آیا درب منزل میاد یا توی ایمیل میاد !؟

3. شما 3-5 می 2016، نامه برنده شدنتون رو میبینید از طرف KCC که بهش میگن کی سی سی. که بهش مگین "نامه ی اول" . یادتون باشه
تشکر کنندگان: msr839 ، es2015 ، payamshad ، alireza_guitar ، aram_hpanahi ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 13:09)farhanadmin نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:05)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:03)farhanadmin نوشته:  این سوال شما چرا چهارتا تشکر خورده؟!

آخه من کلن لایک دارم  Big Grin  Big Grin  Big Grin
همه اهوازیا لایک دارن آخه  Big Grin  Cool

اولا لایکم به لایکت
دوما اهواری ها همینطوری چهل تا لایک جلوند
سوما با هم میریم تکزاس، هوستون، موافقی؟

دم بچه هاي جنوب گرم
ما جنوبيا مقصدمون هيوستون هست چون هواش شبيه جنوبه
می گذرد ...
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، javid666 ، نسل سوخته ، dv2017 ، fadmin ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 13:19)farhanadmin نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:10)payamshad نوشته:  دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟

البته عکس مهم نیست، اینا میبینند میگن این همون پارسالیه هستش، ردش کنید، نفر بعدی...

جدی ؟ کسی تجربشو داشته که با عکس سال قبلش شرکت کرده باشه و تاریخ رو عوض نکرده باشه ؟
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 13:36)payamshad نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:19)farhanadmin نوشته:  

جدی ؟ کسی تجربشو داشته که با عکس سال قبلش شرکت کرده باشه و تاریخ رو عوض نکرده باشه ؟

من تقريبا هر دو سال يك بار عكس ميگيرم .. خيلى مهم نيست اگه تغييرى تو قيافتون تو اين مدت بوجود نيومده كه نشه تشخيص داد.. مثل عمل دماغ يا گونه و يا جراحى پلاستيك .. نگران نباشيد فقط برنده بشيد
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: payamshad ، msr839 ، dv2017 ، aram_hpanahi ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 13:41)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:36)payamshad نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:19)farhanadmin نوشته:  فکر نکنم شانسی داشته باشی

من تقريبا هر دو سال يك بار عكس ميگيرم .. خيلى مهم نيست اگه تغييرى تو قيافتون تو اين مدت بوجود نيومده كه نشه تشخيص داد.. مثل عمل دماغ يا گونه و يا جراحى پلاستيك .. نگران نباشيد فقط برنده بشيد

ممنونم از پاسخ و دلگرمیتون . یهو استرس زیاد شد ، نه تغییر نداره ، همون تصادفیه که بود . ممنونم از پاسختون ، براتون بهترین ارزو ها رو دارم
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، msr839 ، aram_hpanahi ، alirezanz ، arminqt

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان