موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 15:47)elahe mousavi نوشته: (2016-04-23 ساعت 15:44)elahe mousavi نوشته: سلام دوستان،اگر کسی راجع به شیکاگو اطلاعاتی داره، ممنون میشم در اختیار بزاره
اطلاعات کامل، از قبیل شرایط آب و هوا ، وضعیت شغلی، کلا همه چیز دیگه
دوستان دیگر ساکن شیکاگو در بخش معرفی شهرهای مختلف، زحمت این بخش را کشیدند. اگر زحمتی نیست می تونین داخل همین فروم پیداش کنین، می دونم که اطلاعات مفیدی داره.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
جفت ۶
آقا نادر بریم ......... بریم
اگر تو این مرحله جفت شیش بیاریم . حله دیگه
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
یادآوریهای مهم و توصیه من به عزیزانی که بی صبرانه تمامی فکر و ذکرشان در این مدت اعلام نتایج لاتاری بوده و در رویای پا گذاشتن به آمریکا حقایق برایشان پوشیده می ماند ؛
قسمت اول
سلام به همگی یاران با وفا صمیمی همیشگی ام در این انجمن؛ بنده خودم را در این انجمن بازنشسته کرده ام و فقط برای سرگرمی ؛ بالا بردن دانش و بینش خودم و شاید هم از روی کنجکاوی به بعضی تاپیکها سرک می کشم.برخلاف سالهای قبل دیگه تشنه و کشته مرده آمریکا نیستم به این باور و اعتقاد دست یافته ام که با این اوضاع فعلی یعنی رکود اقتصادی حاکم بر دنیا و رشد بیکاری در دنیا که کشور آمریکا هم از این وضعیت مستثنی نیست فقط و فقط و تاکید می کنم فقط دو قشر هستند که می توانند در آمریکا موفق شوند بقیه باید یک عمر زندگی عمله وار را در آن کشور تحمل کنند و بس!
1- جوانان کم سن و سال که بعد از سالها تلاش برای تحصیل در آمریکا سرتیفیکیت و لایسنسهای آمریکا را کسب کنند و بعد وارد بازار کار شوند.مدارک دانشگاهی ایران و تخصص های ایران تا زمانی که تحصیلات دانشگاهی و کالج را در آمریکا طی نکنی پشیزی برای کارفرمایان آنجا ارزش ندارد و کاغذ پاره ای بیش نیستند. حتی برای استخدام شدن به عنوان مکانیک خودرو صافکار یا نقاش اتومبیل و آشپز و خیاط و آرایشگر .... باید مدرک و لایسنس آمریکا را داشته باشی در غیر اینصورت یک عمر زندگی مشقت بار با کارهای سطح پایین مثل حمالی نظافتچی و امثالهم را باید جلوی چشمان خود ببینید.
2- افراد ثروتمند و یا حداقل دارای سرمایه کافی و قابل توجه برای شروع یک زندگی با امید به آینده خوب
قسمت دوم حاوی نکات و تجربیات بسیار مهم ...... بزودی در پست بعدی ام
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-23 ساعت 17:19
سلام دوستان ، من كه هر چي فكر ميكنم ميبينم اگه قبول بشم خيلي خوب ميشه !!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه ها
میخواستم نظر دوستان رو بدونم واسه کسی که زبانش ضعیفه و از نظر پولی هم اونقدر ها نداره
با توجه به تجربه عزیزان کدوم ایالت و شهر واسش مناسبه؟
ممنون میشم از جواب هاتون :)
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 15:47)نسل سوخته نوشته: بچه ها یکی از دوستانم ازم یه سوال پرسید که جوابی براش نداشتم .
ایشون فرزند جانباز هستند وپدرشون هم عضو س پ ا ه هستش ولی پدر ومادرش 30 سال پیش از هم جداشدن ایشون با پدرش اصلا در ارتباط نیست
در صورت قبولی مشکلی براش به وجود میاد؟
هیچ کس هیچ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من پاسپورتمم گرفتم