کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-23 ساعت 15:47)elahe mousavi نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:44)elahe mousavi نوشته:  سلام دوستان،اگر کسی راجع به شیکاگو اطلاعاتی داره، ممنون میشم در اختیار بزاره
اطلاعات کامل، از قبیل شرایط آب و هوا ، وضعیت شغلی، کلا همه چیز دیگه

دوستان دیگر ساکن شیکاگو در بخش معرفی شهرهای مختلف، زحمت این بخش را کشیدند. اگر زحمتی نیست می تونین داخل همین فروم پیداش کنین، می دونم که اطلاعات مفیدی داره.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، aram_hpanahi ، frd22 ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 15:47)elahe mousavi نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:44)elahe mousavi نوشته:  سلام دوستان،اگر کسی راجع به شیکاگو اطلاعاتی داره، ممنون میشم در اختیار بزاره
اطلاعات کامل، از قبیل شرایط آب و هوا ، وضعیت شغلی، کلا همه چیز دیگه
شیکاگو، ایالت ایلینوی
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، msr839 ، aram_hpanahi ، copol ، frd22 ، elahe mousavi ، alirezanz
جفت ۶
آقا نادر بریم ......... بریم

اگر تو این مرحله جفت شیش بیاریم . حله دیگه
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، frd22 ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 15:24)amino نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 14:53)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 14:34)amino نوشته:  دو سال پیش بود که ایمیل اومد که دوباره چک کنید ممکنه قبول شده باشین
من داداشم آنکارا بود
ایمیلی که برام اومده بود رو براش فوروارد کردم
گفتم ببر در سفارت آمریکا نشون بده ببین قضیه اش چیه
با هزار بدبختی راضی شد
همش میگفت اصلا نمیشه و سختهو نمیذارن و شلوغه و ...
خلاصه رفت و ایمیل رو هم پرینت گرفت برد در سفارت آمریکا در آنکارا  وبعد از اینکه کلی توی صف وایساده بود کاغذرو نشون دربون سفارت میده
میگفت یه سیاهپوست بود انداره آرنولد
میگفت کاعذو ازم گرفت برد داخل
یه مرد اومد بیرون که فارسی بلد بوده
انگار یه رگه ایرانی داشته
اومده و پرسیده که مشکلتون چیه و داداشم میگه این داداشه خل و چل من این ایمیل براش اومده و میخوات بدونه چجوری میتونه دقیقا بفهمه که قبول شده یا نه
میگه گفت بیا داخل
میگفت رفتم یکمی داخل ولی هنوز دم در بودم
دیدم رفت پشت یه میز و از رو میز یه کاغذو نگاه کرد که جسبیده بود رو میز و دنبال اسم میگشت
بعد دید چیزی پیدا نمیکنه از توی کشو همون میزه یه کاغذ درآورد بهم داد
کاغذه رو آورد ایران
آدرس و تلفنهای تماس سفارت بوده و زمان تماس که برا هر کیسی فرق داره
روی قسمتی که مربوط میشده به لاتاری رو هایلایت کردن
به داداشم اون آقا ایرانی آمریکایی میگه که به داداشت بگو به این شماره ها این روزا زنگ بزنه بگه مشکلش چیه
آقا ما هرچی زنگ زدیم کسی گوشی رو برنمیداشت
صب تا ظهر اشغال بود
ظهر هم میگفت نیستن
تا یه روز گوشی رو جواب دادن گفتن که فقط راهش از توی همون سایته اعلام نتایجه و قطعش کرد
نمیتونم مشکوک نباشم به این ماجرا من
شما رو نمیدونم

اين ايميل منظورتونه ؟ تازه براى من اس ام اس هم اومد ...كلى خوشحال شدم كه برنده شدم وگرنه چرا ايميل و اس ام اس دادن

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014.  For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem.  As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information.  If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program.  We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information.  You must log into the ESC website to check your status.  If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov.  The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).

دقیقا

اصلاً جايي براي مشكوك بودن وجود نداره، ايميل مشخص گفته كه اگر در تاريخ اول مي ٢٠١٤ نتيجه رو چك كردين چون سايت مشكل فني داشته نتايج صحيح به نمايش گذاشته نشده در نتيجه دوباره چك كنيد، هيچ جا اشاره اي به برنده شدن شما نكرده.
تشکر کنندگان: fadmin ، msr839 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، amino ، LORDAmiroo ، عسل.م ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 13:36)payamshad نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:19)farhanadmin نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:10)payamshad نوشته:  دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟

فکر نکنم شانسی داشته باشی

البته عکس مهم نیست، اینا میبینند میگن این همون پارسالیه هستش، ردش کنید، نفر بعدی...

جدی ؟ کسی تجربشو داشته که با عکس سال قبلش شرکت کرده باشه و تاریخ رو عوض نکرده باشه ؟

یکی از دوستان چهار سال با یک عکس شرکت کرد و قبول نشد، بعد رفت یه نامه به KCC فرستاد
2018
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، payamshad ، alirezanz
یادآوریهای مهم و توصیه من به عزیزانی که بی صبرانه تمامی فکر و ذکرشان در این مدت اعلام نتایج لاتاری بوده و در رویای پا گذاشتن به آمریکا حقایق برایشان پوشیده می ماند ؛
قسمت اول
سلام به همگی یاران با وفا صمیمی همیشگی ام در این انجمن؛ بنده خودم را در این انجمن بازنشسته کرده ام و فقط برای سرگرمی ؛ بالا بردن دانش و بینش خودم و شاید هم از روی کنجکاوی به بعضی تاپیکها سرک می کشم.برخلاف سالهای قبل دیگه تشنه و کشته مرده آمریکا نیستم به این باور و اعتقاد دست یافته ام که با این اوضاع فعلی یعنی رکود اقتصادی حاکم بر دنیا و رشد بیکاری در دنیا که کشور آمریکا هم از این وضعیت مستثنی نیست فقط و فقط و تاکید می کنم فقط دو قشر هستند که می توانند در آمریکا موفق شوند بقیه باید یک عمر زندگی عمله وار را در آن کشور تحمل کنند و بس!
1- جوانان کم سن و سال که بعد از سالها تلاش برای تحصیل در آمریکا سرتیفیکیت و لایسنسهای آمریکا را کسب کنند و بعد وارد بازار کار شوند.مدارک دانشگاهی ایران و تخصص های ایران تا زمانی که تحصیلات دانشگاهی و کالج را در آمریکا طی نکنی پشیزی برای کارفرمایان آنجا ارزش ندارد و کاغذ پاره ای بیش نیستند. حتی برای استخدام شدن به عنوان مکانیک خودرو صافکار یا نقاش اتومبیل و آشپز و خیاط و آرایشگر .... باید مدرک و لایسنس آمریکا را داشته باشی در غیر اینصورت یک عمر زندگی مشقت بار با کارهای سطح پایین مثل حمالی نظافتچی و امثالهم را باید جلوی چشمان خود ببینید.
2- افراد ثروتمند و یا حداقل دارای سرمایه کافی و قابل توجه برای شروع یک زندگی با امید به آینده خوب

قسمت دوم حاوی نکات و تجربیات بسیار مهم  ...... بزودی در پست بعدی ام
تشکر کنندگان: eexaminee ، msr839 ، aram_hpanahi ، babak_m ، copol ، jalayevatan ، عسل.م ، payamshad ، amin_j ، tenardie2bai ، Mina1Mina ، alirezanz
Lightning 
سلام دوستان ، من كه هر چي فكر ميكنم ميبينم اگه قبول بشم  خيلي خوب ميشه !!
تشکر کنندگان: arminqt
سلام به همه بچه ها
میخواستم نظر دوستان رو بدونم واسه کسی که زبانش ضعیفه و از نظر پولی هم اونقدر ها نداره
با توجه به تجربه عزیزان کدوم ایالت و شهر واسش مناسبه؟
ممنون میشم از جواب هاتون :)
تشکر کنندگان: arminqt
Lightning 
(2016-04-22 ساعت 13:31)someonelikeyou نوشته:  ازدواجم نکردیم سر ظهری از دلتنگی آمریکا باهاش یه اختلاطی بکنیم هعیییی

نه عزيزم اتفاقا خوب كاري كردي ازدواج نكردي ، الان فقط همين يه غصه رو داري ولي در عوض از هزارو يك مشكل ديگه خلاصي!
تشکر کنندگان:
(2016-04-23 ساعت 15:47)نسل سوخته نوشته:  بچه ها یکی از دوستانم ازم یه سوال پرسید که جوابی براش نداشتم .
ایشون فرزند جانباز هستند وپدرشون هم عضو س پ ا ه هستش ولی پدر ومادرش 30 سال پیش از هم جداشدن ایشون با پدرش اصلا در ارتباط نیست
در صورت قبولی مشکلی براش به وجود میاد؟

هیچ کس هیچ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: msr839 ، frd22 ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 17:55)نسل سوخته نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:47)نسل سوخته نوشته:  بچه ها یکی از دوستانم ازم یه سوال پرسید که جوابی براش نداشتم .
ایشون فرزند جانباز هستند وپدرشون هم عضو س پ ا ه هستش ولی پدر ومادرش 30 سال پیش از هم جداشدن ایشون با پدرش اصلا در ارتباط نیست
در صورت قبولی مشکلی براش به وجود میاد؟
هیچ کس هیچ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بعد قبولی اگه پرسیدن راسشو بگه ، اگه پرسیدن
بعید میدونم به موضوع پدر برسن ، مگر اینکه طرف خیلی معروف باشه اونم با مواردی که گفتید قابل دفاعه
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: msr839 ، frd22 ، payamshad ، نسل سوخته ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 13:19)farhanadmin نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:10)payamshad نوشته:  دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟

فکر نکنم شانسی داشته باشی

البته عکس مهم نیست، اینا میبینند میگن این همون پارسالیه هستش، ردش کنید، نفر بعدی...

جدی ؟ کسی تجربشو داشته که با عکس سال قبلش شرکت کرده باشه و تاریخ رو عوض نکرده باشه ؟
دوست عزیز خیالت راحت هیچ اتفاقی نمیفته
پارسال یکی از دوستان برنده 2016 از عکس 2015 استفاده کرد و الان دو روزه امریکاست
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: copol ، msr839 ، frd22 ، abas_kashan ، payamshad ، نسل سوخته ، arman_ghasr68 ، alirezanz ، arminqt

اصلا مشكلي نيست ، در صورت قبولي عكس مجدد ازتون ميخوان.
تشکر کنندگان: eexaminee ، frd22 ، abas_kashan ، msr839 ، عسل.م ، payamshad ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 18:11)matin.sh نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:19)farhanadmin نوشته:  فکر نکنم شانسی داشته باشی

دوست عزیز خیالت راحت هیچ اتفاقی نمیفته
پارسال یکی از دوستان برنده 2016 از عکس 2015 استفاده کرد و الان دو روزه آمریکاست

(2016-04-23 ساعت 19:10)asrainman نوشته:  

اصلا مشكلي نيست ، در صورت قبولي عكس مجدد ازتون ميخوان.

دوستان ولي روزه شك دار نگيرين، با گوشي موبايل هم ميتونين هر سال عكس استاندارد با كيفيت بگيرين، الان كيفيت دوربين گوشي ها از دوربين ديجيتالم بهتر شده، تو سايت اصلي ذكر كرده دوربين ديجيتال ولي متنش قديميه.
تشکر کنندگان: frd22 ، msr839 ، عسل.م ، payamshad ، arminqt
من پاسپورتمم گرفتم
حله دیگه ؟ =D

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: frd22 ، msr839 ، Caspian_Wave ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان