کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-23 ساعت 14:34)amino نوشته:  دو سال پیش بود که ایمیل اومد که دوباره چک کنید ممکنه قبول شده باشین
من داداشم آنکارا بود
ایمیلی که برام اومده بود رو براش فوروارد کردم
گفتم ببر در سفارت آمریکا نشون بده ببین قضیه اش چیه
با هزار بدبختی راضی شد
همش میگفت اصلا نمیشه و سختهو نمیذارن و شلوغه و ...
خلاصه رفت و ایمیل رو هم پرینت گرفت برد در سفارت آمریکا در آنکارا  وبعد از اینکه کلی توی صف وایساده بود کاغذرو نشون دربون سفارت میده
میگفت یه سیاهپوست بود انداره آرنولد
میگفت کاعذو ازم گرفت برد داخل
یه مرد اومد بیرون که فارسی بلد بوده
انگار یه رگه ایرانی داشته
اومده و پرسیده که مشکلتون چیه و داداشم میگه این داداشه خل و چل من این ایمیل براش اومده و میخوات بدونه چجوری میتونه دقیقا بفهمه که قبول شده یا نه
میگه گفت بیا داخل
میگفت رفتم یکمی داخل ولی هنوز دم در بودم
دیدم رفت پشت یه میز و از رو میز یه کاغذو نگاه کرد که جسبیده بود رو میز و دنبال اسم میگشت
بعد دید چیزی پیدا نمیکنه از توی کشو همون میزه یه کاغذ درآورد بهم داد
کاغذه رو آورد ایران
آدرس و تلفنهای تماس سفارت بوده و زمان تماس که برا هر کیسی فرق داره
روی قسمتی که مربوط میشده به لاتاری رو هایلایت کردن
به داداشم اون آقا ایرانی آمریکایی میگه که به داداشت بگو به این شماره ها این روزا زنگ بزنه بگه مشکلش چیه
آقا ما هرچی زنگ زدیم کسی گوشی رو برنمیداشت
صب تا ظهر اشغال بود
ظهر هم میگفت نیستن
تا یه روز گوشی رو جواب دادن گفتن که فقط راهش از توی همون سایته اعلام نتایجه و قطعش کرد
نمیتونم مشکوک نباشم به این ماجرا من
شما رو نمیدونم

چه شكي؟؟؟!!!
شما اصلا متن ايميل رو ترجمه كرديد واسه خودتون؟
بعضي از دوستان علاقه دارن پليسي كنن همه چيزو، دو سال پيش يه مشكلي در سرورهاي kcc بوجود اومده بود و خيلي از نتايج رو بصورت session time out نشون ميداد، و احتمالا از نظر اون آفيسر اين حركت شما خيلي گيج كننده بوده كه داداشتونو دعوت كرده داخل، چون اون ايميل بدون استثنا واسه تمام كساني كه ثبت نام كرده بودن اومد
تشکر کنندگان: frd22 ، msr839 ، LORDAmiroo ، عسل.م ، نسل سوخته ، alirezanz ، arminqt
من تنها چیزی که توی روند لاتاری بهش مشکوکم اینه که اسم های عربی رو شانس کمتری میدن
من خودم اسم و فامیلم چهار کلمه عربیه تازه محمدم داره اولش
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: frd22 ، msr839 ، LORDAmiroo ، taptan ، alirezanz ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 15:47)نسل سوخته نوشته:  بچه ها یکی از دوستانم ازم یه سوال پرسید که جوابی براش نداشتم .
ایشون فرزند جانباز هستند وپدرشون هم عضو س پ ا ه هستش ولی پدر ومادرش 30 سال پیش از هم جداشدن ایشون با پدرش اصلا در ارتباط نیست
در صورت قبولی مشکلی براش به وجود میاد؟

نه هيچ مشكلي پيش نمياد و حتي اگه ايشون با پدرشونم زندگي ميكردن مشكلي پيش نميومد
تشکر کنندگان: frd22 ، msr839 ، عسل.م ، نسل سوخته ، alirezanz
یک ساعت و سیزده دقیقه دیگه تعداد روز باقیمانده تک رقمی میشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2016-04-23 ساعت 18:09)dv2017 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 17:55)نسل سوخته نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:47)نسل سوخته نوشته:  بچه ها یکی از دوستانم ازم یه سوال پرسید که جوابی براش نداشتم .
ایشون فرزند جانباز هستند وپدرشون هم عضو س پ ا ه هستش ولی پدر ومادرش 30 سال پیش از هم جداشدن ایشون با پدرش اصلا در ارتباط نیست
در صورت قبولی مشکلی براش به وجود میاد؟
هیچ کس هیچ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بعد قبولی اگه پرسیدن راسشو بگه ، اگه پرسیدن
بعید میدونم به موضوع پدر برسن ، مگر اینکه طرف خیلی معروف باشه اونم با مواردی که گفتید قابل دفاعه
دوست عزيز تو فرم DS260 نام پدر و حتي شماره پاسپورتشو ميپرسه، اما گناه پدر رو به پاي پسر نمينويسن و فقط شايد يه كليرنس درست و حسابي و نون و آبدار بهشون بخوره
تشکر کنندگان: frd22 ، عسل.م ، نسل سوخته ، arminqt
(2016-04-22 ساعت 18:13)alirezanz نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 18:04)kkr200 نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 12:11)DV 17 نوشته:  ببخشید وسط حرف شما می پرم، ولی هیچ انسانی از آینده ی خودش خبر نداره و شاید همه حداقل یک تجربه رو داشته باشن که فکر می کردن در انجام کاری خوشبختی بوده ولی برعکس نتیجه داده (برای خودم بارها رخ داده) اینه که اگه کسی به شما میگه امیدواره یا از خدا میخواد به صلاح شما اتفاق بیافته ، ناراحت نشید، بد شما رو نمی خوان
فرض کنید می خواهید برید سر قرار یک دوست صمیمی که به خودی خود بد نیست ولی اگه شما بدونید در صورت رفتن تصادف شدیدی می کنید قطعاً منصرف میشید از رفتن (حالا زندگی هم همینه منتهی با این تفاوت که متأسفانه ما از اون تصادف بد قبل از وقوع خبر نداریم)

مرسی از این که نظرتو گفتی
من نگفتم کسی بد منو میخواد

شما داری موضوع رو میپیچی

پیرو مثال خودتون من اگه بدونم دیدن دوستم برم یه تصادف شدید میکنم یا راهمو عوض میکنم یا توی مسیر بیشتر دقت میکنم

اونی که رفته بدبخت شده نه به خدا ربط داشته نه به دینش نه به کائنات خودش نتونسته گیلیمشو از آب بکشه بیرون یه کم واقع بین باشیم همه چیز گردن اینو اون نندازیم
هیچ کس از آینده خبر نداره درست ولی دلیلشم بگو که آینده هنوز مشخص نشده، به نظر من خیلی خنده دار هست که چشمتو ببندی بری وسط خیابون تصادف کنی و بگی خب صلاح بوده ممکن بود برم جلو تر هواپیما سقوط کنه روم

آینده ای که میشه تغییرش داد و ساخت رو نباید با خرافاتی مثل قسمت بوده، حکمتی توش بوده، صلاح و ... قاطی کرد

آدما برای چیزایی که درک نمیکنن دنبال بهونه های ماوراء طبیعی هستن مثل همین نمونه هایی که توی کشور خودمون میبینیم و کمم نیستن

یکی از دلایل رفتن همین خرافاتِ حالا بیایم و نرفتنمون رو با همین خرافات یکی کنیم

کسی که صلاح و مصلحتو قبول نداره لزوما کافر نیست و بلعکس بلکه از نظر من آدمه قوی الایمانی هست که گردنه کسی نمیندازه، کسی که میگه صلاح نبود در واقع داره میندازه تقصیره خدای خودش

بسته دیگه از صبح تا حالا گیر دادیم، بیخیال شین دیگه، هرچی صلاح باشه همون میشه Wink

صلاح مملکت خویش خسروان دانند (سخن حکیمانه گفتم :/ )

خیلی ببخشید من نتونستم زود تر از این جواب بدم

شما حرف من رو تایید کردی یا رد؟ دقیقا متوجه نشدم چون من اصلا حرفی از کافر بودن یا نبودن نزدم
من فقط گفتم موفقیت یا عدم موفقیت بعد از مهاجرت یا کلا توی هر کاری به صلاح و قسمت ربطی نداره و این کار میشه آمپول هوا... هیچ چیز مثبتی که نداره کلی هم اثرات منفی دنبالش میان

بعله تمومش میکنیم این بحثو Shy
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: msr839 ، payamshad ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 19:19)someonelikeyou نوشته:  من تنها چیزی که توی روند لاتاری بهش مشکوکم اینه که اسم های عربی رو شانس کمتری میدن

این مشکوکیت لعنتی برای اینه که از بچگی اگر میخاستیم سرمون کلاه نره باید به عالم ادم مشکوک میبودیم
جامعمون باعث شده بهمه چیز مشکوک باشیم.دپبار از مغازم جنس زدن الان هر کی میاد تو بهش مشکوکم.
به لاتاری ام مشکوکیم برای همین.منم مشکوکم اما ته دلم میدونم واقعا قرعه کشی میکنن،چون خداوکیلی اگر من مسیول بودم پارتی بازی میکردم اما اون طفلیا هرسال اینهمه ادمو میبرن صداشونم درنمیاد
(2016-04-23 ساعت 19:19)someonelikeyou نوشته:  من تنها چیزی که توی روند لاتاری بهش مشکوکم اینه که اسم های عربی رو شانس کمتری میدن

نه دوست خوبم، خیلی مورد سراغ دارم که اسم عربی داشتن و قبول هم شدن و الان شاد و خرم اونور هستن. خیالت راحت
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: asrainman ، frd22 ، msr839 ، jalayevatan ، payamshad ، نسل سوخته ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 19:27)asrainman نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 17:55)نسل سوخته نوشته:  هیچ کس هیچ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بعید میدونم به موضوع پدر برسن ، مگر اینکه طرف خیلی معروف باشه اونم با مواردی که گفتید قابل دفاعه
دوست عزيز تو فرم DS260 نام پدر و حتي شماره پاسپورتشو ميپرسه، اما گناه پدر رو به پاي پسر نمينويسن و فقط شايد يه كليرنس درست و حسابي و نون و آبدار بهشون بخوره
از شغل و شماره پاسپورت پدر در فرم 260 پرسیده میشه؟
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: frd22 ، msr839
(2016-04-23 ساعت 01:04)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 23:58)kkr200 نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:27)aram_hpanahi نوشته:  منم امیدوارم که شما هم ناراحت نشی از پاسخ بنده
دوست من اگر صلاح و خدا رو در نظر نگیریم و به قول شما رو حساب و آمارو احتمال حساب کنیم که اون دوستانی که ۱۵،۲۰ ساله در حال شرکت کردن و ثبت نام هستند که خییییییییلی وقت پیش باید برنده میشدند

چه ربطی به 15 و 20 سال ثبت نام داره دقیقا؟

مگه هر بار اضاف ثبت نام کردن به شما پوینت اضاف میده یا شانستون رو بیشتر میکنه که همچین حرفی میزنین؟
هر بار ثبت نام شما شانس برابری داره با بقیه حالا چه بار اولتون باشه چه بار صدم...

با کمال احترام آخرین پستی هست که راجع به این موضوع  میذارم چون امروز واقعا فکر کنم بچه های دیگه هم کلافه شدن
اصلا فرمایش شمارو قبول ندارم،شما میگی لاتاری شانس و ریاضیه که این خودش تضاد داره،شانس یعنی شانس یعنی ۵۰  ۵۰ ریاضی شانسی نمیشه دقیق

با کمال احترام آخرین جوابی هست که میدم بهتون
از کی تا حالا شانس یعنی 50-50؟ شاید تعریف جدید اومده و ما خبر نداریم... تاس میندازی شانس هر عدد 50 درصد هست؟ تا جایی که من میدونم شانس هر کدوم 1 به 6 هست ( هر عدد معادل 16 درصد) که این همون شانس یا احتمال هست و کاملا هم ریاضی هست!!!

از طرف دیگه لاتاری هم از فرمول و قواعد ریاضی خاص خودش استفاده میکنه، شما تا الان دیدین یه نفر دو بار برنده بشه توی یک دوره؟ پس سیستم قرعه کشی طوری تعریف شده که کیس های برنده شده از لیست حذف بشن تا مجددا توی قرعه شرکت داده نشن

شاید برنده شدن رندوم باشه ولی طبیعتا از قانون و مقرراتی پیروی میکنه

من به دیدگاه شما احترام میذارم، شما برنده شدن یا نشدنت رو به پای صلاح و خواست خداوند بذار
امیدوارم توی همه مراحل زندگیت موفق باشی
تشکر کنندگان: msr839 ، jalayevatan ، alirezanz
دوستان تا ٩ روز ديگه خداحافظ، اميدوارم امسال براي هممون تاريخ ساز بشه  Rolleyes  Shy
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، عسل.م ، arminqt ، alirezanz
اینجا تهرانه ساعت 4:38 دقیقه داداش اگه خوابت میاد بخواب من تا صبح بیدارم حواسم به چراغا هست.
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: msr839 ، amirmc ، aram_hpanahi ، arminqt ، alirezanz
[عکس: j567m5ffmiqgrtzg0psr.jpg]

[عکس: v83upwyk9satb1ygvnr5.jpg]
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، amirmc ، LORDAmiroo ، نسل سوخته ، copol ، Sedagat ، arminqt ، alirezanz
Nine day remain...
تشکر کنندگان: msr839 ، amirmc ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 19:27)asrainman نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 17:55)نسل سوخته نوشته:  هیچ کس هیچ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

خيلي عذر ميخوام كه وسط بحثتون دخالت مينم
شما چيزي نوشتيد كه نتونستم جواب ندم
منظورتون از گناه پدر چيه؟
اينكه پدر ايشون در راه دفاع از وطن جانباز شدن گناهه؟
اگه اينجوريه پس حتما از ديد شما ستون پنجم بي گناه و قهرمانه
فكر كنم ناخواسته و غير عامدانه نوشتيد وگرنه افكار شما خائنانه هست
اتفاقا در كشورهاي غربي به انسان هايي همچون پدر ايشون خيلي خيلي بيش از ديگران احترام ميزارند
می گذرد ...
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، dv2017 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان