کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-23 ساعت 15:58)amirmc نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:47)elahe mousavi نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:44)elahe mousavi نوشته:  سلام دوستان،اگر کسی راجع به شیکاگو اطلاعاتی داره، ممنون میشم در اختیار بزاره
اطلاعات کامل، از قبیل شرایط آب و هوا ، وضعیت شغلی، کلا همه چیز دیگه

دوستان دیگر ساکن شیکاگو در بخش معرفی شهرهای مختلف، زحمت این بخش را کشیدند. اگر زحمتی نیست می تونین داخل همین فروم پیداش کنین، می دونم که اطلاعات مفیدی داره.
ممنون
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: msr839 ، amirmc ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 20:50)msr839 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 19:27)asrainman نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 18:09)dv2017 نوشته:  بعد قبولی اگه پرسیدن راسشو بگه ، اگه پرسیدن
بعید میدونم به موضوع پدر برسن ، مگر اینکه طرف خیلی معروف باشه اونم با مواردی که گفتید قابل دفاعه
دوست عزيز تو فرم DS260 نام پدر و حتي شماره پاسپورتشو ميپرسه، اما گناه پدر رو به پاي پسر نمينويسن و فقط شايد يه كليرنس درست و حسابي و نون و آبدار بهشون بخوره

خيلي عذر ميخوام كه وسط بحثتون دخالت مينم
شما چيزي نوشتيد كه نتونستم جواب ندم
منظورتون از گناه پدر چيه؟
اينكه پدر ايشون در راه دفاع از وطن جانباز شدن گناهه؟
اگه اينجوريه پس حتما از ديد شما ستون پنجم بي گناه و قهرمانه
فكر كنم ناخواسته و غير عامدانه نوشتيد وگرنه افكار شما خائنانه هست
اتفاقا در كشورهاي غربي به انسان هايي همچون پدر ايشون خيلي خيلي بيش از ديگران احترام ميزارند

شما كه شاعر و اهل ادبيات هستيد عجيب بود كه يه ضرب المثل رو در يك جمله درك نكنيد، ايشون نگران هستن كه چون پدرشون تو س پ ا ه هستن مشكلي واسشون پيش بياد و منم پاسخ دادم ، منظورم اين بود اگه مشكلي هم داشته شغل ايشون كه نگرانش هستن به پسرشون ارتباطي نداره.
بعضي از دوستان آماده هستن شروع به بحث غير مرتبط كنن تو اين فروم
(2016-04-23 ساعت 19:34)dv2017 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 18:09)dv2017 نوشته:  بعد قبولی اگه پرسیدن راسشو بگه ، اگه پرسیدن
بعید میدونم به موضوع پدر برسن ، مگر اینکه طرف خیلی معروف باشه اونم با مواردی که گفتید قابل دفاعه
دوست عزيز تو فرم DS260 نام پدر و حتي شماره پاسپورتشو ميپرسه، اما گناه پدر رو به پاي پسر نمينويسن و فقط شايد يه كليرنس درست و حسابي و نون و آبدار بهشون بخوره
از شغل و شماره پاسپورت پدر در فرم 260  پرسیده میشه؟

شغل رو نه اما نام و شماره پاسپورت پرسيده ميشه
تشکر کنندگان: عسل.م ، msr839 ، نسل سوخته
ما نسل جنگ با دشمن فرضی هستیم
همیشه بهمون از توهم توطئه گقتن و یاد دادن
کتاب محبوب نوجونی های ما ۱۹۸۴ بود
سر درس دفاعی تو مدرسه میبردنمون میدون تیر بی هدف شش تا تیر میزدیم به دشمن فرضی
خواننده هم نسلمونم هی میخوند مشکوکم مشکوکم به تو
تازه سیزده آبان به زور میبردنمون خیابون تا داد بزنیم مرگ بر ام... که البته من هیچوقت نگفتم از بچگی دوسشون داشتم

حالا میخوای مشکوک نباشیم به لاتاری
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: msr839 ، meraj-fallahi ، jalayevatan ، taptan ، نسل سوخته ، alirezanz

اتفاقا در كشورهاي غربي به انسان هايي همچون پدر ايشون خيلي خيلي بيش از ديگران احترام ميزارند

شما دیگه چرا ؟ ضرب المثل بود دیگه
باز هم همه شما را به صبر و تحمل همدیگه سفارش میکنم، گریه حضار
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: عسل.م ، asrainman ، msr839 ، sattar1981 ، taptan ، نسل سوخته ، Malmal60 ، alirezanz

دوست عزيز جاي اين بحث اينجا نيست، به اندازه كافي مشكلات داريم تو جامعه، وقتي ميايم اينجا فقط واسه بالا بردن معلومات در يك مورد خاص و اونم مهاجرته !!!
ضمنا منظور دوستي كه يك تمثيل رو بكار برده بودن خيلي واضح بود، اگر حتي مشكلي وجود داره كه ايشون ميترسه ازش، باز هم به ايشون ربطي نداره چون پدر ايشون يك انسانه و خودشون يك فرد جدا، دليلي نداره ما واسه همه مسايل رگ گردني بشيم و جو فروم رو ملتهب كنيم
تشکر کنندگان: asrainman ، amirmc ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، alirezanz
سلام دوستان
یه چیزی میگم نخندید و نگید پسره دیونه است من تقریبا 80% فرم 260 رو که به صورت توضیحی برای اشنایی با این فرمه پر کردم و چیزایی که پول شدنی بود جمع و جور کردم و تو بانک آمادست فقط خدا میدونه سرنوشت آدما چیه ولی ازش میخوام اونایی سرنوشت به لاتاری امساله براشون رقم برنه...

به امید روزای خوب و به دور از اضطراب و تشویش
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، abas_kashan ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، sheghi ، nazi56 ، algh90 ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 21:14)asrainman نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 19:34)dv2017 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 19:27)asrainman نوشته:  دوست عزيز تو فرم DS260 نام پدر و حتي شماره پاسپورتشو ميپرسه، اما گناه پدر رو به پاي پسر نمينويسن و فقط شايد يه كليرنس درست و حسابي و نون و آبدار بهشون بخوره
از شغل و شماره پاسپورت پدر در فرم 260  پرسیده میشه؟
دوست عزیز فکر نکنم (من ندیدم )شماره پاس پدر در فرم 260 پرسیده بشه Smile
پرسشگر اصلی پاسخ سوالشونو گرفتن ، در خصوص فرم 260 ایشالا تو تاپیک خودش روز 10 می با هم بحث میکنیم
قرارمون یادت نره ؟ این یعنی حداقل من و شما برنده ایم   Wink
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: asrainman ، msr839 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 21:44)amir j7 نوشته:  سلام دوستان
یه چیزی میگم نخندید و نگید پسره دیونه است من تقریبا 80% فرم 260 رو که به صورت توضیحی برای اشنایی با این فرمه پر کردم و چیزایی که پول شدنی بود جمع و جور کردم و تو بانک آمادست فقط خدا میدونه سرنوشت آدما چیه ولی ازش میخوام اونایی سرنوشت به لاتاری امساله براشون رقم برنه...

سلام!
نه چرا بگیم شما دیوونه ای!
من فقط میگم دلت خوشه Big Grin
دل ماهم اون اوایل خوش بود Big Grin
" ولی ازش میخوام اونایی سرنوشت به لاتاری امساله براشون رقم برنه..."
متاسفانه به خواسته ی ما نیست! Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، arminqt ، alirezanz
چرا خنده ؟ ایشالا شما برنده میشی و میبینی این تلاشی که تا حالا کردی چقدر به دردت میخوره ، شما خدای نکرده ، زبونم لال در صورت عدم قبولی هم قافیه رو نباز که این تنها سفارش قدیمهاست که خیلی هم بجاست .
ایشالا شما برنده میشی و میبینی این تلاشی که تا حالا کردی چقدر به دردت میخوره
موفق باشی   Smile
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، msr839 ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 21:48)LORDAmiroo نوشته:  

سلام!
من فقط میگم دلت خوشه  Big Grin
دل ماهم اون اوایل خوش بود  Big Grin
متاسفانه به خواسته ی ما نیست!  Big Grin

پس در نتیجه پست من انتهای مزخرفه درسته Big Grin
ولی اینو میدونم کسی که برای کاری تصمیم جدی داشته باشه و هدف داشته باشه بهش میرسه این به من بعد از 27 سال زندگی ثابت شده دوست عزیز Wink
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته
(2016-04-23 ساعت 21:53)dv2017 نوشته:  
چرا خنده ؟ ایشالا شما برنده میشی و میبینی این تلاشی که تا حالا کردی چقدر به دردت میخوره ، شما خدای نکرده ، زبونم لال در صورت عدم قبولی هم قافیه رو نباز که این تنها سفارش قدیمهاست که خیلی هم بجاست .
ایشالا شما برنده میشی و میبینی این تلاشی که تا حالا کردی چقدر به دردت میخوره
موفق باشی   Smile

ایشالا شما هم قبول شی و به خواستتون برسید دوست من Wink
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، asrainman ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-23 ساعت 21:54)amir j7 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 21:48)LORDAmiroo نوشته:  

سلام!
من فقط میگم دلت خوشه  Big Grin
دل ماهم اون اوایل خوش بود  Big Grin
متاسفانه به خواسته ی ما نیست!  Big Grin

پس در نتیجه پست من انتهای مزخرفه درسته  Big Grin
ولی اینو میدونم کسی که برای کاری تصمیم جدی داشته باشه و هدف داشته باشه بهش میرسه این به من بعد از 27 سال زندگی ثابت شده دوست عزیز Wink

انشاالله تا زمانی که به 51 سالگیت برسی مثل من با تبصره های این قانونی که گفتی آشنا میشی Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، aram_hpanahi ، aaa1990 ، نسل سوخته ، arminqt
(2016-04-23 ساعت 21:46)dv2017 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 21:14)asrainman نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 19:34)dv2017 نوشته:  از شغل و شماره پاسپورت پدر در فرم 260  پرسیده میشه؟
دوست عزیز فکر نکنم (من ندیدم )شماره پاس پدر در فرم 260 پرسیده بشه Smile
پرسشگر اصلی پاسخ سوالشونو گرفتن ، در خصوص فرم 260 ایشالا تو تاپیک خودش روز 10 می با هم بحث میکنیم
قرارمون یادت نره ؟ این یعنی حداقل من و شما برنده ایم   Wink

والا الان كه شما گفتيد خودمم به شك افتادم، يادمه آخرين بار كه فرم رو واسه يكي از آشناها پر ميكردم مجبور شدم واسه يه چيزي كه فكر ميكنم شماره پاس بود به گذرنامه پدر و مادر رجوع كنم، البته الان شك كردم شايد هم واسه اسپل درست نام و فاميل پدر و مادرشون بوده، كپي اون فرم رو تو شركت دارم، فردا چك ميكنم و خبرشو ميدم، به هرحال ممنون كه تذكر داديد.
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، نسل سوخته
(2016-04-23 ساعت 21:12)asrainman نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 19:27)asrainman نوشته:  دوست عزيز تو فرم DS260 نام پدر و حتي شماره پاسپورتشو ميپرسه، اما گناه پدر رو به پاي پسر نمينويسن و فقط شايد يه كليرنس درست و حسابي و نون و آبدار بهشون بخوره

شما كه شاعر و اهل ادبيات هستيد عجيب بود كه يه ضرب المثل رو در يك جمله درك نكنيد، ايشون نگران هستن كه چون پدرشون تو س پ ا ه هستن مشكلي واسشون پيش بياد و منم پاسخ دادم ، منظورم اين بود اگه مشكلي هم داشته شغل ايشون  كه نگرانش هستن به پسرشون ارتباطي نداره.
بعضي از دوستان آماده هستن شروع به بحث غير مرتبط كنن تو اين فروم
حرف شما متين دوست من
می گذرد ...
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، asrainman ، dv2017 ، aram_hpanahi ، aaa1990 ، نسل سوخته

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان