موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 17:00)eexaminee نوشته: (2016-04-23 ساعت 15:24)amino نوشته: (2016-04-23 ساعت 14:53)tenardie2bai نوشته: اين ايميل منظورتونه ؟ تازه براى من اس ام اس هم اومد ...كلى خوشحال شدم كه برنده شدم وگرنه چرا ايميل و اس ام اس دادن
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.
You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.
Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
دقیقا
اصلاً جايي براي مشكوك بودن وجود نداره، ايميل مشخص گفته كه اگر در تاريخ اول مي ٢٠١٤ نتيجه رو چك كردين چون سايت مشكل فني داشته نتايج صحيح به نمايش گذاشته نشده در نتيجه دوباره چك كنيد، هيچ جا اشاره اي به برنده شدن شما نكرده.
خوب دقيقاً مشكوكيتش از همينجا مياد .. ترجمشو كه ميدونم دوست عزيز .. بالاخره كسى كه رشته Biomedical Engineering از يه دانشگاه خارجى و انگليسى زبان فارغ التحصيل ميشه و ١٤ سال از عمرشو بيرون ايران زندگى كرده تو ترجمه مطمئناً مشكلى نخواهد داشت ..مشكوكيتش اينجا بود كه KCC همش اعلام ميكنه نه به كسى ايميل ميده نه اس ام اس .. من اولش چك كردم ديدم همون جملح نحس هميشگى نات سلكتده .. بعد ايميل رسيد گفتم خوب عاديه دوباره چك ميكنم اما همين كه اس ام اس رسيد گفتم خوب حتماً نتيجه اونى كه ديدم نبوده و برنده شدم كه اينقدر با تاكيد ميگه دوباره چك كن .. باور كن وسط مال فريز شدم براى چند دقيقه .. دست و پام ميلرزيد .. رفتم يه گوشه نشستم و دوباره چك كردم اما ديدم نخير همون گند هميشگيه و خبرى از برنده شدن نيست
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام خدمت دوستان قديمي و پيشكسوت و مديران محترم انجمن
با عرض پوزش اگر افكار بنده باعث اذيت و ناراحتي دوستان خصوصا asrainman و عسل.م شده عذر خواهي ميكنم
تا روز اعلان نتايج به جمع دوستان قديمي خودم (ostokhon, redbul و ...) مي پيوندم و فقط نظاره گر خواهم بود
خدانگهدار
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خب 10 روز بیشتر نمونده
این 10 روز هم سر میشه میگذره میره
اما 10 روز بعد سرنوشت یه عده مشخص میشه
امیدوارم سرنوشت همه هرچی که هست خوب باشه راضی باشن
به هر حال هر سرنوشتی هم که بود سعی کنیم فارق از نتیجه به بهتر شدن و رشد خودمون فکر کنیم در هر جا که هستیم
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی
سعی بر ان کن نرود رو به تباهی
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='dv2017' pid='703869' dateline='1461432209']
[quote='amir j7' pid='703864' dateline='1461431665']
سلام دوستان
یه چیزی میگم نخندید و نگید پسره دیونه است من تقریبا 80% فرم 260 رو که به صورت توضیحی برای اشنایی با این فرمه پر کردم و چیزایی که پول شدنی بود جمع و جور کردم و تو بانک آمادست فقط خدا میدونه سرنوشت آدما چیه ولی ازش میخوام اونایی سرنوشت به لاتاری امساله براشون رقم برنه...
من که نتونستم فرم 260 پیدا کنم، فقط توضیحات مربوط به پر کردنش رو پیدا کردم
تا خدا چی بخواد
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 22:22)msr839 نوشته: با سلام و احترام خدمت دوستان قديمي و پيشكسوت و مديران محترم انجمن
با عرض پوزش اگر افكار بنده باعث اذيت و ناراحتي دوستان خصوصا asrainman و عسل.م شده عذر خواهي ميكنم
تا روز اعلان نتايج به جمع دوستان قديمي خودم (ostokhon, redbul و ...) مي پيوندم و فقط نظاره گر خواهم بود
خدانگهدار
خير دوست عزيز .. اين كارتون مورد قبول نيست و شما تا اعلام نتايج با ما و در كنار ما خواهى بود .. اينكه دوستان با افكار شما كنار نميان مشكل خودشونه نه شما .. گرچه كه اين عزيزانى كه اسم بردين جنبه و تحملشون خيلى بيشتر از اين حرفاست ... اصلا بدون پست هاى انرژى بخش شما كه نميشه تا ١٠ روز ديگه رو دووم آورد
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند