کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
سلام و صبح شما (ظهر خودم) بخیر

امروز می خوام راجع به شهر آستین مرکز ایالت تگزاس مطلب و عکس بذارم. امیدوارم مفید باشه.

[عکس: Downtown_Austin_TX.jpg]

آستین، یازدهمین شهر بزرگ ایالات متحده، عنوان "پایتخت موسیقی زنده جهان" را برای خود اتخاذ کرده است زیرا این شهر موطن بسیاری از موسیقیدان ها و محل اجرای موسیقی زنده است. هر سال در ماه مارس، موسیقیدان ها، فیلم سازان و کارآفرینان رسانه های اجتماعی برای شرکت در جشنواره جنوب از طریق جنوب غربی (SXSW) در آستین گرد هم می آیند. محیط پاد فرهنگ آستین در تقابل با هویت این شهر به عنوان مرکز ایالتی در ایالات متحده قرار می گیرد که بیشتر برای گاو بازی، کباب بریان و سایر نمادهای فرهنگ سنتی آن معروف است.

هنگامی که مبلغان اسپانیایی در قرن هجدهم به تدریج در این منطقه سکونت یافتند، قبایل تونکاوا، آپاچی های لیپان و کومانچه در محلی که بعدها تبدیل به آستین شد سکونت داشتند. ساکنانی از ایالات متحده با گذشت زمان در دهه 1830، در حالی که این منطقه هنوز قسمتی از مکزیک بود، وارد آن شدند. در سال 1836، این منطقه، پس از اینکه مستعمره نشینان تگزاسی وارد جنگ استقلال بر علیه دولت مکزیک شدند، در جمهوری تگزاس ادغام شد.

جمهوری جدید این مناطق را پایتخت خود قرار داد و به افتخار استیون ف. آستین، "پدر تگزاس" و نخستین وزیر کشور این جمهوری، نام آن را آستین نهاد. این شهر نقطه جمع آوری مسیر کیشولم معروف بود که برای راندن گله از چراگاه های تگزاس به سکوی راه آهن کانزاس استفاده می شد. تا سال 1860، جمعیت آستین به 3,494 نفر رسیده بود.

[عکس: jwj-Austin-skyline-aerial-1028.jpg]

جمعیت

جمعیت متنوع آستین نمایانگر هم تاریخ آن به عنوان مرکز ایالت و هم ظهور آن به عنوان یک مرکز فرهنگی است که از فناوری رو به رشد بالا و بخش های داروسازی و بیو تکنولوژی برخوردار است. اجتماع سیاه پوستان کلارک ویل قدیمی ترین محل سکونت باقی مانده در غرب رودخانه میسی سیپی است که توسط برده های سابق تأسیس شده بود.

طبق آمار سال 2010، جمعیت آستین 68.3 در صد سفید پوست؛ 35.1 در صد اسپانیایی تبار یا لاتین؛ 8.1 درصد آمریکایی آفریقایی؛ و 6.3 در صد آسیایی است. طبق برآورد سال 2012، جمعیت این شهر 842.592 است.

[عکس: Austin-Texas-Capital.jpg]

زمین

آستین در کناره رودخانه کلرادوی تگزاس قرار گرفته است (نباید آن را با رودخانه کلرادو در ایالت کلرادو اشتباه گرفت). شهر اولیه محلی 259 هکتاری بود که بین دو نهر بود و "واترلو" نامیده می شد. این شهر در تقاطع مسیرهای تجاری بین سانتا فه، نیو مکزیکو و خلیج گالوستون و بین مکزیکوی شمالی و رودخانه سرخ قرار داشت.

شرایط آب و هوا

آستین آفتاب گیر است، و به طور متوسط 300 روز در سال آفتابی است و حداکثر دمای آن در ماه های ژوئیه و اوت به 90 درجه فارنهایت (24-36 درجه سانتی گراد) می رسد. زمستان هایی ملایم و نسبتاً خشک دارد، و سردترین ماه های آن ژانویه و فوریه هستند که متوسط دمای آن در این ماه ها به ترتیب 40 درجه فارنهایت (9 درجه سانتی گراد) و 53 درجه فارنهایت (12 درجه سانتی گراد) است.
[عکس: austin-panorama.jpg]

"آستین را عجیب و غریب نگه دارید"

ساکنان آستین، که به عنوان آستینی ها شناخته می شوند، بسیار به فرهنگ متنوع و تا حدی عجیب شهر خود که باعث ارتقای ابراز خلاقانه می شود، می بالند. در سال 2000، کتابداری بومی شعار "آستین را عجیب و غریب نگه دارید" را در پاسخ به این نگرانی ابداع کرد که فرهنگ شهر تحت خطر توسعه زیاده از حد قرار دارد. برچسب های روی سپر ماشین ها، بلوزها و ویترین مغازه ها اکنون این شعار را داد می زنند.

صدها محل اجرای موسیقی زنده در این شهر پخش هستند و در میان آنها سالن های خالکوبی، گالری های هنری و قهوه خانه ها قرار دارند. محل معروف "محدوده های شهر آستین" خیلی دور از موزه عجایب نیست که خود را "عجیب ترین جاذبه آمریکا" نام نهاده است، و اسنادی از هیولا، سفینه های فضایی ناشناخته، ارواح و سایر مخلوقات افسانه ای را به نمایش می گذارد.

پل خیابان کنگره آن دابلیو ریچاردز در تمام سال به جز ماه ها بسیار سرد محل زندگی 1.5 میلیون خفاش مکزیکی دم آزاد است. تعداد خفاش هایی که در غروب آفتاب بلند می شوند آنقدر زیاد است که بر صفحه رادارهای هواشناسی نیز دیده می شوند.

طرفداران فیلم ممکن است آستین را به عنوان محل فیلمبرداری فیلم های ریچارد لینک لیتر مانند وظیفه نشناس، گیج و سر در گم و زندگی بیداری بشناسند، در حالی که علاقه مندان تاریخ از کتابخانه رئیس جمهوری لیندون بینز جانسون خوششان می آید، که محل نگهداری اسناد بسیار مهم و دست ساخته هایی از جنبش حقوق مدنی آمریکا و دوران جنگ ویتنام است.

[عکس: austin_skyline6.jpeg]
[عکس: guitar-austin.jpg]
[عکس: img_2128.jpg]
دوست داران طبیعت می توانند از بیش از 50 مسیر پیاده روی این شهر لذت ببرند یا به بومی هایی بپیوندند که از گرمای تابستان به استخر چشمه های بارتون که بزرگ ترین استخر شنای ایالات متحده محسوب می شود، پناه می برند. آب این استخر توسط چشمه تأمین می شود و دمای آن به طور ثابت در 68 درجه فارنهایت (20 درجه سانتی گراد) باقی می ماند.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
یادآوریهای مهم و توصیه من به عزیزانی که بی صبرانه تمامی فکر و ذکرشان در این مدت اعلام نتایج لاتاری بوده و در رویای پا گذاشتن به آمریکا حقایق برایشان پوشیده می ماند ؛
قسمت اول
لطفاً رجوع شود به این پست قبلی

قسمت دوم نکات بسیار مهم و حائز اهمیت حاصل تجربه چندین ساله ام

-1  احتمال مردودی شما در قرعه کشی DV-2017  بالای 99 درصد می باشد  این پست یکی از کاربران را ببینید بنظرم  استنتاج قابل قبولی را ارائه کرده است بنابراین استرس و التهاب و دلهره را از خودتان دور کنید.
-2  به کلیه اعضای این انجمن علی الخصوص این تاپیک قویاً توصیه می کنم با خویشتن داری و تلقین به نفس از نگاه کردن به نتیجه لاتاری خودتان در سه روز اول و یا حتی یک هفته اول جداً خودداری کنید تاکید می کنم جداً خودداری کنید اگر می پرسید چرا؟ می گم این قصه سر دراز دارد از من گفتن(تجربه اشتباه رخ داده در قرعه کشی سال 2012 که من اسم آنرا میزارم یک رسوایی و آبروریزی بزرگ و همچنین وجود شبهه و ابهام در قرعه کشی سال 2016 مثلاً اینکه هدایت به صفحه مردود شدن با سرعت غیر قابل تصور برای همچین سروری که در لحظات اولیه اعلام نتایج قاعدتاً بایستی اندکی کند باشد خیلی خیلی سریع در زمان یکصدم ثانیه صورت می گرفت اما هدایت به صفحه قبول شدن توام با error های مکرر که آنهم بعد از گذشت سه روز از اعلام نتایج اصلاح شد )
3- موقع نگاه کردن به نتیجه قرعه کشی مواظب باشید به fake page  هدایت نشید و در دام کلاهبرداران اینترنتی نه افتید کافیه دقت کنید تا ابتدای آدرس وب سایت رسمی اعلام نتایج با  //:https شروع شده باشه.متاسفانه همه ساله یک عده بی خبر در دام این کلاهبردار ها می افتند که با کپی برداری از صفحه رسمی اعلام نتایج نشان می دهند که شما برنده شده اید که می گویند بایستی مبلغی را جهت پروسس اداری واریز کنید
4- یک سری باورهای ذهنی را که ساخته و پرداخته ذهن بشری بوده  مانند قانون جذب کائنات و .... امثالهم کلاً بیخیال بشید و اصلاً روش حساب باز نکنید.استدلال معتقدین به این قانون را که می گویند من در فاز جذب بودم و قرعه کشی را بردم اصلا قبول ندارم و از آن فرد می پرسم اگر برنده نشده بودی چی ؟ حتماً به خودت تلقین می کردی که در فاز دفع بوده ام..... تلقین به نفسی که به قول فلسفیون مغلطه و سفسطه ای بیش نیست!دوستان کافیه ایمان و اعتقاد عمیق قلبی به حکمت الهی و تقدیر خداوندی که سرنوشت هر فرد را رقم می زند داشته باشیم و فقط به درگاه الهی دعا کنیم لازم نیست راز و نیازتان با خدا را دست به قلم شده و در این تاپیک هی پست بزارید که خدایا .....
5- متاسفان امثال این احتمال قوی وجود دارد که سهمیه بعضی کشورهای منطقه از جمله خاورمیانه را به علت بحران و وقایع پیش آمده برای آن کشورها افزایش بدند و در مقابل سهمیه سایر کشور ها از جمله ایران را کاهش بدند
6- به احتمال زیاد تعداد گرین کارتهای صادره به ایرانی ها اعم از ویزای لاتاری یا سایر ویزاهای اقامتی در طی 10 سال گذشته امسال به حد نصاب یعنی سقف مقرر خواهد رسید این بدان معنی است که شاید برای dv 2018  و یا dv 2019سهمیه ای برای ایران باقی نماند
7- برای اینکه انرژی مثبت بدوستان داده باشم و نگویید که با این حرفها انرژی منفی دادی و ما را نا امید کردی نظرتان را جلب می کنم به وقایع زیر تا همچنان امیدوار و پر انرژی و مصمم در این راه باشید:
* یک نفر از اعضای این انجمن از برندگان 2013 بود که اتفاقاً در 2014 هم برنده شده بود من متاسفانه فرصت سرچ در تاپیکها و پیدا کردناین عضو را ندارم ولی خودم با چشمان خودم خوندهام و شاهد ماجرا در این انجمن بودم.
*  از اعضای این انجمن چند نفر برنده لاتاری بوده اند که به اذعان خودشان فقط با پول تو جیبی 3 تا 5 هزار دلار مهاجرت کرده اند احتیاج به سرچ در این انجمن دارد تا پی به این واقعیت ببرید متاسفانه من فرصت کافی نداشتم تا دقیقاً پستهای مربوطه را پیدا کنم یکی از این افراد که جایز نیست من اسمشان را ببرم از برندگان 2013 بودند
*  یک نفر از برندگان 2016 این پست را ببینید خودش برنده میشه و همزمان دوست دخترش هم برنده میشه و امضای ایشان نشون میده موقع اپلای برای دریافت ویزا متاهل بوده اند
*  یک نفر بعد از 12 سال انتظار و شرکت در لاتاری برنده میشه و کیس نامبر زیر 200 میاره این پست را ببینید
امیدوارم هر یک از شما امثال از برندگان باشید شاد و پیروز و سربلند باشید .دوستان این آخرین پست من در این تاپیک می باشد متاسفانه قادر به پاسخ نمی باشم لطفاً برای این پست بنده پاسخ و اظهار نظر ارسال نفرمائید بی پاسخ خواهد ماند و در انتها باز هم تاکید میکنم که :در سه چهار روز اول اعلام نتایج از اینترنت دوری بجوئید و از نگاه کردن به نتیجه قرعه کشی اکیداً خودداری نمائید
(2016-04-24 ساعت 00:44)dv2017 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:59)dv2017 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:47)elahe mousavi نوشته:  اطلاعات کامل، از قبیل شرایط آب و هوا ، وضعیت شغلی، کلا همه چیز دیگه
شیکاگو، ایالت ایلینوی
شیکاگو مرکز ایالت ایلینویز/ اصلاح ميكنم شيكاگو بزرگترين شهر ايالت ايلينويز

[عکس: f8dau6n6z3qt21a009ol.jpg]

بجز تاپیکی که در پست قبلی بهش اشاره شد در صورت علاقه میتونید به منابع زیر رجوع کنید :
  • برای وضعیت کار در آدرس زیر‎‎‎‎ جدول حرفه ها به همراه تعداد شاغل ها و درامدشون و ... آمده است
  • برای اینکه به طور کلی بخواهید این شهر رو محک بزنید به آدرسهای زیر مراجعه کنید
  • این آخری ‎‎هم که دیگه آخرشه هرچی در مورد شیکاگو بخواهید توش هست

این عکس رو هم یه نفر قبل از فرود از بالای شهر گرفته ( یعنی اگه نمیگفتم هیچکی متوجه نمیشد  )

[عکس: 7g1dkmk9yy1j41sapvy9.jpg]
خیلی خیلی ممنون، راهنمایی تون عالی بود، تشکر
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: msr839 ، payamshad ، dv2017 ، salii ، dan3sh ، arminqt ، alirezanz
من بخاطر اینکه ایالتی که شیکاگو توشه رو نمیتونم تلفظ کنم نمیرم شیکاگو
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، Malmal60 ، farrokh33 ، arminqt ، alirezanz
تاحالا فک کردین چی میشه هیچوقت شغل مورد نظرتون تو امریکا رو پیدا نکنید و مجبور به انجام کارهای پیش پا افتاده بشید؟
اونوقت امریکا براتون ایران میشه
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: msr839 ، tenardie2bai ، asrainman ، sheghi ، kkr200 ، meraj-fallahi ، dan3sh ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 13:45)someonelikeyou نوشته:  تاحالا فک کردین چی میشه هیچوقت شغل مورد نظرتون تو آمریکا رو پیدا نکنید و مجبور به انجام کارهای پیش پا افتاده بشید؟
اونوقت آمریکا براتون ایران میشه
بلی برای کسی که چند سال کارمند شرکت نفت و مشابهش بوده صدق میکنه

وگرنه برای ما فقیر بیچاره ها خدا بزرگه
تشکر کنندگان: msr839 ، someonelikeyou ، meraj-fallahi ، taptan ، arminqt ، iSalar ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 13:50)abas_kashan نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 13:45)someonelikeyou نوشته:  تاحالا فک کردین چی میشه هیچوقت شغل مورد نظرتون تو آمریکا رو پیدا نکنید و مجبور به انجام کارهای پیش پا افتاده بشید؟

عباس دقیقن همین بحثو با یکی از دوستام داشتم ولی یه سوالی که من دارم و تا نرم اونجا به جوابش نمیرسم اینه که با همین شغل ها و درامد های پایینی که داریم و اونحام همینجور باشه فشار زندگی چجوره؟ چقدر ترسناک تره؟ چقد میشه امیدوار بود یه خانواده تشکیل داد،
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: abas_kashan ، msr839 ، arminqt ، alirezanz

دقيقا، حتي گاهي وقتا چون سطح زبان بعضي افراد خيلي پايينه، حتي كار سطح پايين هم گير نمياد و مجبور ميشن تو رستوران هاي ايراني كار كنن ...
بخاطر همين اولين ملزوم بالا بردن سطح زبانه، اونم نه اينكه در حد ديپلم كانون زبان و آيلتس، در حد متوجه شدن 80% از CNN با اون لهجه سليس.
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، msr839 ، نسل سوخته ، arminqt ، alirezanz
Big Grin 
(2016-04-23 ساعت 13:07)farhanadmin نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 12:23)payamshad نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 12:20)asrainman نوشته:  قرعه كشي روز 4 November يعني يك روز بعد از پايان ثبت نام انجام ميشه، يعني اونا تقريبا الان 6 ماهه كه ميدونن خيلي از بچه هاي اين پيج قبول شدن Wink

ادم به hope زندست .  Rolleyes  امیدوارم امسال این اتفاکق بزرگ در زندگی هممون بیفته . اگر هم نشد . ناراحت میشیم اما غمی نیست . نقشه 2 رو اجرا میکنیم .

کسی آشنا نداره اسم منو چک کنه؟
اينجا ما بال بال مي زنيم و 24 ساعته در حال التماس به خدا هستيم ... در صورتيكه همه چي مشخصه چقدر انتظار سخته اميدوارم انتظار ماهم به پايان برسه و اين آخرين سالي باشه كه اينطور خون به جگر هستيم
تشکر کنندگان: msr839 ، jalayevatan ، sheghi ، tenardie2bai ، kkr200 ، arminqt ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 14:06)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 13:50)abas_kashan نوشته:  

عباس دقیقن همین بحثو با یکی از دوستام داشتم ولی یه سوالی که من دارم و تا نرم اونجا به جوابش نمیرسم اینه که با همین شغل ها و درامد های پایینی که داریم و اونحام همینجور باشه فشار زندگی چجوره؟ چقدر ترسناک تره؟ چقد میشه امیدوار بود یه خانواده تشکیل داد،
آنقدر وحشتناک نیست شما کافیه یک کار داشته باشید و بتونید در سیستم مالی آنها امتیاز اولیه اعتباری داشته باشید بعد با توجه به سیستم قوی قسط بندی زندگی خودتونو میسازید و در صورت داشتن پس انداز مقدار هزینه صرف شده امر مهاجرت به نقطه سود دهی میرسه (با دلار کاری در ایران سرمایه گذاری میکنید)

برای افراد ثروتمند وحشتناک است چون تنزل کار دارند در درجه دوم در آمریکا طبقات مردم عادی مشابه آنها میشه و برایشون سنگینه و نکته بعد نسبت به سپرده سود مالی قابل توجهی ندارند

این چند سالی که قیمت هارو رصد میکنم در ایالت های جنوبی علاوه بر اینکه حقوق کق جوابگو هست شما میتونید سیوینگم داشته باشد (البته با الگوی مردم متوسط)
(2016-04-24 ساعت 10:23)tabim4 نوشته:  .
.
.
4- یک سری باورهای ذهنی را که ساخته و پرداخته ذهن بشری بوده  مانند قانون جذب کائنات و .... امثالهم کلاً بیخیال بشید و اصلاً روش حساب باز نکنید.استدلال معتقدین به این قانون را که می گویند من در فاز جذب بودم و قرعه کشی را بردم اصلا قبول ندارم و از آن فرد می پرسم اگر برنده نشده بودی چی ؟ حتماً به خودت تلقین می کردی که در فاز دفع بوده ام..... تلقین به نفسی که به قول فلسفیون مغلطه و سفسطه ای بیش نیست!
.
.
.

سلام دوست عزیز واقعا ممنون از اطلاعات مفیدتون با گزینه 4 که فرمودید مخالفم اما کاملا احترام میزارم چون از جانب خودتون گفتید و نظر شماست . فقط یک نکته : قانون جذب یک قانون است و ساخته و پرداخته ذهن بشری نیست و هرکسی که از این قانون پیروی میکنه دلیل نمیشه که به اون چیزهایی که میخواد برسه و خیلی اتفاقات دست به دست هم میدهند . بحثش بسیار مفصله که نمیخوام اینجا بیشتر بازش کنم فقط خواستم نظر خودم و بگم . منتظر قسمت 3 هستیم ... Wink
کل هستی را انرژی‌ای فرا گرفته است که از تو محافظت می‌کند و مراقب توست.
این انرژی همیشه در دسترس است، اما اگر تو از آن بی‌بهره هستی، فقط خودت مقصری!
اگر تودرهایت را بسته نگاه داری ممکن است با وجود درخشش خورشید در آسمان، در تاریکی به سر بری!

طلب خیر
تشکر کنندگان: usatravel ، msr839 ، dv2017 ، amirmc ، farrokh33 ، مارال6
(2016-04-24 ساعت 14:30)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 10:23)tabim4 نوشته:  .
.
.
4- یک سری باورهای ذهنی را که ساخته و پرداخته ذهن بشری بوده  مانند قانون جذب کائنات و .... امثالهم کلاً بیخیال بشید و اصلاً روش حساب باز نکنید.استدلال معتقدین به این قانون را که می گویند من در فاز جذب بودم و قرعه کشی را بردم اصلا قبول ندارم و از آن فرد می پرسم اگر برنده نشده بودی چی ؟ حتماً به خودت تلقین می کردی که در فاز دفع بوده ام..... تلقین به نفسی که به قول فلسفیون مغلطه و سفسطه ای بیش نیست!
.
.
.

سلام دوست عزیز واقعا ممنون از اطلاعات مفیدتون با گزینه 4 که فرمودید مخالفم اما کاملا احترام میزارم چون از جانب خودتون گفتید و نظر شماست . فقط یک نکته : قانون جذب یک قانون است و ساخته و پرداخته ذهن بشری نیست و هرکسی که از این قانون پیروی میکنه دلیل نمیشه که به اون چیزهایی که میخواد برسه و خیلی اتفاقات دست به دست هم میدهند . بحثش بسیار مفصله که نمیخوام اینجا بیشتر بازش کنم فقط خواستم نظر خودم و بگم . منتظر قسمت 3 هستیم ...  Wink

باهاتون موافقم من همونی هستم که بعد از 12 سال برنده شد. وقتی وارد آمریکا شدم همه تصاویر چیزهایی بود که قبلا تو ذهنم خیلی سال پیش میدیدم.
برای همه منتظران آرزوی برنده شدن دارم. در لحظه دریافت ویزام برای همتون از صمیم قلبم دعا کردم.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
Big Grin 
(2016-04-24 ساعت 01:51)LORDAmiroo نوشته:  دیدم بچه ها خیلی اصرار میکنن عکس دیروزمونو بزارم منم گفتم باشه یه عکس میزارم.
راستش دیروز گرند کنیون بودیم جاتون خالی.
عکس : من سمت چپ، سامی وسط و علیرضا سمت راست
یه جوجه هم زدیم به بدن واقعا دیگه جاتون سبز بود Big Grin
[عکس: hcan_m1qofgnrge.jpg]

البته امیر جان یادش رفت بگه عکاس هم من بودم Big Grin
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، LORDAmiroo ، amino ، arminqt ، alirezanz
دوستان ،‌كسي از @alirezanz@  خبر نداره ؟ مشقا زياد شده براي خط زدن
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، arminqt ، alirezanz
از دوستانی که برنده لاتاری هستند و یا الان اون ور هستند ممنونم که میان و به اینجا سر میزنن
Live in : Dubai
تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، babisondes ، usatravel ، matin.sh ، arminqt ، مارال6 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان