کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-23 ساعت 23:45)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 19:42)kkr200 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 01:04)aram_hpanahi نوشته:  با کمال احترام آخرین پستی هست که راجع به این موضوع  میذارم چون امروز واقعا فکر کنم بچه های دیگه هم کلافه شدن
اصلا فرمایش شمارو قبول ندارم،شما میگی لاتاری شانس و ریاضیه که این خودش تضاد داره،شانس یعنی شانس یعنی ۵۰  ۵۰ ریاضی شانسی نمیشه دقیق

با کمال احترام آخرین جوابی هست که میدم بهتون
از کی تا حالا شانس یعنی 50-50؟ شاید تعریف جدید اومده و ما خبر نداریم... تاس میندازی شانس هر عدد 50 درصد هست؟ تا جایی که من میدونم شانس هر کدوم 1 به 6 هست ( هر عدد معادل 16 درصد) که این همون شانس یا احتمال هست و کاملا هم ریاضی هست!!!

از طرف دیگه لاتاری هم از فرمول و قواعد ریاضی خاص خودش استفاده میکنه، شما تا الان دیدین یه نفر دو بار برنده بشه توی یک دوره؟ پس سیستم قرعه کشی طوری تعریف شده که کیس های برنده شده از لیست حذف بشن تا مجددا توی قرعه شرکت داده نشن

شاید برنده شدن رندوم باشه ولی طبیعتا از قانون و مقرراتی پیروی میکنه

من به دیدگاه شما احترام میذارم، شما برنده شدن یا نشدنت رو به پای صلاح و خواست خداوند بذار
امیدوارم توی همه مراحل زندگیت موفق باشی

عزیزم برای لاتاری به من نگفتن که روز مصاحبه باید تاس بندازی،آیا کسی میدونه؟اگر بله آیا باید با خودمون تاس ببریم یا خودشون میدن؟ Big Grin
لاتاری رو ثبت نام کردم،۲ حالت بیشتر نداره:یا برنده میشم یا نمیشم همین ۵۰% ۵۰%
من از روز مصاحبه حرفی زدم؟
تاس انداختن مربوط به مصاحبه بود؟
مربوط به برنده شدن بود؟
خصلت ایرانیا اینه جایی که جوابی ندارن از طنز استفاده میکننSmile
ببخشید قصد توهین به شعور شما رو ندارم ولی ظاهرا هنوز تفاوت 2 حالت داشتن با احتمال اتفاق افتادن اون حالت ها رو نمیدونید
دو حالت داره ولی احتمال برنده شدن خیلی کمتر از برنده نشدن هست، حالا اگه با تعاریف شما نمیخونه دیگه نمیدونم با چه علمی اینو ثابت کنم بهتون...
کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد، کسی که خودشو به خواب زده نه

امیدوارم شانسِ برنده شدنتون همون 50% باشه که میگین Smile قسمتتون باشه که برنده بشین
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: msr839 ، sheghi ، jalayevatan ، aaraam
(2016-04-23 ساعت 22:28)elahe mousavi نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 21:53)dv2017 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 21:44)amir j7 نوشته:  سلام دوستان
یه چیزی میگم نخندید و نگید پسره دیونه است من تقریبا 80% فرم 260 رو که به صورت توضیحی برای اشنایی با این فرمه پر کردم و چیزایی که پول شدنی بود جمع و جور کردم و تو بانک آمادست فقط خدا میدونه سرنوشت آدما چیه ولی ازش میخوام اونایی سرنوشت به لاتاری امساله براشون رقم برنه...
من که نتونستم فرم 260 پیدا کنم، فقط توضیحات مربوط به پر کردنش رو پیدا کردم
نه بابا....هیچ کسی بهت نمی خنده....من هفده ساله شرکت کرده ام...کسی بهم نخندیده...پسرم در لاتاری برنده شد....باز هم کسی به من نخندید....شانس دیگه.....البته پسره تا یک ماه دیگه سیتی زن میشه.....حالا اگر امسال برنده بشم ....خودم به خودم کلی میخندم......
(2016-04-24 ساعت 00:12)kkr200 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 23:45)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 19:42)kkr200 نوشته:  با کمال احترام آخرین جوابی هست که میدم بهتون
از کی تا حالا شانس یعنی 50-50؟ شاید تعریف جدید اومده و ما خبر نداریم... تاس میندازی شانس هر عدد 50 درصد هست؟ تا جایی که من میدونم شانس هر کدوم 1 به 6 هست ( هر عدد معادل 16 درصد) که این همون شانس یا احتمال هست و کاملا هم ریاضی هست!!!

از طرف دیگه لاتاری هم از فرمول و قواعد ریاضی خاص خودش استفاده میکنه، شما تا الان دیدین یه نفر دو بار برنده بشه توی یک دوره؟ پس سیستم قرعه کشی طوری تعریف شده که کیس های برنده شده از لیست حذف بشن تا مجددا توی قرعه شرکت داده نشن

شاید برنده شدن رندوم باشه ولی طبیعتا از قانون و مقرراتی پیروی میکنه

من به دیدگاه شما احترام میذارم، شما برنده شدن یا نشدنت رو به پای صلاح و خواست خداوند بذار
امیدوارم توی همه مراحل زندگیت موفق باشی

عزیزم برای لاتاری به من نگفتن که روز مصاحبه باید تاس بندازی،آیا کسی میدونه؟اگر بله آیا باید با خودمون تاس ببریم یا خودشون میدن؟ Big Grin
مربوط به برنده شدن بود؟
ببخشید قصد توهین به شعور شما رو ندارم ولی ظاهرا هنوز تفاوت 2 حالت داشتن با احتمال اتفاق افتادن اون حالت ها رو نمیدونید
دو حالت داره ولی احتمال برنده شدن خیلی کمتر از برنده نشدن هست، حالا اگه با تعاریف شما نمیخونه دیگه نمیدونم با چه علمی اینو ثابت کنم بهتون...

امیدوارم شانسِ برنده شدنتون همون 50% باشه که میگین Smile قسمتتون باشه که برنده بشین

اقای امریکایی موفق باشی
و در ضمن شما حق توهین و اهانت به هیچکس رو نداری و هر کس با توهین کردن فقط میتونه خود واقعی و شخصیتش رو نشون بده.
من نمیدونم و بی سوادم و شما دانا و فهمیده فقط حق این رو دارید که بنده رو آگاه کنید،دیدی خوابم میتونی بیخیال قضیه بشی
اتفاقا از صحبتهای شما متوجه شدم که شما داری بحث رو میپیچونی
امیدوارم با آمار و احتمال و شانس بتونی رییس جمهور آمریکا با سوار بر لیموزین بشی
تشکر کنندگان: msr839 ، taptan ، LORDAmiroo
(2016-04-23 ساعت 15:59)dv2017 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:47)elahe mousavi نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 15:44)elahe mousavi نوشته:  سلام دوستان،اگر کسی راجع به شیکاگو اطلاعاتی داره، ممنون میشم در اختیار بزاره
اطلاعات کامل، از قبیل شرایط آب و هوا ، وضعیت شغلی، کلا همه چیز دیگه
شیکاگو، ایالت ایلینوی
شيكاگو بزرگترين شهر ايالت ايلينوي(IL-i-NOY)

[عکس: f8dau6n6z3qt21a009ol.jpg]

بجز تاپیکی که در پست قبلی بهش اشاره شد در صورت علاقه میتونید به منابع زیر رجوع کنید :
  • برای وضعیت کار در آدرس زیر‎‎‎‎ جدول حرفه ها به همراه تعداد شاغل ها و درامدشون و ... آمده است
  • برای اینکه به طور کلی بخواهید این شهر رو محک بزنید به آدرسهای زیر مراجعه کنید
  • این آخری ‎‎هم که دیگه آخرشه هرچی در مورد شیکاگو بخواهید توش هست

این عکس رو هم یه نفر قبل از فرود از بالای شهر گرفته ( یعنی اگه نمیگفتم هیچکی متوجه نمیشد  )

[عکس: 7g1dkmk9yy1j41sapvy9.jpg]
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: msr839 ، taptan ، shanks ، نسل سوخته ، matin.sh ، copol ، sheghi ، elahe mousavi ، jalayevatan ، payamshad ، alirezanz
یه نکته جالب

Green card

Card که حرف اخرش d هست و د خونده میشه و معنیش رو هم میدونیم

حالا تو فارسی همینو میگیم گرین کارت

به عبارتی کارت = card
درصورتی که green رو با همون تلفظ میگیم گرین
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: msr839 ، Malmal60 ، alirezanz
(2016-04-24 ساعت 00:24)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:12)kkr200 نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 23:45)aram_hpanahi نوشته:  عزیزم برای لاتاری به من نگفتن که روز مصاحبه باید تاس بندازی،آیا کسی میدونه؟اگر بله آیا باید با خودمون تاس ببریم یا خودشون میدن؟ Big Grin
مربوط به برنده شدن بود؟

اقای آمریکایی موفق باشی
و در ضمن شما حق توهین و اهانت به هیچکس رو نداری و هر کس با توهین کردن فقط میتونه خود واقعی و شخصیتش رو نشون بده.
من نمیدونم و بی سوادم و شما دانا و فهمیده فقط حق این رو دارید که بنده رو آگاه کنید،دیدی خوابم میتونی بیخیال قضیه بشی

من آمریکایی نیستم و ایرانیم و بهش هم افتخار میکنم

توهینی هم به شما نکردم و فقط گفتم نمیدونی 2 حالت داشتن با احتمالِ اتفاق افتادنِ هر حالت خیلی فرق میکنه و "نمیدونی" هم توهین نیست
منم خیلی چیزا رو نمیدونم، ولی وقتی یه نفر داره با مدرک و علمی یه چیزی رو میگه نمیام مسخرش کنم و خودم رو علامه دهر بدونم

من بیخیال شده بودم ولی تحمل توهین هم ندارم، شما با نقل قول گرفتن از پست من و مسخره کردن من با " عزیزم برای لاتاری به من نگفتن که روز مصاحبه باید تاس بندازی،آیا کسی میدونه؟اگر بله آیا باید با خودمون تاس ببریم یا خودشون میدن؟ Big Grin " توهین کردی
حالا میای تز میدی که با توهین کردن خود واقعیت رو نشون دادی؟

من بحث رو میپیچونم میشه بگی کجا بحث رو پیچوندم؟
عزیز تویی که خیلی شیک میای تیکه میندازی و میری، یک جمله از حرفای من که در خصوص رئیس جمهور آمریکا و لیموزین سوار شدنش بود رو نشون بده بهم
الان دست پیشو میگیری که پس نیفتی؟

باز هم ببخشید اگه ناراحت شدین، رفتار من با هر کس متقابلا همونطور هست که باهام برخورد میکنه
کسی که تحمل شنیدن کلمه "نمیدونی" رو نداشته باشه نه اینجا نه آمریکا توی کره مریخ هم بره باز یه چیزی واسه نق زدن پیدا میکنه

من هر حرفی رو زدم با یه مثال ریاضی و علمی بود
اگه علم ریاضی و جبر رو قبول ندارین که کلــــــــــــــــــــــــــــاااا بحث کردن با شما فایده ای نداره
ولی اگه واقعا علمشو دارین با یه حساب سر انگشتی به همه حرفای من میرسی

بازم ببخشید
موفق باشید در همه امور 50-50ی زندگیتون
تشکر کنندگان: msr839 ، jalayevatan
(2016-04-24 ساعت 00:49)kkr200 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:24)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:12)kkr200 نوشته:  من از روز مصاحبه حرفی زدم؟
مربوط به برنده شدن بود؟

اقای آمریکایی موفق باشی

توهینی هم به شما نکردم و فقط گفتم نمیدونی 2 حالت داشتن با احتمالِ اتفاق افتادنِ هر حالت خیلی فرق میکنه و "نمیدونی" هم توهین نیست
منم خیلی چیزا رو نمیدونم، ولی وقتی یه نفر داره با مدرک و علمی یه چیزی رو میگه نمیام مسخرش کنم و خودم رو علامه دهر بدونم

من بیخیال شده بودم ولی تحمل توهین هم ندارم، شما با نقل قول گرفتن از پست من و مسخره کردن من با " عزیزم برای لاتاری به من نگفتن که روز مصاحبه باید تاس بندازی،آیا کسی میدونه؟اگر بله آیا باید با خودمون تاس ببریم یا خودشون میدن؟ Big Grin " توهین کردی

عزیز تویی که خیلی شیک میای تیکه میندازی و میری، یک جمله از حرفای من که در خصوص رئیس جمهور آمریکا و لیموزین سوار شدنش بود رو نشون بده بهم

من توهینی نکردم با توجه به شکل Big Grin مشخص که هدف شوخی بوده
شما زیاد دم از ریاضی و احتمال و آمارو تلاش میزنی،پس فکر کردم با این حساب که به گفته خودتون ایمان دارید حتما روزی سوار بر لیموزین ریاست جمهوری میبینمتون
اگر شما ایرانی بودی بهش افتخار میکردی به راحتی نمیگفتی این خصلت ایرانیاست و فلان
شما از رو شمشیر رو بستی و شوخی من رو مسخره دیدید
یادم نمیاد به شما (تو)گفته باشم که به راحتی اینجور کوچه بازاری با بنده تو این فروم صحبت میکنید
تشکر کنندگان: msr839
(2016-04-23 ساعت 13:10)payamshad نوشته:  دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟

دوست عزیز الان که کار از کار گذشته و هیچ تغییری  در روند ثبت نام و ویرایش نمیتونید انجام بدین پس بهتره امیدوار باشین جون اگه 4 نفر بگن که نه حذف شدین فقط استرس و اعصاب خوردی بیشتری نصیبتون میشه نگران هم نباشید ما یه دوست داشتیم که  عکسش خیلی با مشخصات توضیح داده شده همخونی نداشت و همه به اتفاق به خودمون میگفتیم که درجا حذفه چه برسه بیاد تو قرعه کشی  برعکس اون  بقیه عکس های دوستان بر اساس ظوابط ثبت نام  بودند  از قضای روزگار اسم همون بنده خدا  سری اول در اومد و ما همچنان سال هاست که در انتظاریم :دی

هیچی رو نمیتونید پیش بینی کنید پس مثبت اندیش باشید و به نیمه پر لیوان فکر کنید
روزهای خوب هم میاد ، فقط دادیم چین بسازه ارزون دربیاد

DV 2010‎ ‎- ‎DV ‎2011 - DV 2012 -DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 -‎
DV‎ ‎2016
-    DV 2017‎
‎DV ‎2018

تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، copol ، frd22 ، jalayevatan ، arminqt
(2016-04-24 ساعت 00:57)taptan نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:10)payamshad نوشته:  دوستان یک سوال که جاش اینجا نیست البته من عکس پارسال رو دادم ، تاریخشم عوض نکردم . چقدر احتمال داره که شرکت ندن منو ؟

دوست عزیز الان که کار از کار گذشته و هیچ تغییری  در روند ثبت نام و ویرایش نمیتونید انجام بدین پس بهتره امیدوار باشین جون اگه 4 نفر بگن که نه حذف شدین فقط استرس و اعصاب خوردی بیشتری نصیبتون میشه نگران هم نباشید ما یه دوست داشتیم که  عکسش خیلی با مشخصات توضیح داده شده همخونی نداشت و همه به اتفاق به خودمون میگفتیم که درجا حذفه چه برسه بیاد تو قرعه کشی  برعکس اون  بقیه عکس های دوستان بر اساس ظوابط ثبت نام  بودند  از قضای روزگار اسم همون بنده خدا  سری اول در اومد و ما همچنان سال هاست که در انتظاریم :دی

هیچی رو نمیتونید پیش بینی کنید پس مثبت اندیش باشید و به نیمه پر لیوان فکر کنید

خیلی امشب جاش خالیه این دوست مثبت اندیش ما ، یادمه سری قبل که حرف از مثبت اندیش شد یمرتبه ظاهر شد  Big Grin
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: taptan ، نسل سوخته ، msr839 ، payamshad ، arminqt
در پایان بنده بنده هم از حضورتان مرخص میگردم
از همه،همه ی کاربرانی که تو این فروم حضور دارن بابت پستهام یا صحبتهام که اگر خواسته یا نا خواسته باعث رنجش خاطرشون شدم عذر خواهی میکنم،تجربه خوبی بود که کنار دوستان عزیزی همچون جنابان lord,msr,نسل سوخته و ... همه دوستان عزیز بودم و با شخصیتهای بزرگشون آشنا شدم و تجربه هایی کسب کردم،شب همگی بخیر.
امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق باشید
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، نسل سوخته ، msr839 ، asrainman ، frd22 ، jalayevatan
(2016-04-24 ساعت 00:55)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:49)kkr200 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:24)aram_hpanahi نوشته:  اقای آمریکایی موفق باشی

من توهینی نکردم با توجه به شکل  Big Grin  مشخص که هدف شوخی بوده
شما زیاد دم از ریاضی و احتمال و آمارو تلاش میزنی،پس فکر کردم با این حساب که به گفته خودتون ایمان دارید حتما روزی سوار بر لیموزین ریاست جمهوری میبینمتون
اگر شما ایرانی بودی بهش افتخار میکردی به راحتی نمیگفتی این خصلت ایرانیاست و فلان
یادم نمیاد به شما (تو)گفته باشم که به راحتی اینجور کوچه بازاری با بنده تو این فروم صحبت میکنید

شوخی جا داره آقای محترم

ربط ریاضی و احتمال رو با رئیس جمهور شدن و سوار لیموزین شدن برای من توضیح بدید من دیگه حرفی ندارم

من ایرانی هستم و به چزی که هستم افتخار میکنم ولی خودمو بهتر از بقیه نمیدونم، هیچ آدمی هم پرفکت نیست
خصلتای بد ایرانیا رو میگم خصلتای خوبشونم میگم

من تا وقتی داشتم با علم ریاضی یه موضوع مرتبط به ریاضی رو توضیح میدادم شمشیر دستم نبود ولی وقتی پای مسخره کردن بیاد وسط شمشیر که هیچ تفنگ دستم میگیرم

خوشبختانه من خیلی خوب یادمه Smile
یه کم یادآوری کنم، روزای اول ورودتون به فروم رو یادتونه؟ این که تلگرام پیام میفرستادید؟

بازم میگم من هیچ توهینی نکردم شما بد جایی شوخی کردی به همون شدت هم جوابتون رو گرفتید که بازم توهینی توش نبود

این پست آخرمه در جواب به این موضوع

سوال اول: چند حالت داره؟
جواب: دو حالت، برنده شدن - برنده نشدن

سوال دوم: آیا احتمال برابر هست؟
جواب: با توجه به شرکت کردن 500 هزار نفر و برنده شدن 4500 نفر، خیر... احتمال برنده شدن با برنده نشدن یکسان نیست پس نتیجه میگیرم احتمال (شانس) 50% 50% نیست

شبتون بخیر دوست عزیز
تشکر کنندگان: msr839 ، qwerty12345 ، sheghi ، jalayevatan
چه اسفند ها، آه چه اسفند ها دود کردیم!

برای تو

ای روزهای اردیبهشتی

که گفتند این روزها می رسی

از همین راه . . .
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: dv2017 ، taptan ، karpenter ، نسل سوخته ، msr839 ، sheghi ، frd22 ، jalayevatan ، navidyazdan
(2016-04-24 ساعت 01:06)kkr200 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:55)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:49)kkr200 نوشته:  من آمریکایی نیستم و ایرانیم و بهش هم افتخار میکنم

من توهینی نکردم با توجه به شکل  Big Grin  مشخص که هدف شوخی بوده

شوخی جا داره آقای محترم

ربط ریاضی و احتمال رو با رئیس جمهور شدن و سوار لیموزین شدن برای من توضیح بدید من دیگه حرفی ندارم

من ایرانی هستم و به چزی که هستم افتخار میکنم ولی خودمو بهتر از بقیه نمیدونم، هیچ آدمی هم پرفکت نیست
خصلتای بد ایرانیا رو میگم خصلتای خوبشونم میگم

من تا وقتی داشتم با علم ریاضی یه موضوع مرتبط به ریاضی رو توضیح میدادم شمشیر دستم نبود ولی وقتی پای مسخره کردن بیاد وسط شمشیر که هیچ تفنگ دستم میگیرم

خوشبختانه من خیلی خوب یادمه Smile
یه کم یادآوری کنم، روزای اول ورودتون به فروم رو یادتونه؟ این که تلگرام پیام میفرستادید؟

بازم میگم من هیچ توهینی نکردم شما بد جایی شوخی کردی به همون شدت هم جوابتون رو گرفتید که بازم توهینی توش نبود

این پست آخرمه در جواب به این موضوع

سوال اول: چند حالت داره؟
جواب: دو حالت، برنده شدن - برنده نشدن

سوال دوم: آیا احتمال برابر هست؟
جواب: با توجه به شرکت کردن 500 هزار نفر و برنده شدن 4500 نفر، خیر... احتمال برنده شدن با برنده نشدن یکسان نیست پس نتیجه میگیرم احتمال (شانس) 50% 50% نیست

شبتون بخیر دوست عزیز

بله خوب حضور ذهن دارم و نیازی به (بگم بگم نیست)هیچ انسانی اطلاعاتش رو از بدو تولد باهاش نبودن،با تحقیق به دست اومده
من سوالاتی داشتم و شما طبق دانسته ها جواب دادید
و اینکه شما این رو نقطه ضعف بدونید بازم نشان دهنده... هست
ربط ریاضی هم به اینه که شما معتقدی با ریاضی و امار و احتمال میشه موفق بود و همه چیز بر این مبناست،پس میشه با این حساب نه آمار و احتمال بلکه ۲×۲تا ۴ تا ریاضی به همه چیز برسی
شب بخیر
شما هنوز دانشجو هستی خیلی مونده که تو زندگی واقعی تجربه هایی کسب کنی و ی سری مسایل که باعث خندت میشه الان رو درک کنی به معنای واقعی
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، msr839
خب به سلامتی کمتر از 10 روز باقی مونده تا اعلام نتایج. این چندماه بین ثبت نام تا اعلام نتایج خیلی زود گذشت، من بعد از ثبت نام دیگه بهش فکر نکردم و اینجا هم نیومدم. الان دیگه کم کم وقتشه بیایم دخیل ببندیم ببینیم کیا رفتنی اند کیا موندنی.
تشکر کنندگان: karpenter ، tenardie2bai ، copol ، dv2017 ، asrainman ، msr839 ، frd22 ، jalayevatan ، arminqt
چه خبره اینجا ؟
خدایا برای تمامی داشته هام و نداشته هام از تو ممنونم .
تشکر کنندگان: msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان