موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
جو پارسال این موقع مهاجرسرا خیلیییی خوب بود
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك به همه ... روزهاى انتظارمون تك رقمى شد .. فقط ٩ روز مونده .. انرژى منفى رو از خودتون دور كنيد و فقط و فقط انرژى مثبت بديد .. از كش دادن بحث هاى بيفايد جداً اجتناب فرماييد ...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
در واقع نمیشه گفت انتخابات شانسی!
شرکت ما یک برنامه برای قرعه کشی طراحی کرده بود که آنقدر آپشن داشت، در واقع قرعه کشی تاثیر خیلی کمی پیدا میکرد!
مثلا کاری میکرد که خودی های بیشتری انتخاب بشن، یا اولویت با یک محدوده سنی خاص باشه، یا از هر محدوده به نسبت تعداد تقریبا مشخصی انتخاب بشن.
برای لاتاری هم قطعا این چیزا هست، مثل آقایی که سالها شرکت کرد و قبول نشد ولی وقتی پسرش هجده ساله شد و برای اولین بار بصورت مجزا شرکت کرد برنده شد.
2018
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه های همگی انرژی مثبت لطفا ...
Live in : Dubai
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واسه ارتقا روحيه خواستم ماجرا امروزو بگم از سر كار
كارگرا سر ميز وقت ناهار داشتن با هم حرف ميزدن و شوخي لفظي ميكردن كه گوشم يكهو زنگ خورد از شنيدن چنتا كلمه بي ادب فارسي! رفتم ازشون پرسيدم اين كلمه به اسپنيش چه معني ميده ؟ جواب دادن اين معنيش فارسيه ??? مكزيكيا هم ديگه فارسيشون خوب شده
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گل
من امیدوارم دوستانی از این جمع قبول شن که رفتن براشون نیازه نه آرزو
همین
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-24 ساعت 08:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-24 ساعت 08:59 توسط مارال6.)
**** بیشرمانه زیستن **** مرحوم نادر ابراهیمی
روزی، در مجلس ختمی، مرد متین و موقری که در کنارم نشسته بود و قطره اشکی هم در چشم داشت، آهسته به من گفت: آیا آن مرحوم را از نزدیک می شناختید؟
گفتم: خیر قربان! خویشِ دور بنده بوده و به اصرار خانواده آمده ام، تا متقابلا، در روز ختم من، خویشان خویش، به اصرار خانواده بیایند. حرفم را نشنید، چرا که می خواست حرفش را بزند.
پس گفت: بله... خدا رحمتش کند! چه خوب آمد و چه خوب رفت. آزارش به یک مورچه هم نرسید. زخمی هم به هیچکس نزد. حرف تندی هم به هیچکس نگفت. اسباب رنجش خاطر هیچکس را فراهم نیاورد. هیچکس از او هیچ گله و شکایتی نداشت. دوست و دشمن از او راضی بودند و به او احترام می گذاشتند... حقیقتا چه خوب آمد و چه خوب رفت...
گفتم: این، به راستی که بیشرمانه زیستن است و بیشرمانه مردن. با این صفات خالی از صفت که جنابعالی برای ایشان بر شمردید، نمی آمد و نمی رفت خیلی آسوده تر بود، چرا که هفتاد سال به ناحق و به حرام، نان کسانی را خورد که به خاطر حقیقت می جنگند و زخم می زنند و می سوزانند و می سوزند و می رنجانند و رنج می کشند... و این بیچاره ها که با دشمن، دشمنی می کنند و با دوست دوستی، دائما گرسنه اند و تشنه، چرا که آب و نان شان را همین کسانی خورده اند و می خورند که زندگی را "بیشرمانه مردن" تعریف می کنند. آخر آدمی که در طول هفتاد سال عمر، آزارش به یک مدیر کلّ دزد منحرف، به آدم بدکار هرزه، به یک چاقو کش باج بگیر محله هم نرسیده، چه جور جانوری است؟ آدمی که در طول هفتاد سال، حتی یک شکنجه گر را از خود نرنجانده و توی گوش یک خبرچین خودفروش نزده است، با چنگ و دندان به جنگ یک رباخوار کلاه بردار نرفته، پسِ گردن یک گران فروش متقلب نزده، و تفی بزرگ به صورت یک سیاستمدار خودباخته ی وابسته به اجنبی نینداخته، با کدام تعریفِ آدمیت و انسانیت تطبیق می کند و به چه درد این دنیا می خورد؟ آقای محترم!ما نیامده ایم که بود و نبودمان هیچ تاثیری بر جامعه بر تاریخ، بر زندگی و بر آینده نداشته باشد. ما آمده ایم که با دشمنان آزادی دشمنی کنیم و برنجانیم شان، و همدوش مردان با ایمان تفنگ برداریم و سنگر بسازیم، و همپای آدمهای عاشق، به خاطر اصالت و صداقت عشق بجنگیم.
ما آمده ایم که با حضورمان، جهان را دگرگون کنیم، نیامده ایم تا پس از مرگمان بگویند: از کرم خاکی هم بی آزارتر بود و از گاو مظلومتر، ما باید وجودمان و نفس کشیدنمان، و راه رفتنمان، و نگاه کردنمان،و لبخند زدنمان هم مانند تیغ به چشم و گلوی بدکاران و ستمگران برود... ما نیامده ایم فقط به خاطر آنکه همچون گوسفندی زندگی کرده باشیم که پس از مرگمان، گرگ و چوپان و سگ گله، هر سه ستایشمان کنند... گمان می کنم که آن آقا خیلی وقت بود که از کنارم رفته بود، و شاید من هم، فقط در دل خویش سخن می گفتم تا مبادا یکی از خویشاوندان خوب را چنان برنجانم که در مجلس ختمم حضور به هم نرساند..
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
71
22 تشکر در 5 ارسال
هر دو پست اخير زيباند
و اوني كه زيباترش ميكنه پشت سر بودنشونه