کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
لیدیز اند جنتلمنز ....
چرا اینقد عین بچه ها به جون همدیگه میوفتید؟ Big Grin
تا میبینید من یه نیو تب باز میکنم برم ورزش 3 چک کنم برگردم از نبودم سو استفاده میکنید دعوا را میندازید .... -__-
تمومش کنید قهر مهرم نداریم کسی قهر کرد با خودم طرفه :| -__-
بدویید بقل کنید همدیگه رو مثه بچه خوب با هم رفتار کنید ^__^
دفعه بعدیم تکرار شد احظار ولی میشید Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
جو پارسال این موقع مهاجرسرا خیلیییی خوب بود
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تبريك به همه ... روزهاى انتظارمون تك رقمى شد .. فقط ٩ روز مونده .. انرژى منفى رو از خودتون دور كنيد و فقط و فقط انرژى مثبت بديد .. از كش دادن بحث هاى بيفايد جداً اجتناب فرماييد ...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، LORDAmiroo ، نسل سوخته ، msr839 ، copol ، dv2017 ، salii ، frd22 ، jalayevatan ، arminqt
دیدم بچه ها خیلی اصرار میکنن عکس دیروزمونو بزارم منم گفتم باشه یه عکس میزارم.
راستش دیروز گرند کنیون بودیم جاتون خالی.
عکس : من سمت چپ، سامی وسط و علیرضا سمت راست
یه جوجه هم زدیم به بدن واقعا دیگه جاتون سبز بود Big Grin
[عکس: hcan_m1qofgnrge.jpg]
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
در واقع نمیشه گفت انتخابات شانسی!
شرکت ما یک برنامه برای قرعه کشی طراحی کرده بود که آنقدر آپشن داشت، در واقع قرعه کشی تاثیر خیلی کمی پیدا میکرد!
مثلا کاری میکرد که خودی های بیشتری انتخاب بشن، یا اولویت با یک محدوده سنی خاص باشه، یا از هر محدوده به نسبت تعداد تقریبا مشخصی انتخاب بشن.
برای لاتاری هم قطعا این چیزا هست، مثل آقایی که سالها شرکت کرد و قبول نشد ولی وقتی پسرش هجده ساله شد و برای اولین بار بصورت مجزا شرکت کرد برنده شد.
2018
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، usatravel ، jalayevatan ، delikanle
(2016-04-24 ساعت 01:17)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 01:06)kkr200 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 00:55)aram_hpanahi نوشته:  من توهینی نکردم با توجه به شکل  Big Grin  مشخص که هدف شوخی بوده
شما زیاد دم از ریاضی و احتمال و آمارو تلاش میزنی،پس فکر کردم با این حساب که به گفته خودتون ایمان دارید حتما روزی سوار بر لیموزین ریاست جمهوری میبینمتون
اگر شما ایرانی بودی بهش افتخار میکردی به راحتی نمیگفتی این خصلت ایرانیاست و فلان
شما از رو شمشیر رو بستی و شوخی من رو مسخره دیدید
یادم نمیاد به شما (تو)گفته باشم که به راحتی اینجور کوچه بازاری با بنده تو این فروم صحبت میکنید

شوخی جا داره آقای محترم

ربط ریاضی و احتمال رو با رئیس جمهور شدن و سوار لیموزین شدن برای من توضیح بدید من دیگه حرفی ندارم

من ایرانی هستم و به چزی که هستم افتخار میکنم ولی خودمو بهتر از بقیه نمیدونم، هیچ آدمی هم پرفکت نیست
خصلتای بد ایرانیا رو میگم خصلتای خوبشونم میگم

من تا وقتی داشتم با علم ریاضی یه موضوع مرتبط به ریاضی رو توضیح میدادم شمشیر دستم نبود ولی وقتی پای مسخره کردن بیاد وسط شمشیر که هیچ تفنگ دستم میگیرم

خوشبختانه من خیلی خوب یادمه Smile
یه کم یادآوری کنم، روزای اول ورودتون به فروم رو یادتونه؟ این که تلگرام پیام میفرستادید؟

بازم میگم من هیچ توهینی نکردم شما بد جایی شوخی کردی به همون شدت هم جوابتون رو گرفتید که بازم توهینی توش نبود

این پست آخرمه در جواب به این موضوع

سوال اول: چند حالت داره؟
جواب: دو حالت، برنده شدن - برنده نشدن

سوال دوم: آیا احتمال برابر هست؟
جواب: با توجه به شرکت کردن 500 هزار نفر و برنده شدن 4500 نفر، خیر... احتمال برنده شدن با برنده نشدن یکسان نیست پس نتیجه میگیرم احتمال (شانس) 50% 50% نیست

شبتون بخیر دوست عزیز

بله خوب حضور ذهن دارم و نیازی به (بگم بگم نیست)هیچ انسانی اطلاعاتش رو از بدو تولد باهاش نبودن،با تحقیق به دست اومده
من سوالاتی داشتم و شما طبق دانسته ها جواب دادید
و اینکه شما این رو نقطه ضعف بدونید بازم نشان دهنده... هست
ربط ریاضی هم به اینه که شما معتقدی با ریاضی و امار و احتمال میشه موفق بود و همه چیز بر این مبناست،پس میشه با این حساب نه آمار و احتمال بلکه ۲×۲تا ۴ تا  ریاضی به همه چیز برسی
شب بخیر
شما هنوز دانشجو هستی خیلی مونده که تو زندگی واقعی تجربه هایی کسب کنی و ی سری مسایل که باعث خندت میشه الان رو درک کنی به معنای واقعی

من بگم بگم نکردم
این رو هم نشونه ضعف شما ندوننستم فقط خواستم بدونید کوچه بازاری قبلا صحبت کردیم

2 2تا 4تا با احتمال خیلی فرق داره
رئیس جمهور شدن من در شرایط فعلی غیر ممکن هست یعنی احتمالش صفره

بله بنده دانشجو هستم و طبیعتا تجربیات شما در یک سری مسائل تاکید میکنم یک سری مسائل بیشتر از من هست

جواب کامل رو با پیام خصوصی براتون فرستادم

از همه دوستان عذر میخوام اگه باعث ناراحتی کسی شدم
ترجیحا از این به بعد نظاره گر هستم که دوستان ناراحت نشن

شبتون بخیر
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: msr839 ، qwerty12345
سلام
بچه های همگی انرژی مثبت لطفا ...
Live in : Dubai
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، msr839 ، frd22 ، jalayevatan ، نسل سوخته
سلام دوستان
واسه ارتقا روحيه خواستم ماجرا امروزو بگم از سر كار
كارگرا سر ميز وقت ناهار داشتن با هم حرف ميزدن و شوخي لفظي ميكردن كه گوشم يكهو زنگ خورد از شنيدن چنتا كلمه بي ادب فارسي! رفتم ازشون پرسيدم اين كلمه به اسپنيش چه معني ميده ؟ جواب دادن اين معنيش فارسيه ??? مكزيكيا هم ديگه فارسيشون خوب شده
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: dv2017 ، sahar2016 ، msr839 ، frd22 ، meraj-fallahi ، jalayevatan ، Caspian_Wave ، نسل سوخته ، aaraam
سلام به دوستان گل
من امیدوارم دوستانی از این جمع قبول شن که رفتن براشون نیازه نه آرزو
همین
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: asrainman ، amirmc ، msr839 ، rezasadeghi ، frd22 ، LORDAmiroo ، jalayevatan ، نسل سوخته ، arminqt
Big Grin 
سلام
شب همگی خوش
اومدم اینجا استرسم بیشتر شد که

یه بزرگی میگفت وقتی میمیرید نمیفهمید که مرده اید تحملش برای دیگران سخت است.بیشعوربودن هم مشابه همین وضعیت است.

امیدوارم هممون اسممون دربیاد Big Grin Big Grin

خیلی زیادیم نه؟

ولی خب دل خودمه دوس دارم همه اسمشون دراد Tongue
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، jalayevatan ، dv2017 ، نسل سوخته ، arminqt ، ILOVEYOU
(2016-04-23 ساعت 22:28)elahe mousavi نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 21:53)amir j7 نوشته:  سلام دوستان
یه چیزی میگم نخندید و نگید پسره دیونه است من تقریبا 80% فرم 260 رو که به صورت توضیحی برای اشنایی با این فرمه پر کردم و چیزایی که پول شدنی بود جمع و جور کردم و تو بانک آمادست فقط خدا میدونه سرنوشت آدما چیه ولی ازش میخوام اونایی سرنوشت به لاتاری امساله براشون رقم برنه...
من که نتونستم فرم 260 پیدا کنم، فقط توضیحات مربوط به پر کردنش رو پیدا کردم
رجوع كنيد به فايل پي دي اف موجود در امضاي @ho_tasha@ عزيز ،‌اونجا خود فرم وجود داره
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: sheghi ، msr839 ، samirasamira1010 ، copol
درود؛
صبح همگی بخیر!

[عکس: Motivational-Picture-Quotes-to-Get-Throu...Times1.jpg]
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
**** بیشرمانه زیستن ****  مرحوم نادر ابراهیمی
روزی، در مجلس ختمی، مرد متین و موقری که در کنارم نشسته بود و قطره اشکی هم در چشم داشت، آهسته به من گفت: آیا آن مرحوم را از نزدیک می شناختید؟
گفتم: خیر قربان! خویشِ دور بنده بوده و به اصرار خانواده آمده ام، تا  متقابلا، در روز ختم من، خویشان خویش، به اصرار خانواده بیایند. حرفم را نشنید، چرا که می خواست حرفش را بزند.
پس گفت: بله... خدا رحمتش کند!  چه خوب آمد و چه خوب رفت. آزارش به یک مورچه هم نرسید. زخمی هم به هیچکس نزد. حرف تندی هم به هیچکس نگفت. اسباب رنجش خاطر هیچکس را فراهم نیاورد. هیچکس از او هیچ گله و شکایتی نداشت. دوست و دشمن از او راضی بودند و به او احترام می گذاشتند... حقیقتا چه خوب آمد و چه خوب رفت...
گفتم: این، به راستی که بیشرمانه زیستن است و بیشرمانه مردن. با این صفات خالی از صفت که جنابعالی برای ایشان بر شمردید، نمی آمد و نمی رفت خیلی آسوده تر بود، چرا که هفتاد سال به ناحق و به حرام، نان کسانی را خورد که به خاطر حقیقت می جنگند و زخم می زنند و می سوزانند و می سوزند و می رنجانند و  رنج می کشند... و این بیچاره ها که با دشمن، دشمنی می کنند و با دوست دوستی،  دائما گرسنه اند و تشنه، چرا که آب و نان شان را همین کسانی خورده اند و می خورند که زندگی را "بیشرمانه مردن" تعریف می کنند.  آخر آدمی که در طول هفتاد سال عمر، آزارش به یک مدیر کلّ دزد منحرف، به آدم بدکار هرزه، به یک چاقو کش باج بگیر محله هم نرسیده، چه جور جانوری است؟ آدمی که در طول هفتاد سال، حتی یک شکنجه گر را از خود نرنجانده و توی گوش یک خبرچین خودفروش نزده است، با چنگ و دندان به جنگ یک رباخوار کلاه بردار نرفته، پسِ گردن یک گران فروش متقلب نزده، و تفی بزرگ به صورت یک سیاستمدار خودباخته ی وابسته به اجنبی نینداخته، با کدام تعریفِ آدمیت و انسانیت تطبیق می کند و به چه درد این دنیا می خورد؟  آقای محترم!ما نیامده ایم که بود و نبودمان هیچ تاثیری بر جامعه بر تاریخ، بر زندگی و بر آینده نداشته باشد. ما آمده ایم که با دشمنان آزادی دشمنی کنیم و  برنجانیم شان، و همدوش مردان با ایمان تفنگ برداریم و سنگر بسازیم، و همپای آدمهای عاشق، به خاطر اصالت و صداقت عشق بجنگیم.
ما آمده ایم  که با حضورمان، جهان را دگرگون کنیم، نیامده ایم تا پس از مرگمان  بگویند: از کرم خاکی هم بی آزارتر بود و از گاو مظلومتر، ما باید وجودمان و نفس کشیدنمان، و راه رفتنمان، و نگاه کردنمان،و لبخند زدنمان هم مانند تیغ به چشم و گلوی بدکاران و ستمگران برود... ما نیامده ایم فقط به خاطر آنکه همچون گوسفندی زندگی کرده باشیم که پس از مرگمان، گرگ و چوپان و سگ گله، هر سه ستایشمان کنند... گمان می کنم که آن آقا خیلی وقت بود که از کنارم رفته بود، و شاید من هم، فقط در دل خویش سخن می گفتم تا مبادا یکی از خویشاوندان خوب را چنان برنجانم که در مجلس ختمم حضور به هم نرساند..
من چو باران بر همه جا باریده ام Wink
زندانی بدون دیوار
بعد از جنگ آمریکا با کره، ژنرال ویلیام مایر که بعدها به سمت روانکاو ارشد ارتش آمریکا منصوب شد، یکی از پیچیده ترین موارد تاریخ جنگ در جهان را مورد مطالعه قرار میداد. حدود 1000 نفر از نظامیان آمریکایی در کره، در اردوگاهی زندانی شده بودند که از استانداردهای بین المللی برخوردار بود. زندان با تعریف متعارف تقریباً محصور نبود. آب و غذا و امکانات به وفور یافت میشد. از هیچیک از تکنیکهای متداول شکنجه استفاده نمیشد.
اما بیشترین آمار مرگ زندانیان در این اردوگاه گزارش شده بود. زندانیان به مرگ طبیعی می مردند. امکانات فرار وجود داشت اما فرار نمیکردند. بسیاری از آنها شب میخوابیدند و صبح دیگر بیدار نمیشدند. آنهایی که مانده بودند احترام درجات نظامی را میان خود رعایت نمیکردند و عموماً با زندانبانان خود طرح دوستی میریختند. دلیل این رویداد، سالها مورد مطالعه قرار گرفت و ویلیام مایر نتیجه تحقیقات خود را به این شرح ارائه کرد : «در این اردوگاه، فقط نامه هایی که حاوی خبرهای بد بودند به دست زندانیان رسیده میشد. نامه های مثبت و امیدبخش تحویل نمیشدند. هر روز از زندانیان میخواستند در مقابل جمع، خاطره یکی از مواردی که به دوستان خودخیانت کرده اند ، یا میتوانستند خدمتی بکنند و نکرده اند را تعریف کنند. هر کس که جاسوسی سایر زندانیان را میکرد، سیگار جایزه میگرفت. اما کسی که در موردش جاسوسی شده بود هیچ نوع تنبیهی نمیشد. همه به جاسوسی برای دریافت جایزه (که خطری هم برای دوستانشان نداشت) عادت کرده بودند».
تحقیقات نشان داد که این سه تکنیک در کنار هم، سربازان را به نقطه مرگ رسانده است. با دریافت خبرهای منتخب (فقط منفی) امید از بین میرفت. با جاسوسی، عزت نفس زندانیان تخریب میشد و خود را انسانی پست می یافتند. با تعریف خیانتها، اعتبار آنها نزد همگروهی ها از بین میرفت. و این هر سه برای پایان یافتن انگیزه زندگی، و مرگ های خاموش کافی بود. این سبک شکنجه، شکنجه خاموش نامیده میشود.
نتيجه : اگر این روزها فقط خبرهای بد می شنويم ، اگر هیچ کدام به فکر عزت نفس مان نيستيم و اگر همگي در فکر زدن پنبه همدگر هستيم ، بدانيم که به سندرم «شکنجه خاموش» مبتلا شده ايم . این روزها همه خبرهای بد را فقط به گوشمان میرسانند و ما هم استقبال میکنیم .... دلار گران شده ... طلا گران شده ... کار نیست ...مدرسه ای آتش گرفت ... دانش آموزان راهیان نور در جاده کشته شدند... زورگیری در ملاعام.. این روزها هیچ کس به فکر عزت نفس نیست شما چطور؟ ... ما ایرانیها دزدیم ... ما ایرانیها هیچی نیستیم ... ما ایرانی ها از زیر کار درمیرویم ... ما هیچ پیشرفتی نکردیم فقط توهم میزنیم ... این روزها همه در فکر زیرآب زدن بقیه هستند این روزها همه احساس می کنند در زندانی بدون دیوار دوران بی پایان محکومیت خود را می گذرانند..
" هدف این پیام این نیست که حالا بیاد بحث بشه که مشکلاتی تو ایران هست چشم بپوشیم و نگیم و غیره... هدفم فقط این بود که مثبت باشیم...بدونیم جملاتمون رو هم اثر میذاره...از همین فروم شروع کنیم که تو پیامامون هیچ حرف و جمله ی منفی ای نگیم..یه جایی خونده بودم که اگه 21 روز یه رفتارو نهادینه کنیم تو خودمون، دیگه خود به خود اون مدلی میشیم...حالا باهم سعی کنیم 21 روز حرف غیر مثبت جملات بدون امید و م.ن.ف.ی بکار نبریم..به هم روحیه بدیم و کنار هم لذت ببریم..به تفکرات هم به عقاید هم احترام بذاریم و بدونیم خیلی با هم متفاوتیم..شــــــــــاد باشید..هدفم موعضه نبودا، فقط یه پیشنهاده Smile
من چو باران بر همه جا باریده ام Wink
تشکر کنندگان: amirmc ، msr839 ، avenger ، dv2017 ، frd22 ، asrainman ، pmoudi ، copol ، hrsm ، salimi66 ، tenardie2bai ، moxtar88 ، salii ، نسل سوخته ، farrokh33 ، babak_m ، tabim4 ، Elham usa
هر دو پست اخير زيباند
و اوني كه زيباترش ميكنه پشت سر بودنشونه
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: مارال6 ، amirmc ، frd22 ، crysiss ، msr839 ، taptan ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان