کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان و آرزوی موفقیت. بنده حدود 6ماه هست که مهاجر سرا را میخوانم و امروز عضو شدم. من و همسرم برای اولین بار است که تو لاتاری شرکت میکنیم.
تشکر کنندگان: dv2017 ، payamshad ، arminqt ، msr839 ، jack87
من اگه قبول شم اول یه دل سیر به خاطر همه روزهایی که به عنوان یه زن تو کشور خودم زندگی کردم گریه میکنم

در ضمن دیشب چند تا مکان کاندید برای گذروندن ویکندا انتخاب کردم ، شاید شما هم خوشتون اومد سال دیگه با هم رفتیم

[عکس: mvec926kam9eca23erlt.png]

[عکس: u7taabnb0ilzvrklxw2n.png]
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
تشکر کنندگان: dv2017 ، algh90 ، bardia55 ، avenger ، jalayevatan ، msr839 ، salii ، amirmc ، نسل سوخته ، Elham usa ، nazi56 ، aram_hpanahi ، jack87 ، alirezanz
نمیدونم فقط من  این  حسو دارم یا بقیه هم حس کردن این سرعت وحشتناک قبول نشدن رو
[/quote]

کاملا موافقم Sad Sad Sad Sad Sad
تشکر کنندگان: msr839 ، taptan ، alirezanz
Rainbow 
آسمان دلتون ...
بی لکه ایی از ابر
طلوع شادیهاتون
پاینده باد....

عزیزان سهمتون
از عشــــــــــ❤️ـــــــق
را همین امروز بگیرید
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، مارال6 ، dv2017 ، msr839
گرند کانیون رو من هم هستم. به اضافه ی مانیومنت ولی

تشکر کنندگان: frd22 ، sheghi ، dv2017 ، alirezanz
(2016-04-25 ساعت 08:53)sheghi نوشته:  
من اگه قبول شم اول یه دل سیر به خاطر همه روزهایی که به عنوان یه زن تو کشور خودم زندگی کردم گریه میکنم

در ضمن دیشب چند تا مکان کاندید برای گذروندن ویکندا انتخاب کردم ، شاید شما هم خوشتون اومد سال دیگه با هم رفتیم

بابا شما خیلی با حالین دمتون گرم از الان به فکر تعطیلات هستید به این میگن روحیه
شماره کیس: 2013AS00015XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می .........
1 می همه با هم  یکصدا ( آمریکا ما داریم میایم )

U S A
هرگز به شکست فکر نکنید چون پیروزی همیشه در یک قدمی شماست
تشکر کنندگان: jalayevatan ، salii ، msr839 ، sheghi ، LORDAmiroo ، nazi56 ، taptan

Sad Sad Sad من بعنوان یک مرد از تمام زنان سرزمینم بابت تمام محدودیت هائیکه از ما بر شما روا گشت عذر میخوام ‎ Sad Sad Sad
امیدوارم با رهائی از زندان تعصبات ، خاطرات گذشته را بر باد بسپارید و باقی عمر انسانی آزاد و رها باشید
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: مارال6 ، salii ، msr839 ، elinn ، sheghi ، asrainman ، نسل سوخته ، Elham usa ، nazi56 ، hamid_one ، amino ، alirezanz

وای پروردگارااااااا Sad
اینجاها رو کی افریدی ؟؟؟؟؟
یعنی واقعا اینجاها وجود داره؟؟
مطمئنید اینجاها بهشت نیست؟؟؟؟
یعنی اینجاها رو زمینه؟؟؟
خدایا خودت کمکم کن Sad
رود خانه ها می دانند که عجله ای در کار نیست

ما روزی به مقصد خواهیم رسید! Wink
امیلن
تشکر کنندگان: sheghi ، msr839 ، amino ، jack87
دوستان من یک سوال دارم. شده کسی روز اول نتایجو چک کرده باشه و برنده شده باشه؟ من برنده هابو که شنیدم همشون بعد چند مدت چک کردن و برنده شده بودن.تصور میکنم کسایی که اول چک میکنن کیسشون میسوزه! ایا امکانش هست که حرفم درست باشه؟ من دانشجوی خارج از
کشور postgraduate رشته امنیت اطلاعات هستم.ولی فک میکنم شدنیه
تشکر کنندگان: msr839
(2016-04-25 ساعت 10:01)jalayevatan نوشته:  

Sad  Sad  Sad  من بعنوان یک مرد از تمام زنان سرزمینم بابت تمام محدودیت هائیکه از ما بر شما روا گشت عذر میخوام ‎ Sad  Sad  Sad
امیدوارم با رهائی از زندان تعصبات ، خاطرات گذشته را بر باد بسپارید و باقی عمر انسانی آزاد و رها باشید

ممنونم
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
تشکر کنندگان: hesam.sd ، jalayevatan ، mehrdad4422 ، مارال6 ، parisa.tk ، msr839 ، elahe mousavi ، alirezanz
یه توضیحی در رابطه با احتمالات داشتم که چند تا از دوستان تو گروه باهم گفتگویی داشتن در موردش. ما اگه در نظر بگیریم که سایت dvlottery از پایگاه داده sql استفاده کرده باشه در ذخیره اطلاعات کاندیداها ما تو sql تابعی داریم برای radom انتخاب کردن بین رکورها. ولی نکته اینجاست که توی علم کامپیوتر بهیچ وجه ما نمیتونیم اعداد کاملا random تولید کنیم. در پیشرفته ترین حالتش معمولا برنامه نویسا با استفاده از میلی ثانیه موجود و ترکیبش با یک تابع ساختگی عدد رندوم درست میکنن. ولی جالبش اینجاست که حتی با اینوجود هم اعداد تولید شده خیلی مشابه هم هستن. مثلا شما هیچوقت نمیتونید یک الگوریتم ژنتیک رو با استفاده از این اعداد بسازید چون structure همشون شبیه هم در میاد.درکل میشه نتیجه گرفت که انتخاب برنده ها نمیشه گفت شانسی هست ولی رابطه بسیار زیادی با جبر داره و میلی ثانیه ای که داره process روی اون رکوردشون رقم میخوره. من تصور میکنم جریان اینجوریه.
تشکر کنندگان: jalayevatan ، sheghi ، avenger ، dv2017 ، abas_kashan ، mom ، copol ، msr839 ، jack87 ، alirezanz
سلام دوستان
ببخشید سوالی که میپرسم مبتدیانست
میخواستم بدونم در صورت قبولی 8 روز دیگه آیا همه چی تمومه یا بازم احتمالش هست که رد بشیم .با آرزوی قبولی برای همه شما دوستان
با تشکر
تشکر کنندگان: msr839
(2016-04-25 ساعت 01:54)LORDAmiroo نوشته:  ?

یه ایمیل برام اومده که امسال هیچ ایرانی برنده اعلام نمیشه مگر اینکه LORDAmiroo از ثبت نام لاتاری انصراف بده.
آخه هر سال هر سال؟
2018
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، LORDAmiroo ، msr839
(2016-04-25 ساعت 08:34)amin.randd نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 00:23)elahe mousavi نوشته:  کسانی که ویزا یکضرب میگیرن، همونجا ویزا شون میدن یا طی مراحلی ویزا میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
L
بعد از 3 تا 5 روز میدن که باید در همون کشور و شهر بمونید

قرعه بیفته به اسممون . ما به 3 ضرب هم رازی هستیم
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، amirmc ، msr839 ، jack87
(2016-04-25 ساعت 11:10)mehrdad4422 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید سوالی که میپرسم مبتدیانست
میخواستم بدونم در صورت قبولی 8 روز دیگه آیا همه چی تمومه یا بازم احتمالش هست که رد بشیم .با آرزوی قبولی برای همه شما دوستان
با تشکر
دوست گرامی به خیلی چیزا بستگی داره ...
در صورت برد ( که امیدوارم پیش بیاد براتون) تازه شروع یک راه طولانیو پر هزینه و شلوغ در انتظارتونه....
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، jalayevatan ، dv2017 ، amirmc ، msr839 ، hameddjj ، jack87

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان