کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-25 ساعت 11:16)payamshad نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 08:34)amin.randd نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 00:23)elahe mousavi نوشته:  کسانی که ویزا یکضرب میگیرن، همونجا ویزا شون میدن یا طی مراحلی ویزا میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
L
بعد از 3 تا 5 روز میدن که باید در همون کشور و شهر بمونید

قرعه بیفته به اسممون . ما به 3 ضرب هم رازی هستیم
انشاا... حله امسال

فقط درست پر کردن فرم 260 خیلی خیلی خیلی مهمه
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، payamshad ، dv2017 ، msr839
[عکس: mh0g1hx5y507xvsmw6gr.jpg]
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
تشکر کنندگان: dv2017 ، مارال6 ، ILOVEYOU ، avenger ، copol ، msr839 ، aaa1990 ، aram_hpanahi ، jack87
(2016-04-25 ساعت 02:20)tenardie2bai نوشته:  این شعر زیبا از پست های پارساله که کپی کردم ...خانم الهه موسوی پست کرده بودن

خدایا:
تومیدانی که من دلواپس فردای خودهستم.مباداگم
کنم راه قشنگ آرزوهارا،
مبادا گم کنم اهداف زیبارا،
مبادا جابمانم ازقطار موهبتهایت،
مراتنها تونگذاری که من تنهاترین تنهای تنهایم.

خدا گوید :
توای زیباتر ازخورشید زیبایم،
توای والاترین مهمان دنیایم،
توای انســــان !
بدان آغوش من باز است.
شروع کن ‎...‎
یک قدم با تو،
تمام گامهای مانده اش با من ‎...‎
روزتون سرشار از نگاه پر مهر خداوند
مرسی بخاطر کپی در این تاپیک ، شعر خیلی قشنگی هست، به آدم آرامش میده
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: آناهیتا-2013 ، مارال6 ، jalayevatan ، tenardie2bai ، Elham usa ، msr839 ، jack87
(2016-04-25 ساعت 00:40)asrainman نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 00:23)elahe mousavi نوشته:  کسانی که ویزا یکضرب میگیرن، همونجا ویزا شون میدن یا طی مراحلی ویزا میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بين دو تا شش روز كاري معمولا ويزا ميخوره تو پاسشون

ممنون، به امید اینکه همه برندگان امسال ویزای یکضرب بگیرن
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: asrainman ، مارال6 ، amin_j ، msr839 ، jack87
به جنگلي رفتم تا براي آخرين بار با خدا صحبت كنم. به خدا گفتم : آيا مي تواني دليلي براي ادامه زندگي برايم بياوري؟
و جواب او مرا شگفت زده كرد.
او گفت :آيادرخت سرخس و بامبو را مي بيني؟
پاسخ دادم :بلي.
فرمود : هنگامي كه درخت بامبو و سرخس را آفريدم، به خوبي ازآنها مراقبت نمودم. به آنها نور و غذاي كافي دادم. دير زماني نپاييد كه سرخس سر از خاك برآورد و تمام زمين را فرا گرفت اما از بامبو خبري نبود. من از او قطع اميد نكردم. در دومين سال سرخسها بيشتر رشد كردند و زيبايي خيره كننده اي به زمين بخشيدند اما همچنان از بامبوها خبري نبود . من بامبوها را رها نكردم. در سالهاي سوم و چهارم نيز بامبوها رشد نكردند. اما من باز از آنها قطع اميد نكردم. در سال پنجم جوانه كوچكي از بامبو نمايان شد. در مقايسه با سرخس كوچك و كوتاه بود اما با گذشت 6 ماه ارتفاع آن به بيش از 100 فوت رسيد. 5 سال طول كشيده بود تا ريشه هاي بامبو به اندازه كافي قوي شوند. ريشه هايي كه بامبو را قوي مي ساختند و آنچه را براي زندگي به آن نياز داشت را فراهم مي كردند.
خداوند در ادامه فرمود: آيا مي داني در تمامي اين سالها كه تو درگير مبارزه با سختيها و مشكلات بودي در حقيقت ريشه هايت را مستحكم مي ساختي . من در تمامي اين مدت تو را رها نكردم همانگونه كه بامبو ها را رها نكردم .هرگز خودت را با ديگران مقايسه نكن و بامبو و سرخس دو گياه متفاوتند اما هر دو به زيبايي جنگل كمك مي كنن د. زمان تو نيز فرا خواهد رسيد تو نيز رشد مي كني و قد مي كشي!
از او پرسيدم : من چقدر قد مي كشم.
در پاسخ از من پرسيد : بامبو چقدر رشد مي كند؟
جواب دادم : هر چقدر كه بتواند .
گفت : تو نيز بايد رشد كني و قد بكشي ، هر اندازه كه بتواني.
امیدتونو از دست ندید..امیدوارم تا اونجایی که میتونید قد بکشید، هر جای این کره خاکی که هستید..
و اما در ارتباط با نتایج: اگه پذیرفته بشم و همسرم کنارم نباشه، بهش زنگ میزنم میگم بیاد یه خبر خوب دارم، بعد باید یه مشتولوق (املاشو نمیدونم) بگیرم..خیلی خوشحالی میکنیم و جشن میگیریم و سوت و جیغ و هوراااا و رستوران و خیابون گردی و ... بعدش که تموم شد به مراحل بعدی فکر میکنیم و پر کردن فرم و الی آخر...
و اگه قبول نشدم میدونم که خدا بهتر از من میدونه چی برام خوبه Rolleyes بهش اعتماد میکنم و یه سال فوق العاده واسه خودم رقم میزنم، خودشم کمکم میکنه..(این نظر منه) همسرم هم که ناراحت نمیشه، چون چند ساله که ثبت نام میکنه و همیشه میگه محاله که قبول بشم Big Grin نمیدونم چرا ثبت نام میکنه پس خخخخخخخ، حتی تاریخ دقیق اعلام نتایج و نمیدونه ولی میدونه اردیبهشته ها Tongue
من چو باران بر همه جا باریده ام Wink
تشکر کنندگان: dv2017 ، asrainman ، sheghi ، tenardie2bai ، jalayevatan ، daeialborz ، نسل سوخته ، Elham usa ، copol ، msr839 ، mom ، jack87 ، farrokh33 ، taptan ، bardia55
(2016-04-25 ساعت 11:10)mehrdad4422 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید سوالی که میپرسم مبتدیانست
میخواستم بدونم در صورت قبولی 8 روز دیگه آیا همه چی تمومه یا بازم احتمالش هست که رد بشیم .با آرزوی قبولی برای همه شما دوستان
با تشکر

اميدوارم كه جز قبول شدگان باشيد اما بايد بدونيد معمولا هميشه 2-3 برابر ظرفيت ويزاها اسم اعلام ميكنن و اين باعث ميشه كه خيلي از افراد نتونن ويزا بگيرن، مخصوصا اين خطر كساني كه كيس نامبر بالاتري دارن رو بيشتر تهديد ميكنه..
همونطور كه دوستمون هم گفتن قبولي تازه اول يه راه پر پيچ و خم و فوق العاده پر استرسه، از تكميل فرم 260 تا هزينه ها و واكسيناسيون و كليرنس خوردن، اما اميدوارم همه دوستاني كه واقعا به اين مهاجرت نياز دارن تو اين راه پر پيچ و خم قرار بگيرن
تشکر کنندگان: dv2017 ، payamshad ، نسل سوخته ، copol ، msr839 ، mehrdad4422
من اگه برنده بشم سریع یه آیدی جدید میسازم تو مهاجرسرا میام سوالای احمقانه میپرسم که حرصتونو درآرم

اولین سوال

فرم ds 260 چی هست؟ کسی میتونه برام پر کنه من ازین چیزا سر در نمیارم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2016-04-25 ساعت 13:12)someonelikeyou نوشته:  من اگه برنده بشم سریع یه آیدی جدید میسازم تو مهاجرسرا میام سوالای احمقانه میپرسم که حرصتونو درآرم

اولین سوال

فرم ds 260 چی هست؟ کسی میتونه برام پر کنه من ازین چیزا سر در نمیارم
جدای شوخی من برنده بشم یک ایدی میسازم از سفر شروع میکنم چون خجالت میکشن سوالاتی که انتظار دارند بلد باشمو بلد نباشم
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، amirahmadc ، نسل سوخته ، dv2017 ، taptan ، mehrdad4422
یکی از فانتزیام اینه وقتی برا مصاحبه رفتم سفارت تپی آنکارا، یهو یه تروریست بیاد چند تا نارنجک دربیاره ولی قبل از اینه ضامنها رپ بکِشه من از پشت خودمو بندازم روش و جون خودمو همه آدمای اونجا رو نجات بدم ولی دیگه سفارت تعطیل بشه ما برگردیم هتل
بعد از چند روز از سفارت بیان دنبالم بگن خانم هیلاری کلینتون پشت خطه میخواد تشکر کنه ( زمان مصاحبه من افتاده دوره رییس جمهوری خانم کلینتون) خلاصه ازم تشکر کنه و بگه اصلن نیازی به انجام مصاحبه نیس و هنیجوری الان گرین کارت که هیچ مدارک سیتیزنیتو هم صادر میکنیم یه خونه توسیاتل هم به انتخاب خودت بهت میدیم و یه شغل مدیریتی
بعد من میگم خانوم کلینتون من یه درخواست دیگه هم دارم . بعدش یه سکوت مرگبار بعد چند ثانیه میگه بگو جانم منم میگم باید سهمیه ایران توی لاتاری رو سه برابر کنی ، اونم با خنده میگه تو چقد آدم جنتلمن و مهربون و میهن پرستی هستی ، من نه تنها این کارو میکنم بلکه با ازدواج تو و دخترم موافقت میکنم ( ولی چون این خانواده کلینتون سابقه خیانت زیاد دارن ) من تشکر میکنم و میگم نه مرسی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2016-04-25 ساعت 13:25)someonelikeyou نوشته:  یکی از فانتزیام اینه وقتی برا مصاحبه رفتم سفارت تپی آنکارا، یهو یه تروریست بیاد چند تا نارنجک دربیاره ولی قبل از اینه ضامنها رپ بکِشه  من از پشت خودمو بندازم روش و جون خودمو همه آدمای اونجا رو نجات بدم ولی دیگه سفارت تعطیل بشه ما برگردیم هتل
بعد از چند روز از سفارت بیان دنبالم بگن خانم هیلاری کلینتون پشت خطه میخواد تشکر کنه ( زمان مصاحبه من افتاده دوره رییس جمهوری خانم کلینتون) خلاصه ازم تشکر کنه و بگه اصلن نیازی به انجام مصاحبه نیس و هنیجوری الان گرین کارت که هیچ مدارک سیتیزنیتو هم صادر میکنیم یه خونه توسیاتل هم به انتخاب خودت بهت میدیم و یه شغل مدیریتی
بعد من میگم خانوم کلینتون من یه درخواست دیگه هم دارم . بعدش یه سکوت مرگبار بعد چند ثانیه میگه بگو جانم منم میگم باید سهمیه ایران توی لاتاری رو سه برابر کنی ، اونم با خنده میگه تو چقد آدم جنتلمن و مهربون و میهن پرستی هستی ، من نه تنها این کارو میکنم بلکه با ازدواج تو و دخترم موافقت میکنم ( ولی چون این خانواده کلینتون سابقه خیانت زیاد دارن ) من تشکر میکنم و میگم نه مرسی

باو به فکر این باش همون دم در سفارت به عنوان همدست تروریسته اشتباهی نگیرن ببرنت Big Grin
والا برو از خدا بترس جا این حرفا Big Grin Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: amin_j ، daeialborz ، نسل سوخته ، payamshad ، msr839 ، taptan ، mehrdad4422
(2016-04-25 ساعت 13:25)someonelikeyou نوشته:  یکی از فانتزیام اینه وقتی برا مصاحبه رفتم سفارت تپی آنکارا، یهو یه تروریست بیاد چند تا نارنجک دربیاره ولی قبل از اینه ضامنها رپ بکِشه من از پشت خودمو بندازم روش و جون خودمو همه آدمای اونجا رو نجات بدم ولی دیگه سفارت تعطیل بشه ما برگردیم هتل

یکی از فانتزی های منم اینجا شکل میگیره که وقتی میپری روی تروریسته، یه تک تیراندازه تازه کار و احمق از اون بالا تروریسته رو نشونه میگیره و اشتباهی تیر میزنه به تو!
2018
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، msr839 ، farrokh33 ، mehrdad4422
میخوام وقتی برنده شدم بیام اینجا با یه ای دی جدید، بنویسم منم قبول شدم، کی گرین کارت میاد به آدرسم؟
2018
تشکر کنندگان: usatravel ، hameddjj ، dv2017 ، milade ، msr839 ، mehrdad4422
(2016-04-25 ساعت 13:56)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 13:25)someonelikeyou نوشته:  یکی از فانتزیام اینه وقتی برا مصاحبه رفتم سفارت تپی آنکارا، یهو یه تروریست بیاد چند تا نارنجک دربیاره ولی قبل از اینه ضامنها رپ بکِشه  من از پشت خودمو بندازم روش و جون خودمو همه آدمای اونجا رو نجات بدم ولی دیگه سفارت تعطیل بشه ما برگردیم هتل

باو به فکر این باش همون دم در سفارت به عنوان همدست تروریسته اشتباهی نگیرن ببرنت  Big Grin
والا برو از خدا بترس جا این حرفا  Big Grin  Big Grin

واللا ... همین چندرغاز سهمیه مونم ازمون میگیری
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، hameddjj ، dv2017 ، msr839 ، nazi56 ، someonelikeyou ، farrokh33
(2016-04-25 ساعت 10:43)itprs نوشته:  یه توضیحی در رابطه با احتمالات داشتم که چند تا از دوستان تو گروه باهم گفتگویی داشتن در موردش. ما اگه در نظر بگیریم که سایت dvlottery از پایگاه داده sql استفاده کرده باشه در ذخیره اطلاعات کاندیداها ما تو sql تابعی داریم برای radom انتخاب کردن بین رکورها. ولی نکته اینجاست که توی علم کامپیوتر بهیچ وجه ما نمیتونیم اعداد کاملا random تولید کنیم. در پیشرفته ترین حالتش معمولا برنامه نویسا با استفاده از میلی ثانیه موجود و ترکیبش با یک تابع ساختگی عدد رندوم درست میکنن. ولی جالبش اینجاست که حتی با اینوجود هم اعداد تولید شده خیلی مشابه هم هستن. مثلا شما هیچوقت نمیتونید یک الگوریتم ژنتیک رو با استفاده از این اعداد بسازید چون structure همشون شبیه هم در میاد.درکل میشه نتیجه گرفت که انتخاب برنده ها نمیشه گفت شانسی هست ولی رابطه بسیار زیادی با جبر داره و میلی ثانیه ای که داره process روی اون رکوردشون رقم میخوره. من تصور میکنم جریان اینجوریه.

ینی به نظر شما همون ساعات اولیه نریم چک کنیم؟؟؟
بلکه چند روز بعدش چک کنیم؟؟؟
تشکر کنندگان: msr839
ولی من برنده شم اونم با کیس نامبر دو رقمی ،میام مینویسم : هیچ جا ایران خودمون نمیشه ! بشینین همینجا زندگیمون رو بکنیم ... من که نمیرم Big Grin =)))))))))))))))))
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
تشکر کنندگان: usatravel ، asrainman ، LORDAmiroo ، hameddjj ، dv2017 ، copol ، msr839 ، farrokh33 ، taptan ، mehrdad4422

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان