موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
من اگه برنده بشم سریع یه آیدی جدید میسازم تو مهاجرسرا میام سوالای احمقانه میپرسم که حرصتونو درآرم
اولین سوال
فرم ds 260 چی هست؟ کسی میتونه برام پر کنه من ازین چیزا سر در نمیارم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از فانتزیام اینه وقتی برا مصاحبه رفتم سفارت تپی آنکارا، یهو یه تروریست بیاد چند تا نارنجک دربیاره ولی قبل از اینه ضامنها رپ بکِشه من از پشت خودمو بندازم روش و جون خودمو همه آدمای اونجا رو نجات بدم ولی دیگه سفارت تعطیل بشه ما برگردیم هتل
بعد از چند روز از سفارت بیان دنبالم بگن خانم هیلاری کلینتون پشت خطه میخواد تشکر کنه ( زمان مصاحبه من افتاده دوره رییس جمهوری خانم کلینتون) خلاصه ازم تشکر کنه و بگه اصلن نیازی به انجام مصاحبه نیس و هنیجوری الان گرین کارت که هیچ مدارک سیتیزنیتو هم صادر میکنیم یه خونه توسیاتل هم به انتخاب خودت بهت میدیم و یه شغل مدیریتی
بعد من میگم خانوم کلینتون من یه درخواست دیگه هم دارم . بعدش یه سکوت مرگبار بعد چند ثانیه میگه بگو جانم منم میگم باید سهمیه ایران توی لاتاری رو سه برابر کنی ، اونم با خنده میگه تو چقد آدم جنتلمن و مهربون و میهن پرستی هستی ، من نه تنها این کارو میکنم بلکه با ازدواج تو و دخترم موافقت میکنم ( ولی چون این خانواده کلینتون سابقه خیانت زیاد دارن ) من تشکر میکنم و میگم نه مرسی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
میخوام وقتی برنده شدم بیام اینجا با یه ای دی جدید، بنویسم منم قبول شدم، کی گرین کارت میاد به آدرسم؟
2018
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
ولی من برنده شم اونم با کیس نامبر دو رقمی ،میام مینویسم : هیچ جا ایران خودمون نمیشه ! بشینین همینجا زندگیمون رو بکنیم ... من که نمیرم =)))))))))))))))))
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !