کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-26 ساعت 08:19)dv2017 نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 08:10)payamshad نوشته:  به نظرمن زبانش رو خوب کنه پولش خود به خود جور میشه hope خدا
همونطور كه دوست خوبم payamshad گفتن زبان زبان زبان ، چند بار گفتم چون تقريبا همه اونهايي كه رفتن به اهميت اين موضوع اشاره كردن .
در مورد انتخاب ايالت هم خيلي چيزا رو بايد مدنظر قرار داد از جمله آب و هوا ، شغل ، ارزوني و ...

بنظرم با نظرتون تا حدی مخالفم نسبت به زبان. هرچند که واقعیت انکارناپذیر در مورد یادگیری زبان وجود داره و همه کسانی که اونور هستن این مطلب رو عنوان کردن ولی بالشخصه این مورد رو تا حدی اصلا قبول ندارم. اجازه بدین دو سه نمونه بیان کنم. یکی از دوستانم در لندن به دنیا اومده بود (البته بدلیل اینکه سالهای سال تو یکی از شهرهای آذری زبان ایران زندگی کرده بود تا حدی لهجه آذری داشت) هنوز فارسی اش رو هم با لهجه صحبت می کرد چه برسه به انگلیسی اش. البته وقتی صحبت می کرد کاملا به لهجه غلیظ بریتیش ادا می کرد. ایشون موفق به دریافت بالاترین بورس دکترا در خارج از کشور در رشته زبان انگلیسی شد در جایی که من زندگی می کنم و بعد از اتمام تحصیلات مقطع دکترا رفتن به کانادا و الان که می دونم کانادا تشریف دارن با آیلتس 9 هم رفتن ولی نه به رشته مورد نظرش که خیلی مایل بود بلکه به حرفه نجاری الان مشغولن!! چه جوری میشه بعد از گذشت 5 سال از اقامت در کانادا طرف هنوز به کار سطح پایین نجاری تن داده و پیشرفتی نکرده و همینطور فهمیدم که دچار افسردگی هم شده. مسلما پس دانستن زبان برای این شخص چندان موهبتی براش نداشته چه بسا اگر ایران بود خیلی خیلی پیشرفت می کرد چون قبلش در دانشگاه آزاد تدریس می کرد. نفر دوم که خدمتتون عرض کنم دوست صمیمی اینجانب هست که با داشتن تحصیلات در رشته زبان انگلیسی در مقطع دکترا و حتی اقامت در کشور انگلیسی زبان تا الان نتونسته به استخدام این کشور بعد از ده سال دربیاد هیچوقت مثل هیچکدوم از دوستانم موفق به دریافت کمک هزینه و بورس هم نشد. چون این دو نفری که عرض کردم به هیچوجه روابط عمومی خوبی نداشتن و نخواهند داشت، متاسفانه مهم این نیست که چقدر زبان بلدید مهم اینه که بتونید با اخلاق نیک خودتون و روابط عمومی بالاتون، صاحبکار یا کارفرما یا شرکت خاصی را مجاب کنین که لایق داشتن شغل موردنظر هستین، چیزی که این دو نفر هنوز که هنوزه دلیل اش رو نمی دونن. امیدوارم که البته موفق باشن.
اما نفر سوم یک کیس با زبان ضعیف در مقطع دکترا بود که از دوستان و همسایگان خارج از کشور  خیلی خوب من بود که الان موفقیت بسیار عجیبی در آمر یکا هم خودش و خانمش دارن. اونا از طریق کیس لاتاری سه سال پیش رفتن. دکترای خارج از کشور داشتن ولی زبانشون اصلا پیشرفتی نداشت ولی به محض ورود به آمر یکا فهمیدن اگر بخوان تنبلی کنن تو زبان هیچ کاری بهشون نمی دن ولی بینهایت زوج مهربان، با گذشت و روابط عمومی فوق العاده ای داشتن تا اونجایی پیشرفت کردن که در عرض یک سال در جامعه آمریکا بخوبی جذب شدن و کار خیلی خوبی براشون در کالج و دانشگاه برای تدریس گرفتن، همین دو ماه پیش فهمیدم که با وامشون برای خرید خونه موافقت شده. اینا از عزیزانی بودن که بورس داشتن در زمان تحصیل ولی اصلا زبان قابل قبولی نداشتن و وضع مالی خوبی هم نداشتن. با این حال براشون خیلی خوشحالم الان.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
میگن یک هفته مونده Wink
تشکر کنندگان: amino ، payamshad ، dv2017 ، mehrdad4422 ، redbull ، msr839
کاشکی میشد جم بزنیم که نتایجو زودتر اعلام کنن
والا
Big Grin Tongue Wink

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: payamshad ، vahid.vp ، someonelikeyou ، alhagh ، mehrdad4422 ، redbull ، msr839
سلام ممنون از تاپیک خوبتون و از اینکه وقت میگذارید . یک سوال داشتم برای مصاحبه ( یک زن و شوهر و دو تا بچه 8 و 10 ساله ) همگی باید در سفارت حضور داشته باشند یا فقط زن و شوهر کافیه ؟
ممنون موفق باشید
تشکر کنندگان: msr839
(2016-04-26 ساعت 08:10)payamshad نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 20:45)amir_ch نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 17:21)amir_ch نوشته:  سلام به همه بچه ها
میخواستم نظر دوستان رو بدونم واسه کسی که زبانش ضعیفه و از نظر پولی هم اونقدر ها نداره
با توجه به تجربه عزیزان کدوم ایالت و شهر واسش مناسبه؟
ممنون میشم از جواب هاتون :)

دوستان کسی نظری نداره!  Sad

به نظرمن زبانش رو خوب کنه پولش خود به خود جور میشه hope خدا

کاملن مخالفم آدم پولشو جور کنه زبان خودب خود تو چهار ماه یاد میگیره
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: abas_kashan ، redbull ، msr839 ، amir_ch
(2016-04-26 ساعت 09:24)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 20:45)amir_ch نوشته:  دوستان کسی نظری نداره!  Sad

پول جور کردن راحت تره یا زبان یاد گرفتن . مسله اینست . بله بنده هم به این مسله واقفم که پول مرده رو زنده میکنه . اما اون مقدار پول که ضعف زبان رو بپوشونه از راه درست ،کی و چطور بدست میاد . زبانت خوب باشه زود تر کار پیدا نمیکنی ؟زبانت خوب باشه زود تر پول نمیسازی ؟ باز هم بر میگردم به این سوال که با شرایط معمولی بودن وضعیت مالیمون ، کی و چطور میشه به صورت مشروع پولدار شد ؟ تا اونجا که من میدونم با کار و تلاش نمیشه به صورت مشرع در مدت کم پولدار شد . البته بستگی به دیدگاهمون داره
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، amir_ch ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، aaraam
(2016-04-26 ساعت 08:55)amino نوشته:  کاشکی میشد جم بزنیم که نتایجو زودتر اعلام کنن
والا
Big Grin  Tongue  Wink

همه کلش بازاااااااااااااااااااااا Cool
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، msr839 ، amino ، mehre cyrus
(2016-04-26 ساعت 09:42)payamshad نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 08:10)payamshad نوشته:  به نظرمن زبانش رو خوب کنه پولش خود به خود جور میشه hope خدا

پول جور کردن راحت تره یا زبان یاد گرفتن . مسله اینست . بله بنده هم به این مسله واقفم که پول مرده رو زنده میکنه . اما اون مقدار پول که ضعف زبان رو بپوشونه از راه درست ،کی و چطور بدست میاد . زبانت خوب باشه زود تر کار پیدا نمیکنی ؟زبانت خوب باشه زود تر پول نمیسازی ؟ باز هم بر میگردم به این سوال که با شرایط معمولی بودن وضعیت مالیمون ، کی و چطور میشه به صورت مشروع پولدار شد ؟ تا اونجا که من میدونم با کار و تلاش نمیشه به صورت مشرع در مدت کم پولدار شد . البته بستگی به دیدگاهمون داره
هم پول هم زبان مكمل همديگه هستن، تا پول نداشته باشي نميتوتي بياي و بموني. زبان بلد نباشي هم نميتوني كار پيدا كني و پول در بياري تا مجبور نشي برگردي. اگه ميخاين زبان ياد بگيرين هر ايالت بحز كاليفرنيا برين، من ٦ ماه اينجام فارسيم خيلي بهتر شده .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
(2016-04-26 ساعت 08:42)amirmc نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 08:19)dv2017 نوشته:  
همونطور كه دوست خوبم payamshad گفتن زبان زبان زبان ، چند بار گفتم چون تقريبا همه اونهايي كه رفتن به اهميت اين موضوع اشاره كردن .
در مورد انتخاب ايالت هم خيلي چيزا رو بايد مدنظر قرار داد از جمله آب و هوا ، شغل ، ارزوني و ...

بنظرم با نظرتون تا حدی مخالفم نسبت به زبان. هرچند که واقعیت انکارناپذیر در مورد یادگیری زبان وجود داره و همه کسانی که اونور هستن این مطلب رو عنوان کردن ولی بالشخصه این مورد رو تا حدی اصلا قبول ندارم.
...
اما نفر سوم یک کیس با زبان ضعیف در مقطع دکترا بود که از دوستان و همسایگان خارج از کشور  خیلی خوب من بود که الان موفقیت بسیار عجیبی در آمر یکا هم خودش و خانمش دارن. اونا از طریق کیس لاتاری سه سال پیش رفتن. دکترای خارج از کشور داشتن ولی زبانشون اصلا پیشرفتی نداشت ولی به محض ورود به آمر یکا فهمیدن اگر بخوان تنبلی کنن تو زبان هیچ کاری بهشون نمی دن ولی بینهایت زوج مهربان، با گذشت و روابط عمومی فوق العاده ای داشتن تا اونجایی پیشرفت کردن که در عرض یک سال در جامعه آمریکا بخوبی جذب شدن و کار خیلی خوبی براشون در کالج و دانشگاه برای تدریس گرفتن، همین دو ماه پیش فهمیدم که با وامشون برای خرید خونه موافقت شده. اینا از عزیزانی بودن که بورس داشتن در زمان تحصیل ولی اصلا زبان قابل قبولی نداشتن و وضع مالی خوبی هم نداشتن. با این حال براشون خیلی خوشحالم الان.
ممنون
در مورد نفرسوم ،
قبول داريد استفاده از روابط عمومي تا حد زيادي به زبان بستگي داره ؟ همونطور كه گفتيد حتما در فراگيري زبان تنبلي نكردن .

در رابطه با سوال اصلي :
میخواستم نظر دوستان رو بدونم واسه کسی که زبانش ضعیفه و از نظر پولی هم اونقدر ها نداره

از نظر مالي كه بعيد ميدونم تو چند ماه آينده ايشون پيشرفتي داشته باشند اما با ارتقا زبان و اتكا به موارد اجتماعي مثل روابط عمومي كه شما به خوبي اشاره كرديد ميتونن شرايط بهتري براي زندگي اونور درصورت قبولي داشته باشند .
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: msr839 ، نسل سوخته ، mehre cyrus ، amir_ch
(2016-04-25 ساعت 20:45)amir_ch نوشته:  دوستان کسی نظری نداره!  Sad

احسنت نظرت به نظرم میخوره باید رفت تا یاد گرفت زبان، که همش پول تعیین میکنه
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، msr839 ، someonelikeyou ، amir_ch
(2016-04-26 ساعت 09:55)dv2017 نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 08:42)amirmc نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 08:19)dv2017 نوشته:  همونطور كه دوست خوبم payamshad گفتن زبان زبان زبان ، چند بار گفتم چون تقريبا همه اونهايي كه رفتن به اهميت اين موضوع اشاره كردن .

بنظرم با نظرتون تا حدی مخالفم نسبت به زبان. هرچند که واقعیت انکارناپذیر در مورد یادگیری زبان وجود داره و همه کسانی که اونور هستن این مطلب رو عنوان کردن ولی بالشخصه این مورد رو تا حدی اصلا قبول ندارم.
...
ممنون
در مورد نفرسوم ،
قبول داريد استفاده از روابط عمومي تا حد زيادي به زبان بستگي داره ؟ همونطور كه گفتيد حتما در فراگيري زبان تنبلي نكردن .

در رابطه با سوال اصلي :

از نظر مالي كه بعيد ميدونم تو چند ماه آينده ايشون پيشرفتي داشته باشند اما با ارتقا زبان و اتكا به موارد اجتماعي مثل روابط عمومي كه شما به خوبي اشاره كرديد در صورت موفقيت ميتونن شرايط بهتري براي زندگي اونور درصورت قبولي داشته باشند .

خواهش می کنم البته موارد خیلی خیلی خیلی زیادی من با چشم خودم دیدم چون تجربه خیلی قوی فکر کنم تو این زمینه دارم (من از 20 خورده ای سالگی از ایران خارج شدم برای تحصیلم). ولی در کل می تونم بگم فقط با داشتن روابط عمومی بسیار قوی می شه به کار خیلی خوب رسید وگرنه هرکسی می تونه کاری فقط یه مقدار پول دار بیاره حتما پیدا کنه. متاسفانه موارد یک و دو که عرض کردم، زیاد اجتماعی نیستن (از خود متشکر: از خود راضی ان از نظر من) و زیاد با جامعه جور نیستن. البته زیاد حرف می زنن ولی حرفی که بخواد جوش دار و زیبنده نباشه برای مخاطب مسلما اصلا کارایی نداره. این دو مورد اول متاسفانه تو سطح جامعه ای که من توش هستم زیاده. شاید نمونه چهارم که کیس موفق باشه همسرم (خانمم) باشه که همون ترم اول بهش بورس کامل رو دادن با وجودی که اصلا زبانش خوب نبود ولی خیلی پشتکار به خرج داد و همیشه تو جامعه با لبخند ظاهر میشه که نشون از روابط گرم عمومی اش داره. من تا الان کسی رو ندیدم مثل همسرم برای ترم اول بهش یک راست بورسیه اعطا کنن.
در مورد سوال دوم تون، بنظرم از شهرهای ایالت کالیفرنیا اون شخص شروع کنه تا بتونه از جوامع ایرانی کمک بگیره تا اول یک شغلی بدست بیاره خیلی خیلی بهتره. البته من تو آمری کا زندگی نکردم ولی تمام کشورهای انگلیسی زبان تقریبا مثل همن و جوامع ایرانی رو می شه روش حساب باز کرد. خودم دو سال پیش به یک دوست ایرانی که تازه اومده بود کمک کردم تا با هزینه خیلی خیلی ناچیز تقریبا توی یک محیط خوب آپارتمان با یکی از دوستان ایرانی دیگرم زندگی کنه و همینطور سریع در عرض کمتر از دو هفته یک کار تو رستوران (شما بخوانید ظرفشویی) برای خودش دست و پا کنه (البته حقوقش خوب بود از نظر من). متاسفانه درد غربت ایشون رو گرفت و برگشت ایران، هرچند که الان خیلی پشیمونه. ایشون زبانش خیلی خیلی ضعیف بود ولی خب توی جامعه ایرانی اینجا از طریق بنده تونست کار و خونه پیدا کنه با قیمت خیلی مناسب. اگر اون دو ماه اول رو تحمل می کرد مطمین بودم موندگار می شد (هه هه مثل خود من).
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: jalayevatan ، dv2017 ، redbull ، msr839 ، نسل سوخته ، hosein gold ، sahar2016 ، amin_j ، mehre cyrus ، copol ، nazi56
دوستان دیگه شمارش معکوس به یه هفته رسید
استرس و هیجانش روز به روز بیشتر میشه ولی بنظر من هرچه بیخیالتر باشی راحت تری
من دنبال راه های جایگزین هستم که اگه لاتاری نشد از یه راه دیگه برم، مثلا دنبال پذیرش دانشجوییم البته نه از آمریکا چون دانشگاهاش خیلی گرونن بلکه از اروپا، شما هم حتما جایگزین داشته باشین تا در صورت عدم قبولی مایوس و درمانده نشین
تشکر کنندگان: jalayevatan ، dv2017 ، redbull ، victor2016 ، mehrdad4422 ، m_ganj ، msr839 ، نسل سوخته ، arminqt ، amin_j ، mehre cyrus
نمیدونم چرا حس میکنم قبول میشم و سال دیگه تو لس آنجلسم .
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، dan3sh ، نسل سوخته ، hosein gold ، LAlover ، amino ، mehre cyrus ، algh90
(2016-04-26 ساعت 08:56)dolatmandani نوشته:  سلام ممنون از تاپیک خوبتون و از اینکه وقت میگذارید . یک سوال داشتم برای مصاحبه ( یک زن و شوهر و دو تا بچه 8 و 10 ساله ) همگی باید در سفارت حضور داشته باشند یا فقط زن و شوهر کافیه ؟
ممنون موفق باشید

درود
تمام افرادي كه اسمشون رو در فرم 260 وارد ميكنيد بايد در سفارت حاضر باشن
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، hosein gold ، msr839 ، dolatmandani ، dv2017

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان