موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خیلی عزیز و محترم انشالله همه دوستانی که واقعا به رفتن احتیاج دارن برن و من دوست دارم امسال قبول نشم ولی دوستانی که واقعا آرزوشون رفتنه و شرایطشو دارن برن
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
(2016-04-26 ساعت 12:17)hosein gold نوشته: سلام به دوستان خیلی عزیز و محترم انشالله همه دوستانی که واقعا به رفتن احتیاج دارن برن و من دوست دارم امسال قبول نشم ولی دوستانی که واقعا آرزوشون رفتنه و شرایطشو دارن برن
سلام
شما و امثال شما که اینقدر درک دارین و واقعا به رفتن احتیاج ندارین و شرایط آن را هم ندارید. با عدم ثبت نام در لاتاری تا زمانی که شرایط آن را داشته باشید ، لطفی بزرگ به بقیه می کنید.
ممنون
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 11:05)moxtar88 نوشته: دوستان دیگه شمارش معکوس به یه هفته رسید
استرس و هیجانش روز به روز بیشتر میشه ولی بنظر من هرچه بیخیالتر باشی راحت تری
من دنبال راه های جایگزین هستم که اگه لاتاری نشد از یه راه دیگه برم، مثلا دنبال پذیرش دانشجوییم البته نه از آمریکا چون دانشگاهاش خیلی گرونن بلکه از اروپا، شما هم حتما جایگزین داشته باشین تا در صورت عدم قبولی مایوس و درمانده نشین
دقيقا ... بايد جايگزين كرد .. من سه مرتبه دانشجويي واسه آمريكا اقدام كردم ولي مبلغش زياد بودش.. فاند هم كه نميدن .. واسه آلمان اقدام كردم از ٣ سال قبل و از پاييز پارسال اينجام و ٢ ترم غير اين ترم درسم تموم ميشه .. قبول نشدن پارسالم زياد واسم ضدحال نشد چون ميدونستم ميام اينجا .
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه برنده شید کدوم سفارت روانتخاب میکنید؟ وچرا؟
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ