موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-26 ساعت 15:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-26 ساعت 15:38 توسط tenardie2bai.)
سلام .. من يك معتادم .. اعتياد به لاتارى دارم .. هر سال تو ماه اكتبر ثبت نام ميكنم و تا ماه مى سال بعد تو كف اعلام نتايج ميمونم .. برنده نميشم و از مى تا اكتبر رو با برنامه ريزى براى رفتن راههاى ديگه سپرى ميكنم و نزديك هاى اكتبر و ثبت نام به اين نتيجه ميرسم كه لاتارى بهترين و راحت ترين روش امريكا رفتنه ... من خيلى سعى كردم اين اعتياد رو از خودم دور كنم ولى نتونستم .. ميدونم برنده بشم صبح تا شب بايد منو از قمارخونه هاى لاس وگاس جمعم كنن با اين وضعيت اعتيادى كه دارم
در ضمن از بودن كنار شما عزيزان هم درد خوشحالم و الان احساس سبكى ميكنم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 15:26)نسل سوخته نوشته: بچه ها اگه برنده شید کدوم سفارت روانتخاب میکنید؟ وچرا؟
من چون محل اقامتم تو ١٥-١٦ سال گذشته دبى بوده احتمالا برام ابوظبى رو بزنن .. اما خودم دوست دارم ايروان باشه گويا با نظم و انظباط بيشترى بررسى ميكنن پرونده ها رو .. البته ابوظبى هم واسم حكم بازى در خانه رو داره ..
واييييييي نكن اين كارو با من .. هوايى مون نكن نسل سوخته جان ... طاقتشو ندارم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 14:54)Ccroperator نوشته: دیگه خسته شدم
از طرف خودم و تمامی اعضای انجمن همین جا بهتون خسته نباشید میگم
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یجور میگن ترکیه امن نیست انگار با حلبُ دمشق اشتباه شده درسته ترکیه استانهای جنوبی درگیره داره، ولی نه دیگه تا این حد ....
من هرجا بزنن برام همون بار اول میرم ! مبادا تغییرُ اینا که شانس ندارم میزنه پروندم تو کی سی سی گم میشه ....
البته اگه منطقی باشم، ترجیح میدم ترکیه (انکارا)باشه ، هم نزدیکه برام، همم ارزون تر درمیاد ...
ولی احساسی باشم، دوست دارم یه دوریم دبی رو بزنم و اخرین روزهام رو کنار خلیج فارس بگذرونم ... چون که برم امریکا به این زودیا(10-15 سال) برنمیگردم ....
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبى و چون مثل دوستمون واسم حكم بازى در خانه رو داره ..
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 15:26)نسل سوخته نوشته: بچه ها اگه برنده شید کدوم سفارت روانتخاب میکنید؟ وچرا؟
دفعه قبل که برنده شدم، فرم CEAC روی انکارا قفل شده بود، اما ظاهراً بعضی از برنده ها حق انتخاب ایروان و ابوظبی رو هم داشته اند. اونهایی هم که نداشتن و قصد تعویض داشتن، ایمیل میزدن به کنتاکی و قفل فرم شون رو باز میکردن، هر چند که اظهاراتی شنیده شد که باز کردن قفل ممکنه باعث تاخیر در تنظیم برنامهء مصاحبه شون بشه. البته چون کارنت نشدم، نتونستم تجربه ام رو کامل کنم...
بطور کلی نمیشه خیلی قضاوت کرد که کدوم بهتره، از نظر آماری هر سه کنسولی شانس پذیرش شون برابر هست و با توجه به برنامهء مدیکال، معمولا در هر سه شهر باید هفت - هشت روز قبل اونجا باشیم که مدارک مدیکال تکمیل بشه. با فرض پذیرش فوری، حداقل برای 12 روز سکونت باید برنامه ریزی کنیم:
خوبی آنکارا اینه که ویزا نمیخواد و پروازهای منظم و بیشتری داره و تغییر برنامهء پرواز هم چندان سخت نیست. البته آنکارا تاکید داره که تمام مدارک رو 15 روز قبل از مصاحبه حتماً با پست فرستاده باشین به سفارت (فقط کپی ها رو) و این ممکنه برای کسایی که نامهء دعوت به مصاحبه رو دیر دریافت میکنن، مشکلاتی ایجاد کنه. (مواردی بوده که نامهء دوم رو فقط 20 روز قبل از مصاحبه دریافت کردن).
در مورد ایروان شنیده ام که زیاد سخت نمیگیرن و البته مدارک رو هم لازم نیست براشون پست کنیم و میتونیم دستی ببریم. اما بلیط ایروان گاهی کمیاب میشه و البته در زمستان بطرز خوفناکی سرد میشه. البته ایروان شهر چندان گرانی نیست و در مورد ویزای ارمنستان هم مشکل خاصی نداره. تنها نقطه ضعف ایروان اینه که ظرفیت نوبت دهی اش خیلی کمتر از بقیه اس و ممکنه کارنتی ها یکی دو ماه بعد به مصاحبه دعوت بشن (تو آنکارا و ابوظبی حداکثر ظرف همون ماه همه کارنتی ها مصاحبه میشن).
در مورد ابوظبی، عملاً نه چیز خوب شنیدم و نه بد. پروازها معمولا به دبی هستن و تا ابوظبی حدود صد کیلومتر راه رو باید با تاکسی برین که کلی خرج داره و صبح زود رفتن هم حماسه ای میشه. از دو دوزه بازی راننده تاکسی های دبی هم زیاد شنیدیم. ویزا گرفتن چندان سخت نیست (تا یک ماه ویزا راحت صادر میشه) اما خرج سفرش معمولا زیاد میشه و البته مصاحبه هایی که توی تابستان میفتن به طرز فجیعی از گرما بهره خواهند برد.
اینا اطلاعاتی بود که من برای خودم جمع کرده بودم. شاید بخشی اش درست نباشه، از دوستان خواهش میکنم اصلاح کنن.
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
به به متقاضيان ايروان دارن زياد ميشن .. آقا اصلن برنامه ريزى كنيم هممون كيس نامبرامون نزديك به هم باشه با هم بريم ايروان مصاحبه دوستان يه حالى به كائنات بدين كيس نامبراى چسبيده به هم زير ٤٠٠٠ تا عنايت بفرماين ..
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
شما تصور کن ... داری صبحا میای اینجا دوچرخه سواری میکنی و بعدشم خیلی کول میری سر کارت ...(یه کار معمولی)
خیلی خوبه .. خیلی ! اگه به 1/2 تا یعقوبی که اینجا هست ، برنخوره .... مگه ما چی از زندگی میخوایم ...
بخدا من نه میخوام و نه توهمش رو دارم که همون هفته اول که رسیدم با طایفه جنر ُ کارداشیان همسایه روبرو بشم =))))
من به یه زندگی ساده اونور راضیم
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !