کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-26 ساعت 20:21)samirasamira1010 نوشته:  این فرم 260 رو بلافاصله بعد از اینکه اسممون دراومد باید بفرستیم؟ یعنی هر چی زودتر بفرستیم بهتره؟
بله هرچی زودتر بهتر اما با نهایت دقت
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
من احتمال میدم امسال بازم روند نزولی تعداد برنده های ایران رکورد بشکنه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: msr839 ، arminqt ، redbull ، dolatmandani ، alirezanz ، amino ، mehre cyrus ، Malmal60
6Day, 22 Hour, 54 Min, 34 Sec مونده،نمیدونم چرا دیگه امید ندارم،انگار قبول نمیشم. اینقدر گفتن دلتونو صابون نزنین، الکی امیدوار نشین، دیگه دارم بیخیال میشم.تا 6روز و 22 ساعت دیگه. امیدوارم امسال یه لیست بلند بالا ازتو همین بخش بیاد بیرون.فقط امید.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: msr839 ، arminqt ، Sedagat ، redbull ، LAlover ، amino ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، jalayevatan
سلام دوستان!منم امسال سال اولی هست که شرکت کردمو در پوست خودم نمیگنجم و دارم ثانیه شماری میکنم! Big Grin با اینکه میدونم در نمیام ولی خو نمیشه کاریش کرد! Cool امیدوارم کسایی در بیان که به این دراومدن مثه من واقعا نیازمندن و شرایط رفتن رو داشته باشن و اگر برن پیشرفت چشمگیری توی زندگیشون حاصل بشه!من که سربازی معاف شدم،کار دولتی ندارم،پشتوانه مالی خوبی هم دارم،و واقعا اگر در بیام زندگیم خیلی خیلی تغییر میکنه و یه شبه راه صدساله رو طی میکنم...رفقای خوزستانی هم لطف کنن اعلام حظور کنن بیشتر با هم آشناشیم! Wink در آخر هم از زحمات همه ی دوستای خوبم ممنونم و طی این مدتی که عضوم به همت همین دوستای خوب کلی اطلاعاتم رفت بالا!به امیدپیروزی و موفقیت همه! Smile
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، jalayevatan
سلام مخلص تمام بچه های گل مهاجرسرا
همتون دوست دارم و برا همتون دعا میکنم که امسال قبول شید.
[عکس: ukymmxwvyfh8li6b042v.jpg]

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
(2016-04-26 ساعت 22:36)redbull نوشته:  سام وان از پیچک خبر نداری ؟ زندست !؟
شهریار شاعر هم فکر کنم تحصیلی رفته باشه تا الان  .اون همون پارسال ارشد گرفت

پیچک و چند تا دیگه از بچه با تلگرام در ارتباطیم
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، alirezanz ، mehre cyrus
(2016-04-26 ساعت 22:41)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 22:36)redbull نوشته:  سام وان از پیچک خبر نداری ؟ زندست !؟
شهریار شاعر هم فکر کنم تحصیلی رفته باشه تا الان  .اون همون پارسال ارشد گرفت

پیچک و چند تا دیگه از بچه با تلگرام در ارتباطیم
سام وان میشه به پیچک بگی من هنوز هم سر حرفم هستم ؟
خودش میفهمه درمورد چی حرف مزنم Big Grin
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، msr839 ، alirezanz ، mehre cyrus
من تلزه اینجارو پیدا کردم کل مطالب و مقاله هاشو دارم مث جغد میخونم سر درد گرفتم ممنووون و کلی خسته نباشید... فقط هرچقدر میگردم که ثبت نام 2018 از کی هستش پیدا نمیکنم از همون اول oc شروع میشه؟
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، jalayevatan
حدود ۲۰۰ گیگ فایل زبان دارم فقط منتظرم ...!
من قصد نداشتم بعد از اون بحث دیگه اینجا ستی بذارم و فقط خواننده بودم و فقط خواستم این پست رو بذارم
این مطلب نظرمو جلب کرد و خواستم با شما در میون بذارم
این مطلب طنز هست:

پیرزنه از ایرن میره آمریکا پیش نوه اش و تصمیم میگیره بمونه و شهروند آمریکا بشه

بهشون میگن که برای شهروند شدن ما چهار سوال میپرسیم اگه جواب دادید بهتون شهروندی میدیم

پسره میگه خب مادربزرگ من انگلیسیش خوب نیست شنا سوال بپرسین من براش ترجمه میکنم اونا هم قبول میکنن و شروع میکنن سوال پرسیدن

1. پایتخت آمریکا کجاست؟
پسره: مادربزرگ من دانشگاه کدوم شهر آمریکا بودم؟
پیرزنه: واشنگتن

2. روز استقلال آمریکا کس هست؟
پسره: نیومن شاپ کی حراج میکنه؟
پیرزنه: چهار جولای

3. امسال چه کسی نامزد ریاست جمهوری آمریکا بود اما شکست خورد؟
پسره: اون مرتیکه معتاد که با دخترت ازدواج کرد کجا باید بره؟
پیرزنه: توگور

4. هشت سال پیش چه کسی رییس جمهور آمریکا بود؟
پسره: از چیه جورابای پدربزرگ بدت میاد؟
پیرزنه: بوش

هنر نزد ایرانیان است و بس
امیدوارم کمی لبخند زده باشین
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: msr839 ، redbull ، farrokh33 ، matin.sh ، Alirezawee ، نسل سوخته ، mehre cyrus ، copol ، dv2017 ، sheghi ، algh90 ، jalayevatan
(2016-04-26 ساعت 22:54)redbull نوشته:  حدود ۲۰۰ گیگ فایل زبان دارم فقط منتظرم ...!

جدا از مسائل لاتاری اگه من بخام اون فایلا رو بهم میدی
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: redbull ، نسل سوخته ، mehre cyrus ، dolatmandani ، aaraam
به گمانم بزرگترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش،
همین کسانی که برایت پیغام می گذارند
که اعلام می کنند حواس شان به تو هست
همین کسانی که با دو سه خط پیغام نشان می دهند چقدر دل شان پی تو، دل تو و درد ِتوست...
که چقدر خوب تو را می خوانند
همین افرادی که پیگیرند...که نباشی دلگیرند...
همین آدم هایی که دلتنگ ات می شوند و بی مقدمه برایت می نویسند
وقت هایی دو سه خط شعر می فرستند
که بدانی خودت... وجودت... خوب بودن حال و احوالت برای کسی مهم است...
آدمیزاد چه دلخوش می شود گاهی، با همین دو سه خط نوشته...دو سه خط پیغام، از کسی حتی آن سر دنیا...
حس شیرینی ست که بدانی بودن ات برای کسی اهمیت دارد، نبودن ات کسی را غمگین می کند...
وقت هایی هست که می فهمی حتی اگر دلت پُر درد است، باید بخندی و شاد باشی، تا آدم هایی که دوستت دارند را، غمگین نکنی......
خواستم بگویم که چقدر این دارایی های زندگی ام،
این انسانها، برایم پُر ارزشند
که چقدر خوب است که هستید تقدیم به همه بچه های گل❤️مهاجرسرا❤️ از همه عزیزانی که قابل دونستن و رتبه دادند نهایت تشکر و میکنم . درسته که شاید خیلی از ماها همدیگه رو ندیدیم اما واقعا وقتی میام اینجا بهم حس وحدت دست میده وقتی میبینم عزیزی دز آرزوی مهاجرت هست اما از ته قلبش برای کسی که ندیدش دعا میکنه وحدت و درک میکنم . وقتی دوستانی که با جمله has not been selected بر میخورند ولی میگن یکی بگه قبول شدیم تا خوشحال شیم وحدت و درک میکنم . من اگه قبول شم اولین کسانی هستید که اینو میفهمید چون میدونم با تششعات مثبتتون حتما من و کمک میکنید .( خود آ ) به قول شما ( خدا ) اینجا فقط شمارش معکوس نیست اینجا من اونم و اون من .
کل هستی را انرژی‌ای فرا گرفته است که از تو محافظت می‌کند و مراقب توست.
این انرژی همیشه در دسترس است، اما اگر تو از آن بی‌بهره هستی، فقط خودت مقصری!
اگر تودرهایت را بسته نگاه داری ممکن است با وجود درخشش خورشید در آسمان، در تاریکی به سر بری!

طلب خیر
تشکر کنندگان: farrokh33 ، matin.sh ، نسل سوخته ، mehre cyrus ، copol ، amirmc ، dv2017 ، مارال6 ، jalayevatan ، amin_j
(2016-04-26 ساعت 23:13)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 22:54)redbull نوشته:  حدود ۲۰۰ گیگ فایل زبان دارم فقط منتظرم ...!

جدا از مسائل لاتاری اگه من بخام اون فایلا رو بهم میدی

بیشتر اموزش اکادمیک برای گرفتن تافل و ایلتس و gre هست
حدود ۲۰۰ با چه زحمتی اونهارو جور کردم . فیلم های اموزشی عالی داخلشون هست.معلم هم خارجی !
هارد اکسترنال بفرست برات کپی میکنم .

ولی اول شما قبول بشو من قول میدم رایگان برات کپی کنم. Big Grin

اگر هم نشدی یک pv بفرست ‌.کلا من درخدمتم
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، dolatmandani
اقا کلا هرکی برنده شد یک pv بده من به رایگان فایل زبان براش کپی میکنم .این هم کادوی من به فرد برنده ....
فقط الکی نگین برنده شدین
من فکر کنم فقط من برنده میشم با اون حرکته خیلی جزابی که انجام دادم و ده بار ثبته نام کردم با اسم های مختلف و اینا . نازی
تشکر کنندگان: aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان