کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
فایل مقایسه سه سفارت/کنسواگری رو واسه دوستان ضمیمه کردم
.pdf   12.pdf (اندازه 37.76 KB / تعداد دانلود: 177) -->
.pdf   12.pdf (اندازه 37.76 KB / تعداد دانلود: 177)
تشکر کنندگان: redbull ، kkr200 ، samirasamira1010 ، msr839 ، alirezanz ، copol ، dv2017
بچه ها اگه برنده شید وسایلتونوایران میفروشید یا فریت میکنید؟
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: dv2017 ، redbull ، mehrdad4422 ، samirasamira1010 ، msr839 ، alirezanz ، aram_hpanahi
ميدونم زوده اما پيشنهاد ميكنم بخونيد    Wink  
درصورت تمايل به خواندن كل مطلب روي فلش سبز رنگ كليك كنيد
(2016-04-26 ساعت 16:25)hosseinslm نوشته:  در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.
...
[عکس: Visas_Mantis.png]
...
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
شهر سالت ليك سيتي مركز ايالت يوتا

[عکس: 1lxb03smnzsw5cbzk7jq.jpg]

[عکس: l2sac5auhc6ivnrtx9uq.jpg]

[عکس: l5q5eqrl9pyixdfxoiko.jpg]

[عکس: g6vihv1qo75u782w17wr.jpg]

براي اطلاعات در مورد اين شهر به اينجا ، اينجا‎ و اينجا‎مراجعه كنيد
سلام بچه ها
آقا ما یه سوال داشتیم ، من خدمتو امریه جهاد کشاورزی بودم(آموزشی س پ ا) . حالا که کارت خدمتو عوض کردم روش فقط درجه ستوان 2 نوشته و اسم و تاریخ شروع و خاتمه.
با توجه به اینکه امسال هرکسی مقصدش سیاتله قبول می شه حالا من این سوالاتو چجوری جواب بدم تو فرم

‎Have you ever served in the military? Yes No‎ آیا تا به حال در ارتش خدمت کرده اید؟ بله خیر
‎Name of Country/Region: _______________________‎ نام کشور/ناحیه
‎Branch of Service: _______________________‎ رسته یا شاخه خدمت
‎Rank/Position: _______________________‎ رتبه / سمت
‎Military Specialty: _______________________‎ تخصص نظامی
‎Date of Service From: _______________________‎ تاریخ شروع خدمت
‎Date of Service To: _______________________‎ تاریخ خاتمه خدمت

دوستانی که جواب رو نمی دونن نظر ندن. من دارم کار هام و انجام می دم فقط این قسمت فرم مونده
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، sheghi
(2016-04-26 ساعت 18:18)dv2017 نوشته:  شهر سالت ليك سيتي مركز ايالت يوتا

[عکس: 1lxb03smnzsw5cbzk7jq.jpg]

[عکس: l2sac5auhc6ivnrtx9uq.jpg]

[عکس: l5q5eqrl9pyixdfxoiko.jpg]

[عکس: g6vihv1qo75u782w17wr.jpg]

براي اطلاعات در مورد اين شهر به اينجا ، اينجا‎ و اينجا‎مراجعه كنيد
شبیه طرقبه شاندیز مشهد میمونه Big Grin
تا خدا چی بخواد
سالت لیک سیتی یکی از مقاصد منه
آب و هوا خیلی مهمه برام. ایالت یوتا از ایالاتی هست که نزدیکترین شرایط اقلیمی و آب و هوایی به محل زندگی منو داره

تشکر کنندگان: kkr200 ، dv2017 ، msr839 ، arminqt ، alirezanz ، نسل سوخته ، aram_hpanahi
امیدوارم همه اونایی قبول بشن که لیاقتشو دارن .که مطمینم همه جونای ایرانی لیاقت زندگی بهتر رو دارن. یادش بخیر ۵ سال پیش من هم همه این استرسها رو داشتم ولی واقعا امدن به امریکا ارزش همه اون استرسها رو داشت خدایا هزار بار ازت ممنونم به خاطرلطفت.
best wishes
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
ایشالا هفته دیگه همه مهاجر سرایی ها خوشجال باشن

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
(2016-04-26 ساعت 15:49)bobs نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 15:26)نسل سوخته نوشته:  بچه ها اگه برنده شید کدوم سفارت روانتخاب میکنید؟ وچرا؟

دفعه قبل که برنده شدم، فرم CEAC روی انکارا قفل شده بود، اما ظاهراً بعضی از برنده ها حق انتخاب ایروان و ابوظبی رو هم داشته اند. اونهایی هم که نداشتن و قصد تعویض داشتن، ایمیل میزدن به کنتاکی و قفل فرم شون رو باز میکردن، هر چند که اظهاراتی شنیده شد که باز کردن قفل ممکنه باعث تاخیر در تنظیم برنامهء مصاحبه شون بشه. البته چون کارنت نشدم، نتونستم تجربه ام رو کامل کنم...

بطور کلی نمیشه خیلی قضاوت کرد که کدوم بهتره، از نظر آماری هر سه کنسولی شانس پذیرش شون برابر هست و با توجه به برنامهء مدیکال، معمولا در هر سه شهر باید هفت - هشت روز قبل اونجا باشیم که مدارک مدیکال تکمیل بشه. با فرض پذیرش فوری، حداقل برای 12 روز سکونت باید برنامه ریزی کنیم:

خوبی آنکارا اینه که ویزا نمیخواد و پروازهای منظم و بیشتری داره و تغییر برنامهء پرواز هم چندان سخت نیست. البته آنکارا تاکید داره که تمام مدارک رو 15 روز قبل از مصاحبه حتماً با پست فرستاده باشین به سفارت (فقط کپی ها رو) و این ممکنه برای کسایی که نامهء دعوت به مصاحبه رو دیر دریافت میکنن، مشکلاتی ایجاد کنه. (مواردی بوده که نامهء دوم رو فقط 20 روز قبل از مصاحبه دریافت کردن).
در مورد ایروان شنیده ام که زیاد سخت نمیگیرن و البته مدارک رو هم لازم نیست براشون پست کنیم و میتونیم دستی ببریم. اما بلیط ایروان گاهی کمیاب میشه و البته در زمستان بطرز خوفناکی سرد میشه. البته ایروان شهر چندان گرانی نیست و در مورد ویزای ارمنستان هم مشکل خاصی نداره. تنها نقطه ضعف ایروان اینه که ظرفیت نوبت دهی اش خیلی کمتر از بقیه اس و ممکنه کارنتی ها یکی دو ماه بعد به مصاحبه دعوت بشن (تو آنکارا و ابوظبی حداکثر ظرف همون ماه همه کارنتی ها مصاحبه میشن).
در مورد ابوظبی، عملاً نه چیز خوب شنیدم و نه بد. پروازها معمولا به دبی هستن و تا ابوظبی حدود صد کیلومتر راه رو باید با تاکسی برین که کلی خرج داره و صبح زود رفتن هم حماسه ای میشه. از دو دوزه بازی راننده تاکسی های دبی هم زیاد شنیدیم. ویزا گرفتن چندان سخت نیست (تا یک ماه ویزا راحت صادر میشه) اما خرج سفرش معمولا زیاد میشه و البته مصاحبه هایی که توی تابستان میفتن به طرز فجیعی از گرما بهره خواهند برد.

اینا اطلاعاتی بود که من برای خودم جمع کرده بودم. شاید بخشی اش درست نباشه، از دوستان خواهش میکنم اصلاح کنن.
ممنون از توضیحال کاملتون
در باره ی ابوظبی اینکه میتونید با تاکسی یا اتوبوس ( 25 درهم ) میتونید برید ابوظبی یا از لیدر هتلتون بخواید صبح براتون ماشین بفرسته. تا ابوظبی هم 1:30 راهه و دوستانی هم که فرزند کوچک تر از 15 سال دارند باید 4 روز قبل از مصاحبه برن واسه مدیکال (دو سفارت دیگه هم همینطوره)
اگه ویزای یکضرب بگیرید که 2 تا 5 روز کاری طول میکشه اماده شه ویزا.    امیدوارم کمکی کرده باشم

و دوستان براتون از ته دل ارزو میکنم امسال برنده بشید و به سرزمین ارزوها برید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

این فرم 260 رو بلافاصله بعد از اینکه اسممون دراومد باید بفرستیم؟ یعنی هر چی زودتر بفرستیم بهتره؟
تشکر کنندگان: msr839 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
به نظر من بد ترین چیز اینه که بعد از دیدن نتیجه همیشگی کسی نباشه با هم غصشو بخورید کسی که همدل نباشه یا مسخرتون میکنه یا در بهترین حالت نمیتونه درکتون کنه چرا ناراحتی

توصیه میکنم موقع اذان بخصوص اگه مث ما مسجد نزدیکتونه نرید هز بین نات سلکتد رو ببینید درصد افسردگیتون میره بالاتر
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2016-04-26 ساعت 20:21)samirasamira1010 نوشته:  این فرم 260 رو بلافاصله بعد از اینکه اسممون دراومد باید بفرستیم؟ یعنی هر چی زودتر بفرستیم بهتره؟

شما قبول شو من خودم واست میبرم در سفارت تحویل میدم
برنده خوش شانس
(2016-04-26 ساعت 19:51)amino نوشته:  ایشالا هفته دیگه همه مهاجر سرایی ها خوشجال باشن
Smile
ما مهاجرسراییها تعدادمون کمه در مقابل آمار قبول شدگان
امیدوارم امسال این آرزو محقق بشه
من یکی از سریع ترین واکنش هایی که بعد از دیدن اون جمله کذایی نشون میدم خوردن غذا تا سرحد مرگه و راحت دو کیلو اضافه میکنم
برنده خوش شانس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان