موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
این متن طلاست
شمع به کبریت گفت:
ازتو میترسم تو قاتل من هستی
کبریت گفت:
از من نترس
از ریسمانی بترس که در دل خود جای دادی
عامل نابودی انسان ها تفکرات منفی خودشان است
نه عوامل بیرونی.
البته تو ایران صادق نیست
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 15:57)redbull نوشته: (2016-04-26 ساعت 15:36)tenardie2bai نوشته: (2016-04-26 ساعت 15:26)نسل سوخته نوشته:
من چون محل اقامتم تو ١٥-١٦ سال گذشته دبى بوده
من که دبی ارزوم هست چه کنم !؟
حتی دبی هم اقامت یه ما نمیدن .
بی ارزشی یک چیز برا یک نفر ارزش برا یک نفر دیگست.
هی روزگار ....
باور كن دبى اون دبى قديم نيستا .. آواز دُهل از دور خوش است .. روز به روز سخت تر ميشه زندگى اينجا .. جالبيش هم اختلافات سياسى هست كه هيچ ربطى به ما مردم عادى نداره .. اينجا با اينكه وام دار ما ايرانيا هستن واسه آبادانيشون ولى الان ايرانيا رو به شم شهروند درجه دو و سه ميبينن ... الان هم كه همه در كمينن چطورى جيبتو خالى كنن ... هيچ جا امريكا نميشه فرياس جان ... من اگه تجربه الانو داشتم ١٥-١٦ سال پيش نميومدم دبى ميرفتم امريكا ... كمى بيشتر سختى ميكشيدم ولى الان حداقل يه پاسپورت داشتم كه اعتبارش دژمن شكن بود
من يه همكار امريكايى دارم دقيقاً با هم استخدام شديم .. اون حقوقش دو برابر منه .. به اون خونه تو برج خليفه دادن به من گاردنز ( نزديك ابن بطوطه ) اون هميشه خدا در حال مسافرته من هميشه خدا در حال بازديد از اين بيمارستان و اون بيمارستان .. اين شهر و اون شهر .. به اون ماشين فولوكس واگن ٤ويل درايو دادن بنده هم ماشين زيرپامو براى كاراى شركت استفاده ميكنم ..تازه يك سوم من هم به شركت سود نميرسونه ... بابا اينجا خود تبعيض نژاديه .. حالا اگه يكى نژاد برتر بود و اين كارا رو ميكرد آدم اذيت نميشد ...الانم كه ماشالا ما رو به عنوان دشمن درجه ١ خودشون ميدونن
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 08:56)dolatmandani نوشته: سلام ممنون از تاپیک خوبتون و از اینکه وقت میگذارید . یک سوال داشتم برای مصاحبه ( یک زن و شوهر و دو تا بچه 8 و 10 ساله ) همگی باید در سفارت حضور داشته باشند یا فقط زن و شوهر کافیه ؟
ممنون موفق باشید
همهء افرادی که میخوان ویزا بگیرن باید حتماً حضور داشته باشن، مگر اینکه به دلایل پزشکی (با ارائهء مدارک کافی و معتبر) نتونن به سفارت بیان.
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 16:19)redbull نوشته: (2016-04-26 ساعت 16:09)tenardie2bai نوشته: (2016-04-26 ساعت 15:57)redbull نوشته:
... هيچ جا امريكا نميشه فرياس جان ...
با عرض سلام اسم من علیرضاست .اون اسم خدابیامرز اکانتم بود.
تمام حرفات درست اما من بین ایران و امارات متحده متاسفانه گزینه دوم انتخاب میکنم.
من همون فرياس مونده بود تو ذهنم .. ايشالا كه هفته ديگه به اصل كارى برسى و گزينه دومت واست بشه يه ايستگاه عبورى آقا عليرضا گل
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند