موضوعها: 0
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم چرا خیلی امیدوارم،ی احساس خیلی خوب بهم میگه برنده میشم
البته شاید چون اولین بار که دارم ثبت نام میکنم شاید هم دلیلی که عرض میکنم این امیدواری رو بهم میده
من چون اولین بارم هست که ثبت نام کردم و جای اشتباه کردن هم نبود به شرکت پاریز مراجعه کردم،وقتی که رفتم فقط ی خانم به عنوان مشتری اونجا بودن و اعضای شرکت،از صحبت هاشون متوجه شدم که دارن برای مصاحبه با شرکت پاریز هماهنگ میکنن واسه تور و هتل و...،ازشون پرسیدم برنده شدید،با خوشحالی خیلی خوب گفتن بله همون اولین سال ثبت نام.
بهشون تبریک گفتم و ایشون هم آرزوی برنده شدن تو سال اول رو برای من کردن
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
حالا من هم این آرزو رو برای همه کسایی که واقعا نیاز به رفتن دارن،به جایی رسیدن که به سختی دارن روزگارشون رو سپری میکنن،از کلک و دروغ نفرت دارن و نمیتونن که صداقت نداشته باشن و میبینن و شاهد این هستن که کسی که صادقه به سختی زندگی میکنه و همیشه کم میاره(البته ظاهرا)و... دارم که انشالا خدا بخواد و برنده بشن و تو ی محیط کاملا جدید دوباره شروع کنن
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
ی سوال دیگه تو سایت جایی هست که راجع به شهر و ایالتهای مختلف بحث و توضیحاتی باشه که بنده کمتر مزاحم اوقات شما و دیگر دوستان باشم؟
چون همین شهر شارلوت رو جستجو کردم و به نتیجه ایی نرسیدم
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote pid='689909' dateline='1453509935']
خیلی ممنونم از اینکه وقت میگذارید و جواب میدید به سوالات و راهنمایی میکنید،راستی ی ماشین کار راه انداز با حداقل قیمت چند دلار آب میخوره؟
[/quote]
با مراجعه به سايت craigslist.org تو همون كاروليناي شمالي ماشيناي 2010 كمتر از 100000 كيلومتر يا 63000 مايل رو ميتونيد با كمتر از 10000 دلار پيدا كنيد . البته ارزونتر هم هست اما با توجه به هزينه بالاي تعميرات (با توجه به تجارب و نوشته هاي دوستان در مهاجرسرا ) بايد انتخاب مناسب داشته باشيد.
رتبه:
23
44 تشکر در 11 ارسال
دوستان و همراهان خوب سلام
خواستم یه مطلب تکراری رو باز تکرار کنم
من از اون دسته آدمایی هستم که از زمانیکه فرم درخواست لاتاری کاغذی بود و با پست رد و بدل میشد ثبتنام میکردم ...
معمولا وقتی نتایج اعلام میشه به احتمال 99/99 درصد با جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED روبرو میشید .. لحظه خیلی بدیه .... خیلی بد
چون با این صحنه بارها و بارها روبرو شدم .... در یک لحظه تمام خیالات و آرزوهام دود شده رفته هوا
خواستم نصیحت برادرانه کنم خدمتتون :
1- با احتمال کمی که برای قبولی هست زیاد دل نبندید چون تخریبتون میکنه و فقط زمان از دست میدید .
2- راه رفتن فقط لاتاری نیست
لاتاری شیرینترین و در عین حال تلخترین راهه
لاتاری باید یکی از راههای انتخابی تون باشه .. اگر واقعا قصد مهاجرت دارید روی بقیه راهها بیشتر تمرکز کنید چون محتمل تر از لاتاری هستن
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...