موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-23 ساعت 17:06)aram_hpanahi نوشته: (2016-01-23 ساعت 14:49)jalayevatan نوشته: دوستان و همراهان خوب سلام
خواستم یه مطلب تکراری رو باز تکرار کنم
من از اون دسته آدمایی هستم که از زمانیکه فرم درخواست لاتاری کاغذی بود و با پست رد و بدل میشد ثبتنام میکردم ...
معمولا وقتی نتایج اعلام میشه به احتمال 99/99 درصد با جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED روبرو میشید .. لحظه خیلی بدیه .... خیلی بد
چون با این صحنه بارها و بارها روبرو شدم .... در یک لحظه تمام خیالات و آرزوهام دود شده رفته هوا
خواستم نصیحت برادرانه کنم خدمتتون :
1- با احتمال کمی که برای قبولی هست زیاد دل نبندید چون تخریبتون میکنه و فقط زمان از دست میدید .
2- راه رفتن فقط لاتاری نیست
لاتاری شیرینترین و در عین حال تلخترین راهه
لاتاری باید یکی از راههای انتخابی تون باشه .. اگر واقعا قصد مهاجرت دارید روی بقیه راهها بیشتر تمرکز کنید چون محتمل تر از لاتاری هستن
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی و تجربه ایی که بیان کردید،ولی متاسفانه راه های دیگه خیلی زیاد هزینه بر هستش،یا شاید من نمیدونم،در صورت امکان بفرمایید راجع به بهترین راه های مهاجرت ی توضیح مختصر بدید
متشکرم
جلای وطن جان سلام ... راستش منم با شما هم دورم .. از همون سالهایی که کاغذی بود و سر و کار با اداره پست و پاکت نامه بود اسم مینوشتیم تا الان که الکترونیکی شده و دیجیتالی... منم بارها به این جمله نحص برخوردم ... ولی تا همین الان که شمارش تعداد ثبت ناما از دستم در رفته باز هم همون حس و حال اون موقع رو داره و کماکان جذابیتیش حفظ شده ... نه نا امیدم نه امیدوار ... راهه رفتن لاتاری نیست درسته ولی در عین حال بهترین و شیرین ترین راهه برای رسیدن به امریکا ... در مقایسه با راه های دیگه میگم و روی حرفم اصرار دارم که لاتاری بهترین و کم دردسرترینه حداقل برای شرایط من
همه دنیا امریکا هست و هیچ جا هم امریکا نمیشه ... من ۱۴ - ۱۵ سال از عمرمو رفتم یک کشور دیگه .. بهترین تحصیل، بهترین شغل، بهترین درآمد و بهترین رفاه ... اما باز هم نه، امریکا نمیشه .. کشورهای اروپایی کسل کنندست، بری باز هم دلت به امریکاست و بس بخصوص الان که شهروند اروپایی بودن و داشتن پاس اروپایی مزیت آنچنانی محسوب نمیشه نسبت به قبل ( با توجه به قانون جدید معافیت ویزای امریکا )
راههای دیگه هم سخت تره هم زمان بر هم هزینه بر ..
بزن زنگو به افتخار منتظران لاتاری ۲۰۱۷
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-23 ساعت 05:17)aram_hpanahi نوشته: ی سوال دیگه تو سایت جایی هست که راجع به شهر و ایالتهای مختلف بحث و توضیحاتی باشه که بنده کمتر مزاحم اوقات شما و دیگر دوستان باشم؟
چون همین شهر شارلوت رو جستجو کردم و به نتیجه ایی نرسیدم
متشکرم
سلام بله دوست عزيز دو تا لينک پايين ميتونه مفيد باشه واستون.
http://bit.ly/1ZUqOTH
http://bit.ly/1Tg8WgN
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بیاین از امروز به خودمون قول بدیم که هیچ کسیو نصیحت نکنیم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
پ.ن عایا شمارش معکوس دو رقمی شده؟ وقت نوشتن سفرنامس
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
فقط 99 روز مونده
امیدوارم امسال با هم جزو برنده ها باشیم
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...