کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-27 ساعت 03:05)tenardie2bai نوشته:  موقع اعلام نتایج خواب نمونیم صلوات

شب همه بخیر دوستان ... لورد امیرو شیفتو تحویل بگیر قربان ... علیرضا این مشقاتو تموم کن امشب ... تو میتونی

تموم کردم باو Cool

فقط یکی کلیدو برداشته هنوز تحویل نداده..  Shy
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، aram_hpanahi ، msr839
یکی کاربران در حال بازدید این موضوع رو بزنه منم توش باشم Smile

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، arminqt ، msr839
(2016-04-27 ساعت 02:14)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:04)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:00)aram_hpanahi نوشته:  سلام
شما عزیز دلی قربان،شما و خیلی از دوستان دیگه که واقعا از پستهایی که میذارید(از شوخی و فانتزیا بگیر تا معرفی ایالات مختلف)لذت میبرم و استفاده میکنم،خیلی دوست داشتم که گاها تک و توک پست هایی بذارم و در کنارتون باشم،ولی متاسفانه یکی دو بار دوستان لطف کردن و در مقابل پست هام جبه گرفتن،فکر کردم شاید اگر از دور دنبالتون کنم بهتر باشه
به امید قبولی همه منتظرا،همه امیدوارا،همه جا مونده ها مخصوصا،همه تو دلیا
دست و جیق و هووووررررررا رو بعد اعلام نتایج از همتون بشنوم
امیدوارم

جبهه گرفتن که گرفتن ... مشکل خودشونه خواهر من ... شما که نباید با هر بادی بلرزی و زمینو به حریف واگذار کنی ... باش ... پست هاتم بذار ... کسی خوشش نیاد نخونه مشکل خودشه ...
ممنونم دوست عزیز شما خیلی بزرگوار هستید
بنده مذکر هستم(اصالتا اهل سنندج هستم)تو کردستان بیشتر آرام رو برای پسر استفاده میکنن
اگر وقتتون رو نگیرم ی خاطره تعریف کنم
من همیشه با این اسم آرام مشکل داشتم(البته خودم خیلی دوسش دارم)ولی همیشه مردم به اشتباه میافتن(غلط اندازه اسمم)
آقا ما با این اسم مشکل داشتیم نه زیاد،تا اینکه زدو دانشگاه قبول شدیم،همیشه اولین روزای هر ترم مایه شادی بچه های کلاس با اسم بنده جور بود با حضور و غیاب اساتید محترم دانشگاه،آقای فلانی،خانم فلانی،آقای فلانی،خانم آرام،استاد به خدا پسرررررررررمممممم
بعدش دیگه کلا کلاس شاد میشدن و سوژه دختر خانمای همکلاسی(ا ا ا ا ا ا خخخخخخ بچه ها آرام اومد خخخخخخ) Big Grin
یه هم شهری پیدا کردیم خیلی مخلصیم Big Grin Big Grin
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839 ، Hezha
پنجره در بیمارستانی، دو بیمار در یك اتاق بستری بودند. یكی از بیماران اجازه داشت كه هر روز بعد از ظهر یك ساعت روی تختش كه كنار تنها پنجره اتاق بود بنشیند. ولی بیمار دیگر مجبور بود هیچ تكانی نخورد و همیشه پشت به هم اتاقیش روی تخت بخوابد. آن ها ساعت ها با هم صحبت می‏كردند؛ از همسر، خانواده، خانه، سربازی یا تعطیلاتشان با هم حرف می‏زدند و هر روز بعد از ظهر، بیماری كه تختش كنار پنجره بود، می‏نشست و تمام چیزهایی كه بیرون از پنجره می‏دید، برای هم اتاقیش توصیف می‏كرد. پنجره، رو به یك پارك بود كه دریاچه زیبایی داشت. مرغابی ها و قوها در دریاچه شنا می‏كردند و كودكان با قایق های تفریحیشان در آب سرگرم بودند. درختان كهن، به منظره بیرون، زیبیایی خاصی بخشیده بود و تصویری زیبا از شهر در افق دور دست دیده می‏شد. همان‏طور كه مرد كنار پنجره این جزئیات را توصیف می‏كرد، هم اتاقیش جشمانش را می‏بست و این مناظر را در ذهن خود مجسم می‏كرد و روحی تازه می‏گرفت.

روزها و هفته‏ها سپری شد. تا اینكه روزی مرد كناز پنجره از دنیا رفت و مستخدمان بیمارستان جسد او را از اتاق بیرون بردند. مرد دیگر كه بسیار ناراحت بود تقاضا كرد كه تختش را به كنار پنجره منتقل كنند. پرستار این كار را با رضایت انجام داد. مرد به آرامی و با درد بسیار، خود را به سمت پنجره كشاند تا اولین نگاهش را به دنیای بیرون از پنجره بیندازد. بالاخره می‏توانست آن منظره زیبا را با چشمان خودش ببیند ولی در كمال تعجب، با یك دیوار بلند مواجه شد! مرد متعجب به پرستار گفت كه هم اتاقیش همیشه مناظر دل انگیزی را از پشت پنجره برای او توصیف می‏كرده است. پرستار پاسخ داد: ولی آن مرد كاملا نابینا بود!

ادم خوبه زیبا بین باشه حتی اگر کور باشه
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، copol ، sheghi ، dv2017 ، jalayevatan ، msr839 ، kouroshz0 ، matin.sh ، parvin9949
(2016-04-27 ساعت 03:20)alirezanz نوشته:  یکی کاربران در حال بازدید این موضوع رو بزنه منم توش باشم Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: alirezanz، نسل سوخته Big Grin
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-27 ساعت 03:22)matin.sh نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:14)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:04)tenardie2bai نوشته:  جبهه گرفتن که گرفتن ... مشکل خودشونه خواهر من ... شما که نباید با هر بادی بلرزی و زمینو به حریف واگذار کنی ... باش ... پست هاتم بذار ... کسی خوشش نیاد نخونه مشکل خودشه ...
ممنونم دوست عزیز شما خیلی بزرگوار هستید
بنده مذکر هستم(اصالتا اهل سنندج هستم)تو کردستان بیشتر آرام رو برای پسر استفاده میکنن
اگر وقتتون رو نگیرم ی خاطره تعریف کنم
من همیشه با این اسم آرام مشکل داشتم(البته خودم خیلی دوسش دارم)ولی همیشه مردم به اشتباه میافتن(غلط اندازه اسمم)
آقا ما با این اسم مشکل داشتیم نه زیاد،تا اینکه زدو دانشگاه قبول شدیم،همیشه اولین روزای هر ترم مایه شادی بچه های کلاس با اسم بنده جور بود با حضور و غیاب اساتید محترم دانشگاه،آقای فلانی،خانم فلانی،آقای فلانی،خانم آرام،استاد به خدا پسرررررررررمممممم
بعدش دیگه کلا کلاس شاد میشدن و سوژه دختر خانمای همکلاسی(ا ا ا ا ا ا خخخخخخ بچه ها آرام اومد خخخخخخ) Big Grin
یه هم شهری پیدا کردیم خیلی مخلصیم  Big Grin  Big Grin

سلام
به به ما بیشتر شما عزیزی خوشبختم
تشکر کنندگان: alirezanz ، msr839
تولدم 18 اردیبهشته.
وااااو چی میشهههه کادو تولدم برنده شدن لاتاری باشه Smile
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، arminqt ، sheghi ، dv2017 ، jalayevatan ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-27 ساعت 02:25)alirezanz نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 00:01)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-25 ساعت 23:57)نسل سوخته نوشته:  رد بول جان بازگشت افتخار آمیزت رو به مهاجرسرا تبریک میگم  خخخخخ
خبر میدادی با حلقه گل میومدیم استقبالت
علیرضا تو بند شما نبود؟

از بابت اینکه ما هم نسلیم و میدونم ناراحت نمیشی میگم
همیشه ای دی شما رو میخونم نسل پدر سوخته

شما لطف کن دیگه نخون  Cool

ملت من اخر اسمم ناز نیست، مخففه فامیلیمه، سامی گفت ناز هرکی بگه ناز با اداپتور لپ تاپم میرم عیادتش Wink

سامی نظرتو در باره فیس من نگفتیا؟ قفله فرمون بدست منتظر نظرتم Cool

آقای ناز شما اسم کوچیکت علیرضا هستش؟! Big Grin
تشکر کنندگان: alirezanz ، نسل سوخته ، msr839 ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 03:43)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:25)alirezanz نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 00:01)someonelikeyou نوشته:  از بابت اینکه ما هم نسلیم و میدونم ناراحت نمیشی میگم
همیشه ای دی شما رو میخونم نسل پدر سوخته

شما لطف کن دیگه نخون  Cool

ملت من اخر اسمم ناز نیست، مخففه فامیلیمه، سامی گفت ناز هرکی بگه ناز با اداپتور لپ تاپم میرم عیادتش Wink

همونجا واستا! تکون نخور، واستا آداپتورو بردارم، خوب؟ چی میگفتین؟ ادامه بدین.. Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، msr839 ، someonelikeyou
(2016-04-27 ساعت 03:56)alirezanz نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 03:43)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 02:25)alirezanz نوشته:  شما لطف کن دیگه نخون  Cool

همونجا واستا! تکون نخور، واستا آداپتورو بردارم، خوب؟ چی میگفتین؟ ادامه بدین.. Cool

دمت گرم با انجام تکالیف از ساعت ۱ مشغولم تازه رسییدم صفحه آخر
خدایی آداپتور انقد چشمو در نمیاورد Big Grin
خسته نباشی دلاور
تشکر کنندگان: arminqt ، alirezanz ، msr839
من شنيدم خونه هاي ويلايي و شيك رو به كيس نامبر هاي ١ و ٢ رقمي ميدن .. درسته ؟ ماهي هم ١٠٠٠٠ دلار پول ميدن ميگن خرج كن
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، dv2017 ، tenardie2bai ، jalayevatan ، msr839 ، ali etesami ، نسل سوخته
(2016-04-27 ساعت 03:20)alirezanz نوشته:  یکی کاربران در حال بازدید این موضوع رو بزنه منم توش باشم Smile

یک ساعت بیشتر طول کشید همه پست ها رو بخونم ولی چه فایده الان دیگه  نیستی بزنم کاربران در حال بازدید :دی
نکست تایم
روزهای خوب هم میاد ، فقط دادیم چین بسازه ارزون دربیاد

DV 2010‎ ‎- ‎DV ‎2011 - DV 2012 -DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 -‎
DV‎ ‎2016
-    DV 2017‎
‎DV ‎2018

تشکر کنندگان: arminqt ، alirezanz ، msr839 ، aram_hpanahi
(2016-04-27 ساعت 04:20)arminqt نوشته:  من شنيدم خونه هاي ويلايي و شيك رو به كيس نامبر هاي ١ و ٢ رقمي ميدن .. درسته ؟ ماهي هم ١٠٠٠٠ دلار پول ميدن ميگن خرج كن

این که درست ولی یه پنت هوس هم تو منهتن میدن با ویو اقیانوس Cool
we fight for a better life
تشکر کنندگان: arminqt ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alirezanz ، hosein gold ، mehrdad4422 ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-27 ساعت 06:13)fairy نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 04:20)arminqt نوشته:  من شنيدم خونه هاي ويلايي و شيك رو به كيس نامبر هاي ١ و ٢ رقمي ميدن .. درسته ؟ ماهي هم ١٠٠٠٠ دلار پول ميدن ميگن خرج كن

این که درست ولی یه پنت هوس هم تو منهتن میدن با ویو اقیانوس Cool

بسيار عالي .. ويو به سمت مجسمه آزادي ?
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، dv2017 ، alirezanz ، hosein gold ، mehrdad4422 ، msr839 ، fairy
(2016-04-27 ساعت 00:39)alirezanz نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 12:38)amirmc نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 11:23)alirezanz نوشته:  دوست عزیز مث اینکه شما در جریان نیستی؟ شنبه یکشنبه ما تعطیلیم Cool

مث شما نیستیم که 5 روز واقعا کار میکنیم ی روز تفریح ی روز استراحت

من امروز و فردا کلا تعطیلم، شما هم که تو نیویورکی و تعطیل. بگیر استراحت کن تا وقت شب کلیدش رو از من و بقیه بیا بگیر. بعد من می رم استراحت.

آقا شما نمیخوای این کلیدای مارو پس بدی؟! :l

جان داداش، اصلا خبری ازت نداشتیم این چند روز که کلید رو تقدیمت کنم. در هر حال الان که هستم بذار شب می ذارم روی در خودت بیا برش دار.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: alirezanz ، jalayevatan ، msr839 ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان