کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-27 ساعت 00:55)نسل سوخته نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 17:07)نسل سوخته نوشته:  بچه ها اگه برنده شید وسایلتونوایران میفروشید یا فریت میکنید؟

مجردا که خودشونن ولپ تاپ وهارد و... متاهلا وبچه دارا نظر بدن لطفا وسایل بردنش عقلانی تره یا نبردنش
بردن یا نبردن مسئله این است

من نظر خودم را بهتون می گم. من خودم دو تا زندگی دارم یکی تو ایران یکی هم اینوری که زندگی می کنم. تمام وسایلی که اینور خریدم خیلی با کیفیت تر و از همه خیلی خیلی خیلی ارزونتر برام تموم شد تا وسایل دست اولی که برای آپارتمان نقلی مون تو ایران من و همسرم خریدیم. با خیال راحت همه رو بفروشین و بیایین جایی که می خواهید زندگی کنین بخرید. من حتی دارم فکر می کنم یه زمان که می خواستم نهایتا برگردم وسایل اینور رو با خودم بیارم ایران Big Grin همینطوری تازه منتقل شدیم به آپارتمان جدیدمون اینور، یه مبل سه نفر با یه دونه یخچال رو با خودم دیگه نیاوردم. گذاشتم هرکس خواست استفاده کنه (البته دست دوم گرفته بودمشون).
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، msr839 ، aram_hpanahi ، copol ، نسل سوخته
(2016-04-27 ساعت 03:01)mehrdad.mohajersara نوشته:  دوستان چندتا نکته ک دوس دارم باهاتون در میون بزارم
اول اینکه طبق تجربه ی دوستان ایشا.. اگه قبول شدید ب هیچ کس نگید،حتی خانواده ی خودتون،اول بزارید ببینید چطور اوضاع میره جلو‌‌.
شاید ،شاید رفتید یه کشور دیگه و از اینکه شب و روز کار میکنید و فقط دلتون ب اخر هفته ه‍ا خوشه،شاید دلتون خواست چند وقتی برگردید ایران،
از خیلی لحاظ ایران خوبه،همین بی قانون بودنش بعضی موقها خیلی حال میده،همین مالیات ندادن،همین سود بانکی بالا،دیرت میشه میندازی خط ویژه فقط جریمت میکنن و خبری از زندان نیست،بنزین و پول اب و برق ارزون،مدیریت گله ای،اخبار تکراری هر روز ،و غیره
خلاصه سعی کنید از هر دو جهت خارج و داخل کشور استفاده کنید و فقط تک کشوری زندگی نکنید،
نظر شخصی بود،ب امید موغقیت همه،

مهرداد جان من ده ساله دارم این کار رو می کنم. باور کن وقتی میام وطن خیلی بیشتر خوش می گذره البته تا ده بیست روز اولش، مدام مهمونی، مدام چلوکباب، مدام رفقا و اقوام با مرام، کلا همه چی ارزون ولی بعد از دقیقا بیست روز هوایی می شم دوباره که برگردم. یعنی اگر خودم نخوام برگردم بقیه می خوان Tongue خرج می ذاریم رو دستشون.
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، hosein gold ، jalayevatan ، msr839 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته
(2016-04-27 ساعت 01:52)Masbafa نوشته:  چندتا موردِ فان به چشمم خورد گفتم موضوع رو با دوستان در میون بذارم ببینم قضیه هماهنگ شدس یا خودجوشه؟ Big Grin
آقا یکی اومد گفت ما ردیفیم و خلاصه آماده ی پرواز؛
حالا واکنش منتظران غیور رو ببینید:

(2016-04-26 ساعت 13:26)gheshlaghi نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 11:37)mehrdad4422 نوشته:  نمیدونم چرا حس میکنم قبول میشم و سال دیگه تو لس آنجلسم .

طبیعیه توهم قبل اعلام نتایج Big Grin

(2016-04-26 ساعت 14:03)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 11:37)mehrdad4422 نوشته:  نمیدونم چرا حس میکنم قبول میشم و سال دیگه تو لس آنجلسم .

طبیعیه منم سال اول دومم همینطوری بودم  Big Grin  Cool

(2016-04-26 ساعت 14:45)abas_kashan نوشته:  
زرشگ اعلا، سال های اول ما هم همینطور بودیم بحدی که چمدون بسته بود

حالا یکی دیگه که از قضا رو فرم نبود، اومد و از اوضاع نامیزونش گفت:
و پاسخ ملت غیور...

(2016-04-26 ساعت 14:59)dv2017 نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 14:54)Ccroperator نوشته:  دیگه خسته شدم

صبر داشته باش رفيق Smile

(2016-04-26 ساعت 15:08)Ccroperator نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 14:59)dv2017 نوشته:  دیگه خسته شدم

موفق باشيد ،‌ اميدوارم تو رست بعدي در كنار خانواده قبولي رو جشن بگيريد Smile

آخه نکن این کارو برادر من! Smile مورد اولی رو فرستادن تو باقالیا، دومی رو پَروندن بره آمریکا! Big Grin
آقا من الان حس می کنم با کمی حالت خستگی تا کمی خشنودی ممکنه اسمم دربیاد و همچین با یه حالت نیمه خسته خودم رو برسونم لوس آنجلس!
مرد می خوام واسم نظر تجویز کنه  Tongue
شما نیاز به تجویز نداری ، کلا توی توهمی Smile
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
(2016-04-27 ساعت 00:33)alirezanz نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 12:15)vahid.vp نوشته:  سلام دوستان منتظر . اومدم بگم منم هستم و سهمیه منو حفظ کنین Wink

امسال دیگه اصن پیدا نیستیا  Wink
بیش از ده ساله منتظریم ولی نمیشه دیگه بریدم . اومدم ببینم اینا چه خبره Sad
تشکر کنندگان: amirmc ، payamshad ، dv2017 ، alirezanz ، tenardie2bai ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، msr839 ، aram_hpanahi
تو پست ها دیدم عمو فرخ عزیز به شهر آتلانتا اشاره کرده بودن. بنظرم واقعا شهر زیبایی میاد با این اوصافی که عمو فرخ اشاره کردن. پست امروز رو اختصاص دادم به این شهر. من فقط جنبه های تفریحی و امکانات شهر رو به طور کلی بیان می کنم. اگر از دوستان قصد کمک دارن می تونن اطلاعات زندگی رو در اختیار بذارن، هرچند که می دونم تاپیک مخصوص آتلانتا در فروم وجود داره. من از بچگی این شهر رو بخاطر المپیک، سی ان ان و نوشابه معروف گازدارش دوست داشتم.

معرفی شهر آتلانتا واقع در ایالت جورجیا

آتلانتا (به انگلیسی: Atlanta) مرکز ایالت جورجیا آمریکاست و بزرگ‌ترین شهر آن است.
شهری مدرن با تاریخی غنی، که در آن سنت های دلپذیر و کهن جنوب آمریکا با هیجان ناشی از زندگی شهری و پویا در قرن بیست و یکم ترکیب می شود. تجربه شما از حضور در آتلانتا دقیقاً همان تجربه ای خواهد بود که خودتان خواهید ساخت، زیرا این "شهر پرشهامت و زیبا" دربرگیرنده میراثی از رهبری، توسعه، و الهام بخش بودن است، و به گرمی از شما استقبال می کند.

[عکس: AtlantaSkyline_SN-small.jpg?itok=k97Brbms]

محاسبات اداره آمار آمریکا در سال ۲۰۰۶ جمعیت کلان شهر آتلانتا را حدود ۵٬۴۷۸٬۶۶۷ تخمین زده‌است.

اقتصاد

بدلیل رشد وسیع و اقتدار اقتصادی، برخی از این شهر با عنوان «نیویورک جنوب» نام برده اند.[۲]

مرکز بزرگترین شرکت هواپیمایی جهان دلتا ایرلاینز در این شهر قرار دارد، و دفاتر اصلی شبکه سی‌ان‌ان و شرکت کوکاکولا، هوم دیپو، و یو پی اس نیز در آتلانتا مستقر است.

[عکس: CNN-Center-Atlanta.jpg]
[عکس: night-world-of-coke-exterio-1440-960-f3ff15f9.jpg]
[عکس: atlanta-world-of-coca-cola-museo-reasonw...k=1vFPBDtz]

فرودگاه اصلی این شهر فرودگاه بین‌المللی هارتسفیلد-جکسون آتلانتا از بزرگ‌ترین فرودگاه‌های جهان است. سازمان قطار سریع شهری آتلانتا و حومه نیز روزانه ۴۸۳۰۰۰ نفر جابجا می‌کند.

مراکز علمی و فرهنگی

سه دانشگاه مطرح این شهر دانشگاه جورجیا تک، دانشگاه ایالتی جورجیا، و دانشگاه اموری می‌باشند.

کتابخانه و موزه جیمی کارتر نیز در اینجا قرار دارد.

ورزش

تیم آتلانتا بیت و نیز تیم فوتبال آمریکایی آتلانتا فالکونز و تیم بسکتبال ان بی ای آتلانتا هاوکز از این شهرند.

[عکس: HD-Atlanta-Wallpapers-5.jpg]
[عکس: Atlanta.jpg]
[عکس: atlcnn-omni-atlanta-hotel-cnn-center-dow...=en&w=1170]

آتلانتا قابل دسترس ترین شهر در ایالات متحده به شمار می رود، و فرودگاه بین المللی هارتسفیلد- جکسون در آتلانتا به بیش از 155 مقصد در ایالات متحده پرواز مستقیم و غیرمستقیم دارد. این فرودگاه دومین فرودگاه پرتردد ایالات متحده در زمینه پروازهای بین المللی به شمار می رود.

این شهر برای بازدیدکنندگان در هر رده سنی و با هر سلیقه ای دارای جذابیت هایی است.

آکواریوم جورجیا با 38 میلیون لیتر حجم آب خود و ماهی های چهارگوش، وال های بلوگا، دلفین ها و کوسه هایش، الهام بخش قوه تخیل شما خواهد بود.

در مرکز کوکاکولا نیز حسگرهای چشایی شما می توانند از بیش از 60 نوع محصول مختلف این شرکت از سرتاسر جهان لذت ببرند.

شما با بازدید از استودیوی CNN می توانید به طور مستقیم شاهد تولید و پخش اخبار جهانی باشید، و پخش اخبار از دفاتر جهانی این آژانس خبری بین المللی را مشاهده کنید.

در موزه تاریخ طبیعی فیربنک، شما می توانید فسیل های باستانی را ببینید، از نمایشگاه های زنده علمی لذت ببرید، بزرگترین دایناسورهای جهان را مشاهده کنید و با شرکت در برنامه گردش در طبیعت در فیربنک، از بخش های مختلف این موزه بازدید کنید.

به جنوب قدیم علاقه دارید؟ مرکز تاریخ آتلانتا این امکان را برای شما فراهم می کند تا همراه با راهنماهای این مرکز در زمان به عقب بازگردید و از مزرعه خانواده اسمیت، عمارت سوان در سال 1928، و بیش از 13 هکتار از باغ ها و دشت های زیبا و تاریخی بازدید کنید.
[عکس: img_092.0.0.jpg]

شما به راحتی شیفته جذابیت های زیبای این شهر خواهید شد. باید خودتان به آتلانتا بیایید و ببینید که این شهر چه تاثیری بر شما می گذارد.
[عکس: shows-ss-lasershow-patriotic.ashx.0.jpeg]
[عکس: WebImage.ashx?docid=430079&imagetype=J&sortorder=38083]

مردم

کلان شهر آتلانتا بیش از 5.5 میلیون نفر جمعیت دارد. گوناگونی نژادها در این شهر بیشتر از تنوع نژادی در کل آمریکا است. آتلانتا همچنین با میانگین سنی 34 سال، جوانترین شهر ایالات متحده نیز به شمار می رود. آتلانتا دارای سریع ترین نرخ رشد در ایالات متحده است.

شرایط جغرافیایی

آتلانتا دارای هیچگونه مرز طبیعی نیست، به همین علت مساحت این کلان شهر بزرگ و بیش از 22.000 کیلومتر مربع است. این شهر در جنوب شرقی رودخانه چاتاهوچه در مرکز بخش جنوب شرقی ایالات متحده قرار دارد.

آب و هوا

آتلانتا دارای هر چهار فصل است، اما هوای آن معتدل است و به ندرت در آن برف و یخ مشاهده می شود. به این ترتیب شما می توانید در بیش از 300 روز در طول سال از بیش از یکصد زمین گلف، دویست زمین عمومی تنیس و صدها کیلومتر مسیر راه پیمایی و دوچرخه سواری لذت ببرید.
سلام صبح بر همه منتظران به خیر و نیکی .
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: amirmc ، alirezanz ، dv2017 ، mehrdad4422 ، msr839 ، aram_hpanahi ، copol ، arminqt
(2016-04-26 ساعت 20:21)samirasamira1010 نوشته:  این فرم 260 رو بلافاصله بعد از اینکه اسممون دراومد باید بفرستیم؟ یعنی هر چی زودتر بفرستیم بهتره؟

فرم 260 حداکثر 2 ماه بعد از اعلام قبولی در سامانه وزارت خارجه فعال میشه. پس اگر وارد فرم 260 نشدید نگران نباشید.
(2016-04-26 ساعت 18:27)@seattel@ نوشته:  سلام بچه ها
آقا ما یه سوال داشتیم ، من خدمتو امریه جهاد کشاورزی بودم(آموزشی س پ ا) . حالا که کارت خدمتو عوض کردم روش فقط درجه ستوان 2 نوشته و اسم و تاریخ شروع و خاتمه.
با توجه به اینکه امسال هرکسی مقصدش سیاتله قبول می شه حالا من این سوالاتو چجوری جواب بدم تو فرم

‎Have you ever served in the military? Yes No‎ آیا تا به حال در ارتش خدمت کرده اید؟ بله خیر
‎Name of Country/Region: _______________________‎ نام کشور/ناحیه
‎Branch of Service: _______________________‎ رسته یا شاخه خدمت
‎Rank/Position: _______________________‎ رتبه / سمت
‎Military Specialty: _______________________‎ تخصص نظامی
‎Date of Service From: _______________________‎ تاریخ شروع خدمت
‎Date of Service To: _______________________‎ تاریخ خاتمه خدمت

دوستانی که جواب رو نمی دونن نظر ندن. من دارم کار هام و انجام می دم فقط این قسمت فرم مونده

دوست عزیز، شما باید راستش رو بگید به آفیسر زمان مصاحبه.
اگر یک درصد بعدا بفهمند شما دروغ گفتید، خیلی واستون بد میشه
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، msr839 ، amirmc ، @seattel@
(2016-04-27 ساعت 06:13)fairy نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 04:20)arminqt نوشته:  من شنيدم خونه هاي ويلايي و شيك رو به كيس نامبر هاي ١ و ٢ رقمي ميدن .. درسته ؟ ماهي هم ١٠٠٠٠ دلار پول ميدن ميگن خرج كن

این که درست ولی یه پنت هوس هم تو منهتن میدن با ویو اقیانوس Cool

تو منهتن نمیدن دوست عزیز، ولی تو برانکس و رد هوک میدن، گولشونو نخورین اینا همش فریب به من ی ماشین 2 ماه کار کرده دادن :/ اگه میدونستم نمیومدم امریکا، الانم به فکر برگشتم.. دارم به روسیه فکر میکنم
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، asrainman ، msr839 ، aram_hpanahi ، arminqt ، نسل سوخته ، fairy
(2016-04-27 ساعت 00:09)elahe mousavi نوشته:  کسی لینک ترجمه فارسی فرم ds260 داره؟؟؟

دوست عزیر ترجمه لازم نداره. سئالاتش خیلی سلیس و روان پرسیده شده.
فقط و فق و فقط باید صحیح، درست و صادق جواب بدید.
تشکر کنندگان: alirezanz ، jalayevatan ، elahe mousavi ، msr839 ، aram_hpanahi
دوستان عزیز سلام
من با خوندن پست های دوستان کلی انرژی گرفتم و دیگه خسته نیستم Big Grin
هفته دیگه میرم شمال مسافرت
اونجا نتایج رو چک میکنم و قبولی رو خواهم دید
امیدوارم اعلام نتایج مسافرتم رو خراب نکنه
به امید موفقیت تمام دوستان مهاجرسرایی
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018 Big Grin
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، jalayevatan ، msr839 ، aram_hpanahi ، arminqt ، نسل سوخته
سلام و عرض ادب
این 5امین پیام منه کی می تونم آنلاین بچتم؟ Rolleyes  Cool  Sad
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان گل، باز هم نزدیک اعلام نتایج شد ، گفتم بیام یه سر به مهاجرسرا بزنم Smile امیدوارم امسال کسایی که واقعا میخوان و شرایط زندگی اونجارو میدونن وهمچنین یه هدف مشخص برای زندگی در امریکا دارن قبول شن ? و امیدوارم که خودم هم قبول شم?

(2016-04-27 ساعت 07:45)amirmc نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 00:39)alirezanz نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 12:38)amirmc نوشته:  من امروز و فردا کلا تعطیلم، شما هم که تو نیویورکی و تعطیل. بگیر استراحت کن تا وقت شب کلیدش رو از من و بقیه بیا بگیر. بعد من می رم استراحت.

آقا شما نمیخوای این کلیدای مارو پس بدی؟! :l

جان داداش، اصلا خبری ازت نداشتیم این چند روز که کلید رو تقدیمت کنم. در هر حال الان که هستم بذار شب می ذارم روی در خودت بیا برش دار.

شما نشون دادی که نمیشه بهت اعتماد کرد! همین الان کلیدارو پس بده یا زنگ میزنم 911..
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: rainbow21 ، msr839 ، aram_hpanahi ، mehre cyrus
دوستان عزیزم خیلی منتظر بودم که دیگه هفته ای برای شمارش معکوس نمونده باشه
امیدوارم امسال سال کسایی باشه که شاید نتونن تا فرارسیدن موعد آزادیشون از طریق دیگه طاقت بیارن و رهایی رو قبل از خفگی تجربه کنن

از گرگر بی رحمه این تجربه ی من سوز     پرواز رهایی باش به ضیافته دیروز
به کوچه که پیوستی ، شهر از تو لبالب شد     لحظه آخر لحظه ، شب عاقبت شب شد
آغوش جهان رو به دلشوره شتابان بود     راهی شدنت حرفه نقطه چینه پایان بود

ای معجزه ی خاموش ، یه حادثه روشن شو     یه لحظه ، فقط یه آه ، هم جنس شکفتن شو

[عکس: ji8cze1mhutlvb87u6iz.jpg]

2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان