کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
201644X6KZGQVYYT
تشکر کنندگان: redbull ، aram_hpanahi ، msr839
من روز سوم ثبت نام کردم
تشکر کنندگان: redbull ، hameddjj ، aram_hpanahi ، msr839
کرایسیس حدود پنجاه تا پیغام خصوصی برای من گذاشت در طول این دو سال اخیر و فقط میگفت تو قبول نمیشی، توهینی نکرده بود فقط فک کنم پیش بینی میکرد بنده خدا
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: redbull ، milade ، meraj-fallahi ، alirezanz ، arminqt ، msr839 ، mehre cyrus ، Malmal60
پس کی سه شنبه میشه
تشکر کنندگان:
(2016-04-29 ساعت 13:11)someonelikeyou نوشته:  کرایسیس حدود پنجاه تا پیغام خصوصی برای من گذاشت در طول این دو سال اخیر و فقط میگفت تو قبول نمیشی، توهینی نکرده بود فقط فک کنم پیش بینی میکرد بنده خدا
دقیقاً:دی
به من هم همچین پیامی داده بود و توی انجمن هم میگفت ، اما فکر نمیکنم کسی به خاطر این حرفشون خودکشی کرده باشه!

اینکه من دنبال حق ایشونم به خاطر این هست که ما ادم ها باید از خودمون شروع کنیم که در یه انجمن به این کوچکی وقتی نتونیم حقوق همدیگه رو به رسمیت بشناسیم توی مملکت خودمون دنبال چی باید باشیم؟ اون که یه کشوره! ، در حالی که همه ما پر از ادعاهای حقوق بشری و کورش و فلان و فلانیم ...
تشکر کنندگان: arminqt ، redbull ، crysis_jiji ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-29 ساعت 02:10)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 01:31)meraj-fallahi نوشته:  اقا من فانتزی تاکسی دربستی خط ملیبو به بورلی هیلز رو با اجازتون تغییر میدم !
بهتره همون آمریکا هم شغل الانم یعنی خبرنگاری رو ادامه بدم ... باور کنید با پدر سوخته بازی هایی که تو فوتبال ایران یاد گرفتم میتونم عرض 5 سال یه نود را بندازم کل مملکتشون رو به چالش بکشم !!!
مثلا بگم باشگاهای ما چرا بجای بومی سازی و زیرساخت ها میرن فلان قدر میدن بازیکنای پابه سن گذاشته اروپایی رو میخرن ؟! ... بعد اونام میگن ما خیلی وقته زیرساخت هامون رو ساختیم و یه دور دیگه هم بازسازیشون کردیم Big Grin الان به تجربه اینا نیاز داریم ! .... بعد منم عادل فردوسی پور وار بگم ، اقای جکسون پور اجازه دارم که قانع نشم ؟!
امروز واقعا چیزایی دیدم که شاخ رو روی سرم حس کردم که داره درمیاد !...
آمریکا بیا که ایده های نوین دارم برات برار جان ! Big Grin ^_^

دوست عزیز ی بار تصمیمتو بگیر دیگه، ما که بیکار نیستیم هی تغییر میدی واس خودت میگم بعدا میگن طرف سس عنصره Cool

منم دعوت میکنی؟ هرچی بگی همونو میگم قول میدم Shy   نه؟ کاغذ بده از رو هرچی بخوای میخونم Sad  میخوام برم تلویزیون Rolleyes

یه پست خوب برات دارم ! فقط مختص خودته !
نقش میثاقی برنامه نود رو میای اونجا اجرا میکنی Big Grin هرچقد دوست داشتی حرف بزنُ تیکه بپرون Big Grin فقط صندلی نمیدم ... باید سرپا وایسی Big Grin
بقول خیابانی : دانشمند جوان برنامه Big Grin =)))
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
تشکر کنندگان: dv2017 ، alirezanz ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، msr839 ، mehre cyrus
(2016-04-29 ساعت 13:17)milade نوشته:  [quote='someonelikeyou' pid='705533' dateline='1461919302']
وقتی نتونیم حقوق همدیگه رو به رسمیت بشناسیم توی مملکت خودمون دنبال چی باید باشیم؟ اون که یه کشوره! ، در حالی که همه ما پر از ادعاهای حقوق بشری و کورش و فلان و فلانیم ...

البته اعضای اینجا دنبال رفتن از مملکت شون هستن فکر نکنم کسی هنوز به این چیز هایی که گفتید فکر کنه :| (شوخی)

تشکر کنندگان: milade ، msr839 ، mehre cyrus
20164NK35PFLOIG9
20164NKOF5OA5TWB
Monday 20 October, 2014
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: mehran.bash ، aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-29 ساعت 12:45)milade نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 12:32)abas_kashan نوشته:  با عرض سلام
بسیار بی انصافی است که مدیر محترم سایت ضد ازادی و مردم سالاری .. بدونیم
شخص بنده در سال 2010  بدلیل فشار عدم قبولی یکسری اعمالی رو در مهاجرسرا انجام داده بودم که اگر مدیریت مدیریتی که شما تعریف میکنید بود تا قفل کردن ای پی و شکایت پیش می رفت
ولی با صحبت و کمی محرومیت بنده رو دوباره مورد قبول قرار دادند
در رابطه باکراسیس ایشون چرا اصلا محروم شد اوایل بدلیل اهانت و فحاشی در پست خصوصی به اعضا بود وگرنه تا قبل کسی با فکاهی بودن ان مشکلی نداشت بعد مولتی یوزر.

ختم صحبتم بگم جناب سپهر بسیار مدیریت هوشمندانه و دوستانه ای دارند از جهتیم نمیشه بسیار اینجا را عمومی کرد

سلام

ممنون عباس جان.

شرمنده من اصلاً اهل تملق و پاچه خواری نیستم. حرفم رو رک میزنم. کسی هم که باید ناراحت بشه، بشه.
من اصلاً در مورد شما در جریان نیستم و اظهار نظر نمیکنم.
اگر کراسیس هر صحبتی هم که کرده باشه، وقتی با یک یوزر جدید ثبت نام میکنه شاید متنبه شده باشه و درس گرفته باشه.
این سری اخری که فقط به دوستان منجمله خودم درخواست دوستی فرستاد!
بماند که انسان فانی هم بود ...
اما اینکه دوستی هر سری که یوزر ایشون رو میبینه و خطاب میکنه، مدیر میاد بن میکنه طرف رو هیچ علتی نداره جز خصومت شخصی به نظر من.
من خدا رو شکر میکنم که مسئولین کشورمون همین ها هستند و کس دیگری نیست، وگرنه هر کس هر اشتباهی میکرد رو اعدمش میکردند یه آبم روش!
کراسیس تا اونجا که من میدونم هیچ زمان همزمان مالتی اکانت نبوده مگر اینکه مدیر محترم اکانت قبلشون رو بن میکرد!
اون هم به چه دلیل؟ چون به فان گفته بود من چند بار توی لاتاری شرکت کردم و تعداد دوستان ساده حرف ایشون رو جدی گرفته بودند و بهشون بر خورده بود! اینکه دوستان ساده لوحانه برخورد میکنند مشکل کراسیس نیست و اگر کرایسی همچین کاری کرده باشه باز هم مهاجرسرا مسئول اخراج ایشون نیست! خودش میدونه و آمریکا!

من همچنان نظرم اینه که مدیران محترم زیادی شورش کردند. مادامی که رفتار ما این باشه وضعیت مملکت از این بهتر نمیشه.

باشد که ایندگان پند گیرند!
به نظر من شما قسمت بد مملکت هستید که بدون داشتن اطلاعات از جریانات جاری یک هجمه براه میندازین
مثلا شما تعداد کلیک گزارش برای محرومیت نادید گرفتید
تعداد ای پی بن شده که ما اطلاع نداریم
نامه هایی که به مدیران زده شده
و .....

بنظزم در همان اعتراض به رسیدگی متوقف باشیم تا مدیران تصمیم گیری بکنند
تشکر کنندگان: alirezanz ، milade ، msr839
(2016-04-29 ساعت 11:47)redbull نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 10:56)amirmc نوشته:  [عکس: louisville01.png]

معرفی شهر دوست داشتنی لویی ویل
[عکس: Louisville_Skyline.jpg]
[عکس: downtown-louisville-as-seen-from-southern-indiana]

لوییویل (به انگلیسی: Louisville) بزرگ‌ترین شهر در ایالت کنتاکی آمریکاست و ۷۰۱۵۰۰ نفر جمعیت دارد. مسابقات کنتاکی دربی اینجا برگزار می‌گردد.
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/07
هر جهنمی از ایالات متحده قشنگ و اباده

خداییش بد جور راست میگه، البته ی دوستی رفته بود آریزونا (با لهجه بخونین Wink ) خیلی مینالید که داهاته، سیلوستر استالونه تو سری رمبو First Blood واس آریزونا (دوباره با لهجه بخونین Big Grin ) بود اینکه کلا چیزایی که گفتم ربطی نداشت به خودم ربط داره Cool میتونم بی ربط میگم! مشکلی هست؟ Cool
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-29 ساعت 12:32)abas_kashan نوشته:  با عرض سلام
بسیار بی انصافی است که مدیر محترم سایت ضد ازادی و مردم سالاری .. بدونیم
شخص بنده در سال 2010  بدلیل فشار عدم قبولی یکسری اعمالی رو در مهاجرسرا انجام داده بودم که اگر مدیریت مدیریتی که شما تعریف میکنید بود تا قفل کردن ای پی و شکایت پیش می رفت
ولی با صحبت و کمی محرومیت بنده رو دوباره مورد قبول قرار دادند
در رابطه باکراسیس ایشون چرا اصلا محروم شد اوایل بدلیل اهانت و فحاشی در پست خصوصی به اعضا بود وگرنه تا قبل کسی با فکاهی بودن ان مشکلی نداشت بعد مولتی یوزر.

ختم صحبتم بگم جناب سپهر بسیار مدیریت هوشمندانه و دوستانه ای دارند از جهتیم نمیشه بسیار اینجا را عمومی کرد

دقیقا، دو سال پیش اومده بود همه میخندیدیم باش منتها گویا اون وسطا زد جاده خاکی

بهتره که تا وقتی اطلاع کافی نداریم توهمت (درست نوشتم؟) نزنیم.. دم از کوروش زدن پیش کش..

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: milade ، aram_hpanahi ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته ، Malmal60
سلام دوستان خوب.خیلی وقت بود نمی اومدم اینجا.موعد نتایج نزدیکه. با آرزوی موفقیت برا همه ثبت نام کنندگان واقعی که نیاز دارن به این برنده شدن.
برگی از درخت نمی افتد مگر باذن الله.قربونت برم خدا اینبار دیگه مارو رد نکن.Sad
(2016-04-29 ساعت 12:37)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 02:16)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 00:38)someonelikeyou نوشته:  نوستراداموسم نمیتونست از رو پستای یه نفر تو مهاجرسرا ۵۰% درست حدس بزنه ببین دیگه سامی چه نابغه ایه

نوست آقا سامی خان Wink

سامی کمپوت چه طعمی دوس میداری؟ Cool

به نام خدا
آناناس.

اوکی پس واست کمپوت سیب میارم سلولت Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، someonelikeyou ، mehre cyrus ، Malmal60
(2016-04-29 ساعت 13:20)meraj-fallahi نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 02:10)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 01:31)meraj-fallahi نوشته:  اقا من فانتزی تاکسی دربستی خط ملیبو به بورلی هیلز رو با اجازتون تغییر میدم !
بهتره همون آمریکا هم شغل الانم یعنی خبرنگاری رو ادامه بدم ... باور کنید با پدر سوخته بازی هایی که تو فوتبال ایران یاد گرفتم میتونم عرض 5 سال یه نود را بندازم کل مملکتشون رو به چالش بکشم !!!
مثلا بگم باشگاهای ما چرا بجای بومی سازی و زیرساخت ها میرن فلان قدر میدن بازیکنای پابه سن گذاشته اروپایی رو میخرن ؟! ... بعد اونام میگن ما خیلی وقته زیرساخت هامون رو ساختیم و یه دور دیگه هم بازسازیشون کردیم Big Grin الان به تجربه اینا نیاز داریم ! .... بعد منم عادل فردوسی پور وار بگم ، اقای جکسون پور اجازه دارم که قانع نشم ؟!
امروز واقعا چیزایی دیدم که شاخ رو روی سرم حس کردم که داره درمیاد !...
آمریکا بیا که ایده های نوین دارم برات برار جان ! Big Grin ^_^

دوست عزیز ی بار تصمیمتو بگیر دیگه، ما که بیکار نیستیم هی تغییر میدی واس خودت میگم بعدا میگن طرف سس عنصره Cool

منم دعوت میکنی؟ هرچی بگی همونو میگم قول میدم Shy   نه؟ کاغذ بده از رو هرچی بخوای میخونم Sad  میخوام برم تلویزیون Rolleyes

یه پست خوب برات دارم ! فقط مختص خودته !
نقش میثاقی برنامه نود رو میای اونجا اجرا میکنی Big Grin هرچقد دوست داشتی حرف بزنُ تیکه بپرون Big Grin فقط صندلی نمیدم ... باید سرپا وایسی Big Grin
بقول خیابانی : دانشمند جوان برنامه Big Grin =)))

آقا قول میدم پسر خوبی باشم Shy

میرم از ورزشگاه یانکی ها گزارش میگیرم Rolleyes

بهشون میگم تصویب شده خا نوما حق ندارن برن استادیوم نظرتون چیه؟؟ Big Grin یکم سرکارشون بزاریم بخندیم Cool

صندلی ندی آبروتو میبرم هرچی ازت دارم رو میکنم، بگم؟ Big Grin بگم؟؟؟ Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-29 ساعت 13:11)someonelikeyou نوشته:  کرایسیس حدود پنجاه تا پیغام خصوصی برای من گذاشت در طول این دو سال اخیر و فقط میگفت تو قبول نمیشی، توهینی نکرده بود فقط فک کنم پیش بینی میکرد بنده خدا

بیخود! باس قبول شی بیای من فانتزیمو پیاده کنم Cool

حق دارن محرومش میکنن..

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: arminqt ، mehrdad4422 ، dv2017 ، msr839 ، someonelikeyou ، mehre cyrus ، نسل سوخته ، Malmal60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان