موضوعها: 0
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-29 ساعت 13:33)abas_kashan نوشته: به نظر من شما قسمت بد مملکت هستید که بدون داشتن اطلاعات از جریانات جاری یک هجمه براه میندازین
مثلا شما تعداد کلیک گزارش برای محرومیت نادید گرفتید
تعداد ای پی بن شده که ما اطلاع نداریم
نامه هایی که به مدیران زده شده
و .....
بنظزم در همان اعتراض به رسیدگی متوقف باشیم تا مدیران تصمیم گیری بکنند
عباس خان بعضی ها خوششون میاد از شلوغ کردن، نحوه پست کسانی که میخواین جواب بدین بهشونو ببین در یک روز متوجه میشین..
البته اون سامی هم باس محروم شه از نظر من
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 10:17)alirezanz نوشته: (2016-04-29 ساعت 05:35)arminqt نوشته: يه سوال .
حالا موقع ديدن نتايج چي بپوشم ؟
شما بزار فرداش لباسم رسمی بپوش که شانس قبولیت بره بالا
جدي ؟؟؟؟
چه خوب پس . يعني اين كارو كنم منهتن قطعي ميشه ديگه ؟
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
با سلام خدمت دوستان گرامی
سعی کردم تا جایی که امکان داره وارد بحث نشم ولی متاسفانه مجبور هستم برخی از موارد رو خدمت دوستان یادآوری کنم
هدف این فروم ، عنوان و عملکرد اون کاملا توضیح داده شده. این فروم برای دفاع از آزادی بیان یا آزادی های مدنی عضو نمی گیره. این فروم دارای قوانین و مقررات مشخص و معینی هست که از طرف تیم مدیریتی اون بخوبی اعمال می شه. بهتر بود شما و سایر دوستان معترض هنگام ثبت نام در صفحه اول شرایط رو کامل می خوندین که واضح گفته تیم مدیریتی می تونه هر شخص یا هر مطلبی رو بنابر صلاح دید خودش پاک کنه.( بهتره قبل از زدن دکمه بعدی همیشه اون صفحه ای که براتون باز می شه رو مطالعه بفرمایید)
امیدوارم دوستان در زمینه مدیریت سایتهای پر بازدید در آینده تجربه ای داشته باشین ( چون مطمئن هستم که در حال حاضر قطعا ندارین). این فروم یک منبع آزاد و بسیار ارزشمند هست برای عزیزانی که قصد مهاجرت دارن .حرکت آگاهانه و یا غیر آگاهانه برخی از شما عزیزان در جهت چیلتر شدن و ایجاد عواقب نچندان خوشایند برای عزیزان مدیر مورد قبول نیست.
گرچه من با دادن پست های بی محتوا که 90 درصد ای تاپیک رو جلو می بره مشکل دارم ولی تا جایی که به خود این فرووم ضربه ای نزنه ایرادی نداره( فوقش خوشم نمیاد مطالب رو پیگیری نمی کنم). ولی این حرکتی که شروع شده اگر با قاطعیت برخورد نشه اون افرادی که آرزوی بسته شدن این فروم رو دارن حیلی زود به هدفشون می رسن.
در نهایت برای اون عزیزانی که نمی تونن خودشون رو با قوانین وفق بدن ( قوانینی که خودشون قبول کردن موقع ثبت نام) بهتره به فکر مهاجرت از این فروم باشن. چون من و دوستانی که مثل من فکر می کنن هرگز اجازه نمی دیم همچین فروم با ارزشی بخاطر مسائلی که اصلا جزو اهدافش نبوده بسته بشه.
لطفا ادامه مباحث خودتون رو در پیغام خصوصی ادامه بدین
با تشکر
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
ای شب از مهتاب تو روشن شده...روی خاک از آب تو گلشن شده
ای خلیج فارس، ای نام بلند....ای شکوهت مثل الوند و سهند
ای غرورت مظهر پایندگی...نام تو دیباچه بالندگی
روز ملی خلیج فارس بر شما منتظران مباركباد ...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-29 ساعت 13:45)jalayevatan نوشته: (2016-04-29 ساعت 12:02)abas_kashan نوشته: دوستان لطفی کنن این رتبه من ۱۱۰ بشه
دوستان یه لطفی هم به من کنن رتبه رو از سیزده خارج کنن
از این علیرضا خیر که به آدم نمیرسه .. یه رتبه داد سیزدهمون کرد رفت پی کارش
یعنی من قبول نشم ... خودت میدونی چیکارت میکنم
هرکی رتبه بده تو سفارت ریجکتش میکنم..
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-29 ساعت 14:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-29 ساعت 14:12 توسط redbull.)
نهایتش ۴ روزه بحث در مورد اخراج فایده نداره تنها نتیجش ممکن اخرش یکی اخراح بشه. ب نظر شخص بنده این ۴ روز بسر کنید تا ۸ ماه دیگه. سایت هم مال ما نیست که در مورد اخراج هاش قضاوت کنیم البته سو گیری هایی داره. خود من چندین بار ب خاطر بیان حقایق اخراج شدم و این هم سومین واخرین اکانتی ک در این سایت خواهم داشت.
ان شالله اخر این هفته همه خوشحال و هو بین سلکت باشن
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
چند مثال ساده برای اینکه سرعت گذر زمان را کاملا حس کنید???????
۱- گل خداداد عزیزی به استرالیا و صعود به جام جهانی فرانسه ۱۹ سال پیش اتفاق افتاده است
۲- سریال شب های برره ۱۱ سال پیش پخش می شد
۳- اخراجی های ۱ و سنتوری در حدود ۹ سال پیش در سینمای ایران خبرساز بودند
۴- فیلم پر پرواز با بازی شادمهر عقیلی ۱۶سال پیش روی پرده رفت
۵- از ده سال پیش تا کنون از کارت سوخت برای سوخت گیری استفاده می کنیم
۶- انیمیشن شرک ۱۵ سال پیش اکران شده است
۷- از مرگ عسل بدیعی بیش از سه سال می گذرد
۸- فیلم سینمایی جدایی نادر از سیمین ۴ سال پیش اسکار گرفته
۹- حدود ٤ سال از فيلترينگ ويچت گذشت
۱۰- حدود ۷ سال از پخش آخرین قسمت سریال فرار از زندان می گذرد
۱۱- فیلم سینمایی تلقین (inception) حدود ۶ سال پیش اکران شده است
۱۲- هفت سال است که ما از ویندوز سون (۷) استفاده می کنیم
۱۳- زلزله بم ۱۳ سال پیش اتفاق افتاده است
۱۴- شش سال است که ایرانی ها یارانه دریافت می کنند
باورتون میشه؟؟
به همین سادگی عمرمون میگذره
وچندسال دیگه فقط یادی ازمون می مونه
لااقل کاری کنیم که به نیکی ازمون یاد کنن
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پدر من کار ازاد داره حالا اجاره یک ملک تجاری چه شرایط و هزینه ای داره
با سپاس فراوان
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-29 ساعت 14:04)?!Seattle نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی
سعی کردم تا جایی که امکان داره وارد بحث نشم ولی متاسفانه مجبور هستم برخی از موارد رو خدمت دوستان یادآوری کنم
هدف این فروم ، عنوان و عملکرد اون کاملا توضیح داده شده. این فروم برای دفاع از آزادی بیان یا آزادی های مدنی عضو نمی گیره. این فروم دارای قوانین و مقررات مشخص و معینی هست که از طرف تیم مدیریتی اون بخوبی اعمال می شه. بهتر بود شما و سایر دوستان معترض هنگام ثبت نام در صفحه اول شرایط رو کامل می خوندین که واضح گفته تیم مدیریتی می تونه هر شخص یا هر مطلبی رو بنابر صلاح دید خودش پاک کنه.( بهتره قبل از زدن دکمه بعدی همیشه اون صفحه ای که براتون باز می شه رو مطالعه بفرمایید)
امیدوارم دوستان در زمینه مدیریت سایتهای پر بازدید در آینده تجربه ای داشته باشین ( چون مطمئن هستم که در حال حاضر قطعا ندارین). این فروم یک منبع آزاد و بسیار ارزشمند هست برای عزیزانی که قصد مهاجرت دارن .حرکت آگاهانه و یا غیر آگاهانه برخی از شما عزیزان در جهت چیلتر شدن و ایجاد عواقب نچندان خوشایند برای عزیزان مدیر مورد قبول نیست.
گرچه من با دادن پست های بی محتوا که 90 درصد ای تاپیک رو جلو می بره مشکل دارم ولی تا جایی که به خود این فرووم ضربه ای نزنه ایرادی نداره( فوقش خوشم نمیاد مطالب رو پیگیری نمی کنم). ولی این حرکتی که شروع شده اگر با قاطعیت برخورد نشه اون افرادی که آرزوی بسته شدن این فروم رو دارن حیلی زود به هدفشون می رسن.
در نهایت برای اون عزیزانی که نمی تونن خودشون رو با قوانین وفق بدن ( قوانینی که خودشون قبول کردن موقع ثبت نام) بهتره به فکر مهاجرت از این فروم باشن. چون من و دوستانی که مثل من فکر می کنن هرگز اجازه نمی دیم همچین فروم با ارزشی بخاطر مسائلی که اصلا جزو اهدافش نبوده بسته بشه.
لطفا ادامه مباحث خودتون رو در پیغام خصوصی ادامه بدین
با تشکر
دوست عزیز اکثر ما هم با شما موافقیم منتها میشه بفرمایید که اینجا از چه مسئله مفیدی میشه بحث کرد؟؟ در باره همه چی تو مهاجرسرا به میزان کافی اطلاعات هست، هر چی که فکرشم نکنی وحتی نمیدونستی که همچین چیزی هست..
ماهم مث دخترای ترشیده ای که از شوهر واس خودشون تعریف میکنن از آمریکا اینجا میگیم دور همی (عجب مثالی زدما :/ )
حالا به نظر شما اینجا چی باید بگیم؟؟ از قیمت خونه تو سانتا مونیکا؟ راه خروج کسی که سربازی نرفته؟؟ نحوه پر کردن فرم DS260؟ اسپانسر؟ لیز کردن اتومبیل؟ بهترین قیمت لوازم الکترونیکی؟ کمترین قیمت 1 گالون بنزین؟ تغییر سفارت؟ چی بپوشیم روز مساحبه؟ چن نفر از ایران شرکت کردن؟ من قبول شدم الان باس چی کار کنم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What