کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-29 ساعت 14:16)arminqt نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:11)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:00)arminqt نوشته:  جدي ؟؟؟؟ Big Grin
چه خوب پس . يعني اين كارو كنم منهتن قطعي ميشه ديگه ؟

اره باو Cool  شک نکن خیالت راحت اگه میخوای 100 درصد اوکی شی ی شماره حساب میدم ی مبلغ ناچیز جهت ترنسفرو اینجور چیزا که قابلتم نداره 20هزارتا واریز کن خودم قبولت میکنم Wink
اوكي ... پس خيالم راحت باشه .
فقط وارد جي اف كي شدم يك پلاكارد بگير دستت اسم من رو فارسي بنويس چون من نميتونم غير فارسي بخونم .حالا ديگه نميدونم خودت مياي يا بچه ها رو ميفرستي.

حتما، اونا مهم نیست شما پولو واریز کنی دیگه همه چی حله Cool
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، msr839 ، arminqt ، mehre cyrus
(2016-04-29 ساعت 14:25)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:04)?!Seattle نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی
سعی کردم تا جایی که امکان داره وارد بحث نشم ولی متاسفانه مجبور هستم برخی از موارد رو خدمت دوستان یادآوری کنم
هدف این فروم ، عنوان و عملکرد اون کاملا توضیح داده شده. این فروم برای دفاع از آزادی بیان یا آزادی های مدنی عضو نمی گیره. این فروم دارای قوانین و مقررات مشخص و معینی هست که از طرف تیم مدیریتی اون بخوبی اعمال می شه. بهتر بود شما و سایر دوستان معترض هنگام ثبت نام در صفحه اول شرایط رو کامل می خوندین که واضح گفته تیم مدیریتی می تونه هر شخص یا هر مطلبی رو بنابر صلاح دید خودش پاک کنه.( بهتره قبل از زدن دکمه بعدی همیشه اون صفحه ای که براتون باز می شه رو مطالعه بفرمایید)
امیدوارم دوستان در زمینه مدیریت سایتهای پر بازدید در آینده تجربه ای داشته باشین ( چون مطمئن هستم که در حال حاضر قطعا ندارین). این فروم یک منبع آزاد و بسیار ارزشمند هست برای عزیزانی که قصد مهاجرت دارن .حرکت آگاهانه و یا غیر آگاهانه برخی از شما عزیزان در جهت چیلتر شدن و ایجاد عواقب نچندان خوشایند برای عزیزان مدیر مورد قبول نیست.
گرچه من با دادن پست های بی محتوا که 90 درصد ای تاپیک رو جلو می بره مشکل دارم ولی تا جایی که به خود این فرووم ضربه ای نزنه ایرادی نداره( فوقش خوشم نمیاد مطالب رو پیگیری نمی کنم). ولی این حرکتی که شروع شده اگر با قاطعیت برخورد نشه اون افرادی که آرزوی بسته شدن این فروم رو دارن حیلی زود به هدفشون می رسن.
در نهایت برای اون عزیزانی که نمی تونن خودشون رو با قوانین وفق بدن ( قوانینی که خودشون قبول کردن موقع ثبت نام) بهتره به فکر مهاجرت از این فروم باشن. چون من و دوستانی که مثل من فکر می کنن هرگز اجازه نمی دیم همچین فروم با ارزشی بخاطر مسائلی که اصلا جزو اهدافش نبوده بسته بشه.

لطفا ادامه مباحث خودتون رو در پیغام خصوصی ادامه بدین
با تشکر

دوست عزیز اکثر ما هم با شما موافقیم منتها میشه بفرمایید که اینجا از چه مسئله مفیدی میشه بحث کرد؟؟ در باره همه چی تو مهاجرسرا به میزان کافی اطلاعات هست، هر چی که فکرشم نکنی وحتی نمیدونستی که همچین چیزی هست..

ماهم مث دخترای ترشیده ای که از شوهر واس خودشون تعریف میکنن از آمریکا اینجا میگیم دور همی (عجب مثالی زدما :/ )

حالا به نظر شما اینجا چی باید بگیم؟؟ از قیمت خونه تو سانتا مونیکا؟ راه خروج کسی که سربازی نرفته؟؟ نحوه پر کردن فرم DS260؟ اسپانسر؟ لیز کردن اتومبیل؟ بهترین قیمت لوازم الکترونیکی؟ کمترین قیمت 1 گالون بنزین؟ تغییر سفارت؟ چی بپوشیم روز مساحبه؟ چن نفر از ایران شرکت کردن؟ من قبول شدم الان باس چی کار کنم؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی بپوشیم روز مصاحبه ! Smile Big Grin
کل هستی را انرژی‌ای فرا گرفته است که از تو محافظت می‌کند و مراقب توست.
این انرژی همیشه در دسترس است، اما اگر تو از آن بی‌بهره هستی، فقط خودت مقصری!
اگر تودرهایت را بسته نگاه داری ممکن است با وجود درخشش خورشید در آسمان، در تاریکی به سر بری!

طلب خیر
تشکر کنندگان: alirezanz ، dv2017 ، aram_hpanahi ، redbull ، msr839 ، mehre cyrus ، Milmilak
از همون دوران دبستان یه اخلاق عجیبی داشتم ... هر وقت میدونستم دوستام درس نخوندن منم گند میزدم به امتحانم که با اونا یکی یاشم و یه موقع از اینکه نمره من خوب شده ناراحت نشن...
خدایا یا همه دوستان باهم قبول شیم یا من تنها نباشم ...آمین
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

(2016-04-29 ساعت 14:38)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:25)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:04)?!Seattle نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی
سعی کردم تا جایی که امکان داره وارد بحث نشم ولی متاسفانه مجبور هستم برخی از موارد رو خدمت دوستان یادآوری کنم
هدف این فروم ، عنوان و عملکرد اون کاملا توضیح داده شده. این فروم برای دفاع از آزادی بیان یا آزادی های مدنی عضو نمی گیره. این فروم دارای قوانین و مقررات مشخص و معینی هست که از طرف تیم مدیریتی اون بخوبی اعمال می شه. بهتر بود شما و سایر دوستان معترض هنگام ثبت نام در صفحه اول شرایط رو کامل می خوندین که واضح گفته تیم مدیریتی می تونه هر شخص یا هر مطلبی رو بنابر صلاح دید خودش پاک کنه.( بهتره قبل از زدن دکمه بعدی همیشه اون صفحه ای که براتون باز می شه رو مطالعه بفرمایید)
امیدوارم دوستان در زمینه مدیریت سایتهای پر بازدید در آینده تجربه ای داشته باشین ( چون مطمئن هستم که در حال حاضر قطعا ندارین). این فروم یک منبع آزاد و بسیار ارزشمند هست برای عزیزانی که قصد مهاجرت دارن .حرکت آگاهانه و یا غیر آگاهانه برخی از شما عزیزان در جهت چیلتر شدن و ایجاد عواقب نچندان خوشایند برای عزیزان مدیر مورد قبول نیست.
گرچه من با دادن پست های بی محتوا که 90 درصد ای تاپیک رو جلو می بره مشکل دارم ولی تا جایی که به خود این فرووم ضربه ای نزنه ایرادی نداره( فوقش خوشم نمیاد مطالب رو پیگیری نمی کنم). ولی این حرکتی که شروع شده اگر با قاطعیت برخورد نشه اون افرادی که آرزوی بسته شدن این فروم رو دارن حیلی زود به هدفشون می رسن.
در نهایت برای اون عزیزانی که نمی تونن خودشون رو با قوانین وفق بدن ( قوانینی که خودشون قبول کردن موقع ثبت نام) بهتره به فکر مهاجرت از این فروم باشن. چون من و دوستانی که مثل من فکر می کنن هرگز اجازه نمی دیم همچین فروم با ارزشی بخاطر مسائلی که اصلا جزو اهدافش نبوده بسته بشه.

لطفا ادامه مباحث خودتون رو در پیغام خصوصی ادامه بدین
با تشکر

دوست عزیز اکثر ما هم با شما موافقیم منتها میشه بفرمایید که اینجا از چه مسئله مفیدی میشه بحث کرد؟؟ در باره همه چی تو مهاجرسرا به میزان کافی اطلاعات هست، هر چی که فکرشم نکنی وحتی نمیدونستی که همچین چیزی هست..

ماهم مث دخترای ترشیده ای که از شوهر واس خودشون تعریف میکنن از آمریکا اینجا میگیم دور همی (عجب مثالی زدما :/ )

حالا به نظر شما اینجا چی باید بگیم؟؟ از قیمت خونه تو سانتا مونیکا؟ راه خروج کسی که سربازی نرفته؟؟ نحوه پر کردن فرم DS260؟ اسپانسر؟ لیز کردن اتومبیل؟ بهترین قیمت لوازم الکترونیکی؟ کمترین قیمت 1 گالون بنزین؟ تغییر سفارت؟ چی بپوشیم روز مساحبه؟ چن نفر از ایران شرکت کردن؟ من قبول شدم الان باس چی کار کنم؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی بپوشیم روز مصاحبه ! Smile  Big Grin

کسی شمارو بخاطر نوع پوششتون ریجکت نمیکنه اما به هر حال شما دارین میرین یه مصاحبه رسمی انجام بدین که تمام آیندتون بهش وابسته هست پس بهتره که به آینده خودتون و آداب رسوم اون کشور احترام بزارینو با لباس رسمی برین Cool

خوب سوال بعدی..

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-29 ساعت 14:40)jalayevatan نوشته:  از همون دوران دبستان یه اخلاق عجیبی داشتم ... هر وقت میدونستم دوستام درس نخوندن منم گند میزدم به امتحانم که با اونا یکی یاشم و یه موقع از اینکه نمره من خوب شده ناراحت نشن...
خدایا یا همه دوستان باهم قبول شیم یا من تنها نباشم ...آمین

من اون دوستانی بودم که درس نخوندم (البته شاگرد اول همیشه بودما Cool ) اما از شما ها تو کلاسمون نبود Sad

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-29 ساعت 14:41)alirezanz نوشته:  کسی شمارو بخاطر نوع پوششتون ریجکت نمیکنه اما به هر حال شما دراین میرین یه مصاحبه رسمی انجام بدین که تمام آیندتون بهش وابسته هست پس بهتره که به آینده خودتون و آداب رسوم اون کشور احترام بزارینو با لباس رسمی برین Cool

خوب سوال بعدی..

مرسی حالا یه سوال دیگه این و هرکی یه جور جواب میده... . میدونم هموز برنده نشدما اما ممنون میشم جواب بدی : دیپلم 11 ساله تجربی بدون پیش دانشجوی ترم 2 کاردانی پیوسته مشکلی ایجاد میکنه به نظرت ؟
اگر تودرهایت را بسته نگاه داری ممکن است با وجود درخشش خورشید در آسمان، در تاریکی به سر بری!

طلب خیر
تشکر کنندگان: alirezanz ، crysis_jiji ، aram_hpanahi ، msr839 ، mehre cyrus
(2016-04-29 ساعت 14:44)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:41)alirezanz نوشته:  کسی شمارو بخاطر نوع پوششتون ریجکت نمیکنه اما به هر حال شما دراین میرین یه مصاحبه رسمی انجام بدین که تمام آیندتون بهش وابسته هست پس بهتره که به آینده خودتون و آداب رسوم اون کشور احترام بزارینو با لباس رسمی برین Cool

خوب سوال بعدی..

مرسی حالا یه سوال دیگه این و هرکی یه جور جواب میده... . میدونم هموز برنده نشدما اما ممنون میشم جواب بدی  : دیپلم 11 ساله تجربی بدون پیش دانشجوی ترم 2 کاردانی پیوسته مشکلی ایجاد میکنه به نظرت ؟

تا جایی که من میدونم مشکلی نداره اگر مدرک کاردانیتونو ارائه کنین که شما تا موقع مصاحبه تموم نمیکنین، پس منتظر بنده و @jalayevatan@ عزیز باش که به خاطر سوزوندن ی شانس بیایم عیادتت با قفله فرمون Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: crysis_jiji ، kouroshz0 ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839 ، dv2017 ، نسل سوخته ، Milmilak
(2016-04-29 ساعت 14:00)arminqt نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 10:17)alirezanz نوشته:  شما بزار فرداش لباسم رسمی بپوش که شانس قبولیت بره بالا Wink

جدي ؟؟؟؟ Big Grin

اره باو Cool  شک نکن خیالت راحت اگه میخوای 100 درصد اوکی شی ی شماره حساب میدم ی مبلغ ناچیز جهت ترنسفرو اینجور چیزا که قابلتم نداره 20هزارتا واریز کن خودم قبولت میکنم Wink

علیرضا جان چی شد؟!!!
شما که گفتی پول چایی نمیگیری؟
داداش رابط داری معرفیش کن تو خصوصی
تشکر کنندگان: alirezanz ، jalayevatan ، msr839 ، arminqt ، نسل سوخته
با نوای کاروان با نوای کاروان
بار بندید همرهان
این قافله عزم آمریکا دارد

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، redbull ، msr839 ، ali etesami ، mehre cyrus ، mehrdad4422
(2016-04-29 ساعت 14:51)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:00)arminqt نوشته:  جدي ؟؟؟؟ Big Grin

علیرضا جان چی شد؟!!!
شما که گفتی پول چایی نمیگیری؟
داداش رابط داری معرفیش کن تو خصوصی

ا شما خوبی چه خبر منو دوباره صدا میکنن من برم Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، msr839 ، arminqt ، mehrdad4422
(2016-04-29 ساعت 14:48)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:44)kouroshz0 نوشته:  

خوب سوال بعدی..

مرسی حالا یه سوال دیگه این و هرکی یه جور جواب میده... . میدونم هموز برنده نشدما اما ممنون میشم جواب بدی  : دیپلم 11 ساله تجربی بدون پیش دانشجوی ترم 2 کاردانی پیوسته مشکلی ایجاد میکنه به نظرت ؟

تا جایی که من میدونم مشکلی نداره اگر مدرک کاردانیتونو ارائه کنین که شما تا موقع مصاحبه تموم نمیکنین، پس منتظر بنده و @jalayevatan@  عزیز باش که به خاطر سوزوندن ی شانس بیایم عیادتت با قفله فرمون Cool

آخه موقع ثبت نام پرسیدم گفتن اگه 2 ترم گذرونده باشید و چندتا واحد پاس کرده باشید موقع مصاحبه ریزنمراتتون و برگه تاییدیه دانشگاه و بدید مشکلی نداره . خواستم مطمین شم

طلب خیر
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839 ، mehre cyrus ، mehrdad4422 ، نسل سوخته
@LORDAmiroo@ شوخی کردما Sad یوخت بلایی سر خودت نیاری؟؟ :/

بیا طناب منو بگیر محکم تره وسط کار یهو پاره نمیشه Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839 ، mehre cyrus ، mehrdad4422
اخی
اخی
کتاب خوندن جناب خان رو دیدین؟
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد، اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن
تشکر کنندگان: alirezanz ، crysis_jiji ، aram_hpanahi ، msr839 ، dv2017
(2016-04-29 ساعت 14:57)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:48)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 14:44)kouroshz0 نوشته:  مرسی حالا یه سوال دیگه این و هرکی یه جور جواب میده... . میدونم هموز برنده نشدما اما ممنون میشم جواب بدی  : دیپلم 11 ساله تجربی بدون پیش دانشجوی ترم 2 کاردانی پیوسته مشکلی ایجاد میکنه به نظرت ؟

تا جایی که من میدونم مشکلی نداره اگر مدرک کاردانیتونو ارائه کنین که شما تا موقع مصاحبه تموم نمیکنین، پس منتظر بنده و @jalayevatan@  عزیز باش که به خاطر سوزوندن ی شانس بیایم عیادتت با قفله فرمون Cool

آخه موقع ثبت نام پرسیدم گفتن اگه 2 ترم گذرونده باشید و چندتا واحد پاس کرده باشید موقع مصاحبه ریزنمراتتون و برگه تاییدیه دانشگاه و بدید مشکلی نداره . خواستم مطمین شم

شما باید ی مدرک کامل داشته باشی که نداری الان کاردانیت که اوکی نیست باس دیپلم 12 ساله ارائه کنی که نداری..

البته شاید بتونی پیش دانشگاهی ثبت نام کنی

سوال بعدی..

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
داشتم با خودم تصمیم میگرفتم که ی پست آدمیزادی و مفید بزارم که دیدم اصن در توانم نیست من فقط میتونم همین چرتو پرتارو بگم Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، redbull ، msr839 ، dv2017 ، amirmc ، ali etesami ، arminqt ، mehre cyrus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان