موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-30 ساعت 07:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-30 ساعت 07:22 توسط amir2017.)
سلام
صبح همگی بخیر
ایشالا چهارشنبه همین هفته همه صبح که بیدار میشن دغدغه کارای لاتاری رو داشته باشن
سه روزو نصفی فقط
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، صبح همگی به خیر و نیکی . دیگه زمان زیادی نمونده . براتون دعا میکنم که به خواستتون برسین ، برام دعا کنین . من واقعا به این معجزه احتیاج دارم .
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
صبحتون بخیر
ایشالا سه روز و یازده ساعت دیگه همه خوشحال باشیم
------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
آقا میلواکی زادگاه کمپانی هارلی دیویدسون هست. نکنین این کارا رو با من
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منم امیدوارم امسال شانس بیارم ...
البته بالا دوستان عکسای زیبایی گذاشتن ولی قطعا هر کسی که برنده میشه به عنوان توریست نباید فکر کنه ... تازه اول کار و تلاش و ساختن یک زندگی تازه شروع میشه
در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان همیشگی
از همین جا سلام منو پذیرا باشید با یه کوه پر از برف و لذت بی نهایت همراه با سرعت بالا در پیست اسکی توچال
آلپاین بازا و اسنوبوردیا بجنبید که امروز فردا برف و عالیه ی
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 14:24)kouroshz0 نوشته: (2016-04-28 ساعت 04:36)نسل سوخته نوشته: شاید به خاطر ترافیک بسیار زیاد ساعت های اول پهنای پاندشون نکشه و از سرورشون اطلاعات اشتباه بیاد برای بعضیا . سایت dvlottery با IIS و asp.net و sql server ساخته شده یعنی کاملا با مایکروسافت و تحت ویندوز. خب این اطلاعاتی که میزنه u have been selected یا ... اینا از sql server یا همون دیتابیس میاد (اگه هک بلدید به اینجا نفوذ کنید و نتیجه رو تغییر بدید ) . پس اگه اینطور فکر میکنید که اگه یه ساعت خلوت چک کنید نتیجه و ممکنه نتیجه عوض بشه کاملا در اشتباهید و خیلی از منطق الگوریتم دوره . بازم میگم ممکنه اشتباهی پیش بیاد بدلیل ترافیک بسیار بالا اما بعدا درست میشه . کلا این سایت dvlottery باید پهنای باندش و موقع ثبت نام و چک کردن نتیجه چند برابر کنه تا این مشکلات پیش نیاد!
مگه با هک میشه نتیجه عوض کرد؟؟؟
شدنی هست اما امنیتشون بالاست . شاید یه هکری که با پایگاه داده ها و برنامه نویسی و سیستم عامل لینوکس آشنا باشه بتونه . روال کار به این صورته که شما با استفاده از nmap و ابزارهای دیگه تو کالی لینوکس ( یه سیستم عامل با ویزگی های زیاد برای هکرهاست ) سایت و اسکن میکنی و باگ ( راه های نفوذش و بهت نشون میده ) حالا هر باگی یه راه نفوذی داره که با کمک برنامه نویسی و دانشی که داری دسترسی پیدا میکنی به اونجایی که اون سایت لاتاری کل اطلاعاتش و نگه میداره خب وقتی به اینجادسترسی پیدا کردی تمومه دیگه !
دوست عزیز معمولا دیتابیس اینگونه وب سایتهای اطلاع رسانی به صورت نسخه فقط خواندنی ای از دیتابیس اصلی بر روی اینترنت جهت اطلاع رسانی قرار داده میشوند (مثل سایت اعلام خلافی خودرو) و هکر عزیز قابلیت تغییر در دیتابیس را نخواهد داشت شاید بتونه تو ارتباط یه کاربر مثلا برای یه بار که داره نتیجه رو چک میکنه اونو به صفحه اشتباه بفرسته که به نظر بنده اگه یه نفر در دو زمان مختلف نتیجه رو چک کنه این احتمالم به صفر نزدیک میشه
امیدوارم برنده باشیم
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
امسال تصميم گرفتم لج كنم ، اگه برنده شدم ، نرم آمريكا?
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
شما اگه جواب اومد چه وقتی چکش میکنید؟؟ زود میرید رو سایتش یا ترجیح میدین یخورده بگذره و هیجانتون بره بالاتر بعد...؟؟؟ من که ودم همون دقیقه اول چکش میکنم ... خخخخخخخخ