کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
سلام
صبح همگی بخیر
ایشالا چهارشنبه همین هفته همه صبح که بیدار میشن دغدغه کارای لاتاری رو داشته باشن

سه روزو نصفی فقط
(2016-04-30 ساعت 04:44)HadiMSC نوشته:  درسته که گفته شده به من که امسال درصد برنده شدن ایرانی ها بیشتره در لاتاری ؟

درود
دوست خوبم اصلا به اين آمار و ارقام شايعه توجه نكنيد، دليلي براي بالا بردن درصد ايران يا هيچ كشور ديگه اي وجود نداره و حتي اگه اين اتفاق بيفته طبق دستورالعمل ويزاي دگرگوني (DV) ،هر كشور نهايتا ميتونه 7% از كل ويزاها رو به خودش اختصاص بده .
اين به اون معني هست كه نهايتا 3850 ويزا براي ايرانيان صادر ميشه.(3850= 0.07 * 55.000 )
از تو لينك زير ميتونيد اين مسئله رو شفاف تر ببينيد

https://travel.state.gov/content/dam/vis...bleVII.pdf
سلام و صبح همگی بخیر. امروز می خوام راجع به شهر میلواکی تو ایالت ویسکانسین یه سری مطلب و عکس بذارم. دوست خوبم dv2017 زحمت خواهند کشید و مطالب آموزنده مربوط به زندگی و دانشگاه را براتون خواهند گذاشت (مثلا الکی با هم هماهنگیم). نمی دونم چرا هر شهری دست می ذارم روش برای انتخاب مطالب و عکس زیباس.
در یک کلام، یک شهر خیلی سرد در کنار دریاچه میشیگان. البته از نظر لبنیات تو آمریکا حرف اول رو می زنه.

معرفی شهر میلواکی

میلواکی (به انگلیسی: Milwaukee) بزرگ‌ترین شهر ایالت ویسکانسین و سی امین شهر پرجمعیت در ایالات متحده آمریکاست.

[عکس: Milwaukee_WI_4924035.jpg]
[عکس: Discovery_World_Milwaukee_Wisconsin_5598.jpg]
[عکس: Milwaukee-downtown-river.jpg]
تیم میلواکی باکز از این شهر و دانشگاه ویسکانسین در میلواکی در اینجا واقع است.
از آثار دیدنی این شهر می‌توان موزه هنر میلواکی را نام برد.
نخستین گروه اروپایی که از این منطقه عبور کردند مبلغان مذهبی فرانسوی و بازرگانان خز بودند. در سال ۱۸۱۸ کاشف فرانسوی‌تبار کانادایی سالومون ژونو در این منطقه سکونت گزید و در سال ۱۸۴۶ شهر ژونو با دو شهر مجاور ادغام شده و به عنوان شهر میلواکی شناخته شد. ورود شمار زیادی مهاجر آلمانی و دیگران به افزایش جمعیت شهر در طول دهه ۱۸۴۰ و دهه‌های پس از آن کمک کرد. آبجوهای ساخت میلواکی معروف‌اند.

افزوده‌های تازه به این شهر عبارتند از گذرگاه کنار رودخانه‌ای میلواکی، مرکز دلتا، پارک میلر، موزه هنر، تئاتر، و اسکله ویسکانسین. افزون بر این آسمان‌خراش‌های جدید و آپارتمانی تازه‌ای در محله‌ها و در نزدیکی دریاچه و رودخانه ساخته شده‌اند.
[عکس: pic_10601.jpg]

واژه میلواکی احتمالاً تغییر شکل یافته واژه «اومینوواکینگ» است که در زبان سرخ‌پوست‌های محل به معنای «محل گرد هم آمدن [در کنار آب]» بوده است.
[عکس: Leisure_boating,_Milwaukee,_Wisconsin.jpg]
[عکس: main2.jpg]
[عکس: Milwaukee.jpg?1427320070]
[عکس: Milwaukee_skyline.jpg]
[عکس: 092213summerfest-grounds-hoan-bridge-lak...-0-154.jpg]
[عکس: IMG_0689.jpg]
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
سلام ، صبح همگی به خیر و نیکی . دیگه زمان زیادی نمونده . براتون دعا میکنم که به خواستتون برسین ، برام دعا کنین . من واقعا به این معجزه احتیاج دارم .
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
سلام
صبحتون بخیر
ایشالا سه روز و یازده ساعت دیگه همه خوشحال باشیم

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: mary59 ، payamshad ، m_ganj ، amirmc ، jalayevatan ، jack87 ، msr839 ، alirezanz ، ali etesami ، dv2017 ، aram_hpanahi ، copol
آقا میلواکی زادگاه کمپانی هارلی دیویدسون هست. نکنین این کارا رو با من
تشکر کنندگان: amirmc ، jalayevatan ، msr839 ، alirezanz ، ali etesami ، dv2017 ، aram_hpanahi ، copol
Heart 
امسال دیگه باید بشه .
انتظارم دورقمی شده .
رتبه کنکورمون دو رقمی میشد بجای انتظارمون .
چه کاریه آخه بابا مردیم از انتظار  Cool  Cool  Cool
ایشالا امسال سال همه ما باشه .
برای تک تک شما آرزوی قبولی میکنم
شاد باشید
(2016-04-30 ساعت 00:56)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-30 ساعت 00:05)mary59 نوشته:  امسال من برنده میشم  شرط می بندم

جداً ؟ شرط سر چى؟

رفتم یو اس، یه قرمه سبزی توپ درست میکنم، کل تاپیک نهار بیان خونمون. البته نهار نه چون تو رستوران دارم ظرف میشورم. شام بیاید
تشکر کنندگان: sahar2016 ، jalayevatan ، msr839 ، mehre cyrus ، alirezanz ، amirmc ، ali etesami ، tenardie2bai ، arminqt ، dv2017 ، aram_hpanahi ، copol
سلام دوستان
منم امیدوارم امسال شانس بیارم ...

البته بالا دوستان عکسای زیبایی گذاشتن ولی قطعا هر کسی که برنده میشه به عنوان توریست نباید فکر کنه ... تازه اول کار و تلاش و ساختن یک زندگی تازه شروع میشه
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، milade ، msr839 ، jalayevatan ، jack87 ، mehre cyrus ، alirezanz ، ali etesami ، dv2017 ، aram_hpanahi ، copol
سلام دوستان همیشگی
از همین جا سلام منو پذیرا باشید با یه کوه پر از برف و لذت بی نهایت همراه با سرعت بالا در پیست اسکی توچال
آلپاین بازا و اسنوبوردیا بجنبید که امروز فردا برف و عالیه ی
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

(2016-04-28 ساعت 14:24)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 04:36)نسل سوخته نوشته:  شاید به خاطر ترافیک بسیار زیاد ساعت های اول پهنای پاندشون نکشه و از سرورشون اطلاعات اشتباه بیاد برای بعضیا . سایت dvlottery با IIS و asp.net و sql server ساخته شده یعنی کاملا با مایکروسافت و تحت ویندوز. خب این اطلاعاتی که میزنه u have been selected یا ... اینا از sql server یا همون دیتابیس میاد (اگه هک بلدید به اینجا نفوذ کنید و نتیجه رو تغییر بدید ) . پس اگه اینطور فکر میکنید که اگه یه ساعت خلوت چک کنید نتیجه و  ممکنه نتیجه عوض بشه کاملا در اشتباهید و خیلی از منطق الگوریتم دوره . بازم میگم ممکنه اشتباهی پیش بیاد بدلیل ترافیک بسیار بالا اما بعدا درست میشه . کلا این سایت dvlottery باید پهنای باندش و موقع ثبت نام و چک کردن نتیجه چند برابر کنه تا این مشکلات پیش نیاد!

مگه با هک میشه نتیجه عوض کرد؟؟؟

شدنی هست اما امنیتشون بالاست . شاید یه هکری که با پایگاه داده ها و برنامه نویسی و سیستم عامل لینوکس آشنا باشه بتونه . روال کار به این صورته که شما با استفاده از nmap و ابزارهای دیگه تو کالی لینوکس ( یه سیستم عامل با ویزگی های زیاد برای هکرهاست ) سایت و اسکن میکنی و باگ ( راه های نفوذش و بهت نشون میده ) حالا هر باگی یه راه نفوذی داره که با کمک برنامه نویسی و دانشی که داری دسترسی پیدا میکنی به اونجایی که اون سایت لاتاری کل اطلاعاتش و نگه میداره خب وقتی به اینجادسترسی پیدا کردی تمومه دیگه !

دوست عزیز معمولا دیتابیس اینگونه وب سایتهای اطلاع رسانی به صورت نسخه فقط خواندنی ای از دیتابیس اصلی بر روی اینترنت جهت اطلاع رسانی قرار داده میشوند (مثل سایت اعلام خلافی خودرو) و هکر عزیز قابلیت تغییر در دیتابیس را نخواهد داشت شاید بتونه تو ارتباط یه کاربر مثلا برای یه بار که داره نتیجه رو چک میکنه اونو به صفحه اشتباه بفرسته که به نظر بنده اگه یه نفر در دو زمان مختلف نتیجه رو چک کنه این احتمالم به صفر نزدیک میشه
امیدوارم برنده باشیم
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
سلام خدمت همه دوستان
امسال تصميم گرفتم لج كنم ، اگه برنده شدم ، نرم آمريكا?
تشکر کنندگان: msr839 ، mehre cyrus ، alirezanz ، ali etesami ، mary59 ، amino ، dv2017 ، aram_hpanahi ، copol
شما اگه جواب اومد چه وقتی چکش میکنید؟؟ زود میرید رو سایتش یا ترجیح میدین یخورده بگذره و هیجانتون بره بالاتر بعد...؟؟؟ من که ودم همون دقیقه اول چکش میکنم ... خخخخخخخخ
(2016-04-30 ساعت 06:49)zeus نوشته:  آقا ناموسا امسال حق منو نخورید بذارید برم آمریکاااااااااااااااااااا

just kidding

آقا ما از کجا بدونیم برنده شدنمون حق شما بوده که موقع خوردنش عذاب وجدان نگیریم؟
تشکر کنندگان: redbull ، jalayevatan ، elahe mousavi ، msr839 ، mehre cyrus ، ali etesami ، dv2017 ، aram_hpanahi
سلام دوستان. من از الان استرس واکسن زدن گرفتم. نمیشه من برنده نشم؟!! Big Grin
تشکر کنندگان: amirmc ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، msr839 ، redbull ، mehre cyrus ، alirezanz ، ali etesami ، mary59 ، dv2017 ، aram_hpanahi ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان