کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-27 ساعت 09:09)amin.randd نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 18:27)@seattel@ نوشته:  سلام بچه ها
آقا ما یه سوال داشتیم ، من خدمتو امریه جهاد کشاورزی بودم(آموزشی س پ ا) . حالا که کارت خدمتو عوض کردم روش فقط درجه ستوان 2 نوشته و اسم و تاریخ شروع و خاتمه.
با توجه به اینکه امسال هرکسی مقصدش سیاتله قبول می شه حالا من این سوالاتو چجوری جواب بدم تو فرم

‎Have you ever served in the military? Yes No‎ آیا تا به حال در ارتش خدمت کرده اید؟ بله خیر
‎Name of Country/Region: _______________________‎ نام کشور/ناحیه
‎Branch of Service: _______________________‎ رسته یا شاخه خدمت
‎Rank/Position: _______________________‎ رتبه / سمت
‎Military Specialty: _______________________‎ تخصص نظامی
‎Date of Service From: _______________________‎ تاریخ شروع خدمت
‎Date of Service To: _______________________‎ تاریخ خاتمه خدمت

دوستانی که جواب رو نمی دونن نظر ندن. من دارم کار هام و انجام می دم فقط این قسمت فرم مونده

دوست عزیز، شما باید راستش رو بگید به آفیسر زمان مصاحبه.
اگر یک درصد بعدا بفهمند شما دروغ گفتید، خیلی واستون بد میشه
حالا سه تا گزینه وسطی رو چی باید بنویسم؟
تشکر کنندگان: msr839 ، alirezanz
(2016-04-30 ساعت 10:21)bobs نوشته:  
(2016-04-30 ساعت 06:49)zeus نوشته:  آقا ناموسا امسال حق منو نخورید بذارید برم آمریکاااااااااااااااااااا

just kidding

آقا ما از کجا بدونیم برنده شدنمون حق شما بوده که موقع خوردنش عذاب وجدان نگیریم؟
کلی خندیدم با این جواب، روحمان شاد شد
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: jalayevatan ، bobs ، msr839 ، mehre cyrus ، alirezanz ، ali etesami ، mehran.bash ، dv2017 ، aram_hpanahi
(2016-04-30 ساعت 11:16)@seattel@ نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 09:09)amin.randd نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 18:27)@seattel@ نوشته:  سلام بچه ها
آقا ما یه سوال داشتیم ، من خدمتو امریه جهاد کشاورزی بودم(آموزشی س پ ا) . حالا که کارت خدمتو عوض کردم روش فقط درجه ستوان 2 نوشته و اسم و تاریخ شروع و خاتمه.
با توجه به اینکه امسال هرکسی مقصدش سیاتله قبول می شه حالا من این سوالاتو چجوری جواب بدم تو فرم

‎Have you ever served in the military? Yes No‎ آیا تا به حال در ارتش خدمت کرده اید؟ بله خیر
‎Name of Country/Region: _______________________‎ نام کشور/ناحیه
‎Branch of Service: _______________________‎ رسته یا شاخه خدمت
‎Rank/Position: _______________________‎ رتبه / سمت
‎Military Specialty: _______________________‎ تخصص نظامی
‎Date of Service From: _______________________‎ تاریخ شروع خدمت
‎Date of Service To: _______________________‎ تاریخ خاتمه خدمت

دوستانی که جواب رو نمی دونن نظر ندن. من دارم کار هام و انجام می دم فقط این قسمت فرم مونده
دوست عزیز، شما باید راستش رو بگید به آفیسر زمان مصاحبه.
حالا سه تا گزینه وسطی  رو چی باید بنویسم؟

Branch of service: Agricultural development Organization
Rank: 2nd Leutnant
ُSpecialty: none

در نظر داشته باشین که آموزش تخصصی که در دورهء آموزشی دیدین، بعنوان تخصص مطرح نمیشه و شما بهتره تخصص نظامی تون رو «هیچ» ذکر کنین تا توی کلیرنس حساسیتی ایجاد نشه.
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...
تشکر کنندگان: msr839 ، jack87 ، alirezanz ، @seattel@ ، mehran.bash ، dv2017 ، aram_hpanahi
(2016-04-30 ساعت 10:29)mrkiani نوشته:  سلام دوستان. من از الان استرس واکسن زدن گرفتم. نمیشه من برنده نشم؟!! Big Grin

با لهجهء جناب خان بخونین:
الو... ها مویوم. آقا این آقا کیانی ... آها. قربااااانت...

آقا من الان زنگ زدم بچه های بالا گفتم اسم شما رو از لیست برنده ها در بیارن که نگرانی نداشته باشی. حله.

بخدا لنگه کفش پرت کنی ناراحت میشم هااا
تشکر کنندگان: msr839 ، redbull ، jalayevatan ، jack87 ، mehre cyrus ، Malmal60 ، alirezanz ، mehran.bash ، arminqt ، dv2017 ، aram_hpanahi ، copol
"متنی که برنده ی جایزه ی بهترین متن سال شد "

گوش هایم را می گیرم!
چشم هایم را می بندم!
و زبانم را گاز می گیرم!
ولی حریف افکارم نمی شوم!
چقدر دردناک است فهمیدن...!!!
خوش بحال عروسک آویزان به آینه ماشین،
تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد...!!!
کاش زندگی از آخر به اول بود..
پیر بدنیا می آمدیم...
آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم...
سپس کودکی معصوم می شدیم ودر...
نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...!!!
تا خدا چی بخواد
(2016-04-30 ساعت 10:19)moxtar88 نوشته:  شما اگه جواب اومد چه وقتی چکش میکنید؟؟ زود میرید رو سایتش یا ترجیح میدین یخورده بگذره و هیجانتون بره بالاتر بعد...؟؟؟ من که ودم همون دقیقه اول چکش میکنم ... خخخخخخخخ

با توجه به اینکه من تمام مدارکم از برنده شدن سری قبل حاضر و آماده توی پوشه است و البته فرمهای 260 هم حداقل دو هفته بعد باز میشن، من با خیال راحت میرم دو هفته دیگه چک میکنم. اگر برنده شدم که همون موقع میرم فرم پر میکنم.
ضمناً به هیچ کس اعلام نمیکنم. حتی همسرم! چون دفعه قبل که کارنت نشدیم خیلی از نظر روحی بهش فشار اومد. صرفاً وقتی که کارنت شدم بهش میگم که آمادهء سفر بشه.
به امید خدا اگه اگه قبول شدیم و رفتیم از سال دیگه "گ ی م‌.آو.ت ر و ن ز" رو باس قانونی ببینیم.
دغدغه رو داشته باشین فقط Smile)))
.
به امید قبولی برای همه عزیزان
دوست عزیز
بله خود شما
10 ثانیه بخند :-)
مرسی

تشکر کنندگان: arminqt ، dv2017 ، msr839 ، copol ، aram_hpanahi
ایشالله خودم بیام فرودگاه امام برا بدرقتون .... قول میدم فقط بدرقه کنم
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: ali etesami ، alirezanz ، Malmal60 ، msr839 ، dv2017 ، copol ، aram_hpanahi
(2016-04-30 ساعت 01:20)redbull نوشته:  یک نکته تازه کشف کردم .
اینکه همه دوست دارن برنده بشن !

شما به درجه بالایی از عرفان رسیدی Big Grin تبریک میگم Wink

@jalayevatan@ این تبریک از اون تبریکا نیستا :/ نری یوخت تبریک بگی :/
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jalayevatan ، redbull ، LORDAmiroo ، ali etesami ، mary59 ، taptan ، نسل سوخته ، msr839 ، dv2017 ، copol ، aram_hpanahi
(2016-04-30 ساعت 01:40)dv2017 نوشته:  
(2016-04-30 ساعت 01:23)redbull نوشته:  این سایت خیلی جالبه هم مدیر کل .هم مدیر .هم مدیر سابق .
هم مدیر پیشکسوت.هم ناظم.هم مدیر غیر فعالو...و هم حاجی واشنتگن
به قول یکی از مدیرای سابق

(2016-02-17 ساعت 04:35)frozen mind نوشته:  دوست عزیز، یکی از دلایل پوست انداختن مهاجرسرا و تعویض پی در پی مدیران این انجمن، کهنه شدن اطلاعات آنهاست. لازمه پویایی مهاجرسرا آمدن افراد با تجربه جدید و مدیران فعال و تازه نفس است.
با این مقدمه باید اعتراف کنم که اطلاعات مهاجرتی افرادی مثل من و عموسعید که از مهاجرتمون مدت زیادی می گذره، دیگه به درد نمی خوره و حتی با شرایط فعلی مهاجرت، گمراه کننده هم هست. افرادی مثل ما می تونن درباره زندگی در آمریکا، آن هم فقط درباره شهر و ایالتی که در آن زندگی می کنن، به دیگران کمک کنن.

عمو سعید هم سلام می رسونه به شما دوستان.
در حد توان در خدمتیم.

این مجموعه نیاز به یه هد قوی داره و انواع و اقسام مدیریتهایی که گفتید. از انصاف خارج نشیم الحق کارشونو خیلی خوب دارن انجام میدن و با توجه به تنوع نظرات به بهترین نحو ممکن این بستر رو برا ی امثال ما فراهم کردن . جاداره از همشون قدردانی کنم بویژه مدیر فنی @Kaveh@ عزیز که خیلی کارش با نظم ، دقیق و دلسوزانه هست .

اصلا قصدم پاچه خواری نبود ، خیلی وقت بود میخواستم یه پست با این محتوا بذارم که این پست ردبول عزیز بهانه خوبی شد .

قشنگ قصدت معلومه...

شما دیگه با این پست بارتو بستی خوش به حالت Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jalayevatan ، redbull ، milade ، Malmal60 ، msr839 ، dv2017 ، aram_hpanahi
(2016-04-30 ساعت 09:37)sheghi نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 14:24)kouroshz0 نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 04:36)نسل سوخته نوشته:  شاید به خاطر ترافیک بسیار زیاد ساعت های اول پهنای پاندشون نکشه و از سرورشون اطلاعات اشتباه بیاد برای بعضیا . سایت dvlottery با IIS و asp.net و sql server ساخته شده یعنی کاملا با مایکروسافت و تحت ویندوز. خب این اطلاعاتی که میزنه u have been selected یا ... اینا از sql server یا همون دیتابیس میاد (اگه هک بلدید به اینجا نفوذ کنید و نتیجه رو تغییر بدید ) . پس اگه اینطور فکر میکنید که اگه یه ساعت خلوت چک کنید نتیجه و  ممکنه نتیجه عوض بشه کاملا در اشتباهید و خیلی از منطق الگوریتم دوره . بازم میگم ممکنه اشتباهی پیش بیاد بدلیل ترافیک بسیار بالا اما بعدا درست میشه . کلا این سایت dvlottery باید پهنای باندش و موقع ثبت نام و چک کردن نتیجه چند برابر کنه تا این مشکلات پیش نیاد!

مگه با هک میشه نتیجه عوض کرد؟؟؟

شدنی هست اما امنیتشون بالاست . شاید یه هکری که با پایگاه داده ها و برنامه نویسی و سیستم عامل لینوکس آشنا باشه بتونه . روال کار به این صورته که شما با استفاده از nmap و ابزارهای دیگه تو کالی لینوکس ( یه سیستم عامل با ویزگی های زیاد برای هکرهاست ) سایت و اسکن میکنی و باگ ( راه های نفوذش و بهت نشون میده ) حالا هر باگی یه راه نفوذی داره که با کمک برنامه نویسی و دانشی که داری دسترسی پیدا میکنی به اونجایی که اون سایت لاتاری کل اطلاعاتش و نگه میداره خب وقتی به اینجادسترسی پیدا کردی تمومه دیگه !

دوست عزیز معمولا دیتابیس اینگونه وب سایتهای اطلاع رسانی به صورت نسخه فقط خواندنی ای از دیتابیس اصلی بر روی اینترنت جهت اطلاع رسانی قرار داده میشوند (مثل سایت اعلام خلافی خودرو) و هکر عزیز قابلیت تغییر در دیتابیس را نخواهد داشت شاید بتونه تو ارتباط یه کاربر مثلا برای یه بار که داره نتیجه رو چک میکنه اونو به صفحه اشتباه بفرسته که به نظر بنده اگه یه نفر در دو زمان مختلف نتیجه رو چک کنه این احتمالم به صفر نزدیک میشه
امیدوارم برنده باشیم

فکر کنم منظورتون از فقط خواندنی اینه که اطلاعات کاربرانی که ثبت نام کردند (منظور همون فرمی که پر شده) یه جای دور از دسترس قرار میگیره و وقتی ما کانفیرمیشن نامبر و وارد میکنیم فقط نمایش اطلاعاتی که از پیش تعیین شده رو میده که کلا دو حالت داره (1- انتخاب شدید و نمایش اطلاعات مربوط به اون کانفی.. 2- انتخاب نشدید)! درسته ؟ چون ببینین فکر کن کامپیوتر من الان سروره و شما نام کاربری و رمز عبورتون و میزنید تو سایت من اون برنامه ای که نوشته شده میاد از تو کامپیوتر من اطلاعات شما رو چک میکنه و بهتون یه پیغامی میده ( رمز عبور صحیح نیست یا با موفقیت وارد شدید و ... ) خوب این یعنی اینکه سایت من یه سروری که آنلاین هست داره و اگه شخصی با استفاده از باگ یا حملات دیگه سرور سایت من و هک کنه و به دیتابیس دسترسی پیدا کنه مسلما یه سری دسترسی هایی داره که میتونه تغییراتی و ایجاد کنه .
کل هستی را انرژی‌ای فرا گرفته است که از تو محافظت می‌کند و مراقب توست.
این انرژی همیشه در دسترس است، اما اگر تو از آن بی‌بهره هستی، فقط خودت مقصری!
اگر تودرهایت را بسته نگاه داری ممکن است با وجود درخشش خورشید در آسمان، در تاریکی به سر بری!

طلب خیر
تشکر کنندگان: msr839
(2016-04-30 ساعت 01:59)jalayevatan نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 22:50)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 20:47)sobhan12345 نوشته:  بعد لطفا بگين كه چه طور ميشه فهميد برنده شدم يا نه

چطور میشه سریع بی درد با استفاده از دیوار خودمو ساقط کنم؟ :/

بیا پیش خودم  Big Grin

عجب گیری کردیما Tongue ، اقا من که برنده نشدم، ما همکاریما :/ به من دیگه رحم کن من خودم تبریک میگم به همه Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jalayevatan ، ali etesami ، msr839 ، aram_hpanahi
سلام دوستان.. امیدوارم چند روز دیگه که میام سر بزنم، مهاجر سرایی ها دلشون خوش باشه که برنده شدن..از جمله خودم Smile
من خودم بخاطر اینکه چهار شنبه دوتا ارائه دارم دانشگاه، شبی که اعلام نتایج میشه نمیرم ببینم که استرس بگیرم.. چهارشنبه شب که از یونی برگشتم میبینم.
فقط سوال داشتم از محضر دوستان خوبم ? :
یکی اینکه اگه برنده شدیم کدوم سفارت رو انتخاب کنیم بهتره؟( یعنی هیچ فرقی نداره؟)
و اینکه اون فرمی که باید پر کنیم ds-260 رو کی باید پر کنیم؟ انگار دوستمون bobs گفتند دو هفته بعد از اعلام نتایج باز میشه..بله؟
ممنون
به امید قبولی همه مهاجر سرایی ها
تشکر کنندگان: arminqt ، msr839 ، copol ، aram_hpanahi
(2016-04-30 ساعت 02:30)نسل سوخته نوشته:  داستانی از 11 سپتامبر

بعد از حادثه یازدهم سپتامبر که منجر به فروریختن برج های دو قلوی معروف آمریکا شد

یک شرکت،از بازماندگان شرکت های دیگری که افرادش از این حادثه جان سالم به در برده بودند

خواست تا از فضای در دسترس شرکت آنها استفاده کنند.

در صبح روز ملاقات مدیر واحد امنیت داستان زنده ماندن این افراد را برای بقیه نقل کرد

و همه این داستان ها در یک چیز مشترک بودند و آن اتفاقات کوچک بود :

مدیر شرکت آن روز نتوانست به برج برسد چرا که روز اول کودکستان پسرش بود

و باید شخصا در کودکستان حضور می یافت.

همکار دیگر زنده ماند چون نوبت او بود که برای بقیه شیرینی دونات بخرد.

یکی از خانم ها دیرش شد چون ساعت زنگدارش سر وقت زنگ نزد.

یکی دیگر نتوانست به اتوبوس برسد.

یکی دیگر غذا روی لباسش ریخته بود و به خاطر تعویض لباسش تاخیر کرد.

اتومبیل یکی دیگر روشن نشده بود.

یکی دیگر درست موقع خروج از منزل به خاطر زنگ تلفن مجبور شده بود برگردد.

یکی دیگر تاخیر بچه اش باعث شده بود که نتواند سروقت حاضر شود.

یکی دیگر تاکسی گیرش نیامده بود.

و یکی که مرا تحت تاثیر قرار داده بود کسی بود که آن روز صبح یک جفت کفش نو خریده بود

و با وسایل مختلف سعی کرد به موقع سرکار حاضر شود. اما قبل از اینکه به برج ها برسد

روی پایش تاول زده بود و به همین خاطر کنار یک دراگ استور ایستاد تا یک چسب زخم بخرد

و به همین خاطر زنده ماند!

به همین خاطر هر وقت، در ترافیک گیر می افتم

آسانسوری را از دست می دهم

مجبورم برگردم تا تلفنی را جواب دهم

و همه چیزهای کوچکی که آزارم می دهد

با خودم فکر می کنم

که خدا می خواهد در این لحظه من زنده بمانم

دفعه بعد هم که شما حس کردید صبح تان خوب شروع نشده است

بچه ها در لباس پوشیدن تاخیر دارند

نمی توانید کلید ماشین را پیدا کنید

با چراغ قرمز روبرو می شوید

عصبانی یا افسرده نشوید،بدانید که خدا در حال مواظبت از شماست

....................................................................................................

.....................................بی نظیر...................................................

....................................................................................................

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: kouroshz0 ، LORDAmiroo ، taptan ، نسل سوخته ، mohsenjoon ، Malmal60 ، msr839 ، dv2017 ، aram_hpanahi
(2016-04-30 ساعت 01:31)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-30 ساعت 01:23)redbull نوشته:  این سایت بخاطر تعداد مدیر ها  خیلی جالبه هم مدیر کل .هم مدیر .هم مدیر سابق .
هم مدیر پیشکسوت.هم ناظم.هم مدیر غیر فعالو...و هم حاجی واشنتگن

من اپلاى ابرود هم عضوم ولى باور كن شايد تو اين همه سال يه بار يا دوبار اگه رفته باشم اونم همون اوايل ... مهاجرسرا يه چى ديگست .. واقعاً دم مديراش گرم ... بى منت زحمت ميكشن .. تشكر ويژه از آقاى سپهر عزيز ...

من اگه برنده بشم با اينكه از پس همه كارا خودم به تنهايى ميتونم بر بيام ولى حتماً بعد برنده شدن شركت پاريز تراولو واسه مشاوره و انجام كاراى بعدى انتخاب ميكنم .. تا دينمو به مهاجرسرا و مديراى گلش ادا كرده باشم

منم همینطور به تعداد انگشتای دسترفتم اونجا/ محیطش خشکو سرده :/ عجب چیزی گفتم 6دیقه هوا خوری Shy

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان