موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان زحمت کشیده بود و مقایسه 3 سفارت ابوظبی و ایروان و آنکارا گذاشته بود، کسی میدونه کدوم صفحه بود که خیلی زحمت نکشم دنبالش بگردم، چون دقیقا تو صفحه ای بود که چند تا از دوستان در حال مشاجره در مورد اینکه کی حقش هست بره و کی حقش نیست بره آم ری کا
تا خدا چی بخواد
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دیروز هم یادمون شد روز کارگر رو به کارگران زحمت کش تبریک بگیم، من خودم تا پارسال جز این عزیزان بودم که الان 10 ماهی هست به استراحت میپردازم
خدا قوت به همه این عزیزان
تا خدا چی بخواد
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
جو معنوی تاپیک تو حلقم. دارم میرم ایمان بیارم. چند تا بیارم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سر کلاس استاد داره درس میده من اینجام...
2014,2015,2016,2017: has not been selected
2018,2019???
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-01 ساعت 16:23)mary59 نوشته: جو معنوی تاپیک تو حلقم. دارم میرم ایمان بیارم. چند تا بیارم؟
نه ديگه راضى نيستيم شما برى دنبال نامحرم ...الانم كه همه جا نامحسوس گذاشتن دردسر ميشه واست
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من اصولا آدمه اميدواري هستم ، ولي وقتي ياد اين ميفتم كه احتمال برنده شدنم ١ به ١٠١ ... ((((
Dv 2017 = not selected
Dv 2018 = not selected
Dv 2019 = not selected
Dv 2020...
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-01 ساعت 09:59)mary59 نوشته: (2016-05-01 ساعت 08:52)elahe mousavi نوشته: (2016-05-01 ساعت 01:15)tenardie2bai نوشته: خوب خانم محترم شما كه ميدونستى اونجا سگ داره از همون اول چرا ثبت نام كردى تا حق بقيه رو ضايع كنى .. تازه شرط هم ميبندى كه حتماً برنده ميشى .. شما لطف كن به شوهر گرامى بگيد يه توله سگ براتون بخره و شروع كنيد نگهدارى از اونو و بزرگ كردنشو تا وقتى رفتيد اونور هم ترستون ريخته باشه هم اينكه شما هم يه سگ دارين كه مواظبه سگاى ديگه نزديكتوون نشن ..... تازه سگ كه سوسك بالدار نيست كه ترس داشته باشه :دى
یک ایالتی میرن که سگ نداشته باشه، با هم میگردیم پیدا میکنیم، آخه منم از سگ واقعا میترسم و خیلی هم چندشم میشه
آخ جون بالاخره یه همدرد پیدا شد.
عزیزم هیچوقت هیچوقت از حیوونا نترس (بجاش از ادمها بترس )اونم از سگ که سمبل عشق و وفاداریه .کافیه برایه چند روز فقط چند روز یه توله کوچولو بیارین خونه قطعا برایه همیشه ترستون میریزه .من چند سال قبل هم فوبیا شدید سگ داشتم و هم افسردگی حاد داشتم ولی دوستی یه توله یک ماهه شیتزو بهم هدیه داد وگفت فقط یک هفته نگهش دار .چون دندون نداشت قبول کردم کاملا ترسم ریخت وبهش وابسته شدم به مرور هم افسردگیم از بین رفت وداروهام کاملا قطع شد .الان عضو سازمان حمایت از حیوانات هستم وتوخونه دوتا سگ دارم که به جون خانواده ما وصلن . با قاطعیت به شما میگم که حتی سگهای بومی وولگرد خیلی خیلی مهربون تر وقابل اعتماد تر از خیلی از ادمها هستند واگر تکه ای نان بهشون بدید یا اونها رویکبار نوازش کنید هیچ وقت شمارو فراموش نمیکنن در صورتی که ما انسانها این جوری نیستیم متاسفانه.درضمن سگها توخیابون همه قلاده دارن وفقط در پارکهایه مخصوص بدون قلاده بازی میکنن که شما میتونید به اون پارکها نرید .
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ