موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
این لاتاری مگه جزو مصوبه های سنا و کنگره امریکا نیست که هرسال ۵۰ هزارنفر باید از طریق لاتاری وارد امریکا بشن؟ قانون ۲۶ ۲۷ سالشون رو به همین راحتی فکر نکنم زیرپا بزارن
اگه بخوان پ ن اهنده بپذیرن که کلا موضوعش فرق میکنه
استرس وارد نکنین این لحظات اخر لطفا
دوست عزیز
بله خود شما
10 ثانیه بخند :-)
مرسی
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-01 ساعت 22:08)Utopia نوشته: (2016-05-01 ساعت 15:41)meraj-fallahi نوشته: من از این دنیا چی میخوام ....
los anglese - downtown street
یه توصیه ای که به دوستان می کنم اینه که سعی کنید در مورد آمریکا واقع بین باشید و ازش بهشت نسازید چون در این صورت وقتی که انشاالله برنده شدید و گرین کارت گرفتید و رفتید، خدای نکرده یه وقت تو ذوقتون نخوره. از روی واقع بینی بهتر و بیشتر لذت می برید. مثلاً وقتی لس آنجلس و داون تون زیباشو تو این عکس می بینید بدونید که داون تون لس آنجلس Skid Row هم داره که چند هزار تا کارتون خواب اونجا چادر زدن که صحنه ش فاجعه باره. خلاصه اینکه آمریکا هم مث همه جاهای دنیا بالا و پایین زیاد داره. سعی کنید اونو با همه ی بالا و پایینهاش بپذیرید. آمریکا رو بخاطر زیبایی شهر و برج و بارو نشناسید چون از این تیپ شهرها تو کشورهای دیگه و حتی شرق دور خیلی بهتر و قشنگترش وجود داره. آمریکا سرزمین فرصتها، آزادی و برابری هست. کشور مهاجرین با فرهنگها و اقلیمهای متنوع و این مزیتهاست که اتباع دیگر کشورهارو به خودش جلب میکنه.
همينطور كه ميگين هستش، ما كلا يكبار رفتيم دان تاون و همون يكبار كافيه، محيط بسيار ناراحت كننده داره و بيشتر مردمش از اسيا شرقي هستن، معدن خلاف مكزيكيا، ولي مغازهاش به سبك مغازهاي ايرانه و همه چي پيدا ميشه با قيمت خيلي پايين. امريكا از تي وي زيباس چون تبليغاتش از طرف شبكها زياده اما وقتي مياي ميري خيابون هاليوود بعد ١٠ دقيقه قدم زدن ميبيني هيچي نبوده و تو ذوقت ميخوره، يا خيابوناي معروف ديگش مثل رعودي درايو كه مغازه بيژن توشه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من درسته چندین ساله شرکت میکنم و هر سال جمله معروفو میبینم ولی امسال حس عجیبی دارم!!!!
حس میکنم وقتش شده!!!!
رفتنی هستیم!!!
هرچی خدا بخواد
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
هی زندگی چکار کردی با من....امشب فیلم حاجی واشنتن دوباره دان میکنم اون یکی دیشب گرفتم خراب دراومد..
فردا پرونده بسته میشه و ناگهان چقدر زود دیر میشه مثل باد گذشت ...امیدوارم ۸ ماه دیگه بشه. اخرین پست هامه دیگه.ببینیم میشه تحصیل ی فرار کنی از اینجا گر چه که راه بسیار سختهاما شدنی .
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-02 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-02 ساعت 20:00 توسط redbull.)
هر کی میتونه یک رتبه بده با ۵۰ خداحافظی کنم از مهاجرسرا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بعد 6 ماه به هوای اینکه فردا نتایج اعلام میشه اومدم مهاجرسرا....خداکنه قبولی داشته باشیم
باران تویی! به خاکِ من بزن
بازا ببین! که بی مهِ تو من هوای پر زدن ندارم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قبول شدم
دیری دیری دیرین
دیری دیری دیرین
دیری دیری دیرید
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
يك روز و چند دقيقه باقي تا اعلام نتايج ..
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING