موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
یاران چ غریبانه رفتند از این خانه
یا حاجی واشنتن مددی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه مهاجران
کمتر از 24 ساعت به اعلام نتایج مونده و اگه اسمتون دراومد زیاد خوشحالی نکنید و خو شحالی اصلی رو نگه دارید واسه موقعی که ویزا خورد تو پاستون.
من یه بار اسمم دراومد قسما نشد. امیدوارم هرکی اسمش دراومد ویزا هم بتونه بگیره
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم چرا حس یه اعدامی رو دارم که شب اخرشه و هم بندی هاش به امید گذشت اولیای دم بهش داداری میدن
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-02 ساعت 21:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-02 ساعت 21:34 توسط redbull.)
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
ببخشید امضا تو دزدیدم .......قشنگ بود
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
فقط 22 ساعت دیگه مونده تا اعلام نتایج.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
سلام دوستان خوبم
فردا این موقع نتایج اعلام شده احتمالا بین 4000تا5000کیس از ایران برنده اعلام میشن .ممکنه تعدادی از اونا عضو مهاجرسرا واز دوستان این تاپیک باشند وممکنه هم نباشند.
در رابطه با لاتاری آنچه میدونم وتجربه دارم وآنچه خوندم وشنیدم تو این ساعت های آخر براتون مینویسم شاید به دردتون بخوره:
1-هر ساله تعدادی قبول میشن ولی تا روزای آخر از قبولیشون مطلع نمیشن چون تو ماه اکتبر موقع ثبت نام تحت تاثیر جو قرار میگیرن وبه قول معروف سنگ مفت گنجشک مفت ثبت نام میکنن ولی هرگز دنبال نتیجه نمیرن .
2-تعدادی با وجودی که میدونن شرایط شرکت رو ندارن شرکت میکنن وبعد از قبولی وموقع مصاحبه ریجکت میشن چون یا دیپلم کامل 12 ساله ندارند ویا شرایط تجربه کار رو ندارند یک موردش رو سال 2015 خودم بیرون سفارت در آنکارا شاهد بودم .وتعدادی رو در تاپیک که کمک میطلبیدند که ما تو فرم نوشتیم دیپلم داریم ولی دیپلم ما 11 ساله است حالا چه کنیم؟
3-خانواده ای رو سراغ دارم که قبولی درلاتاری باعث شده بود کانون خانواده شون داشت از هم میپاشید .چون یکی از اعضای خانواده شدیدا مخالف رفتن بود .
4-دختر خانمی با چشمان گریان یادداشتی نوشته بود که :..من بد بخت ترین آدم روی زمین هستم چون تمام خانواده قبول شدن وویزا گرفتن ودارن میرن ولی چون من بالای 21 سال دارم تو ایران تنها وبدون خانواده میمونم....
5-دوستانی بودن که قبول شدند ولی شماره کیسشون بالا بود تو ماه اگست تا 7650 رو اعلام کردن اونا 50 تا بالاتر بودند با خوشحالی منتظر بودند تو سپتامبر شماره شون اعلام بشه ولی ماه بعد دیگه شماره ای کارنت نشد واز مصاحبه باز موندند
6-دوستانی بودند تو ماه های آخر کلیر شدند ولی ویزا تمام شده بود وبه اونا ویزا نرسید
7-کسایی رو سراع دارم به خاطر خدمت سربازی تو س پ ا ه کلیرنسشون بیش از چهار ماه طول کشید وسپتامبر تمام شد وویزا بهشون نرسید
8-دوستانی بودند که فرم هاشون رو زود پر کردند ولی بعد به خاطر یک اشتباه کوچک وکم اهمیت درخواست دادند که فرمشون رو باز کنند تا تصحیح کنند وبه این خاطر با وجودی که کارنت شده بودند نامه مصاحبه شون دیر اومد ودیر به مصاحبه رفتند وبا وقت کم برا کلیرنس ویزا بهشون نرسید
9-کسایی بودند که .......
اگر تاپیک کلیرنس سالهای گذشته رو بخونید مخصوصا 2014 و2015 و یادداشتهای ایرانیان دردمندوبه جا مانده از لاتاری رو بخونید اشک از چشماتون سرازیر میشه .خیلی از اونا میگفتن کاشکی تو لاتاری هرگز قبول نمیشدیم ....
...من نیز آرزو میکنم دوستان عزیزم در این تاپیک به شرطی قبول شوند که هیچ گونه مشکلی سر راهشون نداشته باشندوبا شادی وتندرستی مانند سایر ایرانیانی که ویزا گرفتند وبه سرزمین آرزوهایشون بار سفر بستند شما نیز چنین باشید . بدرود تا وقتی دیگر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
خوشیش ب همین روزای انتظار وگرنه برنده شدن حالی نمیده
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس