موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
وایییی هیجان دارم 20 تا کونفورمیشن نامبر دارم . نازی
خارج
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
کمتر از 9 ساعت و 25 دقیقه به اعلام نتایج، ان شاله همه رو شاد ببینیم
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
(2016-05-03 ساعت 10:31)hamedDV نوشته: (2016-05-03 ساعت 10:05)آناهیتا-2013 نوشته: چه امیدهایی موج میزنه تو کامنتا؛همه منتظرن که اسمشون دربیاد؛بعد یه عده که اسمشون درمیاد حتی دنبال مصاحبه هم نمیرن،طبق آمارایی که یجا خوندم هرساله حدود نیمی از قبول شده های ایرانی پروسه قبولیشون رو دنبال نمیکنن و حتی به سفارتهای آمریکا هم مراجعه نمیکنن!!!
چند ساله همه داد میزنند که بابا بیایید یک چاره ای برای این معضل بیانیشید متاسفانه kcc اومده یه راهکار بچه گانه برای حل این معضل در پیش گرفته یعنی میاد اسامی برنده ها را دو برابر سهمیه مجاز اعلام میکنه بخدا این راهش نیست ظلم بزرگیه در حق انسانها باید بجای اینکار بیاد سیستم ثبت نام را کدینگ کنه یعنی «« هویتی »» و در صورت امکان «« ژنتیکی »» بشه یا اینکه یک راه حل بهتر از آن اینه که متقاضی در ایران با خرید ویزا کارت که الان به وفور در شهرهای بزرگ قابل ابتیاع می باشد مبلغی را به عنوان حق ثبت نام بطور آنلاین پرداخت کنند .در اینصورت هیچکس دیگه نمیاد بطور نیابتی لشکری از فک و وفامیل و دوستان و هم محله ای ها را همینطور عشقی و بی انگیزه ثبت نام کنه
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
دوست من به نظر من این نوع طرز تفکر درست نیست چرا که این شکلی شما دارین میگین که فقط اونایی که در شهرهای بزرگ دارن زندگی میکنند حق شرکت دارند و به نوعی این یکمی خیلی نظر خودپسندانه ای هست که بیایم شانس دیگر عزیزان رو در نظر نگیریم و فقط به خودمون فکر کنیم . دوست عزیز درسته که بعضی ها فقط برای تفریح دارن ثبت نام میکنند ولی اگر شما سفرنامه ها رو بخونید بودند عزیزانی که همینجوری خودشون یا دوستشون همینجوری به قول شما فله ای قبت نام کردند و بعد از اینکه قبول شدن کلا مسیر زدگیشون عوض شده و الان دارن اونجا زندگی میکنند . درسته هممون دوست داریم و آرزومونه که قبول بشیم و بریم اونجا ولی بیاین خودپسندانه قضاوت نکنیم.
به امید قبولی مهاجرسرایی های عزیز و دوست داشتنی
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????