موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تا حالا ديديد كسي از لحاظ مالي وضعيتش زياد جالب نباشه و تحصيلات حداقل و ديپلم داشته باشه و قبول بشه ؟
.
من كه تا بحال برخورد نداشتم و تصور مي كنم لاتاري يكسري معيارهاي محرمانه داره و افراد قبول از يكسري فيلتر عبور كرده اند و روز مصاحبه براي ويزا فقط مي رند براي حال و احوالپرسي ...!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
احتمال برنده شدن تقريبا برابر با اين است كه شما سه بار پشت سر هم تاس بريزيد و هر سه بار تاس شما عدد شش را به شما نشان دهد. ميبينيد احتمالش خيلي كمه اما شدنيه.... موفق باشيد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-03 ساعت 14:31
بچه ها لطف می کنید به من رتبه بدید .
سپاسگزارم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من ايمان دارم كه قرعه كشي و انتخاب بصورت تصادفي نيست اين رو مطمئن هستم اما نمي دونم معيارشون براي انتخاب چي هست چون هر حدسي كه زدم تو اين سالها نقضش رو خيلي ديدم ..
مطمئن باشيد يك قرعه كشي تصادفي 8 ماه طول نمي كشه يا اينكه اسم يك نفر 2 سال پشت سرهم در نمي آد و خيلي مصاديق ديگه ..
معمولا هم 85 % يا سال اول اسمشون در مياد يا اصلا ديگه در نمي آد ...
خوشحال ميشم نظر شما رو هم بدونم ...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
وای من و تو باد صبا ...عیش و نوش.......نوش کن باده را ..... بدون معطلی ..........ساقی هی پی خی چی ........
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
eveybody plz listen and repet ...baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من اگه برنده بشم واقعا برای ریزی برام خیلی دشوار میشه. باید خونه هامو بفروشم. از کارم استعفا بدم.. اصلا یک وضع جدیدی واسم اتفاق میافته! که واقعا نمیدونم تهش به نفعم میشه یا به ضررم
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
حال آدمی رو دارم که توی شهربازی فلافل خورده ، ۲ دور سوار رنجر شده الان بزور میخان سوار ترن هواییش کنن
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه