موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
0
40 تشکر در 12 ارسال
با عرض سلام و ادب خدمت همه:
از سال 2010 تاکنون هر ساله در
قرعه کشی گرین کارت آمریکا شرکت
کردم، ولی قبول نشدم، رکوردار HAS NOT BEEN SELECTED
هستم، برای تمام کسانی هم که دیشب
چشمانشون از شادی برق میزنه آرزوی
سلامتی، و داشتن فرصت برای زندگی
بهتر را از خدای متعال خواستارم، جای من رو هم
خالی کنید عزیزان.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
يكي از دوستانم برنده شده، بيشتر از لاتاري شانس اورده كه چون تازه داماده و هنوز تو خرج عروسي نيوفتاده ميتونه بياد زندگي شو اينجا راه بندازه.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-04 ساعت 17:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-04 ساعت 17:10 توسط Rezgar.)
تقدیم به هم قطاری های خودم، به نقل از یه دوست....
"این من نبودم که امریکا رو از دست دادم بلکه امریکا بود که با برنده نکردن من؛ منو از دست داد. این روز در تاریخ امریکا با عنوان سه شنبه سیاه بزرگترین اشتباه بعد از جنگ ویتنام ثبت خواهد شد."
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-04 ساعت 16:01)DV 17 نوشته: (2016-05-04 ساعت 15:16)ican2015 نوشته: (2016-05-04 ساعت 11:35)jsmlz نوشته: یه دعا میکنم ، داغ دار هستی بگو آمین
الهـــــی اونایی که شرایطش رو نداشتن و میدونستن اگه ثبت نام کنن شانس بقیه رو پایین میآرن و حقشون رو میخورن ، خودت حقشون رو بخور
بگو آمین اگه حقت خورده شده
سلام دوست عزيز، چرا فكر ميكنيد كسي حق شما رو خورده؟ شما حق داشتي و ديگري نه؟ چرا پيرزن به قول شما 90 ساله نبايد حق داشته باشه ولي شما بايد داشته باشيد؟ چشمهايتان را باز كنيد دوره از اين دريچه به دنيا نگاه كردن ديگه تموم شده. تو اين دنيا همه چيز حق همه است . اگه ايشاالا يك روز برنده شديد و رفتيد ميبينيد كه در انجا چه افرادي به عنوان مهاجر از همه جاي دنيا ميان ؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا بي احترامي ها رو كنار بگذاريد اگر هم خيلي حق خودتون رو تافته جدا بافته ميدانيد راههاي ديگري هم براي متخصصان وجود داره . اسم اين روش ويزاي تنوعه عزيز. عزت زياد
مثل این می مونه یه جا غذا میدن، یه عده واقعاً گرسنه و نیازمند هستند، اما یه نفر گرسنه نیست که هیچ، اون غذا رو هم دوست نداره، ولی میره غذا رو می گیره، و یک غذا به نیاز مند واقعی نمیرسه، آخرش هم اون غذا رو مصرف نمی کنه
لاتاری هم همینه
اون افرادی که مهاجرت می کنن در هر شرایط و وضعی که هستند با این بحث متفاوت هست
با سلامو احترام
اگر ما ايراني ها در برگزاري لاتاري آمريكا نقش داشتيم چه اتفاقي مي افتاد:
شرايط شركت در قرعه كشي گرين كارت:
1- حدود سن افراد بين 18 سال تا 30 سال
2- واريز مبلغ .... دلار جهت ثبت نام(هر چه بيشتر بهتر)
3- حداقل تحصيلات لازم براي شركت در قرعه كشي ليسانس به بالا ترجيحا دكترا
4- قد افراد شركت كننده بايستي بين .... تا ... باشد.
5- در هنگام ثبت نام بايد هويت فرد با اثر انگشت قابل احراز باشد.
6- فقط ما و فاميلم اينا حق شركت دارند.
7- ميزان نياز افراد به مهاجرت را ما مشخص مي كنيم.
و.....
خدا را صد هزار مرتبه شكر كه ..............
عزت زياد.
كيس نامبر : 6xxx
تاريخ مصاحبه: هفتم جولاي 2015
تعداد: 4 نفر
خدمت: ارتش
سفارت: آنكارا
كلير: 17 آگوست 2015 (چهار نفر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-04 ساعت 16:48)farnoush.gh نوشته: (2016-05-04 ساعت 09:53)aref_ra نوشته: دوستان انقدر نا امید نباشید.
خدا بزرگه و عالم اگه چیزی که میخوایم رو بهمون نمیده مطمئن باشید یا به صلاحمون نیست یا هنوز موقع اش نشده.
درضمن برنامه ربزی قبلی روی چیزی که احتمال پیشامدش خیلی کمه کار ساده لوحانه ایه.
کسی که به فکر مهاجرته تحقیقاتشو میکنه اگه به این نتیجه رسید آمریکا خوبه لاتاری رو ثبت نام میکنه و میره سراغ راه هایی که به تلاش خودش وابسته است نه اینکه روز شماری کنه واسه برنده شدن.اینجوری هم زمان حال رو از دست میده هم آینده رو
به امید برنده شدن تمام افرادی که برنده شدن به صلاحشونه
عزیزم بقیه راه ها واسه ما جوونا که تو جامعه امروزی داریم زندگی میکنیم و شاید کل داراییمون 400 تومن باشه...هزینش سر به فلک میکشه بعدش میری سفارت و میگه نهههههههههه.... و ما تمام پولمونو از دست دادیم...ولی لاتری اگه ویزا هم ندند تا اون موقعش شاید 15-20 تومن هزینمون شده...
ولی فکر کنم روی این قضیه بحثی نداریم که نشستن به امید برنده شدن لاتاری و روز شماری کردن کار کاملا اشتباهیه.
بعدشم شما اگه انقدر اصرار به مهاجرت دارین میتونید به گزینه های دیگه فکر کنید.
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا:
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من هم با دوتا کیس برنده نشدیم