موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
حدودا پارسال یا یکمی بیشتر بود که یکی از دوستام داشت غر میزد که اه لاتاری قبول نمیشیم ُ فیلان ...که جهت مذاح گفتم مخ باباتو بزن از طریق سرمایه گذاری، خانوادگی برین دیگه ...کارم هست ... پولم هست اینطوری ...
بعد این که گفتم بلند قهقه ای زدم ...ولی این رفیق ما به فکر عمیقی فرو رفت ...
بله
رفت مخ باباوو خونواده رو زد ایشالله چند وقته دیگه عازمن ...
بله شمام برین مخ خانواده رو بزنین شاید فرجی شد
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
الان ساعت 4 و 30 صبح هستش که دارم این پست رو مینویسم
امسال رو شرکت نکردم
ولی همه نظراتتون رو تو این 49 صفحه خوندم و لایک کردم !!!
واقعا از ته دل آرزو دارم تک تک شما عزیزان مهاجرسرایی برنده این دوره لاتاری بشین
تو این روزای آخر که کم کم داره به شمارش معکوس نزدیک میشین این جمله رو بخاطر بسپارید :
انسان به امید زنده هستش ... ولی امید خطرناک تر از سم هستش ... زندگیتون رو ادامه بدین ... پیروزی نهایی با شماست
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اصلا استرس نداشته باشین روز اعلام نتایج هم خیلی ریلکس برین نگاه کنین یا اصلا بزارین چند روز بگذره بعد برین ببینین
اگر برنده شدین به امید خدا که مبارک باشه اگرم نه اصلا ناراحت نشین سال دیگه با تجربه بیشتر زبان بهتر رزومه قویتر
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-15 ساعت 20:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-15 ساعت 20:29 توسط someonelikeyou.)
پیتزبورگ شهر دانشگاهیه ولی این ایالت و اکثر ایالت های مرکزی امریکا بخاطر سبک زندگی و فرهنگ مهاجر پذیر نیستن و کلن نسل جوان هم زیاد حال نمیکنه اونجا باشه
یه کارخونه معروف سس کچاپ داره هاینتز
در کل شهر دلمرده ایه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2016-02-15 ساعت 22:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-15 ساعت 22:11 توسط Pakpourasghar.)
بیمه دندان پزشکی در بلاد کفر:
- آیا ایمپلنت شامل بیمه دندانپزشکی میشود؟
کاشت دندان به طور گسترده به یک روش در دندانپزشکی تبدیل شده است. با وجود محبوبیت این روش، با این حال، بیمه ها تمایل به تحت پوشش قرار دادن آن نیستند.
دلیل اصلی که چرا ایمپلنت های دندانی توسط بیمه پوشش داده نمی شود، چون هنگامی که با روش های دیگرمقایسه شود، ایمپلنت گران قیمت و مسلما غیر ضروری است، حتی اگراین روش برای بسیاری از افراد انتخاب اول باشد.
از آنجا که بیمه ،ایمپلنت های دندانی را پوشش نمی دهد، بسیاری از بیماران خود را به مراقبت های بهداشتی اعتباری با نرخ بهره کم و یا صفر ترجیح می دهند. کاشت دندان وقت گیر است و هزینه های آن به مراتب از روش های دیگر دندان پزشکی گران تر است.
- آیا دندان مصنوعی پوشش شامل بیمه دندانپزشکی می دهد؟
میتوان گفت که برخی از شرکت های بیمه ای حدود 50% درصد ازهزینه های دندان مصنوعی را تامین میکنند،البته بعضی از شرکتهای بیمه ای هم برای انجام همین کار نوبت های 6 الی 12 ماهه و حتی 2 ساله به مشتری ها می دهند.
توصیه می شود قبل از عقد قرارداد با شرکت بیمه متن قرارداد به طور کامل مطالعه شود،چون برخی شرکت ها هستند که تا سقف هزینه 1000$ دلار را پرداخت میکنند.
- آیا تاج یا کاور شامل پوشش بیمه دندان پزشکی می شود؟
پوشش بیمه دندانپزشکی ممکن است با توجه به نوع طرح و سطح که شما انتخاب کرده اید متفاوت باشد.
بسیاری از برنامه های بیمه دندانپزشکی معمولا مواردی همچون شستشو و جرم گیری سالانه، پر کردن،تاج دندان ،طرح حمایتی از یک دندان ضعیف و یا دندان ترک خورده را پوشش می دهند ولی این مزایا مستلزم حفظ بهداشت دهان و دندان خوب، است.
هزینه تاج:
هزینه داشتن روکش های دندان ممکن است بسته به نوع مواد مورد استفاده، که ممکن است چینی یا فلزی است متفاوت باشد. به طور متوسط، هزینه می تواند از 600 $ به $ 1500 در هر تاج متغیر باشد.
- استفاده CareCredit برای تامین هزینه های دندان پزشکی:
CareCredit تبدیل به یک گزینه گسترده ای شده است که از آن برای پرداخت هزینه های دندان پزشکی استفاده می شود. یکی از جنبه های مفید این روش این است که می توان آن را چند بار و حتی برای چند نفر استفاده کرد.
آیا صاحب حساب نیاز به تایید برای هر بار استفاده از کارت را دارد؟
این کارت می تواند چند بار بدون نیاز به طور مداوم استفاده شود. دارنده حساب با استفاده از این کارت همچنین می تواند به عنوان یک روش پرداخت برای اعضای خانواده و حتی حیوانات خانگی استفاده کند.
من به شخصه اطلاع کافی از این روش ندارم.در صورتی که دوستان اطلاعات کافی از این روش دارند ممنون میشم که در اطلاع عموم بزارند.
در صورت استقبال دوستان از توضیحات سایر بیمه ها دریغ نمیشود.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.