موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بروبچسسسسسسس
میبینم که سخت منتظرین ، همه نیاز به برنده شدن دارن دوستان ، انقدر از نیاز به برنده شدن با سوز حرف نزنین ، هرچی قسمت باشه همون میشه ، واقعیت اینه که من نیاز شدید به برنده شدن ندارم ولیییییییییی از مهاجرت به امریکا نمیشه گذشت . دلم میخواد برنده بشم ولی اگه نشدم هم نشدم چون برنامه ریزی کردم تا سه سال آینده مهاجرت کنم حالا اگه امریکا شد چه بهتر ، اگه نشد هم کانادا ، نشد استرالیا ، نشد دانمارک در آخر هم نیوزیلند ، به هر حال آدم باید منطقی باشه ، لاتاری چیزی نیست جز یه شانس یا معجزه ، به نظرم خدا باید با دست خودش آدم رو از قرعه کشی لاتاری برداره وگرنه با فرمول های ریاضی و آمار و احتمالات واقعا حتی نباید بهش فکر کرد، به نظرم افرادی که لاتاری برنده میشن واقعا خدا با دست خودش اونا رو برمیداره ( این فقط نظر منه جون عزیزتون سریع جبهه نگیرین) .
به هر حال برای همه شما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم برنده بشید.
فراموش نکنید که لاتاری آخرین شانس و راه مهاجرت کردنه نه اولین راه ، پس راه های دیگه هم امتحان کنید.
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-11 ساعت 17:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-11 ساعت 17:34 توسط milaveh.)
(2016-03-10 ساعت 22:16)ARSHIN007 نوشته: (2016-03-10 ساعت 20:21)farrokh33 نوشته: (2016-03-10 ساعت 00:55)milaveh نوشته: بله اگر از راه دور هست اگر مدرک بالاتر نداشتن باشید ریجکت میشید
سلام دوست عزیز اگر دیپلم شما هنرستانی است بهتره هر چه زودتر در دانشگاه علمی کاربردی در مقطع فوق دیپلم ثبت نام کنید و تا اعلام نتایج حداقل چند واحد پاس کنید تا مشکلی از لحاظ مدرک نداشته باشید اگر هم قبول نشدید چیزی از دست نداده اید وادامه تحصیل داده اید.شاد وتندرست باشید
من دیپلم تجربی دارم و مدرک پیشدانشگاهی را از داوطلبان ازاد گرفته ام که چند واحد را از راه دور پاس کرده ام ایا باز هم دچار مشکل می شوم
چون ملاک مدرک دوازده ساله هست فکر میکنم که پیش دانشگاهیتون مورد داشته باشه ، اما آگه مدرک اصل پیش را داشته باشید آگه مثل بقیه مدارک معمولی باشه و اشاره ای نشده باشه به از راه دور بودن فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه ، چون در غیر اینصورت تنها در ریزنمراتتون قید شده که اونا ازتون نمیخوان
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من فوق دیپلم نرم افزار و لیسانس نرم افزار دارم از علمی کاربردی تهران.اما معدلم حداقل هست.به نظرتون مشکلی برام بوجود میاد در مدرک تحصیلی؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
مسعود خان 1362 شما هم بسپار به خدا، بهترین اتفاقها واستون میفته حتما :-)
بعضی روزها ,
حال آدم یک جور عجیبی خوب است
خوب که میگویم
نه اینکه مشکل نباشد ها
نه!!
خوب یعنی خدا دستش را میگیرد,
مقابل غم ها . . .
میگوید "امروز بنده ام باید خوشحال باشد ، سراغش نیایید"
و تو هی ذوق میکنی,
از خوشی های کوچک زندگی ات!
از اتفاقاتی که انتظارش را نداری و میشود!
گفتم انتظار ، یادم آمد
هر روزی که بی انتظارو شاکر
چشم گشودم "حالم خوب بود "
خوب که میگویم
نه اینکه به تمام آرزوهایم رسیده باشم ها ! . نه!
خوب یعنی خدارا رأس آرزوهایم قرار دادم
و همه چیز را به او سپردم . . .
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه بودم فکر می کردم خدا هم شکل ماست ....... ...مثل من، تو، ما، همه، او نیز موجودی دوپاست
در خیال کوچک خود فکر می کردم خدا .............. ....پیرمردی مهربان است و به دستش یک عصاست
مثل آقاجان به چشمش عینکی دارد بزرگ ................... با کلاه و ساعتی کهنه که زنجیرش طلاست
یک کت وشلوار می پوشد به رنگ قهوه ای ............. حال و روز جیب هایش هم همیشه رو به راست
فکر می کردم که پیپش را مرتب می کشد ......................... سرفه های او دلیل رعد و برق ابرهاست
گاهگاهی نسخه می پیچد طبابت می کند ..................... مادرم می گفت او هر دردمندی را دواست
فکر می کردم که شبها روی یک تخت بزرگ .................... مثل آدمها و من در خوابهای خوش رهاست
چندسالی که گذشت از عمر من، فهمیده ام ........................ اوحسابش از تمام عالم و آدم جداست
مهربانتر از پدر، مادر، شما، آقابزرگ .......................... اوشبیه هیچ فردی نیست، نه! چون او خداست
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
Dv2017 بشخصه پیشنهاد میکنم تا زمانی برنده شدن خودتو ندیدی درگیر رویا پردلزی امریکایی نشی (کسب اطلاعات با جزییات) چون دو حالت داره خدایی نکرده یا مثل ما میشی یا فراموش میکنی
الان ما قیمت سنگ پا تو والمارتم میدونیم یا صفر تا صد پاس سفید برای خروج و .... البته با دلی پر از غم
این تاپیک بیشتر مثل یادبود مقاوت استالینگراد و اشنایی دوستان و دلنوشته هاست با حفظ قوانین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستاي گلم اولا ممنون از مديران محترم چقدر سايت متفاوت شده خيلي وقت بود سر نزده بودم دوما يه سوال دارم من دانشجوي ارشد الكترونيك هستم اگه خدا بخواد و امسال قبول شم ميتونم باقي درسمو اونجا ادامه بدم منظورم انتقال اين چند تا واحديه كه گذروندم يا بايد اينجا مدركمو بگيرم