کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-03-06 ساعت 14:15)majid3612 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 13:55)bobs نوشته:  آمادگی برای برنده شدن...

دوستان عزیزم، سلام و وقت شما بخیر
ممکنه به نظرتون صحبتهای من کمی غیرعادی و بلکه مسخره بنظر برسه. اما اگر واقعاً دوست دارید از برنده شدن در لاتاری «خوشحال» بشید، این موارد رو در نظر بگیرید تا استرسهای بعدی اعصابتون رو از کار نندازه:

1- یه پوشهء کوچک آماده کنید و مدارک اولیه رو آماده کنین. این مدارک چه برای مهاجرت به ایالات متحده و چه برای سفر به کشورهای دیگه قابل استفاده هستن. بنابراین اگر برنده نشید هم به دردتون میخوره.

2- حدوداً بیست روز بعد از اولین تاریخ اعلام اسامی، فرمهای مهاجرت در دسترس قرار میگیرن و البته زمان پرکردن فرمها تاثیری روی نوبت مصاحبهء سفارت نخواهد داشت. اما به هر حال ترجیح خواهید داد که در اولین زمان ممکن فرمها رو تکمیل کرده باشین.

با سلام و وقت بخیر و سپاس از ارسال مفیدتون

در مورد شماره 3، خواستم بپرسم شماره کیس ها از چند تا چند است؟ هر سال فرق می کند یا در یک بازه قرار دارد؟
در مورد شماره 5، اثبات تمکن مالی با نامه بانک مبنی بر داشتن مثلا 100 میلیون کفایت می کند؟ من شنیده ام که اخیرا نیاز به داشتن اسپانسر از آمریکاست؟ سند منزل یا هر سند غیرمنقول دیگه هم کفایت می کنه؟
در مورد شماره 5، کلیرنس معمولا چقدر طول می کشه؟ اگر در سپاه خدمت کرده باشیم و بگیم مثلا در ارتش بودیم میتونن بفهمن؟

با سپاس

سلام.
اول:
شماره کیس ها از 1 شروع میشه و سالی تقریبا 125000 نفر برنده اعلام میشن، اما ظرفیت نهایی فقط 50 هزار نفر هست که این ظرفیت بین قاره ها و کشورها بر اساس نظر دفتر کنتاکی توزیع میشه. همچنین هیچ کشوری بیش از 7% کل برنده ها رو نمیتونه داشته باشه (یعنی جمعا 3500 نفر شامل برنده های اصلی و همراهانشون). در مورد سهمیه بندی ها هم معمولا جمع سهمیه بر اساس قاره ها اعلام میشه (آمریکا-اروپا-آسیا-افریقا و اقیانوسیه) که سه قارهء آسیا-اروپا-افریقا تقریبا بیشترین ظرفیت رو دارن و جمع دو قارهء دیگه به 500 هم نمیرسه. ضمناً کشورهای ترکیه و مشترک المنافع (شوروی سابق) هم جزو سهمیه اروپا تلقی میشن. آماری که من از ایران دیدم، سالهای قبل معمولا بین 2500 تا 3000 نفر از ایران پذیرفته میشن و ویزا میگیرن (یعنی تقریبا بیشتر از همهء کشورهای دیگه) علتش هم اینه که مهاجرت از ایران در گروه های مهاجرتی دیگه خیلی کم یا تقریبا صفر هست و این ویزا که اسمش diversity هست، به معنی تنوع، صرفا برای حفظ تعادل بین انواع گروه های مهاجران از کشورهای مختلف هست. برای همین کشورهایی مثل هند و چین که جمعیتشون زیاده، تقریبا در این لاتاری هیچ سهمیه ای ندارن.

در مورد برنده های ایرانی، تا دورهء DV2014 تقریبا همهء برنده ها به مصاحبه دعوت میشدن. اما دورهء DV2015 و امسال که DV2016 در حال اجرا هست حدوداً ماهی هشتصد نفر از آسیا بیشتر اعلام نشد. البته سایت بولتن نوشته که ظرفیت بطور ماهانه تصمیم گیری میشه اما دورهء 2015 هیچ تغییر جدی تا آخر دوره رخ نداد و نهایتاً کل ظرفیت آسیا همون 7600 نفر شد، در حالی که ظرفیت اروپا و افریقا تا 30هزار و 40 هزار هم رفت. برنامهء اصلی هیچوقت تا بحال افشا نشده و ایشالا تو دوره ما که 2017 هست این بالانس برعکس میشه و ایشالا همهء برنده های ایرانی مسافر میشن.

دوم:
تمکن مالی بستگی به تعداد نفرات شما داره و بر اساس خط فقر عمومی ایالات متحده تعیین میشه. مثلا برای یک نفر حدود 15000 دلار برای یک سال هست، برای دو نفر حدود 17000 و برای خانوادهء سه نفره حدود 21000 دلار. البته این اعداد دقیق نیست. برای دیدن اعداد دقیق باید سایت وزارت دارایی رو چک کنین. سند و اموال غیر منقول هم به شرطی قبول میکنن که شما مثلا گزارش کارشناس دادگستری یا مشابه اون رو هم همراهش داشته باشین. البته خود سفارت هم اکیداً توصیه میکنه که قبل از گرفتن ویزا به هیچ وجه اقدام به فروش اموالتون نکنین و حتی شروع به قرض هم نکنین و همونجور که قبلا گفتم صرفا «منابع مالی احتمالی رو بررسی کنین». همین و بس!
داشتن اسپانسر هم بعنوان جایگزین تمکن مالی قبول میشه، اما شرایط داره. گاهی همون اسپانسر باعث میشه بهتون کلیرنس بخوره. ضمناً اسپانسرتون باید فرمی رو پرکنه و براتون پست کنه که اون فرم بیشتر از سه ماه اعتبار نداره. و البته اسپانسرتون باید فرم مالیات سالانه اش رو ارائه بده و موجودی حسابش هم قابل توجه باشه. اگر اسپانسرتون همهء این شرایط رو داشته باشه و مثلا کارمند دولت هم باشه که خیلی هم عالی میشه. در غیر اینصورت گاهی ممکنه دردسرش بیشتر از جور کردن تمکن مالی باشه. با اسپانسر احتمالی تون بعد از برنده شدن حتما سریع و شفاف مذاکره کنین.

سوم:
مورد داشتیم کلیرنس نخورده، مورد داشتیم یه هفته ای کلیر شده و حتی مورد داشتیم شش ماه طول کشیده. البته تمام سایت های مربوطه نوشتن کلاً طولانی ترین حالت شش ماهه هست ولی زمان متوسط برای تبعهء ایران سه ماه هست.
در مورد دادن اطلاعات، به شدت توصیه میکنم که از دادن اطلاعات اشتباه یا مبهم خودداری کنید چون برای لاپوشانی یکی مجبور میشین چند تا دروغ دیگه هم جور کنین و همین در فرایندهای راستی آزمایی ممکنه باعث افزایش سوءظن بشه. در مورد افراد هم هیچ قائده ای نبوده که مثلا ارتش رو کاری نداشتن یا سپاه رو گیر دادن، حتی معافی هم بوده (شوهر دوست خانمم) که کلیرنس خورده و بعد هم ریجکت شده. این فرایند کاملاً رندوم هست و باید فقط دعا کنین!
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...
(2016-03-06 ساعت 09:39)bobs نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 07:20)jsmlz نوشته:  تو  اینجا خیلی زیاد در مورد  کسایی نوشتن که بخاطر ادامه تحصیل دارن میرن  آمریکا
و حتی کسایی که سواد درست و حسابی دارن و  تو یه موسسه  یا شرکتی دارن کار میکنن و میخوان برن

سوال من از دوستان و عزیزان این هستش که کسی  مثل خود من که سوادم در حد دیپلم  هستش ولی  بقول معروف صنعت کار هستش و بصورت تجربی در زمینه کاری خودش استادی به حساب میآد  چقدر میتونه موفق باشه ؟
اون طوری که  از صحبت های دوستان متوجه شدم بعد از ورود به آمریکا  برای پیدا کردن شغل باید رزومه کاری تنظیم کنی و برای چندین شرکت بفرستی و منتظر جواب باشی ،  وقتی هیچ مدرکی دال بر اینکه توی کاری متخصص هستی و کارت فقط بصورت تجربی هستش نیست ، آیا با این شرایط میشه کاری پیدا کرد .
از اونجایی که مهمترین و مهمترین و مهمترین مسیله ای که بعد از مهاجرت پیش روی مهاجران هستش  پیدا کردن شغل و داشتن درآمد هستش ،    گرفتن جوابی برای این سوال میتونه خیلی به کسایی که شرایطی مثل من دارند کمکم کنه

 درصد موفقیت  چقدر میتونه باشه  در این شرایط ؟

دوست عزیز
تحصیلات همه چیز نیست. من موارد زیادی دیدم از افرادی که توی شغل خودشون استادکار بودن و پیشرفت چشمگیری داشتن. خیلی مهمه که روی کاری که میخوای انجام بدی متمرکز، انعطاف پذیر و پر تلاش باشی. شما ذکر نکردی شغلی که داری چیه، شاید بتونیم بیشتر بهت اطلاعات بدیم.
یکی از معروفترین مثالهاش دو نفر ایرانی بودن که من مصاحبه شون رو دیدم. یکیشون توی ایران تعمیرکار خودرو بود و کار تزئینات و اسپرت انجام میداد. اونجا هم به همین کار مشغول شد و با جمع کردن سرمایه و ارائه دادن کیفیت عالی، مشتری جمع کرد و یه کارگاه تخصصی راه انداخت و الان فقط سفارشهای خیلی گرون قبول میکنه و حدود 50 نفر هم پیشش کار میکنن.
یکی دیگه هم تقریبا شغل مشابه داشت و اونجا کارگاه تخصصی زده برای ماشین های ضد گلوله، یعنی مشتریها ماشین شون رو میدن و این آقا براشون داخل بدنه و کف قطعات ضد انفجار و ضد گلوله کار میذاشت و البته همه شون رمز موفقیت شون کار صادقانه، با کیفیت بالا، و البته صورت حسابهای شفاف و منصفانه بود.
باز هم مشاغل مختلفی مثل آهنگری، نقاشی ساختمان، حتی خدمات تزریقات و پرستاری در منزل... افراد زیادی رو دیدم که با تلاش و فعالیت هدفدار به خیلی جاهای خوب رسیدن.

موفق باشید


ممنونم دوست گرامی
شعل و تخصص بنده چاپ اسکرین هستش ، که حدودا 80 درصد به مهارت شخصی مربوط میشه تا به دستگاه
توی ایران نمیتونید اطلاعات زیادی در رابطه با این شغل پیدا کنید چون رشته دانشگاهی و حتی فنی برای این کار وجود نداره و همه چی بصورت تجربی هستش
ولی به رقم وجود اینترنت و دنیای اطلاعات ما خیلی کارها انجام دادیم

توی آمریکا تقریبا 80 درصد موارد استفاده از این شغل چاپ روی لباس هستش ، برندهایی مثل نایک ، آدیداس ، پوما و زارا و ...
مثلا Screen printing and embroidery در اوکلاهاما به آدرس: http://www.usaspe.com/
و ده ها سایت و شرکت که میشه با کمی جستجو تو اینترنت پیدا کرد .

خیلی ها شاید الان تو تخصص خودشون شرایط من رو داشته باشن ، اگه کسی بخواد بهترین انتخاب رو داشته باشه نمیتونه در ابتدای ورود کارآفرین باشه و شروع به کار کنه و مجبور هستش برای آشنایی هر چه بیشتر تا مدتی در این گونه شرکت ها کار کنه و بعد از آشنایی با سیستم و فرهنگ و از همه مهمتر "بودن در شریط" برای خودش کار کنه .

ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا این شرکت ها تمایلی به جذب مارو دارند ؟؟؟
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
تشکر کنندگان:
(2016-03-06 ساعت 18:25)bobs نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 14:15)majid3612 نوشته:  [quote='bobs' pid='696580' dateline='1457169925']
آمادگی برای برنده شدن...

دوستان عزیزم، سلام و وقت شما بخیر
م

ب

با سپاس از توضیحات کاملتون

ایشالا بعد از قبولی در لاتاری 2017، برای قدم های بعدی مزاحمتون میشیم.

سپاس فراوان
تشکر کنندگان: jsmlz ، مارال6
دعا می کنم برای دوستان 2016 که به یاری خدا به زودی همشون کلیر بشن
می گذرد ...
تشکر کنندگان: jsmlz ، alirezanz ، redbull ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، مارال6 ، mohammad_esf59 ، usatravel
در سرزمین من همه
یا سنگ میفروشند ...
یا سنگ میزنند ....
یا سنگ می اندازند ...
یا سنگ دل اند ...
یا نگاهشان سنگین است ... بنویس.
زندگیمان سخت آسان میگذرد.
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، jsmlz ، alirezanz ، sheghi ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-03-06 ساعت 19:00)jsmlz نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 09:39)bobs نوشته:  
(2016-03-06 ساعت 07:20)jsmlz نوشته:  تو  اینجا خیلی زیاد در مورد  کسایی نوشتن که بخاطر ادامه تحصیل دارن میرن  آمریکا
و حتی کسایی که سواد درست و حسابی دارن و  تو یه موسسه  یا شرکتی دارن کار میکنن و میخوان برن

سوال من از دوستان و عزیزان این هستش که کسی  مثل خود من که سوادم در حد دیپلم  هستش ولی  بقول معروف صنعت کار هستش و بصورت تجربی در زمینه کاری خودش استادی به حساب میآد  چقدر میتونه موفق باشه ؟
اون طوری که  از صحبت های دوستان متوجه شدم بعد از ورود به آمریکا  برای پیدا کردن شغل باید رزومه کاری تنظیم کنی و برای چندین شرکت بفرستی و منتظر جواب باشی ،  وقتی هیچ مدرکی دال بر اینکه توی کاری متخصص هستی و کارت فقط بصورت تجربی هستش نیست ، آیا با این شرایط میشه کاری پیدا کرد .
از اونجایی که مهمترین و مهمترین و مهمترین مسیله ای که بعد از مهاجرت پیش روی مهاجران هستش  پیدا کردن شغل و داشتن درآمد هستش ،    گرفتن جوابی برای این سوال میتونه خیلی به کسایی که شرایطی مثل من دارند کمکم کنه

 درصد موفقیت  چقدر میتونه باشه  در این شرایط ؟

دوست عزیز
تحصیلات همه چیز نیست. من موارد زیادی دیدم از افرادی که توی شغل خودشون استادکار بودن و پیشرفت چشمگیری داشتن. خیلی مهمه که روی کاری که میخوای انجام بدی متمرکز، انعطاف پذیر و پر تلاش باشی. شما ذکر نکردی شغلی که داری چیه، شاید بتونیم بیشتر بهت اطلاعات بدیم.
یکی از معروفترین مثالهاش دو نفر ایرانی بودن که من مصاحبه شون رو دیدم. یکیشون توی ایران تعمیرکار خودرو بود و کار تزئینات و اسپرت انجام میداد. اونجا هم به همین کار مشغول شد و با جمع کردن سرمایه و ارائه دادن کیفیت عالی، مشتری جمع کرد و یه کارگاه تخصصی راه انداخت و الان فقط سفارشهای خیلی گرون قبول میکنه و حدود 50 نفر هم پیشش کار میکنن.
یکی دیگه هم تقریبا شغل مشابه داشت و اونجا کارگاه تخصصی زده برای ماشین های ضد گلوله، یعنی مشتریها ماشین شون رو میدن و این آقا براشون داخل بدنه و کف قطعات ضد انفجار و ضد گلوله کار میذاشت و البته همه شون رمز موفقیت شون کار صادقانه، با کیفیت بالا، و البته صورت حسابهای شفاف و منصفانه بود.
باز هم مشاغل مختلفی مثل آهنگری، نقاشی ساختمان، حتی خدمات تزریقات و پرستاری در منزل... افراد زیادی رو دیدم که با تلاش و فعالیت هدفدار به خیلی جاهای خوب رسیدن.

موفق باشید


ممنونم دوست گرامی
شعل و تخصص بنده  چاپ اسکرین هستش ، که حدودا 80 درصد به مهارت شخصی مربوط میشه  تا به دستگاه
توی ایران نمیتونید اطلاعات زیادی در رابطه با این شغل پیدا کنید چون  رشته دانشگاهی  و حتی فنی برای این کار وجود نداره و همه چی بصورت تجربی هستش
ولی به رقم وجود اینترنت و  دنیای اطلاعات ما خیلی کارها انجام دادیم

توی  آمریکا تقریبا 80 درصد  موارد استفاده از این شغل چاپ روی لباس هستش ، برندهایی مثل نایک ، آدیداس ، پوما و زارا و ...
مثلا Screen printing and embroidery  در اوکلاهاما به آدرس: http://www.usaspe.com/
و ده ها سایت و شرکت که میشه با کمی جستجو تو اینترنت  پیدا کرد .

 خیلی ها  شاید الان تو تخصص خودشون  شرایط من رو داشته باشن  ، اگه  کسی بخواد بهترین انتخاب رو داشته باشه نمیتونه در ابتدای ورود  کارآفرین باشه و شروع به کار  کنه و مجبور هستش برای آشنایی هر چه بیشتر تا مدتی در  این گونه شرکت ها کار کنه و بعد از آشنایی با سیستم و فرهنگ و از همه مهمتر "بودن در شریط"   برای خودش کار کنه .

ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا  این شرکت ها تمایلی به جذب مارو دارند ؟؟؟

سلام.
من در مورد جزئیات بازار کار بخصوص رشته ای که شما فرمودین اطلاعات خوبی ندارم چون شغل خودم بیشتر روی مدیریت پروژه های صنعتی متمرکز شده. اما به هر حال همون جور که عرض کردم، با یه سری فاکتورهای اجتماعی، ضریب موفقیت شما خیلی بالا میره: توی بازار کار بین المللی، افرادی که سخت کوش باشن، توی کارشون خلاق و با مهارت باشن و از همه مهمتر صداقت داشته باشن، خیلی سریع به جاهای خوب میرسن.
در مورد برندها، لابد خودتون بهتر میدونین که بیشترشون توی کشورهای آسیای جنوب شرقی کارخونه دارن، اما به هر حال توی خود ایالات متحده هم مسلماً برندهای مختلف و شاید کارخانه های دیگه ای هم باشن که به تخصص شما احتیاج دارن. بهترین روش برای اطمینان از موفقیت تون اینه که همیشه سعی کنین در زمینهء شغلی تون جدیدترین اطلاعات رو کسب کنین، روابط عمومی تون رو گسترش بدین و اگر به قول خودتون رشته تون هیچ منبع و مرجعی نداره، خوب... این یه فرصت عالیه که خودتون رو تبدیل کنین به یه مرجع. کتاب بنویسین، فیلم آموزشی تهیه کنین و به چند نفر آموزش بدین. امتیاز این کارها اینه که شما نه تنها قادر خواهید شد به سئوالات دیگران جواب بدهید، بلکه شاید تجربه ای بشه که در مقصد جدید بجای مشغول شدن در کارخانه، مثلا یه آموزشگاه تخصصی در رشته تون راه بندازین یا مثلا بعنوان مشاور همون کارخونه ها کار کنین...

من با جستجو در گوگل چند تا مثال براتون پیدا کردم:
این سایت مربوط به مدرسهء تخصصی انجمن سیلک اسکرین آمریکاست که مدرک تخصصی هم میده:
http://www.screenprinting-aspa.com/education
این سایت آموزش داده که چطور یه کارگاه خصوصی سیلک اسکرین راه بندازین:
http://smallbusiness.chron.com/start-own...17564.html
این سایت توضیح داده که دامنهء حقوق و دستمزد مشاغل سیلک اسکرین در آمریکا چقدر هست (متوسط ماهی 3500 دلار):
http://www.payscale.com/research/US/Job=...ourly_Rate
این سایت هم فهرستی از آگهی های استخدام در مشاغل تخصصی سیلک اسکرین هست:
http://jobs.monster.com/v-skilled-trades...-jobs.aspx

امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره.
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...
تشکر کنندگان: jsmlz ، jalayevatan
(2016-03-06 ساعت 11:06)DV 17 نوشته:  سلام دوستان و هم دردان هم حس !
بنظر شما ممکنه از یک خانواده دو نفر لاتاری برنده بشه؟



سلام
بله سال قبل یک زوج برنده لاتاری شدن هم خانوم و هم اقا
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP
         
اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: jsmlz ، مارال6 ، bobs ، alirezanz
[quote='bobs' pid='696710' dateline='1457257196']
سلام مجدد به همه
این چند روز که کمی وقتم آزاده و اعصابم مختل نیست، میخوام باز هم اطلاعاتی رو در اختیارتون بذارم.

در نوشته قبلی از اهمیت تهیهء مدارک گفتم که اقلامی مثل گذرنامه، وضعیت ممنوع الخروجی، مدرک تحصیلی و وضعیت ازدواج تون رو شفاف کنین و مدارکش رو آماده کنین.

علاوه بر مدارک فوق، آقایون محترم که برندگان احتمالی اصلی و یا همراه همسر گرامی خواهند بود، لازمه وضعیت خدمت وظیفه رو هم شفاف کن. کارت پایان خدمت یا معافیت رو حتماً به روز کنین (اگر کارتتون قدیمی هست باید حتما به کارت هوشمند تبدیل بشه) و البته ترجمه رسمی هم داشته باشین.
دوستانی که خدمتشون در ارگانهای حساس بوده (اسم نمی برم)، ترجیحا توضیحات یا مدارکی تهیه کنن که اثبات کنه دیگه بعد از خدمت با اون ارگانها هیچ ارتباطی ندارن و البته خدمتشون هم بصورت خدمات کارمندی (administrative) بوده و درگیر هیچ عملیات یا فعالیت نظامی و اطلاعاتی نبودن. این مدرک به احتمال بسیار قوی زمان مصاحبه براتون نفع زیادی خواهد داشت. مثلا من یه نامه از محل خدمتم گرفتم که من توی ارتش بودم ولی سرباز فروشگاه ارتش بودم و هیچ کار نظامی نداشتم.

به هر حال از زمان برنده شدن تا زمان باز شدن فرمها تقریبا بیست روز فرصت دارین که چهار مدرک فوق رو آماده کنین و برای پر کردن فرمها حتماً کنار دستتون داشته باشین. شاید فکر کنین بدون ترجمه ها هم میشه فرم رو پر کرد، اما من تجربهء متفاوتی دارم:
من تجربه کردم که بعضی دارالترجمه ها متاسفانه هیچ تقیدی به دقیق بودن ترجمهء عبارات و تاریخها ندارن و ممکنه مثلا تاریخ رو یک روز پس و پیش ترجمه کنن و شما لازمه فرمی که پر میکنین بدون کوچکترین خطایی، عیناً برابر با مدرکی باشه که هنگام مصاحبه تحویل سفارت میدین. بنابراین اگر ترجمه ها رو قبلاً حاضر کنین، دیگه نگران این نیستین که مثلاً توی فرم اسمتون رو Alireza تایپ کنین و توی ترجمه یا گذرنامه اسمتون Ali reza باشه. همون یه اسپیس ناقابل باعث شد بنده دویست و پنجاه دلار برای تجدید مدرک آیلتسم خرج کنم، چون وسط اسم فامیلم در گذرنامه یه اسپیس بود که من عادت به تایپش نداشتم! متاسفانه این سفارتی ها در مورد اختلاف تایپی اسم و یا حتی آدرس حساسیت فوق العاده ای دارن! مثلا براشون کلمه Mohammad با Mohamad اختلاف جدی داره و حتی بخاطر این اختلاف ممکنه یه پرونده رو کلا باطل کنن. حالا فرض کنین تولدتون 10 اسفند باشه و با دارالترجمه اختلاف پیدا کنین که سال تولدتون کبیثه بوده و تاریخ تولدتون رو باید 1 مارس ترجمه میکرده یا 29 فوریه؟ و یا هزار اما و اگر دیگه...
به همین ترتیب، اگر شما بخواهید فرمها رو پرکنین و بعدا ترجمه های رو تهیه کنین، یک درصد احتمالش هست که چنین اختلافاتی توی فرمتون پیش بیاد، و اون موقع تنها راهی که دارین اینه که به سایت لاتاری (معروف به کنسولار کنتاکی) ایمیل بزنین و درخواست کنین که فرم تون دوباره باز بشه. این کار خود بخود خطری نداره، اما احتمال داره باعث بشه وقت مصاحبه تون عقب بیفته...

برای همین احتیاطات هست که توصیه میکنم در فاز اول، یک نسخه ترجمهء این مدارک رو توی پوشه تون نگه دارین. حال اگه برنده نشدین، بالاخره برای کارهای دیگه به دردتون میخوره. ضمناً، برای اینکه در هزینهء ترجمه حداکثر صرفه جویی انجام بشه، میتونین از مهر وزارت خارجه و دادگستری صرف نظر کنین و صرفاً در مراحل بعدی اگر داشتن مهر الزامی بود بابتش هزینه کنین. اکثر دارالترجمه ها قبول میکنن که تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری رو در زمان جداگانه دریافت کنن و البته شما میتونین مستقیما برای اونها اقدام کنین.

تهیه کردن این مدارک ظرف بیست روز تا دو ماه هم به سادگی انجام پذیره. اما قطعا اعصابتون رو توی هاون خواهد گذاشت. ضمناً ترجمه توی همین اسفند ماه، شما رو از پرداخت هزینه های گرانتر در فروردین و اردیبهشت معاف میکنه.

فهرست مدارکی که موقع پرکردن فرم برندگان به دردتون میخوره:
1- ترجمه شناسنامه خودتون، همسر و تمام فرزندان (اعم از زیر 21 و بالای 21).
2- ترجمه عقد نامه
3- ترجمه مدارک نظام وظیفه
4- ترجمه مدرک تحصیلی
5- گذرنامه
مهم: دقت کنین که اسم، فامیل، اسم پدر و سایر اطلاعات توی ترجمه ها با متن گذرنامه تون عیناً مطابق باشه!

به جز مدارک فوق که شماره ها، تاریخ و اسمها رو باید عینا مطابق مدارک توی فرم بزنین، یه سری اطلاعات دیگه هم لازمه داشته باشین:
فهرست اطلاعاتی که موقع پر کردن فرم برندگان به دردتون میخوره:
1- اسم و آدرس یه نفر (دوست یا بستگان) در آمریکا. پیش فرض اینه که شما به محض رسیدن، پیش این دوست یا فامیل خواهید بود. ضمناً دادن این آدرس الزامیه و نمیشه خالی بمونه.
2- اسم و آدرس (به انگلیسی) محل سکونت فعلی تون و آدرسهای قبلی در ده سال گذشته.
3- اسم و آدرس (به انگلیسی) محل کار خود و همسرتون در ده سال گذشته.
4- اسم و آدرس (به انگلیسی) محل سکونت تون اگر بیش از 365 روز در کشور خارجی زندگی کردید به همراه تاریخ دقیق ورود و خروج. البته هنگام مصاحبه باید از پلیس (سفارت) اون کشور هم باید برگهء عدم سوء سابقه بگیرید و ارائه بدید.
5- اگر به سفر حج (عربستان) یا زیارت (عراق و سوریه) رفتین، ضمن تاریخ دقیق مسافرت، آدرس هتل رو هم داشته باشین. بعضیا فکر میکنن با ندادن این اطلاعات ریسک شون کم میشه، در حالی که ندادن اطلاعات باعث بیشتر شدن سوء ظن میشه.
6- شماره پاسپورت و تاریخ صدور و انقضای پاسپورتهای قبلی تون رو هم دم دست داشته باشین.
7- تاریخ ورود و خروج تون به هر کشور دیگه ای که سفر کردین رو دم دست داشته باشین. ضمناً احتمال داره سفارت ازتون بخواد پاسپورتهای قبلی تون رو هم نشون بدین.

دوستانی که ساکن شهرستان هستن و در مورد دارالترجمه محدودیت دارن هم میتونن از فرصت طولانی موجود استفاده کنن و پول اضافی برای خدمات سریع، پیک و ... ندن و یا سر فرصت یه سفری به شهرهای بزرگ داشته باشن و مدارکشون رو به یه جای ارزون و مطمئن بدهند.
دوباره تاکید میکنم که این مدارک مختص سفر به آمریکا نیست و شما برای هر کار خارجی دیگه ای ممکنه لازمشون داشته باشین.
و دوباره تاکید میکنم، قصدم از دادن این اطلاعات اینه که شما حداکثر صرفه جویی در هزینه های احتمالی رو داشته باشین، بنابراین:
* از سرویس سریع استفاده نمی کنین.
* هزینهء مهر وزارت خارجه و دادگستری رو انجام ندین.
* بدون عجله و با مطالعه، یه مترجم خوب و ارزون پیدا کنین.

در زمانی که من دارم این اطلاعات رو درج میکنم، هر صفحه ترجمه حدود 35 هزار تومن خرج داره (من سه سال پیش صفحه ای 15 هزارتومن دادم و هنوز دارمشون). در بین دارالترجمه ها هم به نظرم اونی از همه بهتره که هزینهء کمتری بگیره و ترجمه هاش فونت های کاملا ساده و تمیز استفاده کنه. اگر جایی رفتین که فونت های خیلی جینگول استفاده میکرد و تیریپ مکش مرگ من داشت، سریع بگردین دنبال یکی دیگه... در زمان تحویل گرفتن ترجمه هم، حتماً اسم، فامیل و تاریخ ها رو با اطلاعاتی که خودتون دارین چک کنین. هفته پیش من مدرک تحصیلی ام رو دادم ترجمه و دو هفته بعد از تحویل متوجه شدم که نه تنها اسم دانشگاه رو اشتباه زده بود، بلکه تاریخ فارغ التحصیلی رو هم کاملا اشتباه زده بود.
[/quote
تشکر و سپاس فراوان از شما به خاطر تجربه ها و اطلاعات خوبی که در اختیار ما میزارین....من به شخصه خیلی استفاده کردم ممنون
رود خانه ها می دانند که عجله ای در کار نیست

ما روزی به مقصد خواهیم رسید! Wink
امیلن
تشکر کنندگان: jsmlz ، مارال6 ، bobs ، alirezanz ، shanks ، Fardad205 ، matin.sh ، aram_hpanahi
سلام دوستان عزیز
دیگه چیزی تا اعلام نتایج لاتاری 2017 باقی نمونده امیدوارم همه منتظران موقع اعلام نتایج لبخند خوشحالی روی لبانشون بشینه Smile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)



سلام بر دوستان عزیز
امیدوارم بهترین اتفاق برای دوستان بیفته. روز و ساعت دقیق اعلام نتیجه مشخص هست؟
تشکر کنندگان: مارال6 ، jsmlz ، 2014families lottery winners
سلام
شاید مثل روز های اولی که ثبت نام کردم نیام و اینجا سر نزنم .. ولی شور و حالم واسه قبولی خیلی بیشتر شده .
برای همتون که واسه رفتن برنامه دارید آرزوی قبولی میکنم
البته نمیدونم چرا داره واسم اتفاق هایی میافته که انگار امسال دیگه رفتنی هستم ...
به امید خدا دیگه امسال You have been randomly selected
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
دعای خیر پدر
مرد جوانی ، از دانشکده فارغ التحصیل شد. ماهها بود که ماشین اسپرت زیبایی ، پشت شیشه های یک نمایشگاه به سختی توجهش را جلب کرده بود و از ته دل آرزو می کرد که روزی صاحب آن ماشین شود . مرد جوان ، از پدرش خواسته بود که برای هدیه فارغ التحصیلی ، آن ماشین را برایش بخرد. او می دانست که پدر توانایی خرید آن را دارد.
بالاخره روز فارغ التحصیلی فرا رسید و پدرش او را به اتاق مطالعه خصوصی اش فرا خواند و به او گفت : من از داشتن پسر خوبی مثل تو بی نهایت مغرور و شاد هستم و تو را بیش از هر کس دیگری در دنیا دوست دارم. سپس یک جعبه به دست او داد. پسر ، کنجکاو ولی ناامید ، جعبه را گشود و در آن یک انجیل زیبا ، که روی آن نام او طلاکوب شده بود ، یافت . با عصبانیت فریادی بر سر پدرش کشید و گفت : با تمام مال و دارایی که داری ، یک انجیل به من می دهی ؟ کتاب مقدس را روی میز گذاشت و پدر را ترک کرد. سالها گذشت و مرد جوان در کار و تجارت موفق شد . خانه زیبایی داشت و خانواده ای فوق العاده.
یک روز به این فکر افتاد که پدرش ، حتما خیلی پیر شده و باید سری به او بزند. از روز فارغ التحصیلی دیگر او را ندیده بود. اما قبل از اینکه اقدامی بکند، تلگرافی به دستش رسید که خبر فوت پدر در آن بود و حاکی از این بود که پدر ، تمام اموال خود را به او بخشیده است . بنابراین لازم بود فوراً خود را به خانه برساند و به امور رسیدگی نماید . هنگامی که به خانه پدر رسید ، در قلبش احساس غم و پشیمانی کرد.
اوراق و کاغذهای مهم پدر را گشت و آنها را بررسی نمود و در آنجا ، همان انجیل قدیمی را بازیافت . در حالیکه اشک می ریخت انجیل را باز کرد و صفحات آن را ورق زد و کلید یک ماشین را پشت جلد آن پیدا کرد. در کنار آن، یک برچسب با نام همان نمایشگاه که ماشین مورد نظر او را داشت ، وجود داشت . روی برچسب ، تاریخ روز فارغ التحصیلی اش بود و روی آن نوشته شده بود : تمام مبلغ پرداخت شده است .
چند بار در زندگی دعای خیر فرشتگان و جواب مناجاتهایمان را از دست داده ایم ، فقط برای اینکه به آن صورتی که انتظار داریم رخ نداده اند؟!
کائنات می تواند به سرعت خواسته هایت را برآورده کند؛ اگر تأخیر در دریافت آنها است ؛ بدین دلیل است که هنوز به اندازه کافی خواسته هایت را باور نداری ، نمی شناسی و یا احساس نمی کنی!!
روندا بیرن
من چو باران بر همه جا باریده ام Wink
سلام بر همگی
یک تجربه دارم اونم اینه که قبولی بین مهاجرسراییها بسیار بسیار کم بوده.این تجربه چند ساله من در اینجاست. و خودم رو آماده کردم همه جوره چه انتخاب بشوم و چه نشوم. در زمان اعلام عصبانی دیدم شاد دیدم نگران دیدم همه جوره دیدم. بازهم خواهیم دید و امیدوارم شادی همه شما رو در اینجا ببینم. خوتونو واسش آماده کنین و با این شانس اندک کنار بیایید و بسپرید به خدا. چیزی به اعلام نمونده خدا با با ماست
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
(2016-03-08 ساعت 10:27)مارال6 نوشته:  دعای خیر پدر
مرد جوانی ، از دانشکده فارغ التحصیل شد. ماهها بود که ماشین اسپرت زیبایی ، پشت شیشه های یک نمایشگاه به سختی توجهش را جلب کرده بود و از ته دل آرزو می کرد که روزی صاحب آن ماشین شود . مرد جوان ، از پدرش خواسته بود که برای هدیه فارغ التحصیلی ، آن ماشین را برایش بخرد. او می دانست که پدر توانایی خرید آن را دارد.
بالاخره روز فارغ التحصیلی فرا رسید و پدرش او را به اتاق مطالعه خصوصی اش فرا خواند و به او گفت : من از داشتن پسر خوبی مثل تو بی نهایت مغرور و شاد هستم و تو را بیش از هر کس دیگری در دنیا دوست دارم. سپس یک جعبه به دست او داد. پسر ، کنجکاو ولی ناامید ، جعبه را گشود و در آن یک انجیل زیبا ، که روی آن نام او طلاکوب شده بود ، یافت . با عصبانیت فریادی بر سر پدرش کشید و گفت : با تمام مال و دارایی که داری ، یک انجیل به من می دهی ؟ کتاب مقدس را روی میز گذاشت و پدر را ترک کرد. سالها گذشت و مرد جوان در کار و تجارت موفق شد . خانه زیبایی داشت و خانواده ای فوق العاده.
یک روز به این فکر افتاد که پدرش ، حتما خیلی پیر شده و باید سری به او بزند. از روز فارغ التحصیلی دیگر او را ندیده بود. اما قبل از اینکه اقدامی بکند، تلگرافی به دستش رسید که خبر فوت پدر در آن بود و حاکی از این بود که پدر ، تمام اموال خود را به او بخشیده است . بنابراین لازم بود فوراً خود را به خانه برساند و به امور رسیدگی نماید . هنگامی که به خانه پدر رسید ، در قلبش احساس غم و پشیمانی کرد.
اوراق و کاغذهای مهم پدر را گشت و آنها را بررسی نمود و در آنجا ، همان انجیل قدیمی را بازیافت . در حالیکه اشک می ریخت انجیل را باز کرد و صفحات آن را ورق زد و کلید یک ماشین را پشت جلد آن پیدا کرد. در کنار آن، یک برچسب با نام همان نمایشگاه که ماشین مورد نظر او را داشت ، وجود داشت . روی برچسب ، تاریخ روز فارغ التحصیلی اش بود و روی آن نوشته شده بود : تمام مبلغ پرداخت شده است .
چند بار در زندگی دعای خیر فرشتگان و جواب مناجاتهایمان را از دست داده ایم ، فقط برای اینکه به آن صورتی که انتظار داریم رخ نداده اند؟!
کائنات می تواند به سرعت خواسته هایت را برآورده کند؛ اگر تأخیر در دریافت آنها است ؛ بدین دلیل است که هنوز به اندازه کافی خواسته هایت را باور نداری ، نمی شناسی و یا احساس نمی کنی!!
روندا بیرن
Big like awli bood
رود خانه ها می دانند که عجله ای در کار نیست

ما روزی به مقصد خواهیم رسید! Wink
امیلن
تشکر کنندگان: مارال6 ، alirezanz ، jsmlz ، The_USA
(2016-03-08 ساعت 00:30)farshad_ata نوشته:  سلام بر دوستان عزیز
امیدوارم بهترین اتفاق برای دوستان بیفته. روز و ساعت دقیق اعلام نتیجه مشخص هست؟

May 3, 2016

سه شنبه 14 اردیبهشت 95 حدود ساعت 19:30 به وقت ایران.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .




کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان