موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
و فقط و فقط 4 هفته مونده تا اعلام نتایج
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
ترامپ نامزد افراطی جمهوریخواهان با انتقاد از سیاستهای مهاجرتی در قاره اروپا، هشدار داده است در صورت انتخاب به عنوان رئیسجمهور آتی آمریکا مرزهای این کشور را بر روی مهاجران خواهد بست.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این اولین پست بنده در این فروم هست. مدت زیادیه که خواننده هستم ولی امروز تصمیم به عضویت گرفتم. امیدوارم بتونم از تجربیات و اطلاعات دوستان بهره ی کافی رو ببرم.
دوستان لاتاری اپتدا و انتهای بحث مهاجرت نیست. برای خودتون یک برنامه ی 3 یا 4 ساله تعریف کنین و در این بین فرصت های شرکت در لاتاری رو هم از دست ندین. از وقتی که یادم میاد با نوستالژی امریکای زندگی کردم. سعی کردم به فرهنگ و رسومشون واقف باشم. در یک کلام مقصد نهایی بشر رو اونجا میدونم. ولی باز هم از دیگر فرصت های مهاجرت غافل نشدم. در کنار برنامه ریزی برای برنده شدن احتمالی در لاتاری به شدت مشغول آموزش زبان انگلیسی و کسب تجربه و مدارک بین المللی مرتبط با شغلم هستم تا بتونم در چند سال آتی از طریق نیروی کار متخصص به کانادا مهاجرت کنم.
بنده اعتقادی به شانس ندارم. فرصت کلمه ی درستیه
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
پست من به چه علتی پاک شده؟!!
متاسفم واسه اون شخصی که پاک کرده!
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
احوال دوستان
عیدتونم قبلا تبریک گفته بودم بازم میگم ^_^ عیدتون مبارک عزیزان دل
میبینم که کم کم طبق روال هرساله ....این تاپیک داره گرم ُ داغ میشه
امیدوارم 4/5 نفر لااقل از بچه های پروپاقرص سایت حتما قبول بشن ...
والله من این قانون نیتون رو درک نمیکنم که ول کن خودش میاد ! درک نمیکنم .... یا شایدم چون نمیتونم ؛ درک نمیکنم !!!
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من طاقت ندارم روزای اخر نیام .
لاتاری ایز last lights ....اخه !
اون کاشونی ی پست خوب گذاشت پاک شد ...
هیج جا مثل اینجا برا روزای اخر حال نمیده .الان هم اومدم امید بدهم به شما تا چند روز اینده نتایج بیاد.اگه هم نشد دوباره مینویسیم ولی ناامید نمیشویم
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم سر قولتون و شرطبندی که زدم باشید
اگه اسم من و msr دراومد باید ۵۰ تومن از طریق درگاه انترنتی پرداخت نمایید .
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
باید خرج سفرمو دربیارم یا نه....lol
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل
روز به روز داره میگذره تا روز موعود برسه آخ که دلم چقدر میخواد و لازم داره یه شادی و خوشحالی از ته دل وای من اگه بشه چقدر خوب میشه خوب داستانو احساسی نکنم
راستی دوستان این ترامپ چی میگه برای خودش ؟
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
ﺑﻮﻣﯿﺎﻥِ آﻓﺮﯾﻘﺎ، ﺭﻭﯼ ﺗﻨﮥ ﺩﺭﺧﺖ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎﯾﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﮔﺮﺩﻭ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﻧﺪ.
ﻣﯿﻤﻮﻥﻫﺎ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥِ ﮔﺮﺩﻭ، ﺩﺳﺖ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞِ ﺍﯾﻦ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﮔﺮﺩﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣُﺸﺖ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ، ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺩﺳﺖِ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﻧﺪ.
ﻣﯿﻤﻮﻥ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺟﯿﻎ ﻣﯽﺯﻧﺪ ﻭ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯽﭘﺮﺩ، ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﻓﮑﺮﺵ ﻧﻤﯽﺭﺳﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻫﺎﯾﯽ ﺩﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺩﺍﻡ ﺁﺯﺍﺩ ﺷﻮﺩ. ﻭ ﻧﻬﺎﯾﺘﺎً ﺷﮑﺎﺭِ ﺷﮑﺎﺭﭼﯿﺎﻥ ﻣﯽﺷﻮﺩ!!
ﺍﻓﮑﺎﺭِ ﻏﻠﻂ ﻭ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯼ ﺩﺳﺖ ﻧﯿﺎﻓﺘﻨﯽِ ﻣﺎ، ﮔﺮﺩﻭﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺁنﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ﮐﻨﯿﻢ، ﺁﺯﺍﺩ ﻣﯽﺷﻮﯾﻢ…
"ما زندانیِ افکارِ خودمان هستیم"
بنابر این نه «مُشتﻣﺎن» که باید «ذهنﻣﺎن» را باز کنیم تا آزاد بشویم....
_____
افکارمون درست کنیم لاتاری همه ی زندگی نیست دوستان
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-30 ساعت 01:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-30 ساعت 01:49 توسط babak_m.)
بدبختی آدم مهاجر، در دم خور شدن با یک مشت یعقوب است. یعقوب اولین نفری خواهد بود که روز چهارم مهاجرت در یک مهمانی زورکی تو را کنار می کشد و میپرسد کی آمده ای؟ میگویم همین روزها. تخصصم را میپرسد مثلا میگویم کامپیوتر. میگوید کار؟ میگویم فعلا که تازه ام! بعد مثل دکتری که به مریض لاعلاج نگاه میکند نگاهی دلسوزانه میکند و خواهدگفت: ببین! توصیه میکنم اگر تا شش ماه کاری پیدا نکردی برو! مکثی میکند و چون اثری از ضربه نصیحتش در صورتم نخواهد دید باز تاکید میکند: برو، نمون اینجا!
تا مدتها سرگرمی اوقات بیکاری ام می شود تفکر در مورد یعقوب و اینکه چرا به من توصیه میکند برگردم.
کم کم دوزاری ام می افتاد که اینها یک خانواده اند. یعنی با اینکه هیچ خویشاوندی سببی و نسبی با هم ندارند، همه شان به ابناء بشر عاقل ان در سفیه نگاه میکنند. مهاجر تازه وارد را با مریض جذامی یکی می دانند. تاریخ مهاجرتشان را مبدا تاریخ بشر می پندارند. یک واحد سنجش شعور دارند که عبارتست از میزان درآمد ماهانه طرف ضربدر عدد روزهایی که اینجا بوده، حالا مثلا تقسیم بر صد! فرقی هم ندارد این «اینجا» کدام گوری است. از قلب نیویورک تا بیخ دهاتهای قبرس. از قعر صحرای کالاهاری تا نوک فلان برج تجاری! کلا هر جایی که یعقوب زودتر از تو وارد شده! اصلا همه چیز در ایران یا همان ایرون، بعد از خروج یعقوب متوقف شده. گرد مرگ روی تمام آدمها و حیوانات و گیاهان پاشیده شده. ماشین ها از حرکت و جنبندگان از رشد باز ایستاده اند در هجر یعقوب! اینجوری است که تو هم که امروز وارد شده ای یک مرده متحرک محسوب می شوی. یک نعش تازه وارد هستی که به لطف همنشینی با یعقوبیان کم کم رشد میکنی و جان میگیری.
این همه کشفیات البته در عرض چند ماه، حالا بگو یک سال، انجام می شود. بنده الان
به درجه دکترای افتخاری یعقوب شناسی رسیده ام. وقتی یکی شان را می بینم به چشم دیوانه در من نگاه می کنند. یا حتی نگاه نمی کنند زیر چشمی دید می زنند و سری به تاسف تکان می دهند. از من بشنو، اگر میخواهی مهاجرت کنی، قبل از فکر کردن در مورد تخصص و نگرانی امرار معاش، به خطر یعقوبیزاسیون فکر کن!
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال