موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-03 ساعت 15:05
باسلام به تمامی دوستان منتظر
امیدوارم امسال سال موفقیت تک تکتون باشه من تازه عضو این سایت عالی شدم
یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
اگر یه شخص ایرانی مقیم سوئد باشه و بخواد لاتاری سال آینده رو به امید خدا ثبت نام کنه مشکلی بابت ثبت نام نداره؟
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-03 ساعت 14:53)elahe mousavi نوشته: دوستان اگر به یک خانواده موقع مصاحبه به همسر و فرزند ویزا یکضرب دادند و پدر خانواده کلیر شد، این امکانش هست که اصلا به پدر خانواده ویزا ندن و تکلیف ویزای دو نفر دیگه خانواده چی هست؟
اگه برنده ی اصلی آقا باشه و کلیر نشدن در انتها که ویزای بقیه اعضا هم میسوزد و نمی توان وارد آمریکا بشن ولی آگه برنده اصلی خانم بوده با بچش تشریف میبرد و آگه آقا ویزا نگیرد از طریق خانوادگی اقدام به رفتن میکنه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی بچه های گل , مدت زیادیه صحبتا رو دنبال میکنم , اینقدر که درباره ی این لاتاری تحقیق کردم خسته شدم )) . ایشالا امسال که سال اولمه شانس یارم باشه , و همچنین آرزوی موفقیت تو این دوره واسه همتون ...
Dv 2017 = not selected
Dv 2018 = not selected
Dv 2019 = not selected
Dv 2020...
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
2016-04-03 ساعت 16:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-03 ساعت 16:05 توسط alirezanz.)
(2016-04-03 ساعت 13:03)karaoke نوشته: (2016-04-03 ساعت 12:58)alirezanz نوشته: (2016-04-02 ساعت 19:24)karaoke نوشته: دوستان ، شماها چند درصد برای خودتون شانس برنده شدن در لاتاری قائل هستید؟ تا چه اندازه امیدوارید؟
خیلی.. تازه شایدم بیشتر..
قدیما بش فکر میکردم، الان دیگه به این چیزا اصن فک نمیکنم فقط دلم میخواد اون جمله نحسو نبینم باقیش حله، فک میکنم سایر دوستانم بعد چن سال همچین نظری داشته باشن..
دم شما گرم. برای شما هم آرزو میکنم از صمیم قلب که اسمت در بیاد.
راستی ، تو امضات چرا جامپ کردی به 2018؟
دیگه شما میزان هوپو از امضام ببین دیگه
بعد سلکت نشدن دیگه حوصله این کارا نیست زودتر ترتیبشو دادم
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-03 ساعت 17:29)msr839 نوشته: (2016-04-03 ساعت 03:09)babisondes نوشته: اميدوارم دستم سبك بوده باشه و قبولي داشته باشه ثبت نامم، امسال واسه ٣٠ نفر انجام دادم?
ا
با نهايت احترام بايد عرض كنم شما كار بسيار اشتباهي انجام دادين
فک کنم شوخی کردن.
وگرنه که دعای.. همه ما رو داره...
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-03 ساعت 17:29)msr839 نوشته: (2016-04-03 ساعت 03:09)babisondes نوشته: اميدوارم دستم سبك بوده باشه و قبولي داشته باشه ثبت نامم، امسال واسه ٣٠ نفر انجام دادم?
ا
با نهايت احترام بايد عرض كنم شما كار بسيار اشتباهي انجام دادين
دوست عزيز شانس انسانها مثل حق نيست كه مختص انسانهاي خاص باشه، ثبت نام كن و اگه شانس داشتي برنده ميشي، اسمش لاتاريه نه حق كشي.
شايد من با اين كارم مسير زندگي خيليا رو عوض كنم و به اينده بهتر اشناشون كنم مثل مسير زندگي خودم كه يك نفر ديگه مارو تشويق به ثبت نام كرد و الان اينجاييم، متاسفانه برداشت ها و طرز فكرا از شانس نياوردن مبني بر اين ميشه كه انسانهاي ديگه رو تشويق به امتحان شانس خودشون نكنيم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یک خبر فوری دارم
این قانون تاکید می کند که هر بیگانه ای که که با یک دختر روسی ازدواج کند، 15 هزار دلار به اضافه تابعیت روسی دریافت خواهد کرد.
به گزارش توریسم آنلاین به نقل از خدمت، خبرگزاری ها گزارشی مبنی بر بررسی قانونی در پارلمان روسیه با موضوع ازدواج غیر روس با دختران مجرد این کشور منتشر کرده اند.
ولادیمیر بعرطچ رییس مجلس روسی مبارزه با پدیده «پیر دختری» (ترشیدگی) در روسیه گفته هفته آینده پارلمان روسیه قانون جدل برانگیزی با موضوع ازدواج غیر روس ها با دختران مجرد روس را بررسی می کند.
ولادیمیر بعرطچ در ادامه گفته است: قانونی که قرار است در پارلمان بررسی شود تاکید می کند که هر بیگانه ای که که با یک دختر روسی ازدواج کند، 15 هزار دلار به اضافه تابعیت روسی دریافت خواهد کرد.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا این یه ماه اخر که تاپیک شلوغ میشه ؛ جذابیت و استرس خاصی به ادم دست میده ... حتی بعد این همه سال شرکت
زندگیه دیگه ، داره میگذره ...
اون روزای اول با چند تا از بچه ها از هر درو پنجره ای حرف زدیم ُ چراغ تاپیک روشن موند ... تا به امروز
امیدوارم قبول شم !!! وگرنه مجبورم دوباره برم سراغ دفترُ کتابم تا مورد دانشجویی رو بعد فک کنم 4/5 سال از سر بگیرم ...
که اصلا حوصله دومی رو ندارم ! ولی خوب مجبورم ...
یکاری با خودم کردم که اصلا موندنم نمیادددد ! نه دلم به کار میره و نه چیز دیگه ...
پ.ن: اگه اول راهین توصیه میکنم ....یکاری با خودتون نکنین که خونه جای موندن نشه !!!
موفق و پیروز باشید .
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !