موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی شمارش مواهبی را شروع کردم که در زندگی نصیبام شده بود، کل زندگیام تغییر کرد.
بیلی نلسون (۱۹۳۳) – موزیسین
بیتردید شنیدهاید که دیگران از عبارت «مواهبات را بشمار» استفاده میکنند. وقتی به چیزهایی میاندیشید که برایشان سپاسگزارید، در حقیقت شما در حال شمارش آنها هستید. ولی چیزی که امکان دارد از آن آگاه نباشید آن است که شمردن موهبتهاتان یکی از مهمترین تمرینهاییست که تاکنون انجام دادهاید، و در حقیقت به گونهای جدی زندگیِ شما را تغییر خواهد داد و دیگرگون خواهد کرد.
وقتی در مقابل چیزهایی که دارید سپاسگزار باشید، صرفنظر از هر اندازه کوچک بودنشان، درخواهید یافت که روند افزایش آن چیزها خیلی زود شتاب میگیرد. اگر برای پولی که دارید سپاسگزار باشید، هر چقدر که باشد، آن گاه خواهید دید که پول شما به صورت غیرقابل باوری افزایش خواهد یافت، اگر برای ارتباطهاتان قدرشناس باشید، آنگاه خواهید دید که اگر روابط شما تاکنون خوب هم نبوده به گونهی معجزهآسایی بهتر میشود. اگر برای کاری که دارید سپاسگزار باشید حتی اگر کار رویاییتان نیز نباشد متوجه خواهید شد که شرایط آنچنان پیش خواهد رفت که از کارتان لذت میبرید و موقعیتهای کاریِ بهتری به سراغتان میآید. وقتی موهبتهای داشتهی خود را درنظر نمیگیریم و آنها را سبک سنگین نمیکنیم، آن گاه به صورت ناخودآگاه به شمارش و درنظر گرفتن نقاط منفیِ کار میپردازیم. هنگامی که دربارهی نداشتههامان صحبت میکنیم، ما نکات منفی را میشماریم. هنگامی که به دنبال تقصیر و اشتباه در دیگران میگردیم، منفیها را شمارش میکنیم یا وقتی که دربارهی ترافیک یا معطل شدن و ایستادن در صف، یا تأخیرها، مشکلات دولتها یا نداشتن پول کافی و یا حتی وضع هوا غُر میزنیم، وقتی جنبههای منفی را میشماریم ناخواسته مقدارشان افزایش مییابد ولی در عین حال موهبتهای در راه نیز از بین میرود. من هر دو روش را امتحان کردهام، موهبتهایم را شمردهام و گاهی نیز بدهیها را. من میتوانم شما را مطمئن کنم که برشمردن موهبتها تنها راهی است که میتوانید در زندگی از فراوانی برخوردار شوید.
بهتر است هنگام شمردن موهبتها، شمارش از دستات خارج شود تا اینکه به خاطر شمردن مشکلات ، موهبتها از دلات خارج شوند.
مالتبی. د. باب کوک (نویسنده و کشیش)
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-03 ساعت 15:32)hamedDV نوشته: دوست عزیز اگر خیلی از این مسئله ناراحتی چرا به مراجع ذیربط نامه نمی نویسی تا یک راهکاری برای این معضل ثبت نامهای فله ای و الکی پیدا کنند؟به عنوان مثال ثبت نام با واریز مبلغی به عنوان حق ثبت نام یا با اسکن اثر انگشت داوطلب همراه با ثبت تصویر زنده از چهره متقاضی یا توسط یک نرم افزار خبره و هوشمند و یا .....
دوست خوبم من نگفتم از این ماجرا ناراحتم، فقط خواستم دوستانه از تمام کسانی که احیانا این کار رو انجام میدن و ممکنه پیام من رو بخونن، بخوام تا کمی بیشتر در مورد کاری که انجام میدن فکر کنند (البته اونقدرها هم تامل برانگیز نیست). من نامه به مراجع بنویسم؟!! من نه در این داستان ذینفع هستم و نه پست و سمت رسمی دارم! در ضمن من تا چند ماه آینده به امید خدا ویزامو میگیرم و حداقل در این مقطع شخصا برام تفاوتی نداره که چند نفر در لاتاری ثبت نام می کنند. ولی در کل فکر نمیکنم نیازی هم به نامه نگاری و مکاتبه با مراجع باشه. وقتی دولت امریکا برای ثبت نام در لاتاری هزینه ای اخذ نمیکنه و در واقع این امتیاز رو به رایگان در اختیار مردم سراسر دنیا قرار میده، باور کنید خیلی زشته که مسئولان ما با امریکا مکاتبه کنند که از ایرانی ها هزینه اخذ کنید چون مردم ما کلا گرایش عجیبی به مسائل مفتی دارند!! مسئله ای که با کمی فرهنگ سازی حل میشه و هر کس میتونه حداقل خودش این موضوع رو رعایت کنه، بعید میدونم نیاز به پیگیری های سطح بالا داشته باشه.
موفق و موید باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
مارال6 ، متن ارسالی شما فوق العاده بود.
خوبی این تاپیک برای خود من اینه که حتی اگه برنده هم نشم حداقل چندین متن زیبا خوندم و مطالب به یاد موندنی یاد گرفتم که همین مطالب ساده ولی مهم میتونه چراغ راه خیلی از ما در زندگی باشه.
چند روز پیش هم یکی از دوستان مطلبی در رابطه با شرکت نوکیا و دلایل انحطاط این شرکت ارسال کرده بودند که اون هم خیلی جالب و پند آموز بود.
ممنون دوستان. به کار خوبتون ادامه بدید.
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2016-04-04 ساعت 14:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-04 ساعت 14:50 توسط Amir.AA.)
(2016-04-04 ساعت 08:16)elahe mousavi نوشته: اگه آقا برنده اصلی باشه چطوری مهر ویزای خانم رو باطل میکنند؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز، وقتی گرین کارت رو حتی بعد از چند سال از اقامتتون در صورتی که خلاف آنچه که در فرم ها و مصاحبه اعلام کردید ثابت بشه میتونند باطل کنند، ویزا رو نمیتونند به نظر شما؟!! حتی بعد از سیتیزن شیپی اگر خلاف گفته های فرد اثبات بشه میتونند اون فرد رو از کشور اخراج کنند. مهر ویزا رو هم باطل نمیکنند و ویزا اصلا مهر نمیخوره بلکه داخل پاسپورت الصاق میشه. این رو فراموش نکنید که ویزای لاتاری گرین کارت امریکا، یک حق نیست که افراد از اون برخوردارند بلکه تنها یک امتیاز هست.
در کل قانون این هستش که ورود تمام اعضای هر کیس، تنها منوط به ورود عضو اصلی کیس (برنده اصلی) هست. حالا تفاوتی نداره اول برنده اصلی وارد امریکا بشه و همراهان بعدا به ایشون ملحق بشن و یا همه با هم وارد بشن. (هر کدام از اعضای غیر اصلی کیس هم اگر تا پایان 30 سپتامبر اون سال موفق به دریافت ویزا نشدند، بعد از ورود فرد اصلی به امریکا، امکان درخواست و پیگیری ویزا برای افراد جامانده از سایر کتگوری ها وجود دارد.)
به امید این که تمام دوستان موفق به دریافت ویزا در همون مرحله اول بشن.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من اینجا میام موجی از امید و انرژی میبینم و خیلی خوشحال میشم
ولی دوستان واقعیت این است که همینطور که همه گفتن شانس موفقیت در لاتاری 1 درصد هم نمیشه و نباید بیشتر از همون 1 درصد روش امید و برنامه داشت
من چند سال تو لاتاری شرکت کردم نه تنها من بلکه همه دوستان و اطرافیانی که میشناختم تا الان کسی موفق نشده در بیاد
کاملا به شانس بستگی داره
هر سال خیلی از دوستان مهاجرسرایی تو همین نوع تاپیک بعد اعلام نتایج دپرس میشن
این رو من و خیلی از دوستانی که خیلی وقته تو این سایت هستن چندین ساله درک میکنن
نمیخام نا امیدتون کنم ولی شانس خیلی خیلی کمه
با تشکر
هرچی خدا بخواد
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
جریان 15000 دلار و اقامت روسیه برای ازدواج با دختران روس رو من هم شنیدم
جالب اینه که اخبار 21 شبکه 1 هم شنیدم
همچین خبرهایی رو تلویزیون ایران پخش نمیکرد !
این قانون هنوز تصویب نشده ، اونطوری که اخبار گفت قراره هفته آینده بره گنگره
ولی به هر حال ، روسیه هم بد جایی نیستا واسه زندگی اونم با یک دختر روس !!!
میشه روش فکر کرد !!!
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻦ ﮐﺠﺎﯾﯽ، ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺭﺳﯿﺪﯼ ﻭ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻧﺮﺳﯿﺪﯼ، ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ. ﯾﺎﺩ ﻗﻮﻟﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺍﺩﯼ ﻧﺒﺎﺵ، ﺗﻮ ﺗﻼﺷﺘﻮ ﮐﺮﺩﯼ ﺍﻣﺎ ﻧﺸﺪ. ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﺟﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﻧﺪﻩ، ﻫﺮ ﭼﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﺠﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﯿﺮ ﮐﺮﺩﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺑﮕﻮ ﮐﻢ ﻧﺬﺍﺷﺘﻢ ﺍﻣﺎ ﻧﺸﺪ، ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ، ﺍﺯ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻨﺎﺭ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻥ، ﺍﺯ ﻃﻠﻮﻉ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺍﺯ ﺻﺪﺍﯼ ﺁﻭﺍﺯ ﻗﻤﺮﯼ ﻫﺎ، ﺍﺯ ﺑﺎﺩ، ﺑﺎﺭﺍﻥ، اﺯ ﻫﻤﻪ …
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
ای به راهت لب هر پنجره یک جفت نگاه
من چرا این قدَر از آمدنت مایوسم؟
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-04 ساعت 14:17)hamedDV نوشته: (2016-04-04 ساعت 13:21)milaveh نوشته: (2016-04-04 ساعت 08:16)elahe mousavi نوشته: اگه آقا برنده اصلی باشه چطوری مهر ویزای خانم رو باطل میکنند؟؟؟؟
ویزا رو باطل نمیکنم چون اصلا..................
می بخشید جناب milaveh من چون کاربر جدیدم نتونستم با پیغام خصوصی این سوال را از شما بپرسم شما با کیس نامبر 47** هنوز نامه دوم هم دریافت نکردید پس چطوری فردی با نام کاربری lighthouse با کیس نامبر 48** الان تو آمریکاست و منتظر رسیدن گرین گارتش است؟آیا فرم DS260 را دیرتر از او فرستادید؟ من اگه فرم مذکور را به محض باز شدن صفحه آنلاین فرم مذکور بلافاصله پر کنم و بفرستم بنظرت ازکیس نامبرهای بالاتر از خودم جلو می افتم؟
خیر دوست عزیز ما 7 مارچ مصاحبه رفتیم و متاسفانه من هنوز نتوانستم امضام رو کامل کنم ، اما در مورد فرم ds260 باید عرض کنم که شما هرچه قدر هم که سریع این فرم رو پر کنید تنها وقتی به مصاحبه دعوت میشید که شماره کیستون کارنت شده باشه من با توجه به شمارم به محض کارنت شدم هفته ی دوم مارچ به مصاحبه رفتم
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.
امیدوارم سوم می همه بچه ها رو خوشحال ببینم.می خواستم بدونم واسه واکسن و معاینه چطور باید زمانبندی کنیم؟چقدر طول میکشه؟اگه کیس نامبر پائین باشه چه زمانی باید برای واکسیناسیون شروع کرد؟بالا باشه چطور؟
مرسی از راهنماییتون.
انگار استرس کنکور دارم.